Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα ο γιατρός δεν με έχει ζυγίσει ΠΟΤΕ!

Μόνο ο γιατρός της αυχενικής με ζύγισε (12w) και από τότε πήρα ηλεκτρονική και το παρακολουθώ μόνη μου! Ρώτησα το γιατρό πόσα κιλά πρέπει να πάρω και μου είπε 12... γλυκά, ψωμιά, ζυμαρικά με μέτρο και όταν βλέπω ότι παίρνω... να κόβω... Αυτά!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααααααα!! Δεν παίζω!! Γι' αυτό όλες πουλάκια μου, λέτε ότι έχετε πάρει 5-7 κιλά?? Όταν κάποιος με ρωτάει, λέω πόσα κιλά πήρα από την αρχή που αντιλήφθηκα ότι είμαι έγκυος, δλδ από τις 25 Ιανουαρίου. Ο γιατρός με πρωτοζύγισε αρχές Μαρτίου.

Οπότε δεν είμαι η πιο χοντρή, 'ΝΤΑΞΕΙ?????

Αγγελική και εγώ έχω τουλάχιστον 1 κιλό διαφορά από το πρωινό ζύγισμα. Βέβαια ο παλιο-γιατρούλης μου γράφει όσο με ζυγίζει, δεν πα να χτυπιέμαι ότι ήμουν το πρωί 1 κιλό λιγότερο. Αλλά και πάλι δεν έχει πρόβλημα...

ααααααα εμενα με ζυγισε πολυ πιο συντομα γιατι πηγα και συντομα λογω προβληματων 5εβδομαδων και 5 ημερων εαν θυμαμαι καλα ητανε...πω πω τι λιγο μου φενεται τωρα ρε κοριτσια:roll::roll::roll:

ναι οι ατιμοι οτι βλεπουν γραφουν μην χασουν κανενα γραμμαριο...αμα πια...εμενα με ανεβαζει και δευτερη φορα γιατι ειναι ηλεκτονικη η ζυγαρια του μπας και εχει γινει κανενα λαθος...τρομαρα του!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα κι από μένα στα κορίτσια μου!

πως μου είστε σήμερα? εγ΄ωμε νευράκια γιατί ξαναπήγα νοσοκομείο και δεν έγινε η δουλειά μου γιατί έχουν στάση εργασίας! τώρα παρασκευή θα πάρω τηλέφωνο αν μπορούν να με εξυπηρετήσπυν και βλέπουμε!

Πως να το πω πως να το πω.....

εχω παθει εγκεφαλικο....

το στεφανι μου πηρε προαγωγη και μεταθεση χαλικιδικη....

σε 2-3 μηνες πρεπει να ειναι εκει...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΕΟ?????

δέσποινα καταλαβαίνω πως μπορεί να νιώθεις για τη μετακόμιση μετά απο μια ζωή στην αθήνα, αλλά υα οφέλη για σένα και τα παιδάκαι θα είναι πάρα πολλά! άσε που αν η δουλειά είναι σε μέρος της χαλκιδικής κοντά στην ανατολική θεσσαλονίκη, δε θα χρειαστεί να μείνεις χαλκιδική!!! πάντως στις εποχές που ζούμε τα νέα σου είναι παραπάνω από ευχάριστα! και σκέψου ότι τουλάχιστον για αρχή θα έχεις 2-3 φιλενάδες να πίνεις καφεδάκι! άντε βάλε κι εμένα 1-2 φορές το μήνα!

κανόνισε μόνο να μπορέσεις να φύγεις μετά τα χριστούγεννα για να γεννηθεί ο μπέμπης σε περιβάλλον γνώριμο για σένα και να είσαι πιο ήσυχη!

άντε, όλα καλά θα πάνε! και δουλίτσα θα βρεις! αλήθεια με τι ασχολείσαι?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κι εμένα κλέλια στις 3 φεβρουαρίου με ζύγισε πρώτη φορά, όταν πιστοποιήσαμε το σάκο!!! άρα...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κοριτσακια μου καλημερα!!!!!

Κλελια 2 + σημερα εσυ, μονο σημερα εγω!!! Ελα κουραγιο !!

Κοριτσακια πηγαμε γιατρουλη και ειδαμε το παπακι, εφτασε το κιλακι το μαναρακι μου! ΚΙ ειχε και το δαχτυλακι στο στομα και το πιπιλαγε. Ο πλακουντας μια χαρα λεει ο γιατρος και δεν υπαρχει προβλημα να ταξιδεψω, μου εδωσε και εξετασεις, τις εκανα τωρα (μολις γυρισα) κι ολα καλα. Τωρα να δουμε τι θα λεει ο γιατρος στον οποιο θα πηγαινω στην Αθηνα...

Δεσποινακιιιιιιι, πολλα πολλα συγχαρητηρια στον συζυγο σου, πραγματικα μπραβο του, στους καιρους που ζουμε του μεσου και της αναξιοκρατιας ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις να αναγνωριζονται οι κοποι σου. Τωρα οσο για την μετακομιση και την αλλαγη περιβαλλοντος, εδω! Εγω θα σου πω. Λοιπον, παιρνεις μια βαθια ανασα και βουτας στα βαθια. Η Θεσσαλονικη ειναι μια χαρα πολη, τιποτα δεν θα σου λειψει, πας-ερχεσαι Αθηνα με αεροπλανο, με ΚΤΕΛ, με αυτοκινητο, μια ανασα ταξιδι. Απο διασκεδαση, ψυχαγωγια κτλ δεν το συζητω, ειναι τρελα! Το δυσκολο ειναι η οικογενεια και οι συγγενεις και φιλοι που πρεπει να αφησεις, δεν θα σου πω ψεματα ειναι ζορι. Ομως ειναι στο χερι σου, να μην σε παρει απο κατω. Να δεις που ολα θα πανε τε-λει-α!!!!! Βοηθεια απο τις Βορειες για την Δεσποινουλα παρακαλω!!

Κλελακι κοιμηθηκες σημερα διαβασα! Μπραβο!!! με 3,5 ωρες πρεπει να εισαι φρεσκια φρεσκια!! Οσο για τσισακια το βραδυ, κι εγω ειμαι συνεχεια εκει, ασε που σκουντουφλαω κιολας, και ξυπναω με μελανιες σε απιθανα σημεια!

Αγγελικακι νομιζω οτι η αυξηση των κιλων μετραει απο τοτε που καταλαβες την εγκυμοσυνη. Εγω απο τοτε τελη Ιανουαριου εχω παρει σχεδον 9 (!!!!!!). Οσο για το ζυγισμα, ισχυει ο,τι και προ εγκυμοσυνης, ζυγιζεσαι πρωινη ωρα( γιατι τοτε δεν εχεις φαει, δεν εχει "βαρυνει" ακομα το σωμα) μια με δυο φορες την εβδομαδα.

Ισουλα μου, τι να πεις, εχεις απολυτο δικιο να εισαι εκνευρισμενη αλλα τι να κανεις? Ταλαιπωρια δυστυχως, παλευεται μονο με υπομονη!

Σας φιλω ολες, παω να γεμισω βαλιτσες, γιατι φευγω, τωρα φευγω...λαλαλλαλα (α αφησω ομως το μαναρακι μου, αχχχχχχχ)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας!!!

Δεσποινάριο μου Συγχαρητήρια !!!!!

Μπράβο στο συζυγάτο σου που τα κατάφερε τόσο καλά ειδικά σε τέτοιες εποχές που διανύουμε!!!!!! Συμφωνώ απόλυτα με την Κλέλια !!!

Επίσης μπράβο που θα κάνετε μία τόσο υπέροχη αλλαγή στη ζωή σας!

Να μην το συζητάς καθόλου, μετά το πρώτο σοκ θα δεις ότι είναι μία υπέροχη ευκαιρία !!!!!! Δες το σουπερ θετικά γιατί έτσι είναι!

Εννοείτε να μείνετε στην Θεσσαλονίκη! Θα έχεις τις φιλενάδες τις βόρειες να σε νταντεύουν!!! Λογικά θα γεννήσεις εδώ και μετά απο 2-3 μήνες θα ανέβεις πάνω! Κι αν κάτι σε δυσκολέψει θα σου πει η Ελενα και η Ελένη που παίζουν τις αλλαγές αυτές στα μικρά τους δαχτυλάκια!!!!!!!!!

Μπράβο και πάλι Μπράβο!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική ο άντρας σου με συγκίνησε με τα παπουτσάκια! βγάλε φωτό να μας τα δείξεις!!!!!!!

Κλέλια σε είδα κι εσένα και έπαθα !!!!! γκομενάρα!!!!! Καλά λέει η Ειρήνη στο next top model είμαστε????!!!!!!!

Μέχρι να γράψω εμφανίστηκαν η ελενα και η κουμπάρα, οπότε συνεχίζω!

Μπράβο στο Παπάκι!!!!! φτου φτου!!!!! Ελενα μόνο σήμερα; Αύριο μας έρχεσαι;

Καλημέρα γκουγκουφκοκουμπαρούλα!!!!!!

Ειδες Δοκτωρ όλες τα ίδια σου λέμε!!!!!!! τυχαίο; δεν νομίζω! <3

Μαράκι, Ρένα και σε όλες .... φιλάκια!

καλημέρα κουμπάρα, καλημέρα ελενάκι! άντε αυριο η μεγάλη μέρα! μη στενοχωριέσαι για το αμόρε! λίγη υπομονή! άλλωστε με τόσες ετοιμασίες για το μωρό, με τη χαρά που θα είσαι και πάλι με την οικογένειά σου όυτε που θα το καταλάβεις πότε θα περάσει ο καιρός!!!

βρε δε μου λέτε? σύμφωνα με το τίκερ μου, σήμερα μπαίνω στον 7ο! αλλά ό γιατρός μου είπε ότι μπήκα την περασμένη βδομάδα... τι ισχύει τελικά?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Μπράβο στο Παπάκι!!!!! φτου φτου!!!!! Ελενα μόνο σήμερα; Αύριο μας έρχεσαι;

NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα κουμπάρα, καλημέρα ελενάκι! άντε αυριο η μεγάλη μέρα! μη στενοχωριέσαι για το αμόρε! λίγη υπομονή! άλλωστε με τόσες ετοιμασίες για το μωρό, με τη χαρά που θα είσαι και πάλι με την οικογένειά σου όυτε που θα το καταλάβεις πότε θα περάσει ο καιρός!!!

αυτο ελπιζω κι εγω Ισουλα. να περασει γρηγορα ο καιρος, σε 20 μερες θα παρει αδεια 20 μερες το μωρο οποτε σχεδον θα βγει ο Αυγουστος. Ενα βημα την φορα...

Οσο για τον μηνα, εγω τον υπολογιζω καθε φορα με βαση την ΠΗΤ, δηλαδη θεωρω οτι αλλαζω μηνα στις 11 καθε μηνα. Εσυ το εμτρας με τις εβδομαδες?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain, αναλόγως τον γιατρό και τι σημειώνει και από πού μετράει τα κιλά μας. Ο δικός μου μπορεί να άργησε να με ζυγίσει, αλλά όταν με ρώτησε πόσα κιλά ήμουν πριν από την εγκυμοσύνη, του είπα την αλήθεια (τρομάρα μου).

Πάντως εγώ που πήγα στις 5 εβδ ακριβώς εννοείται πως δεν με ζύγισε, για ευνόητους λόγους (πολλά συμβαίνουν τόσο νωρίς). Πρώτα ακούσαμε καρδούλα, μετά πάλι, μετά μου έγραψε τον προγεννητικό έλεγχο και όταν του πήγα τα αποτελέσματα, τότε με ζύγισε.

Όσο για το πότε αλλάζουμε μήνα, εγώ βλέπω το tickerάκι μου :D. Αν και αυτό μου αλλάζει μήνα στην ημέρα της ΠΗΤ μου.

Τσιπούρα είδες πόσο μα πόσο όμορφη είμαι??? Πείτε μου κι άλλα!! Την ψωνίζω και μου αρέσει :tongue: :tongue: :tongue:

Έχω δει ολονών τα σχόλια επειδή μου έρχονται στο e-mail, δυστυχώς όμως δεν μπορώ να μπω στο fb. Υπομονή μέχρι την Παρασκευή που θα μπορώ να μπαίνω από το πρωί στο fb

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειχα παλι τουρ στο ικα..............:?:???::?δεν σχολιαζω ...

αχ βρε κοριτσια,δεν ξερετε ποσο θελω να μπω αλλα παρολο που σβηνω συνεχωσ ομαδεσ απο προχτεσ...εξακολουθει να μου λεει οτι ειμαι μελοσ σε πολλεσ!!!!!!!!!!!!!!:?:???:

οχι τιποτε αλλο αλλα ειμαι και η εμπνευστρια του γκρουπ ε????χε χε!!!!:tongue::tongue::tongue:τουλαχιστον μπορω να μπενω ,να το βλεπω (αυτα που γραφετε και φωτο)αλλα δεν μπορω απλα να σχολιασω...

καλε τι καρακουκλαρεσ εχουμε εμεισ ???/ολεσ μονδελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωπωπωπ! μπράβο ρε κορίτσια! και τελικά μόνο εγώ αγχωνόμουν... εν τω μεταξύ, σε όσες το έχω πει από τον κύκλο μου, όλες μου λένε σώπα ρε!!! κι εδώ 8 στις 10 έχουμε θέμα! λέτε να μην το ξέρουν, να το κρύβουν ή ακόμη οι γιατροί να μην το δίνουν και τόση σημασία?!?!?

μαλλον το πρωτο γινεται...και απλα καποιεσ δεν το λενε..:?:???::?αλλα και ο παλιοσ γιατροσ μου ,οταν ελεγα για καμπυλη,στην 1η εγκυμοσυνη μου ελεγε οτι δεν εχω τιποτα κ την κανω αδικα αφου νηστειασ εχω 80-90..:?

δεσποινιω συγχαρητηρια για τον συζηγατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελαινακι με το καλο να επιστρεψεισ στα πατρια εδαφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Και μιας που ανέφερα την Παρασκευή, έχω κανονίσει να κάνω 5-6 δουλειές αφού δεν θα δουλεύω... Πρέπει βεβαίως να πάω στο ΙΚΑ να μου γράψουν την άδεια (ήδη έκλεισα ραντεβού - ΧΑ)...

Θέλω την βοήθειά σας σε κάτι: οι ντουλάπες στο παιδικό δωμάτιο είναι τεράαααααστιες. Αλλά δεν έχουν συρτάρια. Συρτάρια υπάρχουν μόνο 4, κάτου-κάτου και δεν με πολυβολεύουν. Σκέφτομαι να πάω στο ΙΚΕΑ και να βρω κάτι σαν συρταριέρες να μπαίνουν μέσα σε ντουλάπες. Καταλάβατε τι θέλω?? Αν δεν βρω θα πάω στο Praktiker να πάρω ράφια για να τρυπήσουμε τις ντουλάπες, αλλά δεν το προτιμώ!! Υπάρχουν συρταριέρες να βάλουμε στην ντουλάπα?? Εεεεεε??

GEXxp3.png

Ειρήνη μου καλό κουράγιο με το ικα κλπ!

σβήνε σβηνε στο φατσοβιβλίο θα μας έρθεις !!!!!!!!!! άντε!

Κλέλια νομίζω ότι στο Ikea θα βρεις αυτό που θέλεις :) έχεις τον κατάλογο?

υπαρχει και ηλεκτρονικος σε pdf

και ναι είσαι μια πραγματική κουκλάρα και τρελιάρα!

φιλιά:D

Κοριτσάκια μου γεια σας, επέστρεψα κι εγω, μην με μαλωσετε αλλα είχε ο αντρούλης μου κάτι απανωτές υπήρεσίες και τον παράτησα και πήγα στην μανούλα μου για να εχω παρεούλα, ωραία ήταν αλλα δεν είχα Ιντερνετ και μου λείψατε πολύ. Πάω να σας διαβάσω και θα επιστρέψω να σχολιάσω.

Α έκανα και καμπυλη σακχἀρου και βγήκε χάλια οπότε με βλέπω όταν πάω τα αποτελέσματα στην ενδοκρινολόγο να με τρελλάνει στην διατροφή.

Φιλάκια πολλα σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κοριτσάκια μου γεια σας, επέστρεψα κι εγω, μην με μαλωσετε αλλα είχε ο αντρούλης μου κάτι απανωτές υπήρεσίες και τον παράτησα και πήγα στην μανούλα μου για να εχω παρεούλα, ωραία ήταν αλλα δεν είχα Ιντερνετ και μου λείψατε πολύ. Πάω να σας διαβάσω και θα επιστρέψω να σχολιάσω.

Α έκανα και καμπυλη σακχἀρου και βγήκε χάλια οπότε με βλέπω όταν πάω τα αποτελέσματα στην ενδοκρινολόγο να με τρελλάνει στην διατροφή.

Φιλάκια πολλα σε όλες.

έλα βρε γιωτίτσα μου!!!!!!!!!! θα σε μαλώσουμε που δεν ενημέρωσες!!!!!!!

κι εμας με έλειψες βρε σκ@τουλ@ !!!!!!!!!!

όσο για την καμπύλη .....

welcome to kolokithi power!!!!!!!!!!;)

Γειά σου Γιωτίτσα!!

Ήδη αρχίσαμε τις απορίες: μα πού είσαι... πού είσαι...

Αφού είσαι καλά, χαλάλι σου!!

Όσο για την καμπύλη, για πες μας τιμές, διότι εδώ τελικά μόνο 2-3 βγήκαν άψογες-άψογες. Οι υπόλοιπες θέλουν περαιτέρω διερεύνηση :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...