Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατ' αρχήν τέτοια που είσαι :tongue: μια χαρά θα τα καταφέρεις και στις κοινωνικές σου συναναστροφές και παντού! Όσον αφορά την δουλειά, μια χαρά δουλειά θα βρεις και μάλιστα η ποιότητα ζωής είναι πολύ καλύτερη από ό,τι εδώ στας Αθήνας. Θα δουλεύεις 8 ώρες μάξιμουμ και μετά αραλίκι και καφέ (δεν βλέπεις τι γίνεται στην Αριστοτέλους? Πού να δεις καθημερινές εξόδους για καφέ εδώ στην Αθήνα. Στην Θεσσαλονίκη το έχουν καθημερινή τους συνήθεια!).

Αφού θα δουλεύει Χαλκιδική, πώς θα μένετε Θεσσαλονίκη?? Δεν έχω πάει Χαλκιδική ποτέ μου, αλλά γίνεται καθημερινή μετακίνηση του συζύγου στην Χαλκδιδική?? Αν όχι, τότε Χαλκιδική πρέπει να πάτε, έτσι δεν είναι??

Το καταλαβαίνω ότι σου φαίνεται βουνό, αλλά τουλάχιστον το σκεφτόσασταν, δεν σου ήρθε μπαμ και κάτω... Το είχατε σε κάποια ακρούλα του μυαλού σας!! Όσο για την οικογένεια, μία έλλειψη θα την πάθεις, αλλά εδώ αλλάζουμε συνοικία και μας λείπουν οι δικοί μας και τα στέκια μας, οπότε λογικό...

Και εκεί θα δικτυωθείς και όλα καλά θα σου πάνε, μην τρελλαίνεσαι!!

Ξέχασα: συγχαρητήρια για τον συζυγάτο σου και πάντα τέτοια καλά (προαγωγές κλπ). Σε τέτοιες κ@λοεποχές που φοβόμαστε και την σκιά μας, μια χαρά τα κατάφερε το στεφάνι!! Άντε και στα δικά μας!!

τι αισιοδοξο παιδι εισαι εσυ παιδακι μου????

:confused::confused: αφου σε λιγο θα με κανεις να αρχισω να χοροπηδαω..

απο οτι μου ειπε το στεφανι σαλονικα-χαλκιδικη ειναι κανα μισαωρο οποτε μπορει να πηγαινοερχεται (εδω κανει 1 ωρα και ενα τεταρτο να παει στη δουλεια αρα καλυτερα θα ειναι)...

ρε που εχουν παει ολες οι βορειοελλαδιτισες οταν τις χρειαζομαι??οεο???

αα..ευχαριστω και για το στεφανι!! ειναι δουλευταρας και χαιρομαι που αναγνωριζεται..

ασχετο..γυρισα αθηνα..και το μελινακι ολο παει στην πορτα και φωναζει (αλιααα...νάνιοοο!!! δηλαδη θαλασσααα μπανιοοοο!!!!) αντε τωρα να της εξηγησεις οτι εδω δεν εχει τετοια καθε μερα αλλα μονο τα σκ..πφφφφ!!!!!!

μαρη κλελια τι ομορφιες ειναι αυτες???? τωρα ειδα τις φωτο!!φτου φτου!!

αυριο θα βαλω και εγω την μπακα μου να τη δειτε...χεχε..ειναι 2 φορες σαν της νενας και 3 σαν της χρυσα...χαχαχαχχαχαχα:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

To θέμα κοριτσάρα μου είναι να τα παίρνουμε όλα με τους όρους μας, και όχι όπως μας έρχονται!!

Αν όντως ειναι 30' απόσταση, εγώ προσωπικά προτιμώ Θεσσαλονίκη που την λατρεύω. Επειδή ο άντρας μου είναι Σαλονικιός, σε κάθε ευκαιρία πηγαίνουμε εκεί, οπότε προς τα εκεί κλίνω... Πιστεύω (χωρίς να είμαι σίγουρη) ότι ως συμπρωτεύουσα θα σας βολέψει και για να βρεις δουλειά, και για να έχετε υπηρεσίες, νοσοκομεία κλπ δίπλα σας.

Το παιδάκι σου έχει πολύ πλάκα!! Θυμήθηκε την θάλαττα!!

Όσο για την κοιλιά, εγώ νομίζω ότι η δικιά μου είναι σαν της Νένας (εγώ όμως δεν είμαι σαν την Νένα :tongue: :tongue: μπουαχαχα!!). Στον 5ο μήνα ήταν που πέταξα κοιλούμπα (στις φώτο με το ροζουλί φορεματάκι), εκείνο τον μήνα μεγάλωνε, μεγάλωνε, μετά έμεινε σταθερή και τώρα στον 7ο μου έκανε μια κούρμπα ΝΑΑΑ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αγαπούλα πάω για ξάπλα και ίσως στο μέλλον για νάνι :tongue:

Κοίταξε να έχεις μια καλή νύχτα και αύριο με το πουρνό να βρούμε τις Βόρειες να μας πουν λεπτομέρειες!!

Φιλούρες!!

GEXxp3.png

Kαλημερα κορτσουδια!!!

Δεσποινα Δεσποινα η θεσσαλονικη ειναι υπεροχη!!!!Εννοειται Θεσσαλονικη θα μενετε!!!Να ερθω και γω;;;;Οντως ειναι πολυ κοντα απο την Χαλκιδικη!!Καθε αρχη και δυσκολη αλλα αφου ειναι να πατε σε τοσο ομορφη πολη....χαλαλι!!!

Συγχαρητηρια για τον συζυγο!!!Μπραβο!!

Παω να δω τι κανετε στο face!!Φιλια!!!

καλημέραααα! ζεσταίνομαιιιι!

δεσποινάκι συγχαρητήρια για τον άντρα σου. πάντως η θεσσαλονίκη είναι μια χαρά βρε γιατί στεναχωριέσαι απ' την αθήνα τουλάχιστον πολύ καλύτερα.

Διαφημίσεις

Καλημέεεερα!!! 2 + σήμερα!!!

Το βράδυ κοιμήθηκα 3,5 ώρες :D (με 2 διακοπές για τσίσα - εσάς σας έχει πιάσει αυτό το τσίσα-τσίσα συνέχεια??)! Μου φάνηκε τόοοοσο πολύς ύπνος που το πρωί δεν σηκωνόμουν!!

GEXxp3.png

τι αισιοδοξο παιδι εισαι εσυ παιδακι μου????

:confused::confused: αφου σε λιγο θα με κανεις να αρχισω να χοροπηδαω..

απο οτι μου ειπε το στεφανι σαλονικα-χαλκιδικη ειναι κανα μισαωρο οποτε μπορει να πηγαινοερχεται (εδω κανει 1 ωρα και ενα τεταρτο να παει στη δουλεια αρα καλυτερα θα ειναι)...

ρε που εχουν παει ολες οι βορειοελλαδιτισες οταν τις χρειαζομαι??οεο???

αα..ευχαριστω και για το στεφανι!! ειναι δουλευταρας και χαιρομαι που αναγνωριζεται..

ασχετο..γυρισα αθηνα..και το μελινακι ολο παει στην πορτα και φωναζει (αλιααα...νάνιοοο!!! δηλαδη θαλασσααα μπανιοοοο!!!!) αντε τωρα να της εξηγησεις οτι εδω δεν εχει τετοια καθε μερα αλλα μονο τα σκ..πφφφφ!!!!!!

μαρη κλελια τι ομορφιες ειναι αυτες???? τωρα ειδα τις φωτο!!φτου φτου!!

αυριο θα βαλω και εγω την μπακα μου να τη δειτε...χεχε..ειναι 2 φορες σαν της νενας και 3 σαν της χρυσα...χαχαχαχχαχαχα:mrgreen::mrgreen:

Πολυ καλημερα σας και εδω τσουπριτσες μου!!!!:P:p:p

Δεσποινακι μου μας ερχεσαι???γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!αη βρε χαζουλα σουπερ θα περασουμε μην μου στεναχωριεσαι το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι που θα εχεις να μετακομισεις με το νινι πολυ μικρουτσικο:roll::roll::roll:θα παιδευτεις λιγακι αλλα ολα γινονται!!!

Η Χαλκιδικη ειναι και κοντα και μακρια αναλογως το μερος που πατε, ξερετε???εαν ναι στηλε πμ να σου πω ποση ωρα απο Θεσσαλονικη και πως ειναι το μερος εκει.Συγχαρητηρια και απο εμενα για το στεφανι σου και φτου σκορδα και σε αυτον με αυτα που γινονται στις δουλειες μας!!!:mrgreen::mrgreen:

Εμενα τωρα που μου φαινεται δηλαδη μεγαλη η κοιλια μου....:roll::roll::roll:....πρεπει να μεγαλωνει κι αλλο γιατι απο χθες με φαγουριζει πολυ παλι:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Χρύσα μην μου μιλάς για κοιλιά, θα φας ξύλοοοοοοοοοοο, άλλη Νένα μας βγήκε, με 25 γραμμάρια επιπλέον στην εγκυμοσύνη, μιλάτε για κοιλιές :tongue:!!

Φαγούρα εγώ ποτέ δεν είχα, ίσως επειδή από νωρίς βάζω βαζελίνη. Πάντως όντως στον 7ο παρατήρησα και εγώ ότι μεγάλωσε η κοιλούμπα:D. Εγώ όμως έχω κοιλιά :tongue:

GEXxp3.png

Καλημέρα!!!

Δεσποινάκι όπως καταλαβαίνεις δε σε φοβόμαστε εσένα, είμαστε σίγουρες ότι θα τα καταφέρεις στο νέο ξεκίνημα!!! Συγχαρητήρια και στο σύζυγο!

Clelia και εις ανώτερα με τον ύπνο.

Φιλιά σε όλες!!!!

ΥΓ. Ο σύζυγος βρήκε τα παπουτσάκια (τα γνωστά-κλεμμένα), μου τα ξαναπήρε και τώρα τα φοράω!!!! :D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Χρύσα μην μου μιλάς για κοιλιά, θα φας ξύλοοοοοοοοοοο, άλλη Νένα μας βγήκε, με 25 γραμμάρια επιπλέον στην εγκυμοσύνη, μιλάτε για κοιλιές :tongue:!!

Φαγούρα εγώ ποτέ δεν είχα, ίσως επειδή από νωρίς βάζω βαζελίνη. Πάντως όντως στον 7ο παρατήρησα και εγώ ότι μεγάλωσε η κοιλούμπα:D. Εγώ όμως έχω κοιλιά :tongue:

μαρη τρελη τι 25γρ 5 κιλα εβαλα αλλα λες η φαγουρα να εχει να κανει με το αναανοιγει η οχι το δερμα???:roll::roll::roll:ωχχχχ!!!!

Κλεκουκο μην μας δειλεις σε παλακαλουμε!!!!:roll::roll:

Καλημέρα!!!

Δεσποινάκι όπως καταλαβαίνεις δε σε φοβόμαστε εσένα, είμαστε σίγουρες ότι θα τα καταφέρεις στο νέο ξεκίνημα!!! Συγχαρητήρια και στο σύζυγο!

Clelia και εις ανώτερα με τον ύπνο.

Φιλιά σε όλες!!!!

ΥΓ. Ο σύζυγος βρήκε τα παπουτσάκια (τα γνωστά-κλεμμένα), μου τα ξαναπήρε και τώρα τα φοράω!!!! :D

παιδι μου ητανε για εσενα αυτα τα παπουτσια τελος αλλα και ο συζηγος εε????μπραβο του!!!ευγεεεεεεεεεε!!!!φοβερος!!!!:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΧΑ! Εγώ έχω πάρει τα διπλά, είπες τπτ?? :tongue: :tongue:

Από ό,τι ξέρω ναι, η φαγούρα έχει να κάνει με το ότι τεντώνεται η κοιλίτσα και μεγαλώνει!! Ξέρεις πώς θα γίνουμε στο τέλος?? Εμείς, όχι εσύ!! Εσύ είσαι μία συλφίς!! :tongue:

GEXxp3.png

Ζουζουνίτσες μου γλυκές!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο... τα κιλάκια τα υπολογίζεται με το πρωινό ζύγισμα; Γιατί εγώ βρίσκω διαφορά 1-2 κιλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μη σου πω και παραπάνω..... :P

Και ποτέ δεν είναι ίδια με το προηγούμενο πρωινό... άλλοτε πιο πολύ και άλλοτε πιο λίγο....

Αν τα υπολογίσω από τα κιλά που ήμουν προ εγκυμοσύνης, είμαι περίπου στα 4+, αν τα υπολογίσω κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης που είχα χάσει αρκετά... άστα :mrgreen:

Και να υπενθυμίσω ότι εγώ είμαι το πιο μικρούλικο (24 και 5) και ακόμα στον 6ο........ :rolleyes:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ζουζουνίτσες μου γλυκές!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο... τα κιλάκια τα υπολογίζεται με το πρωινό ζύγισμα; Γιατί εγώ βρίσκω διαφορά 1-2 κιλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μη σου πω και παραπάνω..... :P

Και ποτέ δεν είναι ίδια με το προηγούμενο πρωινό... άλλοτε πιο πολύ και άλλοτε πιο λίγο....

Αν τα υπολογίσω από τα κιλά που ήμουν προ εγκυμοσύνης, είμαι περίπου στα 4+, αν τα υπολογίσω κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης που είχα χάσει αρκετά... άστα :mrgreen:

Και να υπενθυμίσω ότι εγώ είμαι το πιο μικρούλικο (24 και 5) και ακόμα στον 6ο........ :rolleyes:

ελα μικρουλικο μας εσυ!!!ζουζουνιτσα μας!!!

εγω τα κιλα τα υπολογιζω συμφωνα με το τι κιλα ξεκινησα την πρωτη φορα που με ζυγισε ο γιατρος και ποσα με βρηκε την τελευταια φορα ο γιατρος(το Σαββατο δηλαδη)τωρα στον γιατρο πουε παω πρωι ποτε μεσημερι:roll::roll::roll:

Αααααααααα!! Δεν παίζω!! Γι' αυτό όλες πουλάκια μου, λέτε ότι έχετε πάρει 5-7 κιλά?? Όταν κάποιος με ρωτάει, λέω πόσα κιλά πήρα από την αρχή που αντιλήφθηκα ότι είμαι έγκυος, δλδ από τις 25 Ιανουαρίου. Ο γιατρός με πρωτοζύγισε αρχές Μαρτίου.

Οπότε δεν είμαι η πιο χοντρή, 'ΝΤΑΞΕΙ?????

Αγγελική και εγώ έχω τουλάχιστον 1 κιλό διαφορά από το πρωινό ζύγισμα. Βέβαια ο παλιο-γιατρούλης μου γράφει όσο με ζυγίζει, δεν πα να χτυπιέμαι ότι ήμουν το πρωί 1 κιλό λιγότερο. Αλλά και πάλι δεν έχει πρόβλημα...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...