Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχχχχχχχχχχ!

γλύκα γλύκα γλυκιά μου!

όλες μια χαρά μας βλέπω!!! ούτε σε επίσκεψη ούτε καν πουθενά! εγώ τρυπιέμαι πρώί μεσημέρι βράδυ! και οι τιμές καλά πάνε, αλλά όλο και αγχώνομαι μέχρι την πέμπτη που θα ξαναπάω γιατρούς! και με το τεβε δεν τελείωσα ακόμη... σήμερα το εσυ είχε απεργία και σκατά τζάμπα έτρεχα στο νοσοκομείο για μια υπογραφή... πάλι αύριο... το σύστημά μας μέσα!

κλέλια μόνο στα 120 είναι αυξημένη, έπρεπε να είναι μέχρι 140 (έχω γίνει expert) αλλά καλύτερα να τις δει ενδοκρινολόγος, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!

εγώ με τονοσαλάτα είμαι σήμερα και το βράδυ γάλα με κορνφλέικς! 40γρ...

αυριο ρεβύθια! και αυριο βράδυ? μαντέψτε! βραστά λαχανικά!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχχχχχχχχχ

γυρισα και γω απο τους γιατρους μου!!!

88-212-157-52!!!καλο;;;;

Μου πε να κανω αυστηρη διαιτα και μετα απο ενα μηνα ξανα καμπυλη!!!Αλλα επειδη με εχει τσατισει σε πολλα ο συγκεκριμενος ,αυριο βραδυ εχω κλεισει με ενδοκρινολογο να ειμαστε και σιγουροι....Μου ειπε γενικα κομενα γλυκα ζυμαρικα!!Ειναι οπδηγιες αυτες τωρα για τετοιες τιμες;;;;

Τεσπα...Τελικα οντως δεν τον χρειαζομαι αυτο τον γιατρο..Μπα θα παει για αλλαγη...Ετσι κι αλλιως δεν θα γεννουσα μαζι του,νοσοκομειο θα πηγαινα οποτε....αι....(δεν σας εχω πει οτι σχδον καθε φορα μου λεει για αποβολες και δεν συμμαζευεται..ειναι δυνατον;;;)

Το κολοκυθι που το κρυψατε;;Πειναω λεμε!!!

Αγγελικη το φουρνο τον εχω 4 χρονακια μονο..κριμα να τον πεταξω...Πρεπει να τον καθαρισω ομως αφου ολα ψητα θα τα τρωω πια!!!Χαχαχα

Αντε τα λεμε το πρωι κορτσακια μου!!!

πωπωπωπ! μπράβο ρε κορίτσια! και τελικά μόνο εγώ αγχωνόμουν... εν τω μεταξύ, σε όσες το έχω πει από τον κύκλο μου, όλες μου λένε σώπα ρε!!! κι εδώ 8 στις 10 έχουμε θέμα! λέτε να μην το ξέρουν, να το κρύβουν ή ακόμη οι γιατροί να μην το δίνουν και τόση σημασία?!?!?

υπομονή και σε σένα ρένα!

ας ευχηθούμε τουλάχιστον καμιά μας να μη μπει στη διαδικασία των ινσουλινών...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

επ καλώς την! ευχαριστούμε για το κουράγιο!!!

αλλά, ποια είσαι εσύ? ε???? ε???? ε????

6umkp3.png

Jdbyp2.png

πωπωπωπ! μπράβο ρε κορίτσια! και τελικά μόνο εγώ αγχωνόμουν... εν τω μεταξύ, σε όσες το έχω πει από τον κύκλο μου, όλες μου λένε σώπα ρε!!! κι εδώ 8 στις 10 έχουμε θέμα! λέτε να μην το ξέρουν, να το κρύβουν ή ακόμη οι γιατροί να μην το δίνουν και τόση σημασία?!?!?

υπομονή και σε σένα ρένα!

ας ευχηθούμε τουλάχιστον καμιά μας να μη μπει στη διαδικασία των ινσουλινών...

sweet october power!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:cool::cool:

sweet october power!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:cool::cool:

ναι ναι! λες να αλλάξουμε όνομα και στο γκρουπάκι μας??? :lol::lol::lol::mrgreen:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Renah να τον αλλάξεις τον γιατρό αφού από τα γραφόμενά σου δεν σου γέμιζε το μάτι εξαρχής. Και ναι είναι πολύ σπαστικό να καταστροφολογεί κάποιος και να σου αναφέρει περιστατικά απωλειών!! Γιατί το κάνει?? Για να φοβάσαι την σκιά σου??

Όσο για την αντιμετώπισή του της καμπύλης ζαχάρου δεν γνωρίζω τι θα έπρεπε να κάνει. Μήπως θα έπρεπε να σε βάλει να μετριέσαι και να τον ενημερώνεις για τις τιμές ανά τακτά χρονικά διαστήματα?? Ιδέα δεν έχω...

Ploegisi άσε το τι έχουν ακούσει τα αυτάκια μου!! Έχω βρει πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών που στις εγκυμοσύνες τους οι γιατροί τους δεν τους έστειλαν για καμπύλη ζαχάρου επειδή στις μηνιαίες εξετάσεις τους το ζάχαρο ήταν στα φυσιολογικά επίπεδα!! :confused: Πάνε καλά?? Εδώ διαβητικό να βρεις ινσουλινοεξαρτώμενο, το πρωί νηστικός θα έχει μια χαρά τιμή. Και όσες εγκυούλες έχω γνωρίσει που ανέβασαν διαβήτη κύησης και που έχρηζε ινσουλίνης, οι τιμές ζαχάρου τους στις μηνιαίες εξετάσεις ήταν φυσιολογικότατες. Οπότε κοριτσάκι μου μάλλον μου φαίνεται για ξερολίαση των γιατρών και ημιμάθεια εγκύων. Έχουν ιδέα τι μπορεί να πάθουν από αυξημένο ζάχαρο στην εγκυμοσύνη τους?? Κάτι απλό και αντιμετωπίσιμο μπορεί να αποβεί... άστα!!

Διότι αν το πάμε έτσι δεν έχει πάρει καμιά μας τπτ τρελλά κιλά (20-30) και κάνουμε σχετικά προσεκτική διατροφή. Οπότε το αυξημένο ζάχαρο είναι μέσα στο παιχνίδι. Άσε που στην εγκυμοσύνη ο οργανισμός υπολειτουργεί, βάλε που επειδή δουλεύουμε τα σνακ που τρώμε στις δουλειές δεν είναι ό,τι πιο υγιεινό...

Πάντως ούτε και εγώ περίμενα τόσο μεγάλη γλύκα :D σε όλες μας :D σχεδόν :tongue:

mpempe lili?? Ευχαριστούμε πολύ βρε!! Πες μας για σένα όμως!! Είσαι μανούλα, εγκυούλα, τι είσαι?? τι?? :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πως να το πω πως να το πω.....

εχω παθει εγκεφαλικο....

το στεφανι μου πηρε προαγωγη και μεταθεση χαλικιδικη....

σε 2-3 μηνες πρεπει να ειναι εκει...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΕΟ?????

Διαφημίσεις

Οντως γλυκύτατες βγήκαμε εδώ !!!!

το sweet october power με ενθουσίασε! respect!

Ρένα μου την έσπασε ο γιατρός σου κι έρχομαι να τον χαστουκίσω!!!:mad:

άκου εκει να σου λέει για αποβολές κλπ τέρατα!!!! ΕΛΕΟΣ!

Κουμπαρούλα μου νομίζω ότι απλά δεν τα λένε.......

το έχω δει να φοριέται πολύ αυτό ....

Για αυτά και για αυτά έχω στόχο τώρα!!!!!! Ούτε να φανταστώ που θα ήταν το δικό μου ζάχαρο........ ¨Ολες μαζί γερά δυνατά με τσαμπουκά:

ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ 4 EVER!!!!!

(όποια μπορεί να φάει και κάτι αλλο, ας φάει και για εμάς μια μπουκίτσα)

Δέσποινα τί λες τώρα;;;;;;;;; :confused::confused::confused:

μετακομίζετε? είναι κάτι που περιμένατε; μάλλον όχι....

βαθιά ανάσα και ... ψυχραιμία!

Έλενα τί κάνει το παπάκι σου; :D

Αγαπούλες μου καλή σας νύχτα! Πίνω το νεράκι μου (3 λίτρα την ημέρα) και πάω για δοντάκια και νάνι ! (κοιμάμαι για να ξεχνάω την πείνα μου!)

Δέσποινα??? :shock:

Δλδ όποιος παίρνει προαγωγή ξεσπιτώνεται?? Για μεγάλο χρονικό διάστημα ή μέχρι πχ να φτιάξει ένα τμήμα, μία μονάδα, κάτι να ρυθμίσει τέλος πάντων??

Ό,τι και να γίνει μην τρελλαίνεσαι!! Θα την βρούμε την άκρη!!

Και Χαλκιδική θα πάει μετά τον Οκτώβρη, αν είναι δυνατόν, ας περιμένουν μερικές μέρες να σαραντίσεις!!!

GEXxp3.png

Ρένα, για το «γιατρό σου» θα δανειστώ μια φράση από τηλεοπτική εκπομπή… Ότι δε σας αρέσει αλλάξτε το. Τι λέει μωρέ ο άνθρωπος… λες και δεν μας έφταναν οι δικές μας σκέψεις και ανησυχίες… θα έχουμε και τον κάθε μακάκα επιστήμονα να μας φορτώνει…. Και μιας και είχες σκοπό να τον στείλεις… βρε ούστ από δω καραγκιόζη.

mpempe lili ;;;

Δέσποινα τι κουφό σας έκατσε; Σε 2-3 μήνες βρε με το μωρό αγκαλιά; Αχ βρε κοριστάκι, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Τι δουλειά κάνει ο σύζυγος και σας έγινε έτσι η φάση; Δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής; ΟΕΟ.....

Καληνύχτα κοριτσάρες, τα' χω παίξει σήμερα....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κοριτσα το στεφανι ροχαλιζει και εγω εχω φρικαρει και δεν μπορω να κλεισω ματι...:(:(:(:(

η μεταθεση δεν ειναι προσωρινη..ειναι μονιμοτατη..:(:(τι θα κανω κοντευω να σκασω..

το συζηταμε χρονια να φυγουμε για επαρχια αλλα τωρα που εκατσε με εχει πιασει πανικος...

η δουλεια του ειναι πολυ καλη (δεν μπορω να γραψω εδω λεπτομερειες) παρα μονο οτι ειναι σε πολυ μεγαλη εταρεια και η θεση που του προσεφεραν δεν ειναι για αρνηση.. θεωρειται πολυ μεγαλο αλμα και ειμαι υπερηφανη..αλλα..

οι φιλοι μας???? τα αδερφια μου??? ολοι ειναι εδω..εκει δεν ξερω κανεναν..

και εγω που θα δουλεψω??

το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω πριν τα χριστουγεννα δεν μπορω να φυγω (να παει τουλαχιστον 3 μηνων ο μικρος)..πως θα κανω μετακομιση??? παναγιτσα μου..εγω εδω γεννηθηκα και μεγαλωσα..πω πω κοντευω να σαλταρω..

και που να μεινουμε??? θεσσαλονικη ή χαλκιδικη??(στη χαλκιδικη τι εχει ιδεα δεν εχω, δεν εχω παει ποτε:confused::confused:)..

Κατ' αρχήν τέτοια που είσαι :tongue: μια χαρά θα τα καταφέρεις και στις κοινωνικές σου συναναστροφές και παντού! Όσον αφορά την δουλειά, μια χαρά δουλειά θα βρεις και μάλιστα η ποιότητα ζωής είναι πολύ καλύτερη από ό,τι εδώ στας Αθήνας. Θα δουλεύεις 8 ώρες μάξιμουμ και μετά αραλίκι και καφέ (δεν βλέπεις τι γίνεται στην Αριστοτέλους? Πού να δεις καθημερινές εξόδους για καφέ εδώ στην Αθήνα. Στην Θεσσαλονίκη το έχουν καθημερινή τους συνήθεια!).

Αφού θα δουλεύει Χαλκιδική, πώς θα μένετε Θεσσαλονίκη?? Δεν έχω πάει Χαλκιδική ποτέ μου, αλλά γίνεται καθημερινή μετακίνηση του συζύγου στην Χαλκδιδική?? Αν όχι, τότε Χαλκιδική πρέπει να πάτε, έτσι δεν είναι??

Το καταλαβαίνω ότι σου φαίνεται βουνό, αλλά τουλάχιστον το σκεφτόσασταν, δεν σου ήρθε μπαμ και κάτω... Το είχατε σε κάποια ακρούλα του μυαλού σας!! Όσο για την οικογένεια, μία έλλειψη θα την πάθεις, αλλά εδώ αλλάζουμε συνοικία και μας λείπουν οι δικοί μας και τα στέκια μας, οπότε λογικό...

Και εκεί θα δικτυωθείς και όλα καλά θα σου πάνε, μην τρελλαίνεσαι!!

Ξέχασα: συγχαρητήρια για τον συζυγάτο σου και πάντα τέτοια καλά (προαγωγές κλπ). Σε τέτοιες κ@λοεποχές που φοβόμαστε και την σκιά μας, μια χαρά τα κατάφερε το στεφάνι!! Άντε και στα δικά μας!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...