Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να το κάνεις βρε!!

Αφού βάσει της ανάπτυξης του κάθε μωρού αλλάζει μήνα κλπ...

ΠΗΤ δεν αλλάζουμε επειδή αυτή δεν μετατρέπεται βάσει ανάπτυξης του μωρού - εκτός αν μιλάμε για μεγάαααλη διαφορά. Άλλοι παράγοντες την επηρεάζουν... Άλλαξέ το να αλλάξεις και εβδομάδα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...αν και εμενα ειναι γεματη με ικα ,ενδοκρινολογο ,αναλυσεισ και πολλα τετοια αλλα δεν πειραζει!!!!!

ζητα αδεια τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ βρε κλαιλουκακι πωσ τοσα ξενυχτια?πρεπει να ξεκουραζεσαι και να χαλαρωνεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για την αντιστροφη μετρηση......γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!3+ σημερα!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!

χτεσ πηγαμε μπανακι...το 10ο μασ....και απιστευτο.....:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:η αγγελικη μπηκε μεσα σαν κιουρια και δεν εβγαλε αχνα!!!!!μιση ωρα την ειχα μεσα και βγηκα επειδη πια ειχα πονακια τοση ωρα μεσα στο νερο..............

με δουλευει αυτο το παιδι!!!!!!!!!!!!παει κ τελειωσε................

γειά σου φιλενάδα! σούπερ η αγγελικουλα! σας τρέλανε κανονικά!!!!

την είδες την φωτό? την έβαλα και στο δικό μας o.p.!!!!!!! πάρτην πάλι!:mrgreen:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=4722613&id=659083206

μαράκι μου εγώ τσιτωσα το αρκουδίσιον και είμαι καλά, αν και μάλλον σε αυτό οφείλονται οι πονοκέφαλοι μου.......

κλέλια σπίτι και νάνι γρήγορα!

μαρη τσιπουρα..............για πατα εσυ τον συνδεσμο να δουμε τι θα σου βγαλει!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ο συνδεσμοσ που δινεισ απο το πρωι δειχνει απλα την αρχικη του φατσομπουκ...:confused:

κλελουκω καλο νανι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη ξεκουραση..κρατιεμαι κ δεν το αλλαζω ,ασ κανω κ το ντοπλερ που θα ειναι πιο εγκυρο κ βλεπουμε..

ρενεδακι τι συμπτωση ειναι αυτη καλε?????????????:confused::confused::confused:λεσ να σου εστειλα το αιμα μου?????:confused::confused:

το αγγελικακι βρηκε παιχνιδι....παει μπουσουλωντασ στο μπανιο και κρυβεται πισω απο την πορτα ,αφου την κλεισει!!!!εγω απο εξω δεν μπορω να την ανοιξω γιατι θα χτυπησει...:tongue::tongue::tongue:και κατα διαστηματα την ανοιγει μου χασκογελαει κ μου την ξανακλεινει στην μουρη!!!!!!!!!!

τωρα τι τησ αρεσει σε αυτο...???πλακα εχει παντωσ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

μαρη τσιπουρα ,,,,μα μαρη τσιπουρα δεν διευκρινησεσ οτι τισ ανεβασεσ στο γκρουπακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ εγω απο το πρωι καθομαι και ψαχνω το προφιλ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε κοριτσια τι να κανω??????προσπαθω να κανω αποδοχη στο γκρουπ αλλα δεν την δεχεται γιατι ειμαι λεει μελοσ σε πολλεσ!!!!!απο που μπορω να διαγραψω ωστε να μπω κι εγω στο δικο σασ???μα να λειπει η εμπνευστρια του γκρουπ????????????χε χε

DnfMp3.pngqTarp3.png

την ανέβασα ΚΑΙ στο γκρουπάκι μας! αλλά είναι στον τοίχο μου από το πρωί!

τέλος πάντων!

Κουμπαρούλα μου έλα να βοηθήσεις εδώ την δημοφιλή Ειρήνη .... που σουστρουκευει από γκρουπάκι σε γκρουπάκι και για αυτό δεν μπορεί να μας έρθει

Οσο για το παιχνίδι με την πόρτα του μπάνιου... ψυχραιμη σε βρίσκω! :cool:

Διαφημίσεις

ειρήνη, μπες σε κάποια γκρουπς που δε θέλεις (πολύ) να είσαι και κάτω κάτω αριστερά έχει σύνδεσμο leave group. αν και πάλι έχεις θέμα, πες μου να δούμε τι θα γίνει! ένατε γιατί μας λείπεις!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Πω πω βρε Clelia τι βασανιστήριο περνάς μ’ αυτόν τον ύπνο;

Renah για την κουζίνα σου έχω μια άλλη λύση… πέταμα και πάμε για άλλα…. σιγά μη βάλεις τέτοιου είδους καθαριστικά στην κατάστασή σου και να μην τρίβεις με τις ώρες αν είναι τόσο λερωμένη (και δεν υπερβάλεις). Αν βέβαια είναι και παλιά, ούτε τύψη ούτε συζήτηση.

Εκτός αν βάλεις το σύζυγο να την τρίψει.. χιχιχι

Όσο για τον 1 μήνα που θες για να σταματήσεις τη δουλειά, μια απ’ τα ίδια κι εγώ. Αλλά από Δευτέρα θα είμαι μόνη για 3 εβδομάδες και θα μου βγει ο κ@λος...

ellain με το καλό ο γιατρούλης σήμερα

Τσιπουράκι όντως μακρύς και δύσκολος ο δρόμος, αλλά εδώ είμαστε γλυκιά μου!

Ειρήνη σίγουρα είναι η Αγγελικούλα αυτή; Πλάκα κάνω, μπράβο. Αυτή τη φορά τα παλαμάκια από μας (από την ξαπλώστρα) για την Αγγελικούλα που τόλμησε. :)

Ploegisoula έκανες καλή δουλειά με το fb

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Τσα!! Ξύπνησα με μούρη φράπα...

Λοιπόν, μου έστειλαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ορίστε η καμπύλη:

0' --> 91

60' --> 173

120' --> 151

180' --> 125.

Πήρε ο άντρας μου τον γιατρούλη μου και του είπε ότι για να έχουμε πρόβλημα, πρέπει 2 τιμές να βρεθούν παθολογικές και τώρα βρέθηκε μόνο μία (στα 120'), ενώ άλλες 2 βρέθηκαν οριακές. Είναι φυσιολογικές μεν, οριακές δε, απλά αγγίζουν τα όρια. Θα έπρεπε ο οργανισμός μου να έχει αντιδράσει λίγο καλύτερα και να μειώσει περισσότερο το ζάχαρο.

Θα ρωτήσει αύριο ενδοκρινολόγο και θα μας πει...

Αυτάααα. Πάω να κάνω ντουσάκι...

ΧΧΧ

GEXxp3.png

Αυτό σημαίνει ότι το αποφύγαμε το κολοκυθάκι;

Αν ναι μπράβο κοριτσάκι!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελική μου δεν έχω ιδέα...

Θα πάρει αύριο τον σύζυγο να του πει.

Εγώ αποφεύγω να πάρω τον γιατρούλη μου διότι νομίζω ότι τον πρήζω. Αν και χαριτολογώντας μου έχει πει: "Καλά, δεν έχεις 50cents να με πάρεις τηλ?". Αφού τα πηγαίνουν καλά με τον άντρα μου και κάνουν πλακίτσα και γενικότερα με δουλεύουν ψιλό γαζί, βάζω τον σύζυγο να καθαρίσει...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

αχαααααα εδω μου ειστε ε???:mrgreen:

Αμαν με αυτες τις καμπυλες πραγματικα εχουμε θεματακι με την γλυκα μας:roll::roll::roll:

Κλελουκο εαν ενωσουμε την δικη σου τελευταια τιμη και την δικη μου και διαιρεσουμε δια του 2 τοτε τελειες θα ειναι!!!:-D

Ειρηνιω τι θα γινει καλε θα σβησεις κανενα γκρουπ να σε δουμε λιγο στο δικο μας???:mrgreen:

Αααααα ευχαριστω για τις ευχες σας για την μπεμπουλα μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αντε με το καλο να τα δεχτουμε τα μωρακια μας και να εχουμε να πειραζουμε την αγχωμενη εγκυουλα Τσιπουρα μας:lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αγγελική μου δεν έχω ιδέα...

Θα πάρει αύριο τον σύζυγο να του πει.

Εγώ αποφεύγω να πάρω τον γιατρούλη μου διότι νομίζω ότι τον πρήζω. Αν και χαριτολογώντας μου έχει πει: "Καλά, δεν έχεις 50cents να με πάρεις τηλ?". Αφού τα πηγαίνουν καλά με τον άντρα μου και κάνουν πλακίτσα και γενικότερα με δουλεύουν ψιλό γαζί, βάζω τον σύζυγο να καθαρίσει...

Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Κι εγώ μια απ' τα ίδια με το γιατρούλη, ο οποίος δεν έχει και χρόνο γενικώς και μιλάς με αντιπροσώπους...! Αλλά ο σύζυγος επιμένει να καλεί στο κινητό και κάποια στιγμή τον βρίσκει.

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Mωρέ τον βρίσκουμε αμέσως. Και αν δεν απαντήσει πάντα μα πάντα καλεί πίσω, είτε αν το τηλ είναι γνωστό είτε αν είναι άγνωστο...

Πάω το πατσαβούρι βόλτα και επανέρχομαι...

GEXxp3.png

εγώ θα πάω την άλλη βδομάδα μια και την κυριακή έχουμε 2 βαφτίσεις και τραπέζι μεσημέρι και βράδυ οπότε είπα να ντερλικώσω πρώτα καλά και μετά να πάω να μετρηθώ γιατί φοβάμαι ότι το κολοκυθάκι θα πάει σύννεφο μετά

αν και τώρα περιμένουμε κόσμο στο σπίτι και εγώ έφτιαξα σοκολατόπιτα και κορμό μωσαικό, μήπως το παράκανα;:confused:

κλελια η καμπύλη φαίνεται μια χαρά και γιατί να τον πρήζεις τον γιατρό γι' αυτό τους έχουμε για να τους πρήζουμε

ειρήνη σε περιμένουμε στο φβ

Κλέλια δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την καμπύλη... αλλά μια στο τόσο ένα κολοκυθάκι δεν είναι κακό ... έτσι για να μας κάνει παρέα, να μην νοιώθουμε μοναξιά στο ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ! xiiixixiix

εύχομαι όλα να είναι καλά!!!!!

σας φιλώ πάω όντως να βράσω κολοκύθια (με καρότα και πατάτα για βραδυνό)

:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...