Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! 3 + σήμερα!!

Τι έγινε ρε παιδιά? Όσο πλησιάζουν οι μέρες μου να κάααθομαι, παύω να κοιμάμαι?? Το βράδυ δεν κοιμήθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ!! Όχι 1 ώρα ή μισή... ΚΑΘΟΛΟΥ δεν υπερβάλω!!!

Η μπέμπα κλώτσαγε πάντως μέχρι τις 5.15. Μετά από 30' σηκώθηκα και επειδή κάτι έφαγα, πάλι κλώτσαγε (απτόητη)...

Πότε θα έρθει το μεσημέρι να κοιμηθώωωωωωωω... τι ωραία που είναι να κοιμάσαι... Πολύ μου αρέσει όταν μου τυχαίνει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειχα 0- 91 ,60-212 , 120-168 και 180 δεν ειχε βγει ακομα....ελπιζω μονο να γλιτωσω τισ ινσουλινεσ ,οπωσ και περσυ...

αλλα και παλι ασ ειναι καλα η πριγκιπισσα και ασ τρυπηθω και λιγο παραπανω,αφου τρυπιεμαι που τρυπιεμαι!!!!!:tongue:

Kαλημερα και καλή εβδομάδα!!!!

Ειρηνη συνωνοματη ..τετοια συμπτωση;;;

Εγω ειχα 0-88 και 60-212!!!!Οι αλλες δυο δεν βγηκαν οσο ημουν εκει.Θα τα παρω σημερα και μετα στο γιατρο.....

Κολοκυθι ,κολοκυθι που εισαι;;;;Τουλαχιστον βγηκαν καλες ολες οι αλλες εξετασεις που εκανα και αναμεσα σε αυτες και το τοξοπλασμα που το φερνω βαρεως διοτι δεν εχω αντισωματα!!!!

Κλελουκο δεν βαζω φωτο φιατι εχω ιντερνετοφοβια...Ποιος ειπε καλε οτι δεν ειμαι μια χαρα;;;180 γυναικα;;;;Χαχαχαχαχα!!!!Και γιατι δεν κοιμασαι;;;Ε;;ε;;;Εχεις συνειδητοποιησει τι σε περμενει μετα!!!!μαλλον οχι!!!!!:D:D:D

Κατι διαβαζω για φουρνους κοριτσια..Ε λοιπον φωτο φουρνου..δεν βαζω!!Αν βαλω δεν θα μου ξαναμιλησετε..η μαλλον δεν θα φατε ποτε στο σπιτι μου....8-)8-)8-):cool:

Αντε 3 βδομαδες μεινανε ..πφφφφφφφφφφφφφφ!!!

Τα λεμε μετα...Φιλω σας!!!!

καλημέρα!!!

Κοριτσακιααααααααα μου!!!!εχουμε νεακια!!!!!!!!!:P:p:p

ειμαστε 1350 γρ κορτσαρες!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εχουμε χεστει πανω μας λεμε:lol::lol:

πιασαμε ανοδικη πορεια σε ολες τις καμπυλες αναπτυξης,κοιλια κεφαλι ποδι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

την καμπυλη μυ την βρηκε μεσα στα ορια για εγκυο συμφωνα λεει με την μεθοδο μετρησης του εργαστηριου???:confused::confused::confused: δεν πολυκαταλαβα αλλα επειδη ειναι κοντα στα ορια και επειδη η μπεμπουλα μεγαλωσε πολυ θα μου ξανακανει λεει και αλλη την επομενη φορα μια πιο μικρη ευτυχως δεν θα τα αντεχα τα 100 φορτιση παλι:roll::roll:μεχρι τοτε προσεχουμε τα γλυκα μας για καλο και κακο.

Η μανουλα τσιμπησε 2,5 κιλακια και φτασαμε στα +5 :lol::lol:

και το καλυτερο κλεισαμε κρεβατακι και συρταριερα....ναιαιαιαι!!!!!

κοριτσια προσχη στα μαγαζια μας ειπανε οτι τα εργοστασια ειναι κλειστα ολο τον Αυγουστο και αν τα θελουμε για τελη Σεπτεμβριου ειμαστε οριακα!!!το λεω μηπως δεν το ξερατε και εσεις.:roll:

χρύσα καλέ πως μεγάλωσε η μικρή έτσι πω πω γυναικάρα.

και μεγεια τα καινούργια επιπλάκια σας με το καλό να τα χαρείτε.:D

κλέλια η τιμή για το έπιπλο μια χαρά μεγειά. γιατί με το ύπνο τέτοιο πρόβλημα παιδί μου καλά σου λέει η ρένα προπόνηση για μετά κάνεις;

εγώ θα πάω για καμπύλη την άλλη βδομάδα να ρωτήσω κάτι κουλό γλυκά πρέπει να σταματήσω να τρώω κάποιες μέρες πριν; γιατί το γλυκάκι μου το χτυπάω σε καθημερινή βάση. :rolleyes:

τσιπούρα για το κολοκύθι δεν λέω τίποτα η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.:rolleyes:

αχ εγώ σήμερα είδα ότι θέλω ένα μήνα ακριβώς να σταματήσω τη δουλειά και βαριέμαι. πως θα περάσει ο καιρός. και για το φούρνο έχω πάρει από την αντιπροσωπεία ένα ειδικό καθαριστικό φούρνου σε μορφή τζελ και τον κάνει καινούργιο όποτε τον καθαρίζω:tongue::tongue:

τσιπούρα για το κολοκύθι δεν λέω τίποτα η φωτογραφία μιλάει από μόνη και για το φούρνο έχω πάρει από την αντιπροσωπεία ένα ειδικό καθαριστικό φούρνου σε μορφή τζελ και τον κάνει καινούργιο όποτε τον καθαρίζω:tongue::tongue:

Αληθεια;;Για δωσε πληροφοριες..Ειναι φανταζομαι οτι πρεπει για μενα την τεμπελα ε;;;Ψεκαστε σκουπιστε τελειωασατε;;;;Τριψτε μονο να μην εχει!!!!:P:p:p

Αφήστε κορίτσια... και όχι τπτ άλλο, δεν άνοιγα την τηλεόραση όση ώρα ήμουν ξάπλα για να μην με παρασύρει, μήπως κοιμηθώ έστω και 30'. Αλλά τπτ... Ήδη δεν νιώθω καλά, θα πάρω 2ωρη άδεια και θα σχολάσω 12.45. Δεν την παλεύω...

Μαράκι εγώ έτρωγα γλυκάκια μέχρι και 2 ημέρες νωρίτερα. Την παραμονή έφαγα ένα μεγάααααλο μπισκότο για πρωινό, έφαγα τα φρούτα μου το μεσημέρι και το απόγευμα και τελευταίο γεύμα μου ήταν στις 21.00. Μετά τπτ. Και φυσικά το βράδυ δεν έφαγα γλυκό - ούτε ένα μικρουλίνι...

Πάντως στην Βιοϊτατρική που είχα τηλεφωνήσει μου είπαν τελευταίο γεύμα κατά τις 20.00-21.00 και όχι πολλά γλυκά την παραμονή της εξέτασης...

Όσο για τον φούρνο, για να μην με θεωρήσετε ανεπρόκοπη: έχω καθαρίστρια και όταν θυμάται τον καθαρίζει. Της έχω πάρει και κάποια καθαριστικά - δεν θυμάμαι ποια. Οπότε μην νομίζετε ότι έχω έναν φούρνο τζάμι από μόνο του. Μία στο τόσο καθαρίζεται, όχι από μένα όμως

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

το απλώνεις στο φούρνο και περιμένεις περίπου κανά 2ωρο αν θυμάμαι καλά και μετά έχει λίγο τρίψιμο βέβαια αλλά όχι να σου βγει και ο πάτος να τρίβεις. εγώ το πήρα από την αντιπροσωπεία της siemens, bosch κλπ. αυτές είναι όλες μαζί. και αν θυμάμαι ήταν και φτηνό γύρω στα 3 ευρώ, α και υπάρχει και σε μορφή σπρει. θα δω και πως ακριβώς το λένε και θα σου πω το απόγευμα

κλέλια φύγε και νωρίτερα παιδί μου πως θα την παλέψεις άυπνη μέχρι τις μια;

Καλημερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα!! Και τι εβδομαδα για μενα και την Κλελια!!!

Κλελουκο δεν σχολιαζω το ωραριο σου, τι να κανεις? λες και το θες να μην κοιμασαι. Παντως δεν μιλας λιγο στον γιατρο σου, γιατι αν δεν ξεκουραζεσαι πώς θα ανταπεξελθεις μωρε? Μηπως εχει καμια λυση να προτεινει? Παντως εγω ενα διαστημα που αρχισα κατι κουλα σαν τα δικα σου, επινα μιση ωρα πριν παω στο κρεβατι ενα χλιαρο ποτηρι γαλα και μετα..... υπνος σαν πουλακι. Το καλο ειναι οτι 3 και σημερα!!!!!!!!!!!

Τσιπουρακο εφυγε η αδερφουλα? Ελα μωρα τι ειναι 1,5 μηνας? Εγω εχω να τους δω ολους 7 μηνες, απο τα Χριστουγεννα. Υπομονη, αυτα εχουν οι αποστασεις, αλλα ευτυχως περναει γρηγορα ο καιρος. Οσο για την διαιτουλα, γουσταρω να σε βλεπω δυναμικη και ετοιμη για ολα! Κι αμα γουσταρεις στην συναντηση τρωμε ολες κολοκυθι και κοτοπουλο για συμπαρασταση!! <3<3<3 πολλες!!!!

Ρενακι εγω χρησιμοποιησα χθες πρωτη φορα ενα καθαριστικο για λιπη και αλατα ΑΖΑΧ σε ροζ μπουκαλι, φο-βε-ρο!! Το ψεκασαμε, το αφησαμε κανενα μισαωρο-45 λεπτα και μετα ουτε που το τριψαμε!! πολυ καλο! Για δοκιμασε το, μπορει να σε βολεψει, αλλα μην το ξεβγαλεις εσυ, εχει πολυ εντονη μυρωδια.

μαρακι καλημερα!

αα! εχουμε γιατρουλη σημερα, θα δουμε το παπακι! τι καλα! Σας αφηνω, παω για δουλιτσες να τελειωνω σιγα σιγα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Η φωτό είναι στο τοίχο μου στο στο φατσοβιβλίο

http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=4722613&id=659083206

ellain το φούρνο τον καθαρίζω στα γόνατα ή όταν πιάνομαι… σκυμμένη με «ανοιχτά τα πόδια» γιατί με κλειστά δε γίνεται, πάει η κοιλιά.:lol:

πρωί πρωί .. μας έφτιαξες με τις στάσεις σου.... :tongue::tongue::tongue:

μαρή πας καλά???!!!! γκαστρωμένη γυναίκα κάνεις τέτοια πράγματα;;;;;;;;;

μαζέψου!

Κατι διαβαζω για φουρνους κοριτσια..Ε λοιπον φωτο φουρνου..δεν βαζω!!

αυτό να δω να βάζουμε φωτογραφίες από τους φούρνους μας!!

!!!!!!!

αχαχαχααααααα

Καλημερα κοριτσακια μου και καλη εβδομαδα!! Και τι εβδομαδα για μενα και την Κλελια!!!

Οσο για την διαιτουλα, γουσταρω να σε βλεπω δυναμικη και ετοιμη για ολα! Κι αμα γουσταρεις στην συναντηση τρωμε ολες κολοκυθι και κοτοπουλο για συμπαρασταση!! <3<3<3 πολλες!!!!

Ρενακι εγω χρησιμοποιησα χθες πρωτη φορα ενα καθαριστικο για λιπη και αλατα ΑΖΑΧ σε ροζ μπουκαλι, φο-βε-ρο!! Το ψεκασαμε, το αφησαμε κανενα μισαωρο-45 λεπτα και μετα ουτε που το τριψαμε!! πολυ καλο! Για δοκιμασε το, μπορει να σε βολεψει, αλλα μην το ξεβγαλεις εσυ, εχει πολυ εντονη μυρωδια.

Έλενα μου σου εύχομαι καλή δύναμη αυτή την εβδομάδα!!!!!! αν και θα την πάρεις όλη από το παπάκι σου που θα δεις σήμερα!!!!! <3

Χρησιμοποιείς το λιποκαθαριστή ε;;;;; αν ναι να μην τον χρησιμοποιείς....

τον είχα κι εγώ με βόλευε τρελά (όχι μόνο για τον φούρνο αλλά για όλα στην κουζίνα) αλλά μια εποχή που μας είχαν ρημάξει τα μυρμήγκια ανακάλυψα ότι είναι το μόνο που τα σκότωνε........ και το σταμάτησα γιατί φοβάμαι ότι είναι εντελώς τοξικό.

Οσο για την διαιτούλα όντως νοιώθω καλά, αν και θα είναι μακρύς ο δρόμος!

Για την συνάντηση μας θα έχω ρυθμίσει ώστε να μπορώ να φάω μια χαρά (χωρίς υπερβολές βέβαια) !!!!

Μαράκι μου καλημέρα! Λίγο κουράγιο ακόμα με τη δουλίτσα! !

Κλέλια καλά σου λένε, βρες ένα τρόπο για να κοιμάσαι γιατί η γκουσγκούνα σου θα είναι αδυσώπητη στην αρχή.......!!!!!

Χθες που ανταλλάξαμε 2 κουβέντες στο chat του facebook και είπες για τα κανελόνια ..... σνιφ σνιφ... έτρωγα γιαούρτι + μήλο (το βραδυνό μου)!!!!!

:twisted::twisted::twisted:

σας φιλώ να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα!!!

θυμίστε μου για μία ακόμα φορά πότε είναι η συνάντηση μας;;;;;

28 Ιουλίου 2010, κατά τις 20.30. Δεν θυμάμαι το μέρος, κάπου στην Πλάκα, αν δεν απατώμαι??

Τσιπούρα?? Γιαουρτάκι με μήλο για βραδινό?? Τι δίαιτα μαρτύριο είναι τούτη βρε?? Εγώ είχα κάνει με ισοδύναμα παλιά, που σημαίνει ότι μπορούσα να κατανείμω τις θερμίδες και τα γεύματα σε όλη την διάρκεια της μέρας. Και εννοείται πως το πρωινό-μεσημεριανό-βραδυνό ήταν φαγητό. Γιαούρτι και φρούτα ήταν δεκατιανό ή απογευματινό ή μετά-το-βραδυνό (καθώς είμαι από παιδούλα νυχτοπούλι)

Τι να μου κάνει το γαλατάκι elain μου... Ίσα-ίσα που θα με κάνει να πάω 2-3 φορές παραπάνω στην τουαλέτα. Άσε που το βράδυ πίνω απίστευτες ποσότητες νερού (και το πρωί, αλλά το βράδυ λυσσάω) και πιστεύω πως το γάλα μετά από τόσες κανάτες νερό θα με αναγουλιάσει...

Μωρέ εγώ έχω το γιατρικό, αλλά δεν κάνει γμτ: 2 σφηνάκια βότκα στο καπάκι... Σε 30' ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Τσιπούρα?? Γιαουρτάκι με μήλο για βραδινό?? Τι δίαιτα μαρτύριο είναι τούτη βρε?? Εγώ είχα κάνει με ισοδύναμα παλιά, που σημαίνει ότι μπορούσα να κατανείμω τις θερμίδες και τα γεύματα σε όλη την διάρκεια της μέρας. Και εννοείται πως το πρωινό-μεσημεριανό-βραδυνό ήταν φαγητό. Γιαούρτι και φρούτα ήταν δεκατιανό ή απογευματινό ή μετά-το-βραδυνό (καθώς είμαι από παιδούλα νυχτοπούλι)

Δεν είναι μαρτύριο.. τουλάχιστον όταν δεν μου μυρίζουν τα κανελόνια της φιλενάδας μου......:wink:

Χθες το μεσημέρι είχα πλούσιο γεύμα! τεράστιο μπιφτέκι με σαλατούλα και τζατζικάκι ! (πήγαμε στα καλύβια μετά το αεροδρόμιο, μιαμ) οπότε μια χαρά ήταν το γιαούρτι με το μήλο για βραδυνό! Γενικά έχω ένα κανονικό γεύμα που δυστηχώς το τρωω το βράδυ........ και ένα γεύμα σαλάτα με τόστ, ή αυγά, ή τόνο, ή ντάκο για μεσημεριανό στο γραφείο. Μια - δύο φορές την εβδομάδα έχω κάτι πιο σκληροπυρηνικό αλλά οκ θα το αντέξω :) Σήμερα έχω σαλάτα με τόνο το μεσημέρι και βραστά λαχανικά το βράδυ (το κοκουθάκι που λέγαμε χιχιχιιι)

Δεν πεινάω, άλλο αν δεν με ευχαριστεί πάντα αυτό που τρωω......:-)

Που είστε καλέ και βαριέμαι;

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...αν και εμενα ειναι γεματη με ικα ,ενδοκρινολογο ,αναλυσεισ και πολλα τετοια αλλα δεν πειραζει!!!!!

Εφυγε ο ανηψιός... και το αδέρφι μου.... σνιφ....

σε 1 1/2 μηνα με το καλό θα βρεθούμε πάλι

τσιπουριτσα μην στεναχωριεσαι και θα δεισ που θα περασει πολυ γρηγορα ο καιροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την παρασκευή πήγα στην διαιτολόγο..... επιβεβαιώνω και επισήμως το 3ψήφιο... αλλά δεν μασάμε... (πλέον)..... :)

(σε όποια δεν φαίνομαι όρκα ας δει την φωτό στο f/b με το καρότσι.....ήταν η πιο κομψή που είχα... Θεε μου)

μα που ειναι αυτη η φωτο?????????????????????????ολεσ τισ φωτο τισ ειδα...αυτην δεν την βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....κ οχι μονο εγω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είμαι καλά, σαφώς καλύτερα, τρώω υγειινά, ξέρω ότι θα δυσκολευτώ αρκετά γιατί είναι πεσμένος ο θυροειδής αλλά είμαι αισιόδοξη και έχω πεισμώσει κιόλας!

χρυσουλιτσα τελεια τελεια τα νεακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοριζικεσ και οι αγορεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! 3 + σήμερα!!

Τι έγινε ρε παιδιά? Όσο πλησιάζουν οι μέρες μου να κάααθομαι, παύω να κοιμάμαι?? Το βράδυ δεν κοιμήθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ!! Όχι 1 ώρα ή μισή... ΚΑΘΟΛΟΥ δεν υπερβάλω!!!

Η μπέμπα κλώτσαγε πάντως μέχρι τις 5.15. Μετά από 30' σηκώθηκα και επειδή κάτι έφαγα, πάλι κλώτσαγε (απτόητη)...

Πότε θα έρθει το μεσημέρι να κοιμηθώωωωωωωω... τι ωραία που είναι να κοιμάσαι... Πολύ μου αρέσει όταν μου τυχαίνει...

ζητα αδεια τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ βρε κλαιλουκακι πωσ τοσα ξενυχτια?πρεπει να ξεκουραζεσαι και να χαλαρωνεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για την αντιστροφη μετρηση......γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!3+ σημερα!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!

χτεσ πηγαμε μπανακι...το 10ο μασ....και απιστευτο.....:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:η αγγελικη μπηκε μεσα σαν κιουρια και δεν εβγαλε αχνα!!!!!μιση ωρα την ειχα μεσα και βγηκα επειδη πια ειχα πονακια τοση ωρα μεσα στο νερο..............

με δουλευει αυτο το παιδι!!!!!!!!!!!!παει κ τελειωσε................

DnfMp3.pngqTarp3.png

Χρύσα!! Εγώ σου ευχήθηκα για το τεράστιο μωρό σου?? Δεν θυμάμαι καν, βαριέμαι να κοιτάξω προηγούμενες σελίδες (η αϋπνία καίει φλάτζες). Αν όχι μπράβο, μπράβο, πάλι μπράβο και έτσι θέλω τα νινιά μας μεγάλα και τρανά!!

Σε 30' φεύγω, θα έρθει ο σύζυγος να με πάρει από την δουλειά μου, περιττό να σας πω ότι ώρες-ώρες αλληθωρίζω...

Άντε βρε Ειρήνη... είδες που η μπουμπού σας αρχίζει και μπαίνει σε μία ρότα?? Κάνει ό,τι κάνει και η μανούλα!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...