Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγαπούλες μου γειά σας και χαρά σας!

σας διάβασα στα γρήγορα γιατί αύριο φεύγει η αδελφούλα μου και είμαι μαζί τους όσο μπορώ! πήγαμε βόλτα στο ζάππειο σήμερα!!!!!! τρέλα ήταν!

Περάσαμε μπροστά από τους τσολιάδες και είχα εγώ το καρότσι και φώναζα : ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ :D

το μωρό γέλαγε, μπάτσοι και τσολιάδες κάγκελο και η αδελφή μου να κάνει ότι δεν μας ξέρει :lol::lol::lol:

Αγγελικούλα μου τρόμαξες λιγουλάκι ε;;; είπαμε όλα καλά όλα ανθηρά!!!!! <3

Πετρούλα κουρασμένη ποτέ νικημένη!!! καλές διακοπές και να μας .....γράφεις!

σημερα δεν μπηκα....ειχα καμπυλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και δυστυχωσ δεν μου βγηκε καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:αφου φετοσ δεν τροω γλυκα......:confused:

ειχα 0- 91 ,60-212 , 120-168 και 180 δεν ειχε βγει ακομα....ελπιζω μονο να γλιτωσω τισ ινσουλινεσ ,οπωσ και περσυ...

αλλα και παλι ασ ειναι καλα η πριγκιπισσα και ασ τρυπηθω και λιγο παραπανω,αφου τρυπιεμαι που τρυπιεμαι!!!!!:tongue:

α δεσποινιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχεισ παρεα....θα αναστεναξουν τα κολοκυθακια φετοσ λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Ειρηνάκι μου φαινόσουν κι εσύ γλυκιά....

ότι χρειαστεί για την μαναρίτσα σου!!!!! μεγάλη και τσουπωτή θα βγει αυτή!!!

φτου φτου!!!!

μου φαίνεται ότι με αυτο που είπες θτο October Power μόλις απέκτησε έμβλημα ... το κολοκύθι! :lol::lol::lol:

λοιπον το αγγελικακι οπωσ σασ ειπα ηταν στον υπερηχο,την σηκωνε ο αντωνησ κ κοιταζε καλα!!!!!σχολιαζε με τα δικα τησ λογια...:tongue::tongue::tongue:και ξαφνικα την βλεπω να κανει <μουα>και να στελνει φιλακια στον υπερηχο............:confused::confused::confused::roll::roll::roll:

δεν τησ ειχαμε πει τιποτα οπωσ <παμε να δουμε το νινι>κτλ...στα καλα καθουμενα μουα!!!!λιωμα εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έλιωσα κι εγώ..... τι παιδί είναι αυτό! και ντίβα και συναισθηματική...

ΥΓ. Ειρήνη, η Μαριέτα μας τέτοια είναι: γυναίκα-μυστήριο!! Τέτοια κάνει και μας μένει αξέχαστη!!

με δουλεύετε ... θκατούλες μου... χιχιχιιχι :lol:

προς το παρόν είμαι θωρηκτό αλλά σιγά σιγά θα πέσω σε κατηγορία!

Το μεσημερι εχω τον γιατρουλη και θα δω τι θα μου πει κι για την καμπυλη:roll::roll:

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας για την αδερφουλα μου να ειστε καλα ολες σας!!!!αυριο παω επιτελους να την δω και ανυπομονω πολυ πολυ!!:mrgreen:

απο εμενα και πολυ πολυ ξαπλα ευχομαι!!!

/QUOTE]

με το καλό, ελπίζω να μην μας βγεις κι εσύ γλυκιά! περαστική στην αδελφούλα σου !

Κορίτσια πήγα πριν λίγο για τις εξετάσεις και την καμπύλη ζαχάρου!! Καλέεεε!! Γιατί δεν σας αρέσει το νεράκι που σας δίνουν?? ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ!! Σαν ζαχαρόνερο ήταν, μου άρεσε πολύ-πολύ, ήπια 2 ποτήρια (100 γραμμάρια) αλλά θέλω κι άλλοοοοοοοοοοοοοο!! Λυσσάξανε όλες οι λυσσάρες να μην φύγω από εκεί, να περιμένω 3 ώρες!! Αμ δε!! !

Είσαι γνωστή λατρεμένη ανωμαλάρα εσύ...;)

σας φιλώ να φάω (σαλάτα με 2 αυγά βραστά.,... χμ)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγαμε Λακιώτη το μεσημέρι και πήραμε νιπτήρ και βάση-έπιπλο:304 ευρώ. Μόλις πήγαμε στο ταμείο να πληρώσουμε, χωρίς να έχει ειπωθεί τπτ απολύτως, τραβάει ο υπάλληλος μια γραμμούλα όμορφη πάνω στην τιμή και γράφει:230 ευρώ!!! :D :D :D

ΤΕΛΕΙΑ?????

Ideal Standard δεν είναι, είναι από ελληνικό παραγωγό, αλλά από την άλλη ούτε είναι από το praktiker... Καλά δεν είναι???

:D:D:D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσακιααααααααα μου!!!!εχουμε νεακια!!!!!!!!!:P:p:p

ειμαστε 1350 γρ κορτσαρες!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εχουμε χεστει πανω μας λεμε:lol::lol:

πιασαμε ανοδικη πορεια σε ολες τις καμπυλες αναπτυξης,κοιλια κεφαλι ποδι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

την καμπυλη μυ την βρηκε μεσα στα ορια για εγκυο συμφωνα λεει με την μεθοδο μετρησης του εργαστηριου???:confused::confused::confused: δεν πολυκαταλαβα αλλα επειδη ειναι κοντα στα ορια και επειδη η μπεμπουλα μεγαλωσε πολυ θα μου ξανακανει λεει και αλλη την επομενη φορα μια πιο μικρη ευτυχως δεν θα τα αντεχα τα 100 φορτιση παλι:roll::roll:μεχρι τοτε προσεχουμε τα γλυκα μας για καλο και κακο.

Η μανουλα τσιμπησε 2,5 κιλακια και φτασαμε στα +5 :lol::lol:

και το καλυτερο κλεισαμε κρεβατακι και συρταριερα....ναιαιαιαι!!!!!

κοριτσια προσχη στα μαγαζια μας ειπανε οτι τα εργοστασια ειναι κλειστα ολο τον Αυγουστο και αν τα θελουμε για τελη Σεπτεμβριου ειμαστε οριακα!!!το λεω μηπως δεν το ξερατε και εσεις.:roll:

Κλελουκο μεγειες μεγειες σουπερ την βρικω την τιμη!!!!!

Τσιπουριδιο ζητω τα κολοκυθακιααααααααα!!!:lol::lol::lol: θεικη φωτο!!!!!:lol::lol:

:lol:

Ειρηνιω μου οι τιμες μου εαν θυμαμαι καλα ηταν 0 λεπτα 76, 60λεπτα 150, 120 λεπτα 140, 180 λεπτα 48!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Μπράβο chris μου!!!! Μπράβο η τσούπρα σας!!!

Με 'γειες και τα πραγματάκια!!!

Εγώ επειδή έχω λίκνο (από την κουμπάρα μου) το κρεβατάκι και να αργήσει δεν με πολυνοιάζει...

Σκέφτομαι να πάμε σε ένα συνοικιακό κατάστημα με βρεφικά να ρίξουμε μια ματιά, και μετά εδώ www.bebe-asterias.gr !!

Μάλλον Αύγουστο θα πάω να ρίξω καμιά ματιά, αφού οι γονείς μου (= σπόνσορες) λείπουν ήδη διακοπές και τότε θα είναι εδώ! Τα μαγαζιά λογικά δεν θα κλείσουν Αύγουστο, έτσι δεν είναι? Μόνον τα εργοστάσια νομίζω...

GEXxp3.png

Κλελουκο με γεια το επιπλακι-νιπτηρακι και καλα πλυσιματα!!! Η τιμουλα σουπερ! Τι καλη η πωλητρια ;) Παντως για κουνια και τα διαφορα συμπραγκαλα, κι εμεις τον Αυγουστο θα παμε, μην σου πω και πιο μετα, αφου για αρχη θα εχουμε το λικνο και νομιζω μεχρι 3-4 μηνων την βγαζει εκει, τα μαγαζια λογικα δεν κλεινουν ή κλεινουν καμια εβδομαδα. Ιδωμεν...

χρυσακι τι μπεμπακι μεγαλο εχετε εσεις!!! ξεφυγε απο τα δικα μας που ισα ισα πιανουν το κιλο! Μπραβο αντε καλη συνεχεια τωρα! Α, και με γεια τα μωρουδοπραγματακια!

Μαζεψα πολλα πραγματα σημερα, εβαλα πλυντηρια, εκανα τοσες δουλειες και παλι σαν να μην εχω κανει τιποτα ειναι ρε κοριτσια! Δεν μπορω αλλο, τωρα τα παρατησα κι αυριο παλι. Μακαρι να ηταν εδω το μωρο να πηγαιναμε καμια βολτιτσα αλλα δεν... Τι να γινει, θα βαλω χυμουδακο, μουσικουλα, βιβλιαρακι και θα αραξω μπαλκονατα παρεα με τον γιο μου τον ποδοσφαιριστη , καλο ε??? ;)

filakiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τέλειο ellain!! Όχι, θα κάτσεις να σκάσεις!!

Όσο για τις δουλειές, επειδή και εγώ έχω πολλές και καταλαβαίνω όταν γράφεις ότι δεν έχουν τελειωμό, έτσι γίνεται... Απλά θα φτάσεις σε ένα σημείο που όντως θα μειώνονται δραματικά τα πράγματα που θέλουν συγύρισμα... Όταν γίνει αυτό θα καταλάβεις ότι τελειώνουν τα βάσανά σου...

Μην μπριζώνεσαι άσχημα. Το ότι δεν δουλεύεις τώρα δεν σημαίνει ότι θα ξεσκιστείς να τελειώσεις τις δουλειές σε 1-2 μέρες...

GEXxp3.png

Τσιπουρίτσα είσαι θεά! Έγραψες πάλι με τα τσολιαδομπατσόπαιδα!!!

Άντε, μάζεψε υλικό από τον ανιψιό όσο προλαβαίνεις (ρούφηξε τον) :tongue:

Clelia τέλεια η τιμούλα!!! Με γεια!!!

Chrisaki super η μπεμπούλα!!! (δανείζομαι μια πλεξίδα σκόρδα από το τσιπουράκι). Με το καλό να παραλάβεις τα πραγματάκια του ζουζουνιού σου! Τα +5 κιλάκια μια χαρά μου φαίνονται και σου εύχομαι η επόμενη καμπύλη να είναι ακόμα καλύτερη!!!

ellain σιγά-σιγά οι δουλίτσες. Έτσι κι εγώ πλακώθηκα σήμερα να καθαρίσω την κουζίνα (ηλεκτρική) με βαθιά σκυψίματα, μιας και είχα αρκετές ημέρες να βάλω χέρι στο φούρνο... και μου κακοφαινόταν γιατί τον είχα καλομάθει (καθάρισμα μετά από κάθε χρήση...) και φοβόμουν μη μου πάθει καμία κατάθλιψη :P

Ελπίζω να τα είπατε καλά με το γιο στο μπαλκόνι :tongue:

Κατά τ' άλλα πριν λίγο γυρίσαμε από βολτούλα! Αύριο έχουμε βάφτιση (πάλι) κάπου στην Κορινθία και πρέπει να ξυπνήσουμε ψιλονωρίς....

Καληνύχτα κοριτσάρες μου και όνειρα γλυκά!!!!!!

Γιωτιτσα που είσαι κοπέλα μου;;;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα στα κοριτσακια που μεινανε σπιτακι!!!:P

Αντζελικα μου σε ευχαριστω πολυ την φοραω και βρωμαω:lol::lol:

και εγω ελπιζω να ειναι καλυτερη:twisted:

Κλελουκο κανονικα ανοιχτα θα ειναι τα μαγαζια οι παραγγελιες θα εχουν μονο προβλημα.Καλα εεεεε μιλαμε παιδια επαθα πλακα με τα σχεδια που υπαρχουν....τα ηθελα ολα:roll::roll::roll:...βεβαια επαθα πλακα και με τις τιμες....απαραδεκτες και οτι μας αρεζε ηταν πανακριβο!!!:lol:

ευτυχως που βρικαμε αυτην την προσφορα που μας εκανε να συνελθουμε λιγο και να μαζευτουμε!!χι χι!!!αντε με το καλο ολες μας να γεμισουν τα δωματιακια μας γλυκες φωνουλες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ellain μου συμμαζεψου εισαι εγκυουλα και οπως πολυ σωστα ειπες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!!!!οι μηνες της εγκυμοσυνης μας ομως τελειωνουν και ειναι η τελευταια ευκαιρια ξεκουρασης και απολαυσης που εχουμε ;) γιαυτο εκανες την καλυτερη δουλεια με το μπαλκονι!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπερα!! τι θα εκανα χωρις εσας?? σας ευχαριστω για την συμπαρασταση. Το δυσκολο σε αυτην την μετακομιση ειναι οτι πρεπει να ξεχωρισω τα πραγματα, δηλαδη αυτα που θα παρω εγω μαζι μου την Τεταρτη, αυτα που θα αφησω του μωρου μεχρι τελος Αυγουστου (ρουχα, πετσετες, σεντονια, πιατα), αυτα που θα φυγουν με φορτωτικη και αυτα που θα φορτωθουν στο αυτοκινητο. Δεν ειναι οτι μαζευω κουτες, φορτωνουμε και τελος. Εχει πολυ παρασκηνιο η ιστορια. Τελοσπαντων αφου δεν γινεται διαφορετικα, το παω συμφωνα με τις συμβουλες σας χαλαρααααααα.

Αγγελικη πώς καθαριζεις τον φουρνο ρε θηριο??δεν σε ενοχλει? με τι απορρυπαντικο? Εγω ψηνω σημερα τελευταια φορα και θα τον καθαρισει το συζυγατο το απογευμα με mr muscle! αμ τι ? εχουμε τα μουσκουλα, να εχουμε και την χαρη! ;)

Τα υπολοιπα κοριτσακια μαλλον ειναι για μπανακι, διακοπουλες και χαρουλες!Ετσι να περνατε καλα, it's summer time!! Αδειασαμε ομως... Τεσπα δεν θα μας παρει κι απο κατω. Παω να φαω λιγο αγγουρακι, γιατι εχουν επανελθει οι μεγαλες πεινες του α τριμηνου, αλλα θα τις παλεψω με λαχανικοφρουτοκατασταση. C u!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Εφυγε ο ανηψιός... και το αδέρφι μου.... σνιφ....

σε 1 1/2 μηνα με το καλό θα βρεθούμε πάλι

Την παρασκευή πήγα στην διαιτολόγο..... επιβεβαιώνω και επισήμως το 3ψήφιο... αλλά δεν μασάμε... (πλέον)..... :)

(σε όποια δεν φαίνομαι όρκα ας δει την φωτό στο f/b με το καρότσι.....ήταν η πιο κομψή που είχα... Θεε μου)

Είμαι καλά, σαφώς καλύτερα, τρώω υγειινά, ξέρω ότι θα δυσκολευτώ αρκετά γιατί είναι πεσμένος ο θυροειδής αλλά είμαι αισιόδοξη και έχω πεισμώσει κιόλας!

Τα νεάκια σας μια χαρά τα βρίσκω!!!!!!!!!!!

Πήγαμε Λακιώτη το μεσημέρι και πήραμε νιπτήρ και βάση-έπιπλο:304 ευρώ. Μόλις πήγαμε στο ταμείο να πληρώσουμε, χωρίς να έχει ειπωθεί τπτ απολύτως, τραβάει ο υπάλληλος μια γραμμούλα όμορφη πάνω στην τιμή και γράφει:230 ευρώ!!! :D :D :D

ΤΕΛΕΙΑ?????

:D:D:D

τέλεια είναι! με γειά σας και χαρά σας!!!

ειμαστε 1350 γρ κορτσαρες!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εχουμε χεστει πανω μας λεμε:lol::lol:

πιασαμε ανοδικη πορεια σε ολες τις καμπυλες αναπτυξης,κοιλια κεφαλι ποδι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΜαρηΚρισάκι μου!!!!! σκόρδα και μονόσκορδα! (ευτυχώς πρόλαβε η αγγελικούλα μας και σου έστειλε!)

Μπράβο στο μπεμπάκι!!! Με γειες και τα πραγματάκια! Με το καλό να τα χρησιμοποιήσει!

Κ

Μαζεψα πολλα πραγματα σημερα, εβαλα πλυντηρια, εκανα τοσες δουλειες και παλι σαν να μην εχω κανει τιποτα ειναι ρε κοριτσια! Δεν μπορω αλλο, τωρα τα παρατησα κι αυριο παλι. Μακαρι να ηταν εδω το μωρο να πηγαιναμε καμια βολτιτσα αλλα δεν... Τι να γινει, θα βαλω χυμουδακο, μουσικουλα, βιβλιαρακι και θα αραξω μπαλκονατα παρεα με τον γιο μου τον ποδοσφαιριστη , καλο ε??? ;)

Πολύ καλά θα κάνεις να ξεκουραστείς! καταλαβαίνω ότι το ξεδιάλυμα είναι το χειρότερο, αλλά μΕ αρέσεις μπαλκονάτη κι αραχτή!

Άντε, μάζεψε υλικό από τον ανιψιό όσο προλαβαίνεις (ρούφηξε τον) :tongue:

Clelia τέλεια η τιμούλα!!! Με γεια!!!

ellain σιγά-σιγά οι δουλίτσες. Έτσι κι εγώ πλακώθηκα σήμερα να καθαρίσω την κουζίνα (ηλεκτρική) με βαθιά σκυψίματα, μιας και είχα αρκετές ημέρες να βάλω χέρι στο φούρνο... και μου κακοφαινόταν γιατί τον είχα καλομάθει (καθάρισμα μετά από κάθε χρήση...) και φοβόμουν μη μου πάθει καμία κατάθλιψη :P

Γιωτιτσα που είσαι κοπέλα μου;;;;;

αγγελικούλα μου ... μου λείπει ήδη!

καθάρισες τον φούρνο;;;; :roll::roll:

γιατί παιδάκι μου κάνεις τέτοιες ταρζανιές;;;:twisted:

να τα ξεχάσεις αυτά που ήξερες.... τώρα έχει εκπτώσεις πλεον στις καθαριότητες κουβαλήματα κλπ κλπ! χμ!

(να περάσεις όμορφα στην μίνι εκδρομούλα)

Καλά λες, Γιωτίτσα βολτάρεις καλό μου;

Σας φιλώ γλυκά γλυκά (τώρα ειδικά που κόψαμε τα γλυκά ....)

το διαιτόψαρό σας

Chrisaki να μου πεις αν είναι αποτελεσματικό το «άρωμα» από τα σκόρδα, όσον αφορά τα κουνούπια… γιατί δεν την παλεύω άλλο μαζί τους……. τα μισώ….. :twisted:

tsipouraki τι είναι 1,5 μήνας, μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια θα περάσει και τσουπ θα έχεις πάλι τον παίδαρο στα χέρια σου!!!!!!! Κοριτσάκι ποια φωτογραφία λες στο φβ, 1 βρήκα με 2 καρότσια και δε σε αναγνωρίζω, βλέπω την αδερφή σου στη μέση, 1 ξανθιά και 1 μελαχρινή… εσένα πουθενά ( ; ) :roll:

ellain το φούρνο τον καθαρίζω στα γόνατα ή όταν πιάνομαι… σκυμμένη με «ανοιχτά τα πόδια» γιατί με κλειστά δε γίνεται, πάει η κοιλιά.:lol:

Όσο για καθαριστικό, χρησιμοποιώ μόνο μαλακό σύμφωνα με τις οδηγίες καθαρισμού και συγκεκριμένα υγρό πιάτων (fairy) και πολύ τρίψιμο… απλά δεν τον αφήνω να παραγίνεται (όπως τώρα…….:rolleyes:)

Απέφυγα την πυρόλυση, σύμφωνα με τις οδηγίες του πωλητή… που μου είπε ότι και η γυναίκα του που έχει… αν δε βάλει χέρι, ο φούρνος δεν καθαρίζει…

Ευτυχώς τα πλαϊνά είναι από ένα υλικό που δεν λερώνεται και επιπλέον έχει ένα κουμπί (clean) που γίνεται αυτοκαθαρισμός (πλαϊνών και πίσω), όχι όμως με τις θερμοκρασίες που αναπτύσσει η πυρόλυση, αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αυτά

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ή είμαι πολύ προσεκτική (χλωμό) ή είμαι πολύ στραβή και δεν βλέπω βρώμικο τον φούρνο μου... Μιλάμε ότι είναι πεντακάθαρος... Και τώρα τον κοίταξα... Τον χρησιμοποιώ βέβαια, μην πει τπτ καμία!! Και σήμερα έφτιαξα κανελόνια πρώτη μου φορά - και σιγά μην ξαναφτιάξω έκανα 10 ώρες να τα γεμίσω βαρέθηκα την ζωή μου!! Πάντως καλά βγήκαν!

Μήπως όμως επειδή χρησιμοποιώ πολλές φορές γάστρα δεν λερώνεται?? Αν θα λερωθεί κάτι, αυτό θα είναι τα ταψάκια του... Τι να πω η ανεπρόκοπη!!

Δεν σχολιάζω τον τρόπο που καθαρίζεις τον φούρνο Αγγελική και ξεμεσιάζεσαι. Ακόμα συγχισμένη είμαι που σε φαντάζομαι έτσι να ζορίζεσαι!!

Πάντως και εγώ έψαχνα να βρω αυτή την φωτογραφία που λέει το ψαρίδιο η τσιπούρα, και δεν την βρίσκω... Μαρή μας δουλεύεις????

GEXxp3.png

Ή είμαι πολύ προσεκτική (χλωμό) ή είμαι πολύ στραβή και δεν βλέπω βρώμικο τον φούρνο μου... Μιλάμε ότι είναι πεντακάθαρος... Και τώρα τον κοίταξα... Τον χρησιμοποιώ βέβαια, μην πει τπτ καμία!! Και σήμερα έφτιαξα κανελόνια πρώτη μου φορά - και σιγά μην ξαναφτιάξω έκανα 10 ώρες να τα γεμίσω βαρέθηκα την ζωή μου!! Πάντως καλά βγήκαν!

Μήπως όμως επειδή χρησιμοποιώ πολλές φορές γάστρα δεν λερώνεται?? Αν θα λερωθεί κάτι, αυτό θα είναι τα ταψάκια του... Τι να πω η ανεπρόκοπη!!

Δεν σχολιάζω τον τρόπο που καθαρίζεις τον φούρνο Αγγελική και ξεμεσιάζεσαι. Ακόμα συγχισμένη είμαι που σε φαντάζομαι έτσι να ζορίζεσαι!!

Πάντως και εγώ έψαχνα να βρω αυτή την φωτογραφία που λέει το ψαρίδιο η τσιπούρα, και δεν την βρίσκω... Μαρή μας δουλεύεις????

Δε σου λερώνεται ο φούρνος; Τυχερή είσαι... Εμένα σε κάθε χρήση θα έχει τις πιτσιλίτσες του, τι να πω χοροπηδάει το φαΐ μου; Και δεν ψήνω με αέρα να πεις ότι καλώς πιτσιλάει, ούτε έχουμε αναταράξεις για να πεις ότι χύνεται μέσα.... Anyway Καλή καρδιά!

Όσο για τη φώτο της τσιπούρας, μήπως την έχει σε κρυφό album;

Clelia μου γρήγορα για ύπνο, γιατί δεν ξεκίνησε ακόμα η αδειούλα. Άντε πλέον μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού. :D

Καληνύχτα!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...