Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα δεν μπηκα....ειχα καμπυλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και δυστυχωσ δεν μου βγηκε καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:αφου φετοσ δεν τροω γλυκα......:confused:

ειχα 0- 91 ,60-212 , 120-168 και 180 δεν ειχε βγει ακομα....ελπιζω μονο να γλιτωσω τισ ινσουλινεσ ,οπωσ και περσυ...

αλλα και παλι ασ ειναι καλα η πριγκιπισσα και ασ τρυπηθω και λιγο παραπανω,αφου τρυπιεμαι που τρυπιεμαι!!!!!:tongue:

μετα γυρισα σπιτι............ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι η 4η καμπυλη που κανω αλλα τετοιο χαλι δεν το εχω ξαναπαθει.οταν οδηγουσα για να ελθω ,ηλθα αν και ζαλισμενη μια χαρα....οταν εφτασα ομωσ σπιτι λιωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να βλεπω την αγγελικη κ δεν ειχα δυναμεισ ,ιδρωνα υπερβολικα!!!!!!!εσταζα,ζαλαδα χαμοσ!!!!και ηλθα 12.10 την ταισα φρουτο κ αυγο ,μασ πηρε ο αντωνησ και πηγαμε να δουμε την εσωτερικη μου πριγκιπισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω κορη νταρντανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1231 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικη 29 εβδομαδων ηταν 900gr (ενω τωρα ειμαι 27+3).και η πρωτη μου κορουλα στην εβδομαδα που ειμαι ,ηταν 750!!!!!!!!προφανωσ τωρα τουτη εχει αλλα καλουπια!!!!:tongue:παντωσ δεν εχω ιδιαιτερα μεγαλη κοιλια...αφου καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι ειμαι γκαστρουλα...ειδικα οταν εχω κ την αγγελικη μαζι δεν το συνδιαζουν οτι εχω μωρο και παω και για 2ο..

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι? εχουν μεγαλωσει τα ποδια σας? Σοβαρολογω, δεν μου κανουν τα πεδιλα, εξεχει η φτερνα μου και να μην μιλησω για γοβες, δεν μπαινουν καν! Και οχι, δεν ειναι πρησμενα καθολου, ουτε πονανε, ειναι σαν να μακρυναν!(μην γελασει καμια!! δειξτε λιγο οικτο, σε λιγο θα κυκλοφορω μονο με σαγιοναρα!)

ναι και τα δικα μου...φορουσα 35:rolleyes:και τωρα με τισ απανωτου εγκυμοσυνεσ 37!!!!!!!!

παντωσ και η μαμα μου ,μου ελεγε οτι στην εγκυμοσυνη απο 36 πηγε 38!!!!!

Ειρήνη μου από εβδομάδα ετοιμάζομαι για το top model!!!! οπότε ότι θέλετε από χαστούκια κλπ τώρα γιατί μετά θα είμαι very busy με φωτογραφίσεις κλπ..... .....αχαχαχχχαααααααααα

:P:p

!

δεν παμε καλαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...εσυ δεν πασ καλα!!!!κοπελα μου ,μιλαω ειλικρινα ειδα φωτο σου πιο καλα χτεσ και εισαι μια χαρα...βρε κοριτσια για μπειτε να πειτε κ εσεισ την γνωμη σασ...

ισωσ επειδη εισαι ψιλη ,δεν ξερω...παντωσ φαινεσαι πολυ κομψη !!!!!!!!!

η μανα του μου την πηρε!! με λυπηθηκε λεει αφου ετρωγαν 6 ατομα πιτες και εγω γιαουρτακι!! Ε ΕΙΠΑΜΕ!!!ΠΑΡΑΠΑΕΙ!!:mrgreen: (δεν εχω φαει πιο ωραιο πραγμα στη ζωη μου λεμε!!:-D)

ε τουλαχιστον κανει και καμια χαρη ,η δικια σου...παλι καλα!!!!!!

αλλα δεν μασ ειχεσ πει τι σου εκαναν προχτεσ κ εγινεσ τουρμπο!!!!!!!

α δεσποινιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχεισ παρεα....θα αναστεναξουν τα κολοκυθακια φετοσ λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ideal standard που θέλω ένα απλό έπιπλο μπάνιου κοστίζει γύρω στα 600 ευρώ και έμεινα παγωτό!! Τόσο κοστίζουν όντως? Εγώ περίμενα 300-400 ευρώ να μου πάει νιπτήρας+έπιπλο, κυρίως τώρα με τις εκπτώσεις... Έχετε ιδέα πάνου-κάτου πόσο μπορεί να μου κοστίσει? Αύριο μετά την καμπύλη θα πάμε στον λακιώτη στο Ίλιον.... Για πείτε μου...

Πάντως ο μπογιατζής που θα εκτελέσει και χρέη υδραυλικού μου είπε ότι για τους τοίχους που θα βάψω (μόνο) και την εγκατάσταση του νιπτήρα+επίπλου θα μου πάρει 150 ευρώ. Πιστεύω είναι καλά.

:rolleyes:του μικρου μου μπανιου (δεν θυμαμαι αν ειναι ideal..) κοστιζε γυρω στα 1000...:rolleyes:(νυπτηρακι,μικρουτσικο και απο κατω εχει 2 συρταρακια..)και του μεγαλου αν θυμαμαι κανενα 2000(ισωσ κ παραπανω...)αρα μηπωσ η τιμη που λεσ ειναι καλη????αλλα αν εχεισ χρονο καλυτερα κοιταξε το μηπωσ και βρεισ ακομα πιο φτηνο και το ιδιο καλο..

ellain αυτό με τις φούσκες το κάνω και εγώ!! Στο λεωφορείο, στην δουλειά, σαν κάτι χαζο-bimbo!!
:tongue:γελαω και με το κλαιλουκω κ το ελαινουκω!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

η ηρω μασ δεν φανηκε ακομα ε?????εχει αραγε φατσοβιβλιο?ξερετε?

και απο καιρο ηθελα να ρωτησω παλι για την μανου...θυμαστε που ειχε και θεμα με πιεση?ευχομαι ολα να πηγαινουν πολυ καλα και στισ δυο!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειπα πολλα ε?????εμ τι να κανω...αφου δεν μπηκα το πρωι...

λοιπον το αγγελικακι οπωσ σασ ειπα ηταν στον υπερηχο,την σηκωνε ο αντωνησ κ κοιταζε καλα!!!!!σχολιαζε με τα δικα τησ λογια...:tongue::tongue::tongue:και ξαφνικα την βλεπω να κανει <μουα>και να στελνει φιλακια στον υπερηχο............:confused::confused::confused::roll::roll::roll:

δεν τησ ειχαμε πει τιποτα οπωσ <παμε να δουμε το νινι>κτλ...στα καλα καθουμενα μουα!!!!λιωμα εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη παιδί μου!! Τι κουκλί θα κάνεις εσύ βρε, ένα τεράστιο μωρό να το ζουπάς και να το δαγκάνεις!!

Όσο για την καμπύλη, όντως είναι λίγο τσιμπημένη αλλά έγραψες τις σκέψεις μου: τπτ δεν είναι οι ενέσεις μπροστά σε αυτά που έχουμε περάσει. Τα μωρά μας να είναι καλά και από ενέσεις... είμαστε και έμπειρες... Πραγματικά όμως σου εύχομαι να μην κάνεις ινσουλίνες...

Όσο για τις αντιδράσεις τις μικρής σου, ένα έχω να πω: ψυχή μου!!! Απίστευτα είναι τα σκατούλια!!

1000 ευρώ για το μικρό wc και 2000 για το κυρίως μπάνιο??? Για νιπτήρα και ντουλάπι?? Να την ρίξω την αυτοκτονία τώρα ή μετά??? Καλέ!! Εγώ θέλω ένα απλό σετάκι, χωρίς καθρέφτη, λάκα!! 1000 ευρώ???? Γκντουπ!! (η clelia έπεσε στα πατώματα)...

Το δικό μου το πόδι δεν έχει μακρύνει πάντως :tongue: :tongue: :tongue:

Επίσης αύριο έχω καμπύλη ζαχάρου και μου είπαν ότι τελευταίο γεύμα θα είναι στις 8-9 και όχι γλυκά βέβαια. Και εγώ μέχρι τις 2 τι θα κάνω?? (Θα μασάω τσίχλες).

Τίτη αυτά που λες είναι τα tankini και πήρα από το Mothercare στο Χαλάνδρι 42 ευρώ πριν από 1 μήνα. Δεν είχαν μεγάλη ποικιλία σε μαγιώ. Να φανταστείς 2 tankini είχε και το 2ο ήταν το κάτου μέρος με σλιπάκι (ενώ εγώ ήθελα σορτσάκι). Οπότε κατέληξα σε αυτό που πήρα, αν και είναι λίγο άχρωμο για τα γούστα μου: καφέ ριγέ... Μπλιάξ!! Χάθηκε κανά φούξια, κανά γαλάζιο να είμαι σαν την σημαδούρα?? Καφέ???

ΥΓ. Ειρήνη, η Μαριέτα μας τέτοια είναι: γυναίκα-μυστήριο!! Τέτοια κάνει και μας μένει αξέχαστη!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Λοιπόν clelia βρήκα τη λίστα με την παραγγελία του Λακιώτη (πριν 1 χρόνο).

καθρέφτης ΛΑΤΤΟ wege - 164,4 ευρώ

Βάση ΛΑΤΤΟ wege - 185,39 ευρώ

Αν θες και γούρνα γύρω στα 120 ευρώ

Αυτές οι τιμές είναι σε διάσταση 0,88 – σε λίγο μεγαλύτερη πήγαινε κάτι παραπάνω.

Καλές αγορές!

Βρε κορίτσια... ανέβασα φωτο απ' το μπάνιο για να τη δείξω στην Κλειώ αλλά βγήκε τεράστια και την έβγαλα... πως μικραίνει;;;

Τα κατάφερα!!!!!!

dsci1439o.jpg

Μπράβο ellain τον έχεις εκπαιδεύσει καλά το σύζυγο! Κι εσύ tsipouraki!

Ειρήνη τι παίδαρο έχεις εσύ στην κοιλιά σου!!!!! Ουάου και φτου!!!! Όσο για την ατιμούλα την καμπύλη, υπομονή κι εσύ κοριτσάκι μου! Η Αγγελικούλα αστεράκι όπως πάντα!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Ουφ!! Μπράβο βρε Αγγελική... Και εγώ κάτι τέτοιες τιμές περιμένω να βρω. Άσε που είναι δύσκολοι καιροί και μου είπαν πως με το "καλημέρα" σου κάνουν έκπτωση 25-30%. Και οι εκπτώσεις ξεκινούν επίσημα σε 5-6 ημέρες, οπότε την καλύτερη τιμή θα την κάνουν από τώρα...

Όταν θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες έχω ένα πρόγραμμα στον η/υ, το acdsee, το οποίο τις μικραίνει.

Για να δούμε τι κάνουν οι λοιπές τσούπρες με τις φωτογραφίες τους...

Πσσστ: η Ειρήνη περιμένεο μνάκι!! Το είδες μεγάααααλο και τρανο και το πέρασες για αγοράκι?? :D

GEXxp3.png

Κοριτσια μου ηρθα..ειμαι τοσο κουρασμενη που μου ερχεται να βαλω τα κλαματα..

Ευτυχως η καμπυλη βγηκε καλή κατα τα λεγόμενα του μικροβιολογου..80 και 65 μου ειπε αλλα δεν μπορω να τη βρω τωρα με ολο αυτο τον χαμο εδω μεσα...

Απορω μετα πως θα τακτοποιηθουν ολα αυτα τα ρουχα και τα συμπραγκαλα...

Ειρηνακι ευχομαι να μη χρειαστει να κανεις τις ενεσεις...Ολα θα πάνε καλά!

Δεν εχω κουραγιο να σχολιασω και σας ζητω συγγνωμη..:(:(

Σας στελνω τα φιλια μου και σας χαιρετω..Ελπίζω να τα πουμε και μεσα στην εβδομαδα ειτε απο το κιν., ειτε απο καποιον Η/υ του ξενοδοχείου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα πήγαινε κοιμήσου!!! Καλές διακοπές, καλή ξεκούραση και κοίτα να το χαρείς, γκαστρούλα!!! Κοιμήσου τώρα, τα ξαναλέμε!!

(Και εγώ θα πάω να ξαπλώσω σε λίγο)

GEXxp3.png

Clelia πιστεύω ότι θα βρεις ωραία πραγματάκια σ' αυτές τις τιμές, ίσως και λίγο παραπάνω, λόγω του ότι ήταν περσινή η παραγγελία (& ΦΠΑ...).

Για το "παίδαρος" λες; Στο θηλυκό του το είπα... πως λέμε: Πω πω μανάρα μου, τι παίδαρος είσαι συ; Με την καλή έννοια! :tongue:

Πετρούλα μου πήγαινε να ξεκουραστείς αμέσως. Για την καμπύλη δεν το πολυκατάλαβα το "80 και 65" αλλά θα μας τα πεις όταν μπορέσεις. Αφού σου είπε και ο μικροβιολόγος ότι είναι καλές τιμές, μια χαρά!!!!!!

Κοριτσάκια η μπεμπούλα μου δεν είναι πολύ κινητική σήμερα. :( Της έδωσα καραμελίτσα, καρπουζάκι κλπ αλλά δεν ανταποκρίνεται... ξάπλωσα και άρχισα να την ενοχλώ και να την ξεβολεύω και ίσα που κουνήθηκε, δεν έχει πολύ όρεξη και με ανησύχησε, γιατί δεν με έχει συνηθίσει έτσι. Ελπίζω να είναι καλά!

Ίσως και να την κούρασα, γιατί τρέχαμε σήμερα όλη μέρα, μετά τη δουλειά κατ' ευθείαν ψώνια για μια βάφτιση, μετά σε 2 μαγαζιά για να βρούμε τα ίδια παπούτσια, που τελικά δεν τα βρήκα στο ίδιο χρώμα και δεν τα πήρα.... μετά δουλειές στο σπίτι... Αχ ελπίζω αύριο να ξαναβρεί τους ρυθμούς της!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καληνύχτα!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου και καλο ΣΚ!!!!:P:p:p

Το μεσημερι εχω τον γιατρουλη και θα δω τι θα μου πει κι για την καμπυλη:roll::roll:

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας για την αδερφουλα μου να ειστε καλα ολες σας!!!!αυριο παω επιτελους να την δω και ανυπομονω πολυ πολυ!!:mrgreen:

Αγκελικουλα μου μην ανησυχεις πουλακι μου μια χαρα ειναι η κορτσαρα σου θα σου δειξει αυτη αυριο!!!!:lol:

Πετρουλα μου ελπιζω να καταφερες να ξεκουραστεις λιγο καλες διακοπες και απο εμενα και πολυ πολυ ξαπλα ευχομαι!!!

Ειρηνιω μου με τα λιγα που μας εγραψες καλως ηλθες στο κλαμπ των ωραιων καμπυλων!!!!και η δικια σου δεν ηταν καλη???τι γινεται ρε κοριτσια ολες η γλύκες εδω μαζευτηκαμε????:-D:-D:-DΖαχαρη και μελι το καρπουζι απ'το Βαγγελη

φιλακια θα τα πουμε το απογευμα που θα σας εχω νεα

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα κι από μένα!!!

πάλι το ξεσκίσατε το θέμα, έχω 45 λεπτά διαβάζω εδώ και ένα 10λεπτο στο fb... δε σας προλαβαίνω!

επίσης μην περιμένετε να σχολιάσω τα πάντα, ΄΄οποια θυμάμαι μονάχα!!!

χρύσα μου περαστικά στην αδερφή σου και περιμένουμε νέα σου απο ΄το γιατρό! καραμελένιες όλες εδώ μέσα!!! (κάτι ξέρει το αμόρε που με φωνάζει έτσι από τη στιγμή που με γνώρισε)

ειρήνη, κατευθείαν ινσουλίνες σου είπε ο γιατρός? γιατί εμένα μου έβαλε αυτήν την δίαιτα την αυστηρή για να αποφύγουμε τα τρυπήματα! η δική μου ήταν 104/185/147/108. ουσιαστικά η πρώτη και η δευτερη είναι οριακά παθολογική τιμή, και για να μη δημιουργηθούν περεταίρω προβλήματα ξεκίνησα με δίατα... κάτι κάνω... τα καταφέρνω! 3 μέρες τώρα, μόνο το πρωινό με ζορίζει... λίγο και φτωχό!!! δεν υπάρχει περίπτωση κι εσύ να αποφύγεις τις ενέσεις?

πετρούλα καλές διακοπούλες!! φροντίστε να ξεκουραστείτε και να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα!!! αλήθεια, δε θυμάμαι που πηγαίνουν... πότε επιστρέφει? θα με πετύχει ή θα έχω φύγει εγώ???

κλέλια τέλος η δουλειά ή ακόμη μετράμε? χάθηκα και μ εσένα!!! άντε καλό μου να κοιμηθείςκι εσύ λιγάκι!

ελενάκι γέλασα πολύ και με το πόδι που μεγάλωσε και με τις φούσκες! να σαι καλά!!!

αυτό με τα πόδια το έχω ακούσει... εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο θέμα! με το στήθος πως είστε? εμ'ενα το πρώτο τρίμηνο είχε μεγαλώσει αρκετά και

φορούσα κάτι πιο μεγάλα σουτιέν και κάτι αθλητικά που έχω για να μην το ζορίζω, και θα έβλεπα μετά πόσο μεγαλύτερο νούμερο έπρεπε να πάρω... τελικά, μετά το πάσχα ξαναγύρισε στα ίσια του!!! φοράω αυτά που φορούσα χωρίς να με κουράζουν ή να με σφίγγουν!!! και δε θα πάρω άλλα τώρα, θα παρω κατευθείαν θηλασμού... περίεργο δεν είναι? και μάλιστα σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να πάτω και μαγιό... αλλά καλά είναι να δοκιμάσω αυτά που έχω (με τα κορδονάκια) και μετά, μη μπαίνω σε έξοδα και για μαγιό τώρα! θα δώ!

σας εύχομαι καλό σκ! να περάσετε τέλεια και τα λέμε από δευτέρα!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέεεεερα!!

Αγγελική, μην ανησυχείς με την μπέμπα, και εμένα το παθαίνει κάποιες φορές, είναι με τις μέρες της. Μπορεί έτσι όπως έχει χωθεί στην κοιλίτσα να είναι λίγο γυρισμένη με τρόπο που να μην νιώθεις τους κλώτσους στην κοιλιά σου όπως πριν. Αλλά αφού την ακούς έστω και λίγο, να μην ανησυχείς.

Ίσι εγώ την Πέμπτη που θα πάω στον γιατρό θα του ζητήσω να μου γράψει αναρρωτική, οπότε μέχρι τότε: εργασία και φιλότιμο!!

Κορίτσια πήγα πριν λίγο για τις εξετάσεις και την καμπύλη ζαχάρου!! Καλέεεε!! Γιατί δεν σας αρέσει το νεράκι που σας δίνουν?? ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ!! Σαν ζαχαρόνερο ήταν, μου άρεσε πολύ-πολύ, ήπια 2 ποτήρια (100 γραμμάρια) αλλά θέλω κι άλλοοοοοοοοοοοοοο!! Λυσσάξανε όλες οι λυσσάρες να μην φύγω από εκεί, να περιμένω 3 ώρες!! Αμ δε!! Με εντολή γιατρού θα πηγαινοέρχομαι σπιτάκι μου, από την βιοϊατρική στο αμάξι, από το αμάξι στο ασανσέρ και μετά στην καρέκλα του η/υ και τούμπαλιν... Όταν τελειώσουμε θα φάαααααω και μετά θα πάμε στον Λακιώτη!!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη παιδί μου!! Τι κουκλί θα κάνεις εσύ βρε, ένα τεράστιο μωρό να το ζουπάς και να το δαγκάνεις!!

:tongue::tongue::tongue:αχ μακαρι!!!!!!!

το αγγελικακι γεννηθηκε 2550...ισα ισα που την επιανα ,τι να πρωτοζουμπιξω??:tongue::tongue::tongue:οταν ομωσ εγινε 3 μηνων και εκανε και κολικακια εκει να δειτε!!!!!!!!!!!!!!τισ τα τρωγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ασ ειναι γερα και τελειομηνα και ασ ειναι και αδυνατακια...θα τα παχυνουμε εμεισ!!!!:D

Όσο για την καμπύλη, όντως είναι λίγο τσιμπημένη αλλά έγραψες τις σκέψεις μου: τπτ δεν είναι οι ενέσεις μπροστά σε αυτά που έχουμε περάσει. Τα μωρά μας να είναι καλά και από ενέσεις... είμαστε και έμπειρες... Πραγματικά όμως σου εύχομαι να μην κάνεις ινσουλίνες...

παντωσ και τισ περσινεσ που ειδα στα παρομοια ημουν και παλι δεν μου εβαλε ινσουλινεσ...τι να πω?μηπωσ γιατι οταν επιασα να το μετραω μετα απο γευμα ,σπανια ανεβαινα το 130?μαλλον ε?

για να δουμε!!!

Όσο για τις αντιδράσεις τις μικρής σου, ένα έχω να πω: ψυχή μου!!! Απίστευτα είναι τα σκατούλια!!

1000 ευρώ για το μικρό wc και 2000 για το κυρίως μπάνιο??? Για νιπτήρα και ντουλάπι?? Να την ρίξω την αυτοκτονία τώρα ή μετά??? Καλέ!! Εγώ θέλω ένα απλό σετάκι, χωρίς καθρέφτη, λάκα!! 1000 ευρώ???? Γκντουπ!! (η clelia έπεσε στα πατώματα)...

Το δικό μου το πόδι δεν έχει μακρύνει πάντως :tongue: :tongue: :tongue:

Επίσης αύριο έχω καμπύλη ζαχάρου και μου είπαν ότι τελευταίο γεύμα θα είναι στις 8-9 και όχι γλυκά βέβαια. Και εγώ μέχρι τις 2 τι θα κάνω?? (Θα μασάω τσίχλες).

!

ισωσ κανω και λαθοσ,αλλα θυμαμαι ομωσ οτι καπου εκει παιζοταν οι τιμεσ...παραηταν τσουχτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοειται να πασ στον λακιωτη ...πολυ σουπερ οι τιμεσ...ειδικα τωρα με την κριση........

Ειρήνη τι παίδαρο έχεις εσύ στην κοιλιά σου!!!!! Ουάου και φτου!!!! Όσο για την ατιμούλα την καμπύλη, υπομονή κι εσύ κοριτσάκι μου! Η Αγγελικούλα αστεράκι όπως πάντα!!!!!

σευχαριστουμε!!!!

ωραιο επιπλακι παντωσ!!!!!!!ισωσ το δικο μου να ξεπερασε τισ τιμεσ επειδη ειναι μεγαλυτερο....θυμαμαι που ειδικα ο παγκοσ που ειχε απο πανω ηταν αρκετα τσουχτεροσ...

Ίσως και να την κούρασα, γιατί τρέχαμε σήμερα όλη μέρα, μετά τη δουλειά κατ' ευθείαν ψώνια για μια βάφτιση, μετά σε 2 μαγαζιά για να βρούμε τα ίδια παπούτσια, που τελικά δεν τα βρήκα στο ίδιο χρώμα και δεν τα πήρα.... μετά δουλειές στο σπίτι... Αχ ελπίζω αύριο να ξαναβρεί τους ρυθμούς της!

θα ξεκουραζεται κι εκεινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπορει να κοιμαται...φαε καμια σοκολατιτσα να δεισ,καθησε και λιγο ξαπλα κ θα αρχισει!!!!

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας για την αδερφουλα μου να ειστε καλα ολες σας!!!!αυριο παω επιτελους να την δω και ανυπομονω πολυ πολυ!!:mrgreen:

τι εγινε χρυσουλα με την αδελφη σου??ειδατε ειχα μεινει αδιαβαστη ....ευχομαι παντωσ ολα να ειναι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνιω μου με τα λιγα που μας εγραψες καλως ηλθες στο κλαμπ των ωραιων καμπυλων!!!!και η δικια σου δεν ηταν καλη???τι γινεται ρε κοριτσια ολες η γλύκες εδω μαζευτηκαμε????:-D:-D:-DΖαχαρη και μελι το καρπουζι απ'το Βαγγελη

φιλακια θα τα πουμε το απογευμα που θα σας εχω νεα

ειδεσ χρυσακι?ξεχειλιζουμε ζαχαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ τι τιμεσ ειχεσ???

καλα αποτελεσματα παντωσ απο το ντοκτορι!!!!!!!!!!!!!

ειρήνη, κατευθείαν ινσουλίνες σου είπε ο γιατρός? γιατί εμένα μου έβαλε αυτήν την δίαιτα την αυστηρή για να αποφύγουμε τα τρυπήματα! η δική μου ήταν 104/185/147/108. ουσιαστικά η πρώτη και η δευτερη είναι οριακά παθολογική τιμή, και για να μη δημιουργηθούν περεταίρω προβλήματα ξεκίνησα με δίατα... κάτι κάνω... τα καταφέρνω! 3 μέρες τώρα, μόνο το πρωινό με ζορίζει... λίγο και φτωχό!!! δεν υπάρχει περίπτωση κι εσύ να αποφύγεις τις ενέσεις?

ακομα δεν πηγα ντοκτορι....περιμενω να βγει και η γλυκοζιλιωμενη...λογικα πρωτα θα με βαλει με διατροφη.........

Σαν ζαχαρόνερο ήταν, μου άρεσε πολύ-πολύ, ήπια 2 ποτήρια (100 γραμμάρια) αλλά θέλω κι άλλοοοοοοοοοοοοοο!! Λυσσάξανε όλες οι λυσσάρες να μην φύγω από εκεί, να περιμένω 3 ώρες!! Αμ δε!! Με εντολή γιατρού θα πηγαινοέρχομαι σπιτάκι μου, από την βιοϊατρική στο αμάξι, από το αμάξι στο ασανσέρ και μετά στην καρέκλα του η/υ και τούμπαλιν... Όταν τελειώσουμε θα φάαααααω και μετά θα πάμε στον Λακιώτη!!

μια χαρα τα κανονησεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτεσ εγω εκει εφαγα απιστευτη βαρεμαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κι από εμένα!

Η μπεμπούλα έδωσε το παρόν κατά τις 2+ τη νύχτα και ηρέμισε τη μαμά και το μπαμπά, που την έβλεπε στον ύπνο του απ' το άγχος… Σήμερα το πρωί με έπιασε κράμπα και τινάχτηκα απʼ το κρεβάτι και μάλλον την τρόμαξα και άρχισε τα όμορφά της. Και πριν από λίγο πάλι το έκανε… το πουλάκι μου!!!!!! Πήγε η καρδιά μας στη θέση της :D

Chris με το καλό να δεις το μωράκι σου!!!!

Clelia μου καλά αποτελέσματα με την καμπύλη! Ωραίο το ζαχαρόνερο ε; Ομολογώ πως είσαι η 2η που το λέει, όλες οι άλλες αηδιάζουν!

Ειρήνη και ploegisi μες τα μέλια μου είστε!!!

Κοριτσάκια καλημέρα και φιλάκια σε όλες. Ευχαριστώ!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...