Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!

μαλλον ειμαι η μονη που κανω 5-6 τσιγαρα την ημερα ακομα...εχω ενοχες,πρεπει να το κοψω!

πηρα τα αποτελεσματα του προγεννητικου χθες,4 μερες εκαναν να βγουν.εδωσα 60 ευρω,εχω ΤΕΒΕ.δευτερα βραδυ θα τις δει ο γιατρος,που εχω και το δευτερο ραντεβου.κοιλιακο υπερηχο θα μου κανει η κολπικο παλι?

θελω κι εγω φωτο του μωρου μου!

Δεν εισαι η μονη κι εγω καπνιζω :mad:

και δυστυχως δεν μπορω να το κοψω.... εδω σε μενα παει δενμπορω εχω ερθει στην φαση της στερησης και δεν ειναι οτι καλυτερο...κομπολοι πηρα μπας και εχς να απασχολω τα δακτυλα μου αλλα τιποτα... :confused::confused::confused:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια καλημέρα

κλελια πολυχρονη!!!να εισαι παντα ευτυχισμενη. με το καλο το μωρακι σου!

και επειδή δεν θυμάμαι ότι γράψατε δεν σας προλαβαίνω :tongue::tongue: μπράβο και στα κοριτσάκια που είδανε τα μωράκια τους. εγώ θα πάω τη τετάρτη στη γιατρό και θα ακούσουμε ελπίζω καρδούλα γιατί για να μας χαιρετάει το δικό μου το νινί μάλλον δύσκολο το βλέπω τόσο μικρό που είναι

απ'ότι βλέπω πάντως στη λίστα μας τελευταία με βλέπω να γεννάω εκτός και αν βιαστεί να βγει το νινι:D

σας φιλώ

Καλημέρα!!

Εξακολουθώ να ευχαριστώ τα κοριτσάκια που μου ευχήθηκαν, καθώς είχα να μπω κάποιες ώρες και είδα τις ευχούλες σας!! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!!

Μια χαρά καρδούλα θα ακουσεις maraki!! Άντε, με το καλό!! Περίμενε όμως, αμέσως να βιαστείς ότι θα γεννήσεις τελευταία, κανείς δεν ξέρει, ούτε το νινί μας!!

Εγώ από την άλλη έχω την εντύπωση ότι θα γεννήσω 26/9 επειδή από πολύ μικρή διάφορα περιστατικά στόχευαν την 26η Σεπτεμβρίου, χαριτολογώντας έλεγα ότι μάλλον θα πεθάνω σε αυτή την ημερομηνία. Βλέποντας όμως τις παρούσες καταστάσεις, σκέφτομαι ότι ίσως και γεννήσω τότε :rolleyes:. Ίδωμεν...

nenaki - 10/9 Σέρρες

despina100 - 2/10 Eλενα

chris 81 - 2/10 στη Θεσσαλονικη αλλα που ζε ξερω:roll::roll::roll:

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

irini83 - 05/10 χιος

ellain - 11/10 Ιασώ (ή Έλενα, θα δείξει...)

tsipoura - 12/10 Λητώ

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα.

ploegisi - 12/10 Βέροια

Φωτεινη - 12/10 ΙΑΣΩ

Γκρετα - 15/10 Θεσσαλονίκη (ακόμα δεν έκανα έφοδο στις κλινικές.:tongue:

maraki32 - 21/10 Λητώ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσακια καλησπέρα!!!

Σας εχασα απο την Παρασκευή και δεν σας διαβασα καθολου παρα μονο την τελευταια σελίδα..

Κλέλια χρονια σου πολλά!!! Να εισαι γερη και να κρατησεις στην αγκαλίτσα σου ενα γερό και ομορφο μωρακι!

Εμεις την Παρασκευη ακουσαμε καρδουλα και ο γιατρος μου στις οδηγιες του ήταν πολύ καθησυχαστικος και επιεικής!!

Θα μας ξαναδει σε ενα μηνα περιπου..

Θα σας διαβασω αυριο αναλυτικά..

Καλό Βραδυ σε όλες

nenaki - 10/9 Σέρρες

despina100 - 2/10 Eλενα

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

irini83 - 05/10 χιος

tsipoura - 12/10 Λητώ

ploegisi - 12/10 Βέροια

Φωτεινη - 12/10 ΙΑΣΩ

maraki32 - 21/10 Λητώ

Stone - 20/10/2010 Διαβαλκανικό

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και καλο μηνα..Δεν διαβασα ακομα τα του Σκ ..Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!

Παω να κανω καμια δουλεια που εχει μαζευτει στιβα η χαρτουρα και επανερχομαι....

nenaki - 10/9 Σέρρες

despina100 - 2/10 Eλενα

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

irini83 - 05/10 χιος

tsipoura - 12/10 Λητώ

ploegisi - 12/10 Βέροια

Φωτεινη - 12/10 ΙΑΣΩ

maraki32 - 21/10 Λητώ

Stone - 20/10/2010 Διαβαλκανικό

renah -12/10/2010 Θρακη (δεν ξερω ακομη σε ποια πολη θα γεννησω...:confused:)

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μας μήνα!!!!!

Κλέλια χρόνια σου πολλά και καλά, να είσαι μία ευτυχισμένη μανούλα!!!!!

τρέχω τώρα, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τι γράψατε (λείπαμε το σκ) θα μπω σε λίγο με ησυχία

σας φιλώ

πήγαμε στον γιατρό την παρασκευή όλα καλά, δεν άκουσαμε αλλά είδαμε την καρδούλα να πάλετε!!!!!!

(δεν μας έβαλε ήχο, δεν ξέρω γιατί, μήπως είναι νωρίς? )

όλα καλά είπε ο ντόκτορ, μένω σε αυτό:)

Διαφημίσεις

Τσιπούρα μαλλον ξεχασε να ανοιξει την ενταση και ο δικος μου ετσι εκανε..

Αφου την ειδατε να πάλεται, θα μπορουσατε και να την ακουσετε αν εκανε την καταλληλη ρυθμιση στον υπερηχο του!

τώρα διάβασα τα νέα σας!!!!

τί καλά όλα!!!!! μπράβο μας! σκόρδα καλέ!!!!!!!!!

τα δικά μας νέα όπως σας είπα πριν είναι καλά, ο προγεννητικός μια χαρά, είδαμε την καρδούλα να πάλλεται :) πολύ συγκινητικό!!!!!!

ο ντόκτορ ζήτησε να μας δει σε 4 εβδομάδες και να κάνουμε και την αυχενική κάπου τότε :)

μετά που φύγαμε είδα την φωτό από τον υπέρηχο προβληματίστηκα πολύ (τρελή έγινα για να πω την αλήθεια)

αν ξέρετε να με βοηθήσετε να καταλάβω - είδα ότι κι αλλες έχουν την ίδια απορία

ενώ πάνω σε σχέση με την ΤΗΠ (αλλά και επειδή ξέρω πότε έγινε η σύλληψη) έλεγε 7 W 3 D κάτω έλεγε 6 W 6 D και δίπλα 23/10 που φαντάζομαι ότι είναι ΠΗΤ???? ενώ παντού το υπολογίζουν μέχρι στιγμής 12 /10!!!!!!! αχ δεν καταλαβαίνω

αυτά τα είδα μετά που φύγαμε, τρόμαξα ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν αναπτύσετε σωστά το μωρό, τσακώθηκα με τον καλό μου, αφήστε τα..........

ευτυχώς είχαμε κανονίσει να φύγουμε το σκ με φίλους οπότε ηρέμησα και χαλάρωσα και προσπαθησα να σκέφτομαι ότι ο γιατρός είπε πως όλα είναι μια χαρά!

μήπως ξέρετε να μου εξηγήσετε;;;;;;;;;;;;;;:?

φιλιά

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

καλή βδομάδα και καλό μήνα σε όλες τις εγκυούλες.

tsipoura δεν πειράζει καρδιά μπορεί να μην άκουσες άλλα είδες οπότε όλα καλά, άντε να ρθει η τετάρτη να δω και εγώ το νινί μου

ρε κορίτσια έφαγα μια ολόκληρη σοκολάτα και τώρα νιώθω τύψεις θα μου πείτε τώρα τις νιώθεις όταν την έτρωγες δεν τις ένιωθες:confused: πως θα κρατηθώ η λιχούδο να μην τρώω γλυκά

Τσιπουρα μην αγχώνεσαι καθολου!!

Ο γιατρος εισαγει την τελευταια ημερομηνια περιοδου στον υπέρηχο και απο εκει και περα το μηχανημα ανιχνευει το εμβρυο και ειτε το βρισκει περισσότερο ανεπτυγμενο ειτε λιγοτερο.Στην ουσια όλα ειναι μια χαρα απλά ο υπερηχος υπολογιζει την εβδομαδα κύησης απο τις διαστασεις του εμβρυου (οι οποιες δεν ειναι στανταρ) οταν δεν συμπίπτουν οι ημερομηνιες ή εχει δωσει καποιος λάθος ημερομηνια τελευταιας περιοδου ή κατι παιζει με τις ημερομηνιες γονιμοποίησης..Δεν θυμαμαι επακριβώς να σου εξηγησω...

Παντως μη σε αγχώνει καθολου αυτο, μην το κοιτας καν!

Να ακους το γιατρο σου και να τον εμπιστευεσαι..

αχ βρε Stone, αγχωνομαι όμως, τώρα είμαι καλύτερα, την παρασκευή είχαμε κλάματα φωνές αφήστε τα!!!!!!!!!!!!

αγχώνομαι γιατί δείχνει απόκλιση 4 ημέρες!!!!! αλλά στην ΠΗΤ 11 ημέρες!!!!!!

τί να πω! θέλω να τηλεφωνήσω στον γιατρό να τον ρωτήσω

γενικά με τσάντισε λίγο την παρασκευή.....

ένοιωθα ότι δεν δίνει σημασία..... μάλλον τα νεύρα μου ήταν ... τί να πω

μου είπε ότι δεν πια στο ΛΗΤΩ αλλά μόνο στο ΙΑΣΩ, στο οποίο δεν πολυθέλω να πάω ..... τι να πω; μάλλον θα πάω αν δε είμαι εσώκλειστη στο ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ τους επόμενους μήνες και γεννήσω εκει!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...