Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεράααααα!!!!

Ηρθα να σας πω τα χτεσίνα νέα άπό το γιατρούλη!

Είμαι 28η βδομαδα και η μπεμπουλα είναι 1140 και ολα είναι τέλεια....!!!! Μας είπε οκ για διακοπουλες μπανακια κτλ

Πέρναει ο καιρός και θα έχουμε αγκαλιά τα μπεμπάκια μας! :lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον πηγα σουπερ για κατι ψιλοπραγματα (με καπελαδουρα και γιαλουμπα, δεν παιζουμε με τον ηλιο!!), και στο ταμειο βρηκα τον ερωτα των παιδικων μου χρονων τον συνωνυμο με το ζαχαρο και την τερηδονα, big babol !!!! πηρα ενα πακετο, πηρα τα ψωνια και βγαινω δρομο κι αρχιζω τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ φουσκες (δεν παιζει να κανει καμια μεγαλυτερες απο μενα!!) . Και ξαφνικα με δειχνει ενα παιδακι στην γιαγια του και αρχιζει να γελαει... Και λεω Ελενα μαζεψου γιναμε ρομπα, παει τωρα μονο σπιτι τις φουσκες....με το γιο μου! ;)

Χρυσακι περαστικα στην αδερφουλα και σιδερενια γρηγορα γρηγορα!!

λιανα ξεπερασε το κιλο το μαναρακι σου!!! μπραβο!!

Κλελια, η κατασταση σου οσο παει και χειροτερευει!! Παιδι μου εσυ στην αρχη χτυπουσες κατι τρελα ωραρια υπνου, τωρα τι εχεις παθει? Να σου πω μηπως να δοκιμασεις να κοψεις τον μεσημεριανο, μηπως κι ετσι καταφερεις να κοιμηθεις πολυ το βραδυ? Παντως κανε υπομονη, οι μερες σου κοντευουν!!!!

Ρενακι σε βλεπω πολυ trendy με τα πραγματακια της νενας! καλοφορετα! και ροκου και trendy ! τα συνδυαζεις ολα και συμφερεις!

μαρακι και μαριεττακο καλη σας μερα ολη μερα!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Μπράβο βρε Λιάνα! Όντως, τώρα που βλέπω τα κιλά σας, μεγαλώνουμε...

Εμένα το μηχάνημα του γιατρούλη μου δεν μετράει γραμμάρια γμτ... Έχω μείνει στα 460 γραμ που ήταν πριν από 1,5 μήνα...

Πάντα καλά νέα να έχεις...

Οι άλλες οι σκασμένες τσούπρες μιλάνε στο fb! Εγώ λαμβάνω τα μνμ απο το e-mail μου, όμως δεν μπορώ να μπω fb από την δουλειά μου...

Να σας πω τον πόνο μου! Θέλω να αγοράσω έπιπλο μπάνιου για κάτω από τον νιπτήρα... Από ό,τι μου είπε ο υδραυλικός, δεν γίνεται να βγάλουμε την κολώνα από τον νιπτήρα, πρέπει να αγοράσουμε εξαρχής νιπτήρα + έπιπλο. Όλα καλά μέχρι εδώ. Δεν θέλω να πάω praktiker που έχει φθηνά πραγματάκια, επειδή στην ουσία 2 προϊόντα θέλω να πάρω, ας είναι λίγο πιο ακριβά... Μία τσούπρα στην δουλειά μου είπε ότι ideal standard που θέλω ένα απλό έπιπλο μπάνιου κοστίζει γύρω στα 600 ευρώ και έμεινα παγωτό!! Τόσο κοστίζουν όντως? Εγώ περίμενα 300-400 ευρώ να μου πάει νιπτήρας+έπιπλο, κυρίως τώρα με τις εκπτώσεις... Έχετε ιδέα πάνου-κάτου πόσο μπορεί να μου κοστίσει? Αύριο μετά την καμπύλη θα πάμε στον λακιώτη στο Ίλιον.... Για πείτε μου...

Πάντως ο μπογιατζής που θα εκτελέσει και χρέη υδραυλικού μου είπε ότι για τους τοίχους που θα βάψω (μόνο) και την εγκατάσταση του νιπτήρα+επίπλου θα μου πάρει 150 ευρώ. Πιστεύω είναι καλά.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

θα έρθεις από τα μέρη μου αύριο ε;

πάντως στο λακιώτη θα βρεις πολλά πράγματα. νομίζω ο κουνιάδος μου βρήκε με 400 ευρώ εκεί. πάντως έχε υπόψη σου ότι και η ideal standard είναι και ακριβή εταιρεία. μπορείς πάντως να δεις και σε μαραγκό για πιο οικονομική λύση αν θες.

η τιμή του μπογιατζή πάντως είναι πολυ καλή πιστεύω

Διαφημίσεις

ellain αυτό με τις φούσκες το κάνω και εγώ!! Στο λεωφορείο, στην δουλειά, σαν κάτι χαζο-bimbo!! Έ! Έτσι κάνω!!

Όσο για το να μην κοιμηθώ το μεσημέρι :confused:: πλάκα με κάνεις, έτσι?? Άντε, να μην κοιμηθώ στις 2.00, να κοιμηθώ κατά τις 12.30-1.00, αλλά και πάλι θα είμαι σαν τον χάνο από το μεσημέρι και πέρα και σίγουρα θα με πιάσει κεφαλόπονος!! Δεν παίζει αυτό, ξέχνα το!

Μαρία, μάλλον προς Λακιώτη με κόβω... Νομίζω ότι ο μαραγκός θα μου πάει πιο ακριβά βρε!! Αφού είναι δουλειά κατά παραγγελία...

GEXxp3.png

Καλημεράααααα!!!!

Ηρθα να σας πω τα χτεσίνα νέα άπό το γιατρούλη!

Είμαι 28η βδομαδα και η μπεμπουλα είναι 1140 και ολα είναι τέλεια....!!!! Μας είπε οκ για διακοπουλες μπανακια κτλ

Πέρναει ο καιρός και θα έχουμε αγκαλιά τα μπεμπάκια μας! :lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες!

Εύγε Κοριτσάρα μου!!!!!!

Ρενάκι ... να μας αφιερώσω κι εγώ το αγαπημένο μου της εν λόγω εποχής... Suzi Q (δεν έχω χορέψει άλλο τραγούδι περισσότερο στη ζωή μου)

1mxaA-bJ35s

και η Σούζι... προφητική....

" Σούζη ... τρως! και ψεύδεσαι και τρως!"

(το θυμάστε; Η Παριζιάνα με την Βλαχοπούλου, τρελό γέλιο)

Κλέλια να πας στον Λακιώτη καλός είναι ! επίσης να ρίξεις μια ματιά και στο Ικεα!!!!! η τιμή μπογιατζή - υδραυλικού είναι πάρα πολύ καλή! Ο μαραγκός θα είναι σίγουρα πιο ακριβός και δεν ξέρεις και το αποτέλεσμα.... πήγαινε στα σίγουρα, να δεις κάτι που να σου αρέσει και να το πάρεις.

Έλενα κάνε φούσκες και μην ..... μασάς! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Stone καλά αποτελέσματα από την καμπύλη!

Ellain θα καταφέρει ο σύζυγος να τα ψήσει τα ταψιά; Μπράβοοοο… :!:

Σουργελίασες λίγο με τις τσιχλόφουσκες….. :lol:

Chris καλή επιτυχία στο γιατρούλη αύριο και ελπίζω να μην είναι πολύ αυστηρός μαζί σου! Περαστικά στην αδερφούλα σου και αγύριστα!

Clelia τελειώνει το μαρτύριο, άντε κοριτσάκι μου! Ελπίζω να αλλάξουν και οι συνήθειες σου στον ύπνο, μιας και θα χαλαρώσεις από το άγχος της δουλειάς-μετακίνησης. Για το έπιπλο του μπάνιου, το πήρα κι εγώ πέρυσι από το Λακιώτη και θα σου πω τιμή το βράδυ που θα πάω σπίτι, θα ψάξω για την απόδειξη, γιατί δε θυμάμαι….

Τσιπουρίτσα μου να δεις ενθουσιασμό η μπουμπού όταν πίνω μπυρίτσα…. Ούτε γλυκό να έτρωγα… :tongue:

Liana φτου φτου φτου, τέλεια η μπεμπάρα σου!!!!!!!!!!

Renah κάναμε παραγγελία από το Νενάκι μας; Άντε καλοφόρετα!

Καλημερα πετριδι...Εμενα ποτε δεν μου βαζει ο ντοκτορης ουρα αλλα εγω παντα κανω αυτοβουλως!!!Κανε μια να βρισκεται...Σιγα τον κοπο... Οπως επισης δεν μου βαζει και τοξο αν και δεν εχω αντισωματα...και επισης παντα κανω....Τελικα μηπως δεν τον χρειαζομαι και τοσο τον γιατρο..;;;Χιχιιχιχι
Υ.Γ. γι’ αυτό θα παίρνω τηλ. εσένα ………… :wink::mrgreen:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ρε Κλελουκο τι να σε πω κι εγω? Το βλεπω απο την μαμα μου, αν κοιμηθει μεσημερι μετα το βραδυ πριν τις 2 δεν παιζει και σηκωνεται κι εκεινη 5.15 καθοτι Δημ. Υπαλλ. επισης. Αλλα αν νομιζεις πως θα πονοκεφαλιασεις, αστο καλυτερα. Οσο για μπανια, δεν εχω ιδεα, κι εγω ομως θα σου προτεινα τον Λακιωτη και ισως και το ΙΚΕΑ, εχει καποια κομματια που μου αρεσουν. Οσο για εκπτωσεις, δεν νομιζω οτι τα ειδη υγιεινης που λεει κι η Αντζελα εχουν καμια σοβαρη εκπτωση.

Αγγελικη τα ψηνει το μαναρακι μου, κι αμα θελει ξερεις τι μπορει να καταφερει? Μπορει να τα κανει καλυτερα κι απο μενα, αλλα ελα που συνηθως δεν θελει... Νομιζω οτι γενικα οι αντρες μπορουν να τα καταφερουν εξαιρετικα σε ολες τις δουλειες, αλλα ειτε δεν εχουν χρονο, ειτε διαθεση, ή καποιες φορες θεωρουν υπερβολη π.χ. να σκουπισουν και να σφουγγαρισουν καθε μερα.

Οσο για την τσιχλα, εντελως σουργελο, αλλα το ευχαριστηθηκα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Αγγελικη τα ψηνει το μαναρακι μου, κι αμα θελει ξερεις τι μπορει να καταφερει? Μπορει να τα κανει καλυτερα κι απο μενα, αλλα ελα που συνηθως δεν θελει... Νομιζω οτι γενικα οι αντρες μπορουν να τα καταφερουν εξαιρετικα σε ολες τις δουλειες, αλλα ειτε δεν εχουν χρονο, ειτε διαθεση, ή καποιες φορες θεωρουν υπερβολη π.χ. να σκουπισουν και να σφουγγαρισουν καθε μερα.

Οσο για την τσιχλα, εντελως σουργελο, αλλα το ευχαριστηθηκα!

εννοείτε πως τα καταφέρνουν! γιατί όχι άλλωστε;

γονιδιακά κληρονομούμε το μαγείρεμα, σφουγκάρισμα κλπ?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγώ δεν κάνω δουλειές κάθε μέρα (μόνο με το μπάνιο έχω κόλλημα....)

μπορεί να έχω αναλάβει εγώ το μαγείρεμα σε γενικές γραμμές (τη σαλάτα και το τοστ για το γραφείο την ετοιμάζει η <3 λλλίνα μου διότι εγώ το πρωί δεν λειτουργώ ....... ) αλλά δεν έχω προβληματιστεί ποτέ τί θα φάει ο καλός μου αν λείπω.

όσο για την τσίχλα... τρελό γέλιο!

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Μόλις ξεμπέρδεψα λίγο από τη δουλειά και είπα να μπω να δω τι κάνετε!

Μιας και με ρωτήσατε χτες μερικές κοπέλες, αγοράκι περιμένω τώρα, με ΠΗΤ 15/10, αν και πάνω με καισαρική πάλι, λόγω διαβήτη κύησης, οπότε με βλέπω μόλις συμπληρώσω την 38η βδομάδα να μπω στο ΙΑΣΩ. Κατά τις 30 Σεπτεμβρη, 1η Οκτώβρη? Βλέπουμε! Λες ο μπέμπης να είναι πιο ανυπόμονος?

Κατά τ'αλλα η μικρή μου κορούλα είναι πια ένα θηριάκι, τρέχει από δω από κει, ανεβαίνει -κατεβαίνει, σκάλες, καναπέδες, καρέκλες, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε... Ευτυχώς έχω τη μαμα μου που την κρατάει τα πρωινά μέχρι να γυρίσω από τη δουλειά! Σε δυο μέρούλες κλείνει τους 19 μήνες! Πολύ γρήγορα πέρασε ο καιρός...

Σε κανα δυο βδομάδες θα φύγουμε για διακοπές στην Φοινικούντα που έχουμε εξοχικό! ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατί δεν την παλεύω άλλο! Ο γιατρός βέβαια μου είπε να πάω κάπου κοντά, αλλά τι να κάνω βρε κορίτσια? Για τέτοια έξοδα είμαστε τώρα? Άντε μου λέει πήγαινε, αλλά με προσοχή στο δρόμο! Το έχω κι αυτό ένα άγχος.

Ραντεβού έχω πάλι στις 21 του μήνα, και βλέπουμε...

Αυτά!

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

GeorginaT ???? ???

Tίτη εγώ σε καταχώρησα με την ΠΗΤ σου, και όταν γεννήσεις με το καλό, θα το φτιάξουμε, εδώ είμαστε...

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να σου έρθει και το ταίρι-αδερφάκι του!!

GEXxp3.png

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές!

Να κάνω μια ερώτηση?

Τι μαγιό θα φορέσετε το καλοκαίρι?

Μπορώ να βρω πουθενά αυτά που το πάνω μέρος είναι σαν μπλουζάκι? ΤΑΝΚΙΝΙ νομίζω λέγονται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...