Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρουλα τι εγινε με τον γιατρο παιδι μου? Ή δεν πηγες ακομα??

δεσποινακι μην ανησυχεις !! μαζι θα τρωμε κολοκυθακια και μπροκολο και κουνουπιδι και ο,τι γουσταρεις! και με την Ελενη! τωρα που θα παω στο πατρικο μου θα συμμαζευτω, εδω με αφηνει ελευθερη το μαναρακι, η μαμα μου φωναζει. Πολυ αλητικη η φωτο της Μελινας σου στο φβ!

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι? εχουν μεγαλωσει τα ποδια σας? Σοβαρολογω, δεν μου κανουν τα πεδιλα, εξεχει η φτερνα μου και να μην μιλησω για γοβες, δεν μπαινουν καν! Και οχι, δεν ειναι πρησμενα καθολου, ουτε πονανε, ειναι σαν να μακρυναν!(μην γελασει καμια!! δειξτε λιγο οικτο, σε λιγο θα κυκλοφορω μονο με σαγιοναρα!)

Λενιωωωω!!!!! ενα πραγμα εχω να πω...προ μελινας φορουσα Νο 38... μετα μελινας 39!!! και με βλεπω να πηγαινω προς 40!!! μα το θεο αμα κανω 2 παιδια ακομα μονο βατραχοπεδιλα θα βρισκω να μου κανουν!!!:mrgreen::mrgreen: και οχι δεν εχουν πρηστει!!! πραγματικα σαν να μακρυναν ειναι!!!! (τι κουλο!!! και το ελεγα και δεν με πιστευαν!!)

οσο για τη φωτο μελινας ευχαριστουμε καλε!!! ειναι οντως μεγαλο αλητακι:mrgreen: σημερα γελαω συνεχεια γιατι καθε φορα που την πηγαινα για υπνο εκανε περιοδεια σε ολο το σπιτι για να πει σε ολους "κακίκα"!! δηλαδη καληνυχτα!!! (μονο που το λεει και το μεσημερι χαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen:)

πετρουλα μπραβο για το μπομπο!!! και προσεχε τον ανασταση γιατι βλεπω να τρωει καμια ξεγυρισμενη φαπα το ντοκτορι αν τολμησει να σε ξαναγγιξει:mrgreen::mrgreen: προστατης ο γιος!!!

ασχετο τωρα....σημερα χτυπησα μια πιτα με κοντοσουβλι μπουαχαχαχαχαχχαχα!!!! α και να με εβλεπε το αμορε καντηλια που θα ακουγα!!!χοχοχοχοχοχο!!! δεν φταιω εγω!! η μανα του μου την πηρε!! με λυπηθηκε λεει αφου ετρωγαν 6 ατομα πιτες και εγω γιαουρτακι!! Ε ΕΙΠΑΜΕ!!!ΠΑΡΑΠΑΕΙ!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: (δεν εχω φαει πιο ωραιο πραγμα στη ζωη μου λεμε!!:-D:-D)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

stone τελικά έκανες εξετάσεις και βγήκε το πόρισμα, πίνε νερό….. Φτου φτου στα 890 γρ. σου!!!!!! Άλα και αφιερώσεις!!!! Πολύ Αλκίνοος έχει πέσει! Χαίρομαι!!!

renah θα σκίσω τα πτυχία μου…. Αφού το σκέφτομαι σοβαρά: αν δε σηκώνει ο γιατρός μου το τηλέφωνο να παίρνω εσένα :tongue:

ellain ευχαριστώ! Όσο για τη μπεκροκανάτα, αδημονούμε να έρθει το «του χρόνου» να το γιορτάσουμε μαζί!!!!!! :)

clelia ελπίζω να ξεκουράστηκες σήμερα και να πέρασες καλά στη μανούλα με το μαμ. Όσο για τις αϋπνίες και τις αναγούλες… αϋπνίες έχω κι εγώ σε γενικές γραμμές, αλλά έτσι ήμουν πάντα (εκτός από το 2ο μήνα εγκυμοσύνης) και οι αναγούλες – που δεν ήταν μόνο αναγούλες - τώρα πάνε να μου φύγουν……. ε να μην επιστρέψουν στο 3ο …. :roll:

ploegisi να ξεκουράζεσαι. Θα σου τη στείλω για ιδιαίτερα αν και τη βλέπω να προπονείται από τώρα η σουσού μου, μια χαρά θα τα πάτε. Άντε βρε ζουζούνα με τα βιντεάκια σου… :)

Titi_S καλωσόρισες να σου ζήσει η κορούλα και με το καλό και ο γιοκαρίνος σου. Να έρχεσαι να τα «λέμε». Πες μας τίποτα για σένα, από πού είσαι, πότε έχεις ΠΗΤ και που θα γεννήσεις;

Νενάκι μπράβο κοπέλα μου να τα τρως όλα και μέχρι το τέλος σου εύχομαι!!!!!! Άλλωστε πιστεύω ότι έχεις μέτρο εσύ, οπότε σίγουρα θα συνεχίσεις έτσι!

Μαράκι τυχερή, σου έκανε παρεούλα ο γιος σήμερα!!!!!!

Έλα μαρή Δέσποινα, τη γλύτωσε η πεθερά και η κουνιάδα (με μια πίτα κοντοσούβλι) και θα την πληρώσω εγώ….. θα σου στείλω ολόκληρο γουρούνι βρε

τελικά δε σας πρόλαβα ούτε στο chat ούτε στο fb, ούτε κι εδώ…

Φιλάκια Ειρηνάκι, τσιπουρίτσα, Βάσω, μαμαλευτεράκι και σε όλες τις κοπελίτσες.

Εκτός από την Ελένη, λείπει και η Γιωτίτσα κανά 2 μερούλες. Σήμερα δε μπήκε και η chris και το Γκρετόνιο. Που πήγαν τα κοριτσάκια μας; Για την Ηρώ τι να πω; :confused:

Άντε καληνύχτα και όνειρα γλυκά, με ρήμαξαν τα κουνούπιααααααααα......

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ξεχάσαμε και τις λίστες βρε κόρες, τις επαναφέρω να ξέρουμε που βρισκόμαστε:

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

GeorginaT ???? ???

Titi_S ???? ???

stone: 9/7 - Καμπύλη σακχάρου

Angelique1981: 21/7 - επίσκεψη

Άντε συμπληρώστε.......

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πώς είστε???

Εϊ φιλεναδα κλέβεις!!!Η Τιτι αγορι περιμενει...χαχα

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Φωτεινή - 12/10 Ιασώ ???

Ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Sylia - 21/10 ???

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

Evita 5/11 ???

Μανου ???? ???

GeorginaT ???? ???

Titi_S ???? ???Αγορακι

50-50 τωρα!!!!

-------------------------

Ρε κοριτσια εχω τοσα πραγματα να κανω σημερα και η καμπύλη θα μου φαει ενα τριωρο σιγουρα..Το σκεφτομαι να την αφησω για μετα τις διακοπές,πειραζει?

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Σωστά titi - αγοράκι, titi - αγοράκι, titi - αγοράκι....... το εμπέδωσα.. :tongue:

Να πας για την καμπύλη τώρα. στοπ

Φεύγω για δουλειά....

Μάκια!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα σε ολες !!τι μου κανετε φουσκιτσες μου??

Δεσποινααααα ευχαριστω, τελικα δεν ειμαι μονο εγω με την ποδαρα! Βεβαια το καλο με εμενα ειναι οτι φορουσα 36-37 οποτε και να μεγαλωσει παλι κομψο θα ειναι αλλα ρε παιδι μου να μην επανελθει??? Και τι θα κανω ολα αυτα τα ωραια πεδιλακια και γοβακια??? σνιφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!! Οσο για το σουβλακι, μια χαρα σε κοβω, ανυπομονω κι εγω να γυρισω σπιτι να με παει ο πεθερος μου για παιδακια!!!

Πετρουλα πηγαινε για την καμπυλη τωρα, κι ασε την δικαιολογια οτι εχεις πολλες δουλειες, θα σου πω εγω τι σκεφτηκες. Λες κατσε να παω τις διακοπουλες μου τωρα, να φαω και να πιω ησυχη και μετα την κανω την καμπυλη, μην μου κοψουν απο τωρα και ειμαι στις διακοπες με κολοκυθακι και αγγουρι!!! πονηρηηηη!!! εφυγες ηδη για καμπυλη!!Μπραβο για το μωρακι σου μωρε μου, 890 γρ!! Δεν ηθελε να δειξει φατσουλα ε?? ντροπες σας εκανε!

βασακι, αγγελικα καλη δουλιτσα!!

παω κι εγω να κανω δυο ταψια παστιτσιο να το αφησω καταψυξη του αντρουλη μου να εχει να ψηνει... φιλακια τα λεμε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Τσιπουριτσα μου!!!!!!!καλη μου τι ομορφα νεα ειναι αυτα!!!!:P:p:pφτου φτου σκορδα, τωρα χαλαρωσε και απο Σεπτεμβρη θα ξαναγχωθεις για τον καλο τον λογο:wink:, για το μπεμπε που θα φουσκωνει την κοιλιτσα σου!!!:mrgreen:

Τιτη καλως ηρθες στην παρεουλα μας και με το καλο και το δευτερο μωρακι σου!!!:P

Κοριτσακια μου δεν θα σας σχολιασω ολες αν και εχετε γραψει θεικα πραγματα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον εγω αυριο εχω γιατρουλη ευτυχως γιατι η καμπυλη μου βγηκε οτι να ναι:(:( απο το εργαστηριο μου ειπαν οτι ειναι πολυ παραξενη....τι να πω δεν ηταν μοιρεο να φαω σε αυτην την εγκυμοσυνη:roll::roll:

Χαθηκα γιατι χειρουργηθηκε η αδερφουλα μου και δεν ειχα πολυ διαθεση αλλα ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα οποτε τωρα ειμαι ετσι παλι::P:p:p

Πετρουλα μου οπως καταλαβαινεις επειδη εγω ημουν και σιγουρη τρομαρα μου οτι θα ειναι καλη η καμπυλη μου θα σου πω απλα:ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑς ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτα τα γλυκα λογακια ειχα να σου πω:tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα!!! 6 + σήμερα!! Κοντεύω!!

Πετρούλα, τέλειο το νινί!!! Σας έκανε και κουκου-τζα!! Μπράβο-μπράβο!! Εννοείται πως θα πας για την καμπύλη και τα αποτελέσματα θα είναι μια χαρά!!

Η Δέσποινα ξεσάλωσε βλέπω!!!

Chris περαστικά στην αδελφούλα σου!! Σιδερένια!! Μην ανησυχείς για τα αποτελέσματα της καμπύλης!! Έχεις φάει πίκρες εσύ ξαπλωμένη τόσους μήνες, αυτά είναι αστεία πράγματα για σένα...

Είμαι με 1,5 ώρα ύπνου (το πολύ). Είπατε τπτ?? Δεν μου φαίνεται όμως... πολύ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Kοριτσακια μου ηρθα..πήγα ηπια το σιροπακι μου και ηρθα σπίτι να αραξω

Το σκεφτηκα και εγω να σας πω την αλήθεια και επειδη προκειται για εξεταση δεν ηθελα να την αφησω μωρε..Θα το ειχα και στο μυαλο μου κατα τη διαρκεια των διακοπών..

Σε 2 ωριτσες θα ξαναπάω αλλα μου ειπε να μην κανω τπτ, μονο τηλεοραση και pc συμπληρωνω εγω..χαχα

Χρυσα καλή αναρρωση στην αδερφούλα σου!!Αφου πήγαν όλα καλά, τελικα αυτο εχει σημασια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα, τέλειο το νινί!!! Σας έκανε και κουκου-τζα!! Μπράβο-μπράβο!! Εννοείται πως θα πας για την καμπύλη και τα αποτελέσματα θα είναι μια χαρά!!

Η Δέσποινα ξεσάλωσε βλέπω!!!

Chris περαστικά στην αδελφούλα σου!! Σιδερένια!! Μην ανησυχείς για τα αποτελέσματα της καμπύλης!! Έχεις φάει πίκρες εσύ ξαπλωμένη τόσους μήνες, αυτά είναι αστεία πράγματα για σένα...

εσυ παλι την μιση τι την ηθελες???μια δεν σου φτανε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαρη Κλελια γιατι παιδι μου ετσι???εσυ εισαι η κουκουβαγια που με επριξε χθες το βραδυ που προσπαθουσα να κοιμηθω???:tongue::tongue:

εεεεεε αμα δεν σου φενεται ενταξει τοτες τρελλαρα!!!:lol:

Ευχαριστω για την αδερφουλα μου Κλελουκο:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα κοριτσάρες

Μαρια πως σου φανηκε σημερα η μερα με τον μικρο???Γενικα ειναι ζωηρούλης ή ειναι υπακουος και ησυχος???QUOTE]

stone εχτές ήταν μια χαλαρή μέρα σχετικά ευτυχώς ο μικρούλης μου είναι ήσυχος έπαιζε με τα τουτούνια του μωρέ τους έβαζε βεζινη έτσι ελεγε εκτός βέβαια αν μας καρφωθεί κάτι στο μυαλό και δεν μας βγαίνει με τίποτα.

Τι λες μαρη???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: την εχεις δει τη νενα??? ειναι σαν να συγκρινεις τον τιτανικό με ψαρόβαρκα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:χαχαχαχαχ

Το μωρο μας ειναι πολύ καλά, 890 γρμ ζυγιζει και να σας πω την αλήθεια, 5 λεπτα μονο με εξετασε...Ηθελε σημερα να δουμε τη φατσα του αλλα ο μικρος δεν ξεκουνιοταν με τπτ, ειχαμε και τον Ανασταση μαζι και στενοχωριοταν που με ειδε στο κρεβατι με τον γιατρο απο πανω μου και φωναζε και εκεινος "μαμακααα", "χυγε θυυυ" (φυγε εσυ ελεγε στο γιατρο, χαχα)Αυριο το πρωί θα πάω για την καμπυλη..μου ειπε αφου πάω διακοπες καλά ειναι να προηγηθει η καμπύλη..

Στην επιστροφη πήρα και 2-3 μαγιω απο μια φιλη μου που εχε μαγαζι και θα τα δοκιμασω τωρα να δω ποιο θα μου κατσει και αν θα μου κατσει φυσικα κάποιο...

Οι αιματολογικες βγηκαν καλές, με αιματοκριτη στο 33, μου ειπε ομως ο μικροβιολογος πως δεν πίνω πολλά νερα και θα επρεπε γιατι μπορει να παθω καμια ουρολοιμωξη...

Αυτα τα νεα μου!!Χτυπησα και ενα κλαμπ σαντουιτς και εχω ερθει στα ισια μου!!!:cool::cool:

ο μικρός τέλειος μπράβο μπράβο

Λενιωωωω!!!!! ενα πραγμα εχω να πω...προ μελινας φορουσα Νο 38... μετα μελινας 39!!! και με βλεπω να πηγαινω προς 40!!! μα το θεο αμα κανω 2 παιδια ακομα μονο βατραχοπεδιλα θα βρισκω να μου κανουν!!!:mrgreen::mrgreen: και οχι δεν εχουν πρηστει!!! πραγματικα σαν να μακρυναν ειναι!!!! (τι κουλο!!! και το ελεγα και δεν με πιστευαν!!)

εγώ που κοντεύω να φτάσω το 41 τι να πω

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Χαθηκα γιατι χειρουργηθηκε η αδερφουλα μου και δεν ειχα πολυ διαθεση αλλα ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα οποτε τωρα ειμαι ετσι παλι::P:p:p

χρύσα περαστικά στην αδερφούλα σου και σιδερένια

Kαλημερα κοριτσακια μου.....

Λοιπον περιμενω πραγματακια απο την Νενα και ανυπομονω...αληθεια εχετε δει στο face τη φτιαχνει;;;Αριστουργηματα!!!:D(μη ξεχασεις τα ποσοστα μου νενακι οκ;;;χαχαχ:P:p:p)

Clelia......σταματα να μετρας!!Ζηλευω λεμε!!!!:twisted::twisted:

Πετρουλα καλα αποτελεσματα.Εγω αυριο πρωι παω αλλα ο γιατρος μου ,μου ειπε να μην το κουνησω ρουπι απο το μικροβιολογικο..ετσι κι αλλιως βαριεμαι να τριγυρναω!!

Angelique1981 για ποιο πραγμα λες οτι οταν λειπει ο γιατρος θα με παιρνεις;;Δεν θυμαμαι τι σου ειχα πει...

Despoina kai ellain και γω με την ποδαρα....στην πρωτη εγκυμοσυνη απο 40 πηγα 41 ....και μετα καπου στη μεση δηλαδη σε αλλα παπουτσια παιρνω 40 και σε αλλα 41.Τωρα ξαναγυρισα στο 41 και μαλιστα μονο κατι ορθοπεδικα -βαρκες μπορω και φοραω!!!Τιποτα αλλο!!

Τιτη καλως μας ηρθες!!!!:tongue::tongue:

Στις υπολοιπες πολλα φιλακια...Παω λιγο να παιξω!!!!(σκοτωνομαι στη δουλεια ειπαμε):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το μωρο μας ειναι πολύ καλά, 890 γρμ ζυγιζει και να σας πω την αλήθεια, 5 λεπτα μονο με εξετασε...

Μπράβο στο μωρό!!!!!! καλά αποτέλεσματα με την καμπύλη σου και μετά... καλές διακοπές!!!!!

Νερό πολύ Νερό κορίτσια (τα λέω για να ακούω κι εγώ)

αδυνατίζει, ενυδατώνει, κατεβάζει ζάχαρο και πίεση κάνει τέλειο δέρμα... !

καλησπερα ομορφες!τι κανετε ολες?εεε?

ειμαι κουρασμενη και θελω νανι,περασα δυσκολη μερα και αυριο δουλευω πρωι.στις 7 πρεπει να ειμαι στο μαγαζι...

Βασούλα πότε σταματάς από την δουλειά εσύ τελικά; τουλάχιστον δεν έχει αφόρητη ζέστη .... κάτι είναι κι αυτό φαντάζομαι, ελπίζω να μην κουράζεσαι πολύ :D

ellain ευχαριστώ! Όσο για τη μπεκροκανάτα, αδημονούμε να έρθει το «του χρόνου» να το γιορτάσουμε μαζί!!!!!! :)

Εκτός από την Ελένη, λείπει και η Γιωτίτσα κανά 2 μερούλες. Σήμερα δε μπήκε και η chris και το Γκρετόνιο. Που πήγαν τα κοριτσάκια μας; Για την Ηρώ τι να πω; :confused:

[/quote

αγγελικούλα η κοράκλα μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ σωστή...... χιχιχιιι

όποιο κοριτσάκι δεν παρουσιάστηκε ήδη... να δώσει το παρόν άμεσα ! :mad:

Πετρουλα πηγαινε για την καμπυλη τωρα, κι ασε την δικαιολογια οτι εχεις πολλες δουλειες, θα σου πω εγω τι σκεφτηκες. Λες κατσε να παω τις διακοπουλες μου τωρα, να φαω και να πιω ησυχη και μετα την κανω την καμπυλη, μην μου κοψουν απο τωρα και ειμαι στις διακοπες με κολοκυθακι και αγγουρι!!! πονηρηηηη!!! εφυγες ηδη για καμπυλη!!!

Oh Yes...... αλλά τρόμαζε με τα χεσ... δια και πήγε τελικά... ;)

Τσιπουριτσα μου!!!!!!!καλη μου τι ομορφα νεα ειναι αυτα!!!!:P:p:pφτου φτου σκορδα, τωρα χαλαρωσε και απο Σεπτεμβρη θα ξαναγχωθεις για τον καλο τον λογο:wink:, για το μπεμπε που θα φουσκωνει την κοιλιτσα σου!!!:mrgreen:

Κοριτσακια μου δεν θα σας σχολιασω ολες αν και εχετε γραψει θεικα πραγματα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον εγω αυριο εχω γιατρουλη ευτυχως γιατι η καμπυλη μου βγηκε οτι να ναι:(:( απο το εργαστηριο μου ειπαν οτι ειναι πολυ παραξενη....τι να πω δεν ηταν μοιρεο να φαω σε αυτην την εγκυμοσυνη:roll::roll:

ευχαριστώ ΜαρηΚρισάκι μου!!!!!! περαστικά στην αδελφούλα σου!!!!

όσο για την καμπύλη σου κι εσύ γλυκιά μας βγήκες;;;;;

θα προσέξεις κι εσύ και θα γεννήσεις μονΔέλο σαν την Νένα και την Ισι μας!

(είσαι και δίμετρο εσύ......):mrgreen::mrgreen:

άντε και κοντεύεις!!!!!! μετά θα είσαι κιΟΥρία στο σπιτάκι σου να βλέπεις πρωινάδικα.... αλίμονο σε εμάς!

να κοιμάσαι τώρα που μπορείς να κοιμάσαι... γιατί μετά... ξέχνα το!:roll:

Δοκτωρ μου καλό το κοντοσούβλι ε;;;;; :P

Ρενάκι δεν μας βάζεις τραγουδάκι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...