Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρη σκατουλιτσα σε εχασα!!!! πως εισαι??? η μικρή??? και η αλλη μικρή???:D

για να περιμενω να μου απαντησεις κοντευω να γεννησω...ουφ!!!

καλα ειμαστε οικογενειακως!!!επιβιωνουμε ακομη!!!

να σας εξομολογηθω και κατι!!

ΕΓΩ ΤΑ ΤΡΩΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

χαχαχχχχαχαχαχχχαχααααχχααχαχχχαχαχαχα

(βαρατε ,το ξερω παιζω με τον πονο σας....)

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

τιτι καλωσ μασ ηλθεσ!!!!με το καλο να υποδεχτεισ το μωρακι σου!!!!!!

βρε κοριτσια σημερα μπηκα σε καποιων κοπελων απο εσασ που δεν ειχα μπει στο προφιλ τουσ..........................

για μια στιγμη νομισα οτι μπηκα στο next top montel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κουκλαρεσ ολεσ σασ!!!!!!!!!!το λεω ειλικρινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για να μην σχολιασω τισ σωματαρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βεβαια εντυπωση μου εκανε ενα ψαρακι του βυθου που καθεται και λεει για 3ψηφια νουμερα....βρε τσιπουρα μασ δουλευεισ??????????????????????????????????????που τα εχεισ κρυμενα?στα αφτια σου μηπωσ???????????????????????εσενα σε εχω ξαναδει,απλα μια και κοιτουσα τισ υπολοιπεσ ,ειδα κ σενα ξανα...

αλλα δεν εξηγηται ...μασ δουλευεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φτου φτου σκορδα σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

για να περιμενω να μου απαντησεις κοντευω να γεννησω...ουφ!!!

καλα ειμαστε οικογενειακως!!!επιβιωνουμε ακομη!!!

να σας εξομολογηθω και κατι!!

ΕΓΩ ΤΑ ΤΡΩΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

χαχαχχχχαχαχαχχχαχααααχχααχαχχχαχαχαχα

(βαρατε ,το ξερω παιζω με τον πονο σας....)

BITCH!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

τιτι καλωσ μασ ηλθεσ!!!!με το καλο να υποδεχτεισ το μωρακι σου!!!!!!

βρε κοριτσια σημερα μπηκα σε καποιων κοπελων απο εσασ που δεν ειχα μπει στο προφιλ τουσ..........................

για μια στιγμη νομισα οτι μπηκα στο next top montel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κουκλαρεσ ολεσ σασ!!!!!!!!!!το λεω ειλικρινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για να μην σχολιασω τισ σωματαρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βεβαια εντυπωση μου εκανε ενα ψαρακι του βυθου που καθεται και λεει για 3ψηφια νουμερα....βρε τσιπουρα μασ δουλευεισ??????????????????????????????????????που τα εχεισ κρυμενα?στα αφτια σου μηπωσ???????????????????????εσενα σε εχω ξαναδει,απλα μια και κοιτουσα τισ υπολοιπεσ ,ειδα κ σενα ξανα...

αλλα δεν εξηγηται ...μασ δουλευεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φτου φτου σκορδα σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΕΙΡΗΝΗ ΡΕ ΕΙΡΗΝΗ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΙΔΕΣ???? ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλά βρε γλωσοκοπάνες γλώσσα δε βάζετε μέσα μιλάμε:tongue::tongue:.

τσιπούρα τα νέα σου είναι τέλεια άντε τώρα καλά ταξίδια στην καβάλα:D:D

stone άντε να μας πεις και τα αποτελέσματα από το γιατρό

τιτι καλωσήρθες στο καφέ μας

σήμερα έκανα απεργία οπότε ήμουν χαλαρή στο σπίτι. εντωμεταξύ ο μικρός με έχει τσακίσει στις κλωτσιές σήμερα. μη δει να κάθομαι αυτό το παιδί:tongue:

είναι να μη βρεθείτε εσείς οι δυο!!! νενάκι και δέσποινα λέω! μου αρέσει που αλληλοσιχτιρίζεστε!!! :lol::lol::lol:

δέποινα έτσι? ωραία, μου δίνεις θάρρος!!! να ξέρω τουλάχιστον να τα βρίζω τα κολοκύθια από τώρα, κι όχι μετά που δε θα χουν κάνει δουλειά!!!

τίτι καλωσόρισες! πες μας λεπτομέρειες για το γιοσου για να μπεις στη λίστα μας!

μαράκι και κλέλια αν πω ότι δε σας ζήλεψα σήμερα... :rolleyes::rolleyes:

ελενάκι άραξε σε μια πολυθρόνα και δίνε εντολες!!! αχ!! η καλύτερη μου!!!:tongue:

πετρούλα εγώ αυριο θα δω τα νέα σου!!! τα τέλεια νέα σου!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπέρα εγκυουλες μου

εδώ και εγώ:D:D:D:D

μέρες να μπω να σας διαβάσω :(:(:(:( συγνωμη δεν εχω πολυ χρονο

εδώ και 3 μέρες νιώθω πόνους μούδιασμα σε πόδια –χέρια

ευτυχώς ακόμη δεν πρήστηκαν

μπήκα να γράψω για να σασ πω περισσότερο τον τρόπο αποσυμφορήσεις

που κάνω σε περίπτωση που το χρειαστείτε

περά από τα ποδόλουτρα βρέχω μια πετσέτα και την βάζω

στην κατάψυξη για 20 λεπτά

μετά τυλίγω τα ποδαράκια μου

τα σηκώνω στον τοίχο και εστί ανακουφίζομαι πολύ

ελπίζω να είναι αχρείαστη η μέθοδος:wink::wink:

θα προσπάθησα να σα διαβάσω λίγο τουλάχιστον τις τελευταίες σελίδες

:tongue::tongue:

Τιτη καλώς μας ηρθες!!!Περιμενουμε και αλλες λεπτομερειες για τα ζουζουνια σου και να ερχεσαι να τα λέμε..Καλη εγκυμοσυνη και με το καλό το αγορακι σου!!!

Μαρια πως σου φανηκε σημερα η μερα με τον μικρο???Γενικα ειναι ζωηρούλης ή ειναι υπακουος και ησυχος???

Ellain μαλλον παραλειψη, ειχα και γυναικα σημερα για σιδερο :tongue::tongue:...και παιδι και μαγειρεμα και σιδερωμα και καθαριοτητα..????? κουραστηκα μονο που τα εγραψα!!!

Δεσποινα VS Νένα!!!:D:D

Να σας δω ποια θα γυρισει απο το μαιευτηριο με λιγοτερα κιλά!!!!

Ploegisi μια χαρα σε περιποιηθηκε ο συζυγος..ειχα και εγω τα τυχερα μου στην πρωτη εγκυμοσυνη με μασαζακια στα ποδαρακια, δως του ο συζυγος τριψιμο στα πατουσιτσες μου..Τωρα αν κανω να πω "πωπω με πονεσαν τα ποδαρακια μου" εχει εξαφανιστει σου λέω...τετοια ταχυτητα αυτος ο ανθρωπος οταν δεν τον συμφερει...χαχαχα

Ηλιανα εμεις τα λέμε και στο αλλο καφε.. τα ποδαρακια να τα ξεκουραζεις και να τα εχεις ψηλα οταν καθεσαι..Εχεις και ορθοστασια εσυ οποτε να προσπαθεις να ξεκουραζεσαι περισσότερο

Αληθεια η Ελένη που χάθηκε???Δεν ειχαν ακυρωσει τις διακοπές επι του παρόντος???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δεσποινα VS Νένα!!!:D:D

Να σας δω ποια θα γυρισει απο το μαιευτηριο με λιγοτερα κιλά!!!!

Τι λες μαρη???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: την εχεις δει τη νενα??? ειναι σαν να συγκρινεις τον τιτανικό με ψαρόβαρκα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Τι λες μαρη???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: την εχεις δει τη νενα??? ειναι σαν να συγκρινεις τον τιτανικό με ψαρόβαρκα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

axaxaxxaxaaxxaxaxax:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Πετρουλα τι εγινε με τον γιατρο παιδι μου? Ή δεν πηγες ακομα??

δεσποινακι μην ανησυχεις !! μαζι θα τρωμε κολοκυθακια και μπροκολο και κουνουπιδι και ο,τι γουσταρεις! και με την Ελενη! τωρα που θα παω στο πατρικο μου θα συμμαζευτω, εδω με αφηνει ελευθερη το μαναρακι, η μαμα μου φωναζει. Πολυ αλητικη η φωτο της Μελινας σου στο φβ!

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι? εχουν μεγαλωσει τα ποδια σας? Σοβαρολογω, δεν μου κανουν τα πεδιλα, εξεχει η φτερνα μου και να μην μιλησω για γοβες, δεν μπαινουν καν! Και οχι, δεν ειναι πρησμενα καθολου, ουτε πονανε, ειναι σαν να μακρυναν!(μην γελασει καμια!! δειξτε λιγο οικτο, σε λιγο θα κυκλοφορω μονο με σαγιοναρα!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γειά σας αγαπούλες!!!!!

τώρα γύρισα από τον ανηψιό!!!! έφτιαξα μια διατηυτική αλλά πεντανόστιμη ρυζοσαλάτα στα γρήγορα και θα φάμε σε λίγο (να κρυώσει ....)

Τίτη με το καλό μας ήρθες!!!!! Εγώ δεν είμαι έγκυος προς το παρόν αλλά κάτι σε επίτιμο μέλος του October Power (ονομασία του καφέ μας!!!!!! )

Σου εύχομαι μια χαλαρή τελειόμηνη εγκυμοσύνη :)

Βρε Δεσποινα!!!! Βρε Δεσποινα!!!!!!! θα κατουρηθω από τα γέλια Μαρή......

όσο για τιτανικός κλπ εγώ είμαι θωρηκτό... χιοχιχιχιχιχιιχ

αλλά σκασιλάρα μου μεγάλη γιατί θα τα χάσω σύντομα, την υγεία μας να έχουμε!

Ειρήνη μου από εβδομάδα ετοιμάζομαι για το top model!!!! οπότε ότι θέλετε από χαστούκια κλπ τώρα γιατί μετά θα είμαι very busy με φωτογραφίσεις κλπ..... .....αχαχαχχχαααααααααα

:P:p:p:p:p

Πετρούλα εκτός από την προκοπή με τον γιατρό δεν μας είπες!!!!!!

Μαράκι Κλέλια κυρίες σήμερα!

Έλενα άκου την Ισι μας.. ξέρει απο μετακομίσεις και τσαχπινιές!!!!!!!

Οσο για την Νένα... τρως όντως ή τσιμπάς και μετά λες ότι τρως;;;;;

γιατί εσας τις λεπτές εγώ δεν σας πολυπιστεύω ότι τρώτε........

αν όντως τρως θα έρθω να με κολλήσεις Νενίτιδα!!!!!!

φιλιά πάω για μαμ!

Kοριτσακια μου ηρθαμε..πήγαμε και στον παιδοτοπο για αυτο αργησαμε λίγο

Το μωρο μας ειναι πολύ καλά, 890 γρμ ζυγιζει και να σας πω την αλήθεια, 5 λεπτα μονο με εξετασε...Ηθελε σημερα να δουμε τη φατσα του αλλα ο μικρος δεν ξεκουνιοταν με τπτ, ειχαμε και τον Ανασταση μαζι και στενοχωριοταν που με ειδε στο κρεβατι με τον γιατρο απο πανω μου και φωναζε και εκεινος "μαμακααα", "χυγε θυυυ" (φυγε εσυ ελεγε στο γιατρο, χαχα)Αυριο το πρωί θα πάω για την καμπυλη..μου ειπε αφου πάω διακοπες καλά ειναι να προηγηθει η καμπύλη..

Στην επιστροφη πήρα και 2-3 μαγιω απο μια φιλη μου που εχε μαγαζι και θα τα δοκιμασω τωρα να δω ποιο θα μου κατσει και αν θα μου κατσει φυσικα κάποιο...

Οι αιματολογικες βγηκαν καλές, με αιματοκριτη στο 33, μου ειπε ομως ο μικροβιολογος πως δεν πίνω πολλά νερα και θα επρεπε γιατι μπορει να παθω καμια ουρολοιμωξη...

Αυτα τα νεα μου!!Χτυπησα και ενα κλαμπ σαντουιτς και εχω ερθει στα ισια μου!!!:cool::cool:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...