Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα καταπληκτικα τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινα δακρυσα οταν τα διαβασα!!!!!!!και ξερεισ σεπτεμβριοσ ειναι η καλυτερη εποχη για εναρξη γκαστριασ...ασε που γεννασ μαη!!!!!ουτε ζεστεσ ουτε τιποτα!!!τισ 2 πρωτεσ εγκυμοσυνεσ μου σεπτεμβριο τισ αρχισα.

καλα πρωτα ο θεοσ να ειναι υγιεστατη και τελειομηνη η εγκυμοσυνη και οι ζεστεσ κτλ δεν ειναι τιποτα ε???

ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

όσο για τα καλά σας λόγια σας ευχαριστώ και ...... το ξέρω ότι είμαι σκέτο τσιπουράνθος!!!!!!! αφού είμαι η καινούργια μόδα στις επετείους αντί για λουλούδια... τσιπούρες!!!!! σωστά ειρηνάκι μου ;)

χιχιχιχιχιχιχι

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ανατρίχιασα!!!!!!!!!!!!!!!!

και η μπέμπα μαζί μου!!!!1

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Eγώ δεν ανατρίχιασα πάρα πολύ, ίσως επειδή δεν έβλεπα το video, μιλούσα με τις τσούπρες... Μου άρεσε βέβαια, είναι καθησυχαστικό!

Της μικρής της άρεσε όμως πολύ :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

δες και το βίντεο όποτε μπορέσεις! και έλα στο τσατ! επιτέλους!!!!!!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

γειά σας κι από εδω!

τα λέγαμε πριν στο chat, στο facebook, λυσσάξαμε σήμερα!!!!

σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

νενάκι μου να μας έρχεσαι! σε σκέφτομαι!

πετρούλα τέλειο το τραγούδι, το έστειλα στον καλό μου <3

αγγελικούλα πάντα να περνάτε έτσι όμορφα! του χρόνου θα έχετε και την κουκλα μαζί !!!!!!

ειρήνη μου να είμαστε καλά κι αγαπημένοι και με το καλό όποτε θέλει να μας έρθει και το μωράκι μας!

αγάπες σας αφήνω φιλιά

Διαφημίσεις

Καλησπέρα πεπελες μου!!!

Κλέλια τι ωραιο το μαμισιο φαγακι ε???Να ειναι καλά να σε απαλλασσει απο τετοια δουλεια!!!Ρεκλα σημερα ε??Αντε πλησιαζουν και οι μερες..Κρατα και λίγο λυωσιμο για τοτε βρε...

Εγω σημερα εκανα ζουμερα κεφτεδακια με πατατουλες στο φουρνο, το μισο σπίτι εχει καθαριστει, εχουν σιδερωθει και 4 πλυντηριακια και αυριο κτ τελευταια ψωνια και το Σαββατο ξεκιναν οι διακοπουλες μας!!

Στις 7.30 εχω και ντοκτορ ενω λίγο πριν θα πάω να παρω τα αποτελέσματα απο τον μικροβιολόγο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας!

Μπήκα κι εγώ σε αυτό το Cafe για να γνωρίσω και να συζητήσω με κοπέλες που έχουν παρόμοια ημερομηνία τοκετού με την δικιά μου, να μοιραστούμε τις καθημερινές μας ανησυχίες, αλλά για να γελάσουμε κιόλας!

Εγώ έχω μια κόρη, 1.5 περίπου έτους, και τώρα περιμένω αγοράκι.

Είμαι στην 26η εβδομάδα και αισθάνομαι ήδη βαριά! Την πρώτη φορά ήμουν πιο άνετη, θα έλεγα. Εργάζομαι ακόμα, μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε και θα πάρω όλη την άδειά μου και έπειτα την άδεια εγκυμοσύνης.

Αυτά! Εύχομαι να τα λέμε καθημερινά!

Καλό σας απόγευμα!

Κλελια καλα σου εκατσε το φαγητακι της μαμας, τυχερουλα!!

Πετρουλα σε βλεπω πολυ δυναμικη και ορεξατη, μπραβο! Αντε να μας πεις αποτελεσματα απο μικροβιολογο και επισκεψη σε γιατρο και μετα που ολα θα εχουν παει κατ'ευχην να σου ευχηθουμε καλες διακοπουλες!

Τιτι καλως ηρθες στην παρεα μας! Οντως εδω θα περασεις καλα και θα γελασεις! Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο το νεο μελος!

Τελικα ενω ηταν να μεινει ως αργα στην δουλεια, επεστρεψε ο συζυγος, παω να τον βαλω να φτιαξει κουτεςςςς!! φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain έτσι παιδί μου!! Να τον μπριζώνεις!! :tongue: :tongue: Μα να μην σου δώσει το μπλουζάκι???????

Stone θέλουμε λεπτομέρειες από το νινί σας!!

Titi_S καλώς ήρθες!! Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!! Για πες λεπτομέρειες βρε!! Τι είναι: κοριτσάκι-αγοράκι?? Πού γεννάς και πότε?? Μήπως και συμπέσεις με καμιά από εμάς!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Μπήκα κι εγώ σε αυτό το Cafe για να γνωρίσω και να συζητήσω με κοπέλες που έχουν παρόμοια ημερομηνία τοκετού με την δικιά μου, να μοιραστούμε τις καθημερινές μας ανησυχίες, αλλά για να γελάσουμε κιόλας!

Εγώ έχω μια κόρη, 1.5 περίπου έτους, και τώρα περιμένω αγοράκι.

Είμαι στην 26η εβδομάδα και αισθάνομαι ήδη βαριά! Την πρώτη φορά ήμουν πιο άνετη, θα έλεγα. Εργάζομαι ακόμα, μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε και θα πάρω όλη την άδειά μου και έπειτα την άδεια εγκυμοσύνης.

Αυτά! Εύχομαι να τα λέμε καθημερινά!

Καλό σας απόγευμα!

γεια σου τίτη!! καλωσηρθες!!!! πότε γεννησες την κορούλα σου?? γιατι εχω και εγω μια μαιμου 1,5 έτους και παω για τον μαντραχαλο τωρα!!! ειμαστε συμπασχουσες!!!

παω να διαβασω πίσω και ξαναρχομαιιιι!!!!!!

αα!!! μην το ξεχασω!!!! αγγελικη μην με ξαναπεις ζακυνθινια ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΩ!!!!:twisted: Κρητικια ειμαι ντε!!!

να μαι και εγω παλι!!!!

εμενα κοριτσια μου αρεσει ο καιρος αυτος!!!!βεβαια να αλλαζε λιγο ημερες,δηλαδη ολη την εβδομαδα να χαλαει και το σαββατοκυριακο να φτιαχνει.να παμε και μια μερα θαλασσα βρε αδερφε...να για την χριστιαννουλα μου...κλαψ κλαψ

τυχερες εσεις που θα πατε διακοπουλες!!!κλαψ κλαψ

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

κι εγώ κολοκύθια τρωω!!!! ωραιότατα!!!!!

το αλκοολ.... ανεβάζει πάρα πολύ το ζάχαρο.... το λέω γιατί κάποιες σας διάβασα αγριεμένες για γκαστρούλες.......

επίσης ήθελα να επιστήσω την προσοχή ... αν καμιά σας καπνίζει...... λέω αν.... (ξέρω μία που καπνίζει στη ζούλα :twisted:) να το κόψει αμέσως γιατί απο τον 7ο αναπτύσονται οι πνεύμονες του μωρού !

(μην πούμε για την πίεση.....)

ξέρει ποια...... αλλά μπορεί να είναι και καμιά ακόμα που να μου έχει ξεφύγει!

θα γίνω ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΡΑ!

ποια ειναι αυτη που καπνιζει???? :confused::confused::confused::confused: ΦΤΟΥ ΤΗΣ!!!! ΜΑ ΤΙ ΣΚΡΟΦΑ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πεπελάρες μου έχω ευχάριστα!

χαίρω άκρας υγείας!

ευτυχώς όλες οι εξετάσεις μου είναι καλές

του θυροειδή είναι λίγο χαμηλές (εντός φυσιολογικών) αλλά φάρμακο δεν θα πάρω, θα δυσκολευτώ λίγο παραπάνω με την δίαιτα... αλλά χαλάλι

η γιατρός εκτός από το ότι θεωρείτε κορυφή, με προσέχει πάρα πολύ και μου μιλάει πολύ ανοιχτά επειδή συνδεόμαστε οικογενειακά (την είχε χειρουργήσει και ο πατέρας μου όταν ήταν κοπελίτσα)

με με ρώτησε πόσο χρονών είμαι βλέποντας τις ορμονικές ... και με βρήκε γονιμότατη! Δοξα τω Θεουλη

(έκανα fhs, la,προλακτίνη κλπ που δεν είχα ξανακάνει... )

μου είπε να μην αγχωνομαι!!! ότι με βλέπει να είμαι σε στρες.......

την ρώτησα αν έχω χρονικά περιθώρια για εγκυμοσύνη και μου είπε φυσικά ναι και να μην τα σκέφτομαι αυτά καθόλου!!!!!!!!!!

Αλλά πίεση 16 .... μπορεί και λόγω έξτρα άγχους που μου πήρε εκεινη (το παθαίνω αυτό όταν μου παίρνουν την πίεση... ανεβαίνει πολύ, λέγετε νευρική πίεση)

Μου πρότεινε εκτός από το να χαλαρώσω να πάω σε ένα καρδιολόγο να μου βάλει holder για μια ημέρα να έχω πλήρη εικόνα

επίσης να χάσω λίγο βάρος πριν μείνω έγκυος ... για να είμαστε στην ασφαλή πλευρά των πραγμάτων, εφόσον δεν συντρέχει λόγος να βιαστώ

(και για την πίεση και γενικά για όλα) , να έχω μπει σε πρόγραμμα όταν θα μείνω έγκυος για να το συνεχίσω κιόλας!

αύριο θα κλείσω ραντεβού με την διατροφολόγο! Κουμπαρούλα μου μαζί θα την βγάζουμε! Κολοκύθια 4 ever! Δεσποινάκι ακούς, έχεις και παρέα τώρα!

οπότε ... καλό μου καλοκαίρι και ραντεβού από σεπτέμβρη.... για την ελευθερη Καβάλα!!! ;)

Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για το ενδιαφέρον, τη συμπαράσταση και προπάντων την αγάπη σας!!!!!!!!!

(κλαίω λίγο πάλι ......)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΗ ΣΚΑΤΟΥΛΑ!!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!:D:D:D:D ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ @@%@% ΤΩΡΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οσο για τα κολοκύθυθια ΝΑ ΠΗΞΕΤΕ ΡΕ!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εγω τα σιχαθηκα του κερατα λεμε...ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ!!! Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!!! ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ!!!! Τεσπα, σταματαω να ασχολουμαι δεν με νοιαζει και να γινω σαν τη φακλανα...να γεννησω μονο γιατι ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!! Εχουν αρχισει και οι καουρες που ειναι το χειροτερο μου στην εγκυμοσυνη...αμαν!!! (μα τι ομορφα που τα βλεπω ολα εεε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

πριν λιγες μερες γεννησε εναν μπεμπακο μια πολυ καλη μου φιλη και μου εστειλε φωτο σημερα (αφου ειμαι ακομα στη γκατζολία και δεν τον εχω δει:twisted:) και ειναι ενας κουκλος!!! τελικα μ'αρεσουν τα αγορακια λεμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...