Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπράβο βρε τσιπουρίτσα!!

Είδες που όλα καλά?? Έπονται και τα καλύτερα!!

Θέλω έτσι να σε διαβάζω χαρούμενη και αισιόδοξη, σου αξίζει ό,τι καλύτερο!!!

Να μην αγχώνεσαι για τπτ, δεν έχεις ανάγκη!!

ellain, τώρα το θυμήθηκα που το έγραψες κάτι ώρες πριν: γιατί καλέ το τζαναμπέτικο donkey σου δεν σου έδωσε το μπλουζάκι του χθες να κοιμηθείς?? Τι κόλλημα έφαγε ?? :tongue: :tongue:

Εγώ ρε κορίτσια πάλι σέεεεεεεερνομαι! Όπως το Σάββατο ένα πράγμα.... Δεν έχω διάθεση ούτε να γράφω στον η/υ. Τι είναι αυτό, μόνο εγώ την έχω αυτή την μαμουχαλίαση? Αφού κοιμήθηκα το μεσημέρι....

Πάω να δω τηλεόραση ξάπλα, αγκαλιά με το μαξιλάρι και το πατσαβούρι μου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κουμπάρα μου να μπω κι εγώ στο κλαμπ των ιχθύων? έχω ωροσκόπο... πιάνει???

μωρέ καλά μου φαινόσουν κι εσύ...... αν και να σας πω την αλήθεια όλες μας μία δόση την έχουμε εδώ μέσα ή είναι η ιδέα μου;;;; :tongue:

βέβαια αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!!!!!

βαλε κι εμενα στην λιστα...Α.Α εχτοσ εγκυμοσυνησ-θηλασμου....δηλαδη προ 3 ετιασ....

πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

Αν εβρισκα ποτε το λυχναρι, η πρωτη ευχη θα ηταν να ειχαμε παντα υγεια, η δευτερη χρημα για να μην χρειαζεται να δουλευουμε κι η τριτη να τρωω, να τρωω ατελειωτα, ο,τι μου γουσταρει και να μην παιρνω γραμμαριο!!!

τσιπουρακι μουυυυ τι σημασια εχει η ηλικια καλε??? Κι οπως ειχε πει και η Κοκο "καθε γυναικα εχει την ηλικια που της αξιζει", οποτε εσυ με τετοιο χιουμορ, διαθεση και χαρακτηρα εισαι λουλουδακι!! Αντε!! <3

τι μαγικό ήταν αυτό που είπες με το λυχνάρι!!!!!!!είσαι πολύ μπροστά φιλενάδα!!!!!!!

όσο για τα καλά σας λόγια σας ευχαριστώ και ...... το ξέρω ότι είμαι σκέτο τσιπουράνθος!!!!!!! αφού είμαι η καινούργια μόδα στις επετείους αντί για λουλούδια... τσιπούρες!!!!! σωστά ειρηνάκι μου ;)

χιχιχιχιχιχιχι

και εγώ στην δεκαετία του 70 είμαι το 77

μπέμπα είσαι κι εσύ και .....όλες μας!

καλέ που είστε όλες και θέλω να κεράσω ?

Ax κερασε με βρε ψαρακι μου γιατι με επιασαν οι προκοπες και ολο πλένω πλένω πλένω!!!

Μα τι υπέροχα νεα ειν'αυτα????Κολοκυθι και ξερο ψωμι, σοβαρολογεις!!!

Μπραβο κοπέλα μου, σε ολα εισαι αστερι, ακομη και οργανικα!!!Μπραβο και καλή διατροφη τωρα!!Μια ιδεα ειναι...

Πλοηγηση και σε σενα λίγη υπομονη και οταν εμεις θα τρεχουμε για να χασουμε κανενα κιλακι εσεις θα ειστε ετοιμες μωρε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ααααααα φιλεναδααα με εστειλες!!!!

Καλυτερο κι απο το να το 'πινα!!!Τωρα ξερω και πως ειναι...χαχα

Για να μη μου κουνηθει κανεις!!!!

Στην υγεια σου!!!!Οτι επιθυμεις καλή μου!!!Καλη ευκολια!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια, πριν λίγο γυρίσαμε κι εμείς από βολτούλα!!! Είχαμε πάει για φαγητό στο Μικρολίμανο λόγω της ημέρας!!!!! Ξεσκιστήκαμε...

Είπα να φάω τώρα που μπορώ πριν πάω στο γιατρό και με στριμώξει κι εμένα... χιχιχι

Αστειεύομαι από αύριο θα γυρίσουμε στα φυσιολογικά μας!

Ήπια και μπυρίτσα και η σκατουλίτσα μου ξετρελάθηκε!!!!! Μπεκροκανάτα θα μου βγει η κόρη!!!!!!! Κι ακόμα καμαρώνει μέσα, θα το έχει ρίξει στα τσάμικα και στα καλαματιανά......

Μπράβο τσιπουράκι, πήρες και τις ευλογίες της ενδοκρινολόγου και βουρ όταν θα είσαι έτοιμη, προς το παρόν να χαρείς το καλοκαιράκι και να είσαι ήρεμη και όχι άλλα δάκρια!!!!!! <3

όσο για τα καλά σας λόγια σας ευχαριστώ και ...... το ξέρω ότι είμαι σκέτο τσιπουράνθος!!!!!!! αφού είμαι η καινούργια μόδα στις επετείους αντί για λουλούδια... τσιπούρες!!!!! σωστά ειρηνάκι μου ;)

χιχιχιχιχιχιχι

αχαχαχαχ, όντως... τουλάχιστον τις ευχαριστηθήκατε Ειρήνη μου;;;;

Κλέλια μου μάλλον χρειάζεσαι παραπάνω ξεκούραση κοπελάρα μου, δοκίμασε να ξαπλώνεις πιο νωρίς το βράδυ και λογικά θα φύγει και το στρες που έχεις (αν καταλαβαίνω καλά)!

Καλέ τι πάθατε όλες με τις ηλικίες; πιπινάκια είμαστε :tongue::lol:

Ploegisoula χόρτασες καφεδάκια ε; Μπράβο χαίρομαι για σένα που μπορείς και βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς!

ellain μια χαρά το σνιτσελάκι, μμμμμ νιαμ νιαμ νιαμ

stone στην υγειά σου!!!!!

Μαράκι ώρα να απολαύσεις το καθαρό σπιτάκι σου!

νενακι ειπαμε, μην στεναχωριεσαι, να ερχεσαι να λες ενα γεια να ξερουμε οτι εισαι καλα και μας αρκει!
νενάκι κι εγώ αυτό ήθελα να σου πω, να περνάς να δίνεις το παρόν και να μαθαίνουμε νέα σου!!!

Γιωτίτσα και Ελένη και είστε σήμερα;;;;

Ζακυνθινιά εσύ;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα!!!!!

Απεργία σήμερα και ας ελπίσουμε να μην ταλαιπωρηθούμε πάλι....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Kαλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!!

Τσιπ...ΜΠΡΑΒΟ!!Ειδες;;Ολα σουπερ!!!Ξεχνα τωρα γιατρους εξετασεις ορμονικα και ολα και αντε σε καμια παραλια να χαρεςι καλοκαιρακι......ναι λεμε τωρα..φετος το καλοκαιρι το ψαχνουμε ακομα !!!Εδω πανω τουλαχιστον...Εβρεχε ολη νυχτα και συνεχιζει να βρεχει..14 βαθμους Ιουλιο μηνα δεν το εχω ξαναδει!!!

Αντε τα ξαναλεμε σε λιγο!!

Καλημερα κοριτσόπουλα!!!Ειπα σημερα βα πάω για μια γενικη εξεταση μιας και εχω να κανω 4 μηνες και το απόγευμα θα πάω και στον γιατρο..Επίσηςι το Σαββατο αναχωρουμε για τις διακοπούλες μας και θα ηθελα να ξερω πριν φυγουμε που βρισκομαι..

Δεν θυμαμαι καθολου, να κανω και γενικη ουρων ή αρκει η γενικη αίματος???

Καλημερα πετριδι...Εμενα ποτε δεν μου βαζει ο ντοκτορης ουρα αλλα εγω παντα κανω αυτοβουλως!!!Κανε μια να βρισκεται...Σιγα τον κοπο...

Οπως επισης δεν μου βαζει και τοξο αν και δεν εχω αντισωματα...και επισης παντα κανω....Τελικα μηπως δεν τον χρειαζομαι και τοσο τον γιατρο..;;;Χιχιιχιχι

Διαφημίσεις

καλημερα πεπελαρες μου!!! τι κανετε???

Τσιπουριδιον τι νεακια ευχαριστα ειναι αυτα??? Μπραβο το κοριτσι μου! Λοιπον τωρα ολοι οι δρομοι οδηγουν στην Καβαλα αφου ομως πρωτα πληρωσουμε διοδια (βλ. διαιτουλα, καρδιολογο κτλ), δεν πειραζει ομως αναγκαιο κακο, εδω μαζι θα τα καταφερουμε! Ευχαριστω ιδιαιτερως για την διαδικτυακη καιπιρινια, την πινουμε στην υγεια σου!!

Κλελουκο, εχεις γινει ενα με το πατσαβουρακι σου, σερνεσαι στα πατωματα? Βρε τετοιο ωραριο που ξυπνας στις 5.30 ακομα κι αν κοιμασαι το μεσημερι πώς να την βγαλεις με το επιπλεον βαρος και την καλοκαιρινη ζεστη?? Κι αναρωτιεσαι κιολας γιατι σερνεσαι!

Οσο για το μπλουζακι, ηθελα ενα συγκεκριμενο και δεν μου το εδωσε γιατι σκοπευε να το φορεσει την επομενη μερα (εγω το ηξερα, αλλα ηθελα αυτο!!!), ετσι πηγα κι εγω και πηρα απο το jumbo 100% βαμβακερο, 100% αυθεντικο warner bros νυχτικα με twetty & pink panther 5 ευρω εκαστο και ησυχασα! Οχι θα κατσω να σκασω!

Αγγελικουλα ετσι σε θελω βρε, χαρουμενη και καλοταισμενη!!! Ειδες τι ωραια που περασατε παρα τα γεγονοτα τα πρωινα? Αντε του χρονου να εχετε μαζι σας και την μπεκροκανατα σας με ολοκληρο μπουκαλι.... γαλα!!! χιχιχιχι

Πετρουλα να κανεις και μια ουρων αλλα νομιζω οτι χρειαζονται τα πρωτα πρωινα ουρα, anyway μικρο το κακο, ρωτα τον μικροβιολογο γιατι νομιζω οτι εκτος απο γενικη πρεπει να κοιταξει και για λευκωμα που αν υπαρχει δηλωνει κινδυνο για προεκλαμψια.

Ολες οι υπολοιπες τι κανετε? Εγω παω να κανω καμια δουλιτσα, τι πρωτοτυπο!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέρα!!!

Δεν πήγα σήμερα στην δουλειά, είχαμε στάση εργασίας αλλά όποιος ήθελε 24ωρη απεργία, δικαιολογείται από την ΓΣΕΕ. Και έτσι όπως σούρνομαι στα πατώματα, σιγά μην είχα και διάθεση να ψάχνω αξημέρωτα για ταξί...

Αγγελικούλα μου όσο νωρίς και να ξαπλώσω, πριν τη 1.30 δεν κοιμάμαι. Εκτός βέβαια από τις φορές που παθαίνω χειμερία νάρκη και πέφτω σε κώμα, όπως χθες... Κάπου διάβασα ότι η υπνηλία και οι αναγούλες επιστρέφουν σε κάποιες στο γ' τρίμηνο. Λες??

Πάντως Αγγελική μπράβο που περάσατε καλά χθες, πάντα τέτοια!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα!

τι μου κάνετε ομορφιές μου? μόλις ήρθα γραφείο! έκανα 2-3 δουλίτσες πρωί πρωί, έβαλα τα λεφτα της προκαταβολής για τις διακοπές μας, πήγα στο ΤΕΒΕ να πάρω πίσω τα λεφτά μου, αλλά κάνουν αλαγή το ασανσέρ και είναι στον 4ο!!! εννοείται ότι δεν ανέβηκα με τα ποδια και θα στείλω το αμόρε να κάνει τη δουλειά...

χθες ήπια τα καφεδάκια μου αλλά γύρισα ψόφια... και κουρασμένη και πονεμένη... κράμπα σε όλη την κοιλίτσα μου! πήρα τα χαπάκια μου, έβαλα και το αμόρε να μου κάνει ελαφρύ μασαζάκι και ύπνο από τις 11... μια χαρά σήμαρα, ευτυχώς!!! και μου είπε το ντοκτόρι ξεκκούραση, αλλά ποιος ακούει...

νενάκι να μαπίνεις για ένα γεια!!! να ξέρουμε ότι είσαι καλά! φιλάκια στα κορίστια σου!

κουμπαρα μου σκούπισε τα δάκρυά σου και πάμε για ανασύνταξη! μια υπομονή 2 μηνάκια, θα περάσουν στο π & φ!!! και μετά έτοιμοι για δράση!!! τέλειες οι εξετάσεις σου και ακόμη πιο τέλεια η γιατρός που σου δίνει κουράγιο! (και αυτή...:P)

ρε συ κλέλια, μόνο που ακούω τα ωράριά σου μου ρχεται να συρθώ στα πατώματα! άντε μια χαρά σήμερα, άραξε και ξεκουράσου!

αγγελική να μου τη φέρεις τη μπουμπού σου να της κάνω ιδιαίτερα στα παραδισιακά! ειδικότις μου! 25 χρόνια τώρα!!! (θα το γλεντάει και χωρίς μπύρες - στο εγκυώμαι)

ρενάκι ο καιρός κι εδώ κάνει παιχνίδια! καταιγίδες χθές και σήμερα δροσούλα! πετρούλα που θα πάτε διακοπές? να σας κρατήσει και λίγη ζεστούλα... επίσης ευχαριστούμε για την αφιέρωση και νομίζω ότι τσάμπα τον πληρώνεις το γιατρό:tongue:

ελενα με προσοχή τις δουλίτσες ναι?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...