Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ τι έχω πάθει σήμερα και βάζω τον τόνο στο "έυ" αντί στο "εύ"??? κυρία, κυρία, μη μου βάλεις τιμωρία, από ταχύτητα είναι!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η κλέλια είναι αλκολική μόνο όταν δεν είναι εγκυος!!!!! χιχιχιχιχιχιι

(παρέα πάμε φιλενάδα μου, αν και τώρα το έκοψα κι εγώ και ησύχασα)

Βασούλα μπράβο κοριτσάκι μου για την καμπύλη αλλά με το τσιγάρο.... τί να πω; αφού αντέχεις 1-2....... (εγώ το είχα κόψει γιατί δεν είμαι του μέτρου....θα κάπνιζα 2 πακέτα!)

Κουμπαρούλα όλα θα τα καταφέρεις δεν το συζητώ...

εδώ έχω πειστεί εγώ ότι θα αδυνατίσω και ότι θα κάνω και μωρό!

(το ψυχιατρείο το συζητάω ακόμα, εχει ωραίες πτέρυγες στο Δαφνί....χιχιχιιι)

Αγγελική...... πολύ μου αρέσει που όλα τα ξέρεις!!!!! είσαι πράκτωρ κι εσύ!

χωσε!

αλήθεια... Δεσποινάκι μου που είσαι χαμένο;;;;;; για έλα να μας δεις ιιιιιιιιιιιι

ellain κι εγώ με αυγό και φρυγανιά το κάνω, όπως και το κοτοπουλάκι, με αλεύρι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.

Βασούλα μια χαρά τα νέα από τον γιατρό, δεν σου έκοψε κάτι! Εκτός αν είσαι του καθημερινού γλυκού. Πάντως 2 παγωτάκια την εβδομάδα καλά είναι!

Μπράβο clelia! όλα με μέτρο στην κατάστασή μας

ploegisi είσαι "ήρεμη δύναμη"

τσιπουράκι δεν επιτρέπονται πισωγυρίσματα....

Όσο για την κόρη την παρασπονδούσα το θέλει το μαλωματάκι της και την έχω στο μυαλό μου.

Με την απούσα κόρη, βλέπε Ηρώ, τι θα κάνουμε; Τι κακό βρε κορίτσια κι αυτό... πρέπει να ανταλλάξουμε τηλέφωνα....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

επεστρεψα, λοιπον κοριτσακια μπηκα συνταγες της παρεας και τα εκανα οπως λεει η Ισουλα, αλευρι-αυγο-φρυγανια και τα εβαλα στο ψυγειο λεει για να "δεσουν", σε λιγο θα τα τηγανισω (ή μηπως να τα ψησω...?) Σας ευχαριστω ολες χρυσοχερες μου!!!!

Βασω μια χαρα εισαι επομενως!! και με τα κιλακια και με τα γλυκακια! οσο για το τσιγαρο, φτου κακα, αλλα απο την αλλη ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

σπας ένα αυγό σε ενα πιάτο (βάζει λίγο πιπέρι, αλάτι φτου κακά!) σε ένα άλλο πιάτο βάζει την φρυγανιά, πρωτα στο αυγό μετά στην φρυγανιά να κολλήσει καλά! αυτά

αν είναι μοσχαρίσιο το σνίτσελ σου μπορείς να το βάλεις στο γάλα για 1/2 ωρίτσα και στο ψυγείο για να μαλακώσει κι αλλο!

ευχαριστώ για τα ρουχαλάκια!!!! αν είναι κελεμπίες θα τις δεχτώ και τώρα!

χιχιχιχιχιιιι

φιλιά και καλή όρεξη

αυτο με το γαλα δεν το ηξερα!καλοοοοοοο....;)

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

αυτο με το γαλα δεν το ηξερα!καλοοοοοοο....;)

Και το ξερό κρεμμύδι (ωμό) έχω ακούσει ότι κάνει την ίδια δουλειά, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να το πω με σιγουριά...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κοριτσια μια μια σας κανω φιλες στο φ/β..ευχαριστω πολυ..αλλα ολες πιπινια μου ειστε!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλε;;Καμια την δεκαετια του 70 δεν εχουμε;;;Ολες του 80 πια!!!Αντε..η γρια της παρεας!!!!

κορίτσια μου τα σχόλιά σας είναι τόσο όμορφα! σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και να ξέρετε ότι σας έχω μέσα στην καρδιάμου, κι ας μη γνωριζόμαστε από κοντά! χαίρομαι που βρήκα καινούργιες φιλενάδες και μπορώ να μιλάω άνετα!!!

μην ακούσω άλλες μ@λ@κιες για γριές δε συμμαζεύεται, θα μαλώσουμε ε??? άντε σε καλό σας!

ελενάκι εντάξει τα σνιτσελάκια??? τα κατάφερες?

κουμπάρα μου να μπω κι εγώ στο κλαμπ των ιχθύων? έχω ωροσκόπο... πιάνει???

σας αφήνω και πάω να πιω καφέ με τη μανούλα μου και μετά με μια φίλη που έχω να τη δω από τα χριστούγεννα... και όπως πάει θα την ξαναδώ τα επόμενα χριστούγεννα...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου μπηκα να σας πω ενα γεια...εχω χαθει το ξερω αλλα πραγματικα δε προλαβαινω...το εχω ξαναπει εεε???σορυ..

να ξερετε οτι σας σκεφτομαι!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα,δε μπορεσα να διαβασω.

Εγω ειμαι αρκετα καλα θα ελεγα βεβαια τρεχω ολη μερα αλλα οκ τα καταφερνω!!!η ζουζουνα μου στην κοιλιτσα δε σταματαει λεπτο να κανει ακροβατικα!!!

φιλακια σε ολες σας...

παω να τηγανισω!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

μαμαδίστικο (το ίδιο ισχύει και για το σηκώτι αλλά 1-2 ώρες αν μπορείς)

στο συκωτι μπορειτε να βαζετε και ξυδι αντι για γαλα κανενα 2ωρο πριν να μαλακωσει...

σπας ένα αυγό σε ενα πιάτο (βάζει λίγο πιπέρι, αλάτι φτου κακά!) σε ένα άλλο πιάτο βάζει την φρυγανιά, πρωτα στο αυγό μετά στην φρυγανιά να κολλήσει καλά! αυτά

ναι κι εγω ετσι το ξερω...πιο απλο κ ευκολο..

η κλέλια είναι αλκολική μόνο όταν δεν είναι εγκυος!!!!! χιχιχιχιχιχιι

(παρέα πάμε φιλενάδα μου, αν και τώρα το έκοψα κι εγώ και ησύχασα)

ι

βαλε κι εμενα στην λιστα...Α.Α εχτοσ εγκυμοσυνησ-θηλασμου....δηλαδη προ 3 ετιασ....

Κοριτσια μια μια σας κανω φιλες στο φ/β..ευχαριστω πολυ..αλλα ολες πιπινια μου ειστε!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλε;;Καμια την δεκαετια του 70 δεν εχουμε;;;Ολες του 80 πια!!!Αντε..η γρια της παρεας!!!!

μολισ σε δεχτηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες, λουκουμι τα σνιτσελακια, ενθουσιαστηκε το μαναρακι μου και το μεγαλο και το μικρο το εσωτερικο (εκανε ολο κωλοτουμπες!!). Αλλα τι να σου κανει ενα κομματακι σνιτσελακι που εφαγα? Ισα που γλυκαθηκα... Α ρε κοριτσια γιατι τα νοστιμα πραγματα να ειναι απαγορευμενα??? Αν εβρισκα ποτε το λυχναρι, η πρωτη ευχη θα ηταν να ειχαμε παντα υγεια, η δευτερη χρημα για να μην χρειαζεται να δουλευουμε κι η τριτη να τρωω, να τρωω ατελειωτα, ο,τι μου γουσταρει και να μην παιρνω γραμμαριο!!! ονειρα.... τι να κανουμε? υπομονη, αλλωστε αν μπορουσαμε να τρωμε και να μην παχαινουμε δεν θα ειχε γλυκα!

Ισουλα καφεδακι βλεπω, τυχερουλα! και με μανουλα και με φιλεναδουλα! καλα να περασεις!

νενακι ειπαμε, μην στεναχωριεσαι, να ερχεσαι να λες ενα γεια να ξερουμε οτι εισαι καλα και μας αρκει!

τσιπουρακι μουυυυ τι σημασια εχει η ηλικια καλε??? Κι οπως ειχε πει και η Κοκο "καθε γυναικα εχει την ηλικια που της αξιζει", οποτε εσυ με τετοιο χιουμορ, διαθεση και χαρακτηρα εισαι λουλουδακι!! Αντε!! <3

Vqyip2.png

B4Snp2.png

μόλις έφυγε η κοπέλα που μας ξεβρωμίζει, έκανα και ένα μπανάκι και τώρα κάθομαι τι ωραία.

ισι είναι λίγο βάρβαρη η δίαιτα αλλά υπομονή τι να κάνουμε όλα γι ατα μωράκια μας

και εγώ στην δεκαετία του 70 είμαι το 77

Πεπελάρες μου έχω ευχάριστα!

χαίρω άκρας υγείας!

ευτυχώς όλες οι εξετάσεις μου είναι καλές

του θυροειδή είναι λίγο χαμηλές (εντός φυσιολογικών) αλλά φάρμακο δεν θα πάρω, θα δυσκολευτώ λίγο παραπάνω με την δίαιτα... αλλά χαλάλι

η γιατρός εκτός από το ότι θεωρείτε κορυφή, με προσέχει πάρα πολύ και μου μιλάει πολύ ανοιχτά επειδή συνδεόμαστε οικογενειακά (την είχε χειρουργήσει και ο πατέρας μου όταν ήταν κοπελίτσα)

με με ρώτησε πόσο χρονών είμαι βλέποντας τις ορμονικές ... και με βρήκε γονιμότατη! Δοξα τω Θεουλη

(έκανα fhs, la,προλακτίνη κλπ που δεν είχα ξανακάνει... )

μου είπε να μην αγχωνομαι!!! ότι με βλέπει να είμαι σε στρες.......

την ρώτησα αν έχω χρονικά περιθώρια για εγκυμοσύνη και μου είπε φυσικά ναι και να μην τα σκέφτομαι αυτά καθόλου!!!!!!!!!!

Αλλά πίεση 16 .... μπορεί και λόγω έξτρα άγχους που μου πήρε εκεινη (το παθαίνω αυτό όταν μου παίρνουν την πίεση... ανεβαίνει πολύ, λέγετε νευρική πίεση)

Μου πρότεινε εκτός από το να χαλαρώσω να πάω σε ένα καρδιολόγο να μου βάλει holder για μια ημέρα να έχω πλήρη εικόνα

επίσης να χάσω λίγο βάρος πριν μείνω έγκυος ... για να είμαστε στην ασφαλή πλευρά των πραγμάτων, εφόσον δεν συντρέχει λόγος να βιαστώ

(και για την πίεση και γενικά για όλα) , να έχω μπει σε πρόγραμμα όταν θα μείνω έγκυος για να το συνεχίσω κιόλας!

αύριο θα κλείσω ραντεβού με την διατροφολόγο! Κουμπαρούλα μου μαζί θα την βγάζουμε! Κολοκύθια 4 ever! Δεσποινάκι ακούς, έχεις και παρέα τώρα!

οπότε ... καλό μου καλοκαίρι και ραντεβού από σεπτέμβρη.... για την ελευθερη Καβάλα!!! ;)

Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για το ενδιαφέρον, τη συμπαράσταση και προπάντων την αγάπη σας!!!!!!!!!

(κλαίω λίγο πάλι ......)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...