Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!

αγγελικούλα χρόνια σας πολλά!! να ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένη και να χαρείτε τη μπεμπούλα που έρχεται!!!!!!!!!!!!

λοιπόν μόλις επέστρεψα από ενδοκρινολόγο... τι σας έλεγα??? δε μου έφτανε πριν, διαιτούλα 1300 θερμίδων!!! πόσων??? ναι ναι! 1300!!! για 15 ημέρες και βλέπουμε!!! και μέτρηση ζαχάρου 3 φορές τη μέρα και πίεση κάθε πρωί...

θα δυστυχήσω!!! δε μπορώ!!! ζυγαριά τροφίμων και φύγαμε λοιπόν!!! και τεφτέρι για να σημειώνω αποτελέσματα...

και σε μια βδομάδα ξανά γιατρό, και βλέπουμε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπόν μόλις επέστρεψα από ενδοκρινολόγο... τι σας έλεγα??? δε μου έφτανε πριν, διαιτούλα 1300 θερμίδων!!! πόσων??? ναι ναι! 1300!!! για 15 ημέρες και βλέπουμε!!! και μέτρηση ζαχάρου 3 φορές τη μέρα και πίεση κάθε πρωί...

θα δυστυχήσω!!! δε μπορώ!!! ζυγαριά τροφίμων και φύγαμε λοιπόν!!! και τεφτέρι για να σημειώνω αποτελέσματα...

και σε μια βδομάδα ξανά γιατρό, και βλέπουμε!

κοριτσάκι μου καταλαβαίνω την ταλαιπωρία ....

αλλά καθόλου δεν θα δυστηχήσεις!!!!! μια χαρά θα είσαι!!!!! το καλό είναι ότι θα το ελέγξετε μια χαρά!

είσαι power και όλα μια χαρά θα τα καταφέρεις!

άσε που πραγματικά θα γεννήσεις πιο αδύνατη από ότι ξεκίνησες! κορμάρα!

;)

σε φιλώ

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να είστε όλες καλά και με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας. :)

(Stone μου το είδα τώρα)

Λυπάμαι αν σας τρόμαξα με το χθεσινό συμβάν, σημασία έχει να είμαστε καλά, γιατί έχουμε πάθει πολύ χειρότερα από τέτοιους αλητήριους. :(

Ploegisoula δε σε φοβάμαι εσένα, είσαι θετικός άνθρωπος με δύναμη ψυχής και θα τα καταφέρεις. Όλα για τα μωράκια μας!

Να προσέχετε αγαπούλες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ίση 1300 θερμίδες?? Άουτς!! Εγώ όταν έκανα δίαιτα και πλέον είχα χάσει τα κιλά που ήθελα, προς το τέλος που πάντα οι δίαιτες έχουν πολύ λίγες θερμίδες, έτρωγα 1200 θερμίδες την ημέρα, οι οποίες ήταν πολύ λίγες για το ύψος και τις συνήθειές μου...

Αυτό που είπε η τσιπούρα: θα γίνεις εντελώς κορμάρα μιλάμε. Σαν την αδελφή της ένα πράγμα που βγήκε από το μαιευτήριο συλφίς (βέβαια 2,5 ημέρες γεννούσε η ηρωίδα, αλλά τέσπα)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ναι κι εγώ έχω κάνει με τόσες λίγες, αλλά όπως έιπες, στο τέλος!!! αυτό τώρα... τι να πω! δεν πειράζει, όλα για το μωράκι μας!!! να μην του αφήσουμε κατάλοιπα!

έκανα μωρέ βλακειούλες με τα γλυκάκια! κιλά μπορεί να μην πήρα, αλλά έκανα ζάχαρο... οριακά βέβαια, αλλά κι αυτό διαβήτης κύησης λέγεται! οπότε πρέπει όλα κομμένα τώρα! και άμυλο περιοριμένο (πάει το πρωινό κουλουράκι μου, μισό μου είπε, τι να χορτάσω? ε?) και τα φρούτα (ακούτε?) μειωμένα! λαχανικά και κρέας ή ψάρι ψητό!

αχ ρε δέσποινααααααα!!! κολοκύθια θα τρώω!!!

ΑΑΑΑΑΑΑ! και 97? τα συμπράγκαλα για το μηχανάκι μέτρησης ζα΄χαρου!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

οπότε πρέπει όλα κομμένα τώρα! και άμυλο περιοριμένο (πάει το πρωινό κουλουράκι μου, μισό μου είπε, τι να χορτάσω? ε?) και τα φρούτα (ακούτε?) μειωμένα! λαχανικά και κρέας ή ψάρι ψητό!

αχ ρε δέσποινααααααα!!! κολοκύθια θα τρώω!!!

!

κι εγώ κολοκύθια τρωω!!!! ωραιότατα!!!!!

το αλκοολ.... ανεβάζει πάρα πολύ το ζάχαρο.... το λέω γιατί κάποιες σας διάβασα αγριεμένες για γκαστρούλες.......

επίσης ήθελα να επιστήσω την προσοχή ... αν καμιά σας καπνίζει...... λέω αν.... (ξέρω μία που καπνίζει στη ζούλα :twisted:) να το κόψει αμέσως γιατί απο τον 7ο αναπτύσονται οι πνεύμονες του μωρού !

(μην πούμε για την πίεση.....)

ξέρει ποια...... αλλά μπορεί να είναι και καμιά ακόμα που να μου έχει ξεφύγει!

θα γίνω ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΡΑ!

Τα μηχανάκια μέτρησης ζαχάρου, όπως και οι ινσουλίνες, δεν γράφονται στο ταμείο σου?? Τι σου είπα τώρα εεεε? 6 μήνες τις χρυσοπλήρωσα τις ενέσεις αφού αρνιόμουν πεισματικά στο ΙΚΑ...

GEXxp3.png

ploegisoula μου υπομονή!

Βάσω τι σου είπε ο γιατρός για την καμπύλη;

Έχει δίκιο η τσιπουρίτσα κοριτσάκι που τ' όνομά σου αρχίζει από Δ και διακοπάρεις........

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Υπόψην: η τσιπούρα αυτά για το αλκοόλ δεν τα λέει για μένα!! Εγώ μπορεί να είμαι γνωστή αλκοολική, αλλά τώρα τσου, τπτ!!! Άντε το πολύ όταν πίνει ο σύζυγος μπύρα να ρουφήξω - ούτε 5 γουλιές (ενώ θα μπορούσα να πιω ένα ποτηράκι). Είμαι πειθαρχημένο πλασματάκι!!

GEXxp3.png

Ισουλα φαγαμε ηττα???!!!! δεν πειραζει κοριτσακι μου, οπως λεει κι η Κλελια, για σενα γυρναω αναποδα ολη τη γη. Υπομονη.... Συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια, ποια απο μας δεν εχει κανει διαιτα (εκτος απο την νενα!! γκρρρρρρρρρ!!!νενακι!!). Ολα θα γινουν, μην μου αγχωνεσαι. Οσο για το 100αρικακι για τα τσιτσιμλπικια, τι να κανουμε? Εδω δινουμε εκατονταδες ευρω για επιπλακια, καροτσακια, σκατουλάκια, δεν θα δωσουμε για την υγεια!!!

Τσιπουριτσα, εκανα κοπανα. Δεν μαζεψα τιποτα σημερις, πηγα μαγαζια και πηρα παντελονακι μπλε μαλακουλι και μπλουζακι navy και νυχτικακι γιατι το συζυγατο δεν μου εδωσε την μπλουζα του για νυχτικο προχθες και τα πηρα!!! Περιμενω να ερθω Ελλαδα που θα μπουν κι οι εκπτωσεις να παρω τιποτα αλλο (αν και τωρα που το σκεφτομαι δεν αξιζει μωρε γμτ, μετα τι θα τα κανω??? ΑΑΑΑ θα σου τα δωσω εσενα τσιπουρακι!!!!με πιαννεις???)

Κλελια ασε ρε, σε μας??? εισαι η Κλελια και εισαι καλα!!! πλακα κανω, μπραβο στο κοριτσακι μας!Κοιτα, ολοι θα θελαμε να πιουμε το ποτακι μας, το ουζακι μας, ο,τι τελοσπαντων θελει η καθεμια αλλα αφου δεν κανει, δεν κανει, τελος! Α επισης να προσθεσω τα smoothies που στην ουσια ειναι χυμοι φρουτων αλλα πιο πηχτοι. Εχει τελειους το friday's, δροσιστικους, με ανανα, σοδα, φραουλες κτλ.

Ξερει κανενα κοριτσακι πώς κανω σνιτσελ πανε???βαζω και αλευρι και φρυγανια? αν ξερει καμια να μου πει μεσα στο επομενο μισαωρο, ευχαριστω!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ploegisoula μου υπομονή!

Βάσω τι σου είπε ο γιατρός για την καμπύλη;

Έχει δίκιο η τσιπουρίτσα κοριτσάκι που τ' όνομά σου αρχίζει από Δ και διακοπάρεις........

κοριτσαρες μου ολα καλα με την καμπυλη,ευχαριστημενος ο γιατρος.μου ειπε να προσεχω τα γλυκα,2/εβδομαδα,τους υδατανθρακες και τα ετοιμα φαγητα.αυτα που μου ειχε πει απο την αρχη της εγκυμοσυνης δηλαδη.απο κιλακια ειμαι +6.μια χαρα κι εκει!

θα τη πω την αμαρτια μου μια και το αναφερετε...κανω 1-2 τσιγαρα την ημερα...με πολλες ενοχες βεβαια.μιλησα με το γιατρο γι αυτο.η απαντηση του ηταν 'κανενα τσιγαρο δεν επιτρεπεται'...αλλα συμπληρωσε με πιο μαλακο υφος οτι αν δεν ξεπερναω τα 2 ημερησιως δεν υπαρχει καμια σχετικη μελετη που να αποδεικνυει οτι βλαπτω το εμβρυο.νιωθω ασχημα που το κανω...ελπιζω καμια σας να μην ειναι στην ιδια φαση.σε οοοολα τα αλλα ειμαι τυπικη!:(

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

τα καλύπτει το ταμείο μου! αλλά θα πρέπει να ταλαιπωρηθώ και αύριο όπως σήμερα! να παω ΤΕΒΕ για να γίνει η δουλειά μου! πφφφφφφφ!!!

καλέ!!! ποια καπνίζει να της ορμήξουμε όλες μαζί???

κλέλια και αγγελική αυτό θα κάνω... υπομονή και θα βρω το ρυθμό μου! έιναι μέχρι να ξεκινήσω! τα ίδια δεν έλεγα και για το τσιγάρο? αυτό μου έλεγε το αμόρε! μόνο γκρινιάζεις, και στο τέλος μια χαρά τα καταφέρνεις! θυμάσαι μου λέει όταν σιγουρεύτηκε η εγκυμοσύνη που ούτε να ακούσεις?

δίκιο έχει!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Ισουλα φαγαμε ηττα???!!!! δεν πειραζει κοριτσακι μου, οπως λεει κι η Κλελια, για σενα γυρναω αναποδα ολη τη γη. Υπομονη.... Συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια, ποια απο μας δεν εχει κανει διαιτα (εκτος απο την νενα!! γκρρρρρρρρρ!!!νενακι!!). Ολα θα γινουν, μην μου αγχωνεσαι. Οσο για το 100αρικακι για τα τσιτσιμλπικια, τι να κανουμε? Εδω δινουμε εκατονταδες ευρω για επιπλακια, καροτσακια, σκατουλάκια, δεν θα δωσουμε για την υγεια!!!

Τσιπουριτσα, σημερα εκανα κοπανα. Δεν μαζεψα τιποτα σημερις, πηγα μαγαζια και πηρα παντελονακι μπλε μαλακουλι και μπλουζακι navy και νυχτικακι γιατι το συζυγατο δεν μου εδωσε την μπλουζα του για νυχτικο προχθες και τα πηρα!!! Περιμενω να ερθω Ελλαδα που θα μπουν κι οι εκπτωσεις να παρω τιποτα αλλο (αν και τωρα που το σκεφτομαι δεν αξιζει μωρε γμτ, μετα τι θα τα κανω??? ΑΑΑΑ θα σου τα δωσω εσενα τσιπουρακι!!!!με πιαννεις???)

Ξερει κανενα κοριτσακι πώς κανω σνιτσελ πανε???βαζω και αλευρι και φρυγανια? αν ξερει καμια να μου πει μεσα στο επομενο μισαωρο, ευχαριστω!

φρυγανια τριμμενη και αυγο ανακατεμενα καλα ωστε να γινει χυλος.καλη επιτυχια!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Τσιπουριτσα, σημερα εκανα κοπανα. Δεν μαζεψα τιποτα σημερις, πηγα μαγαζια και πηρα παντελονακι μπλε μαλακουλι και μπλουζακι navy και νυχτικακι γιατι το συζυγατο δεν μου εδωσε την μπλουζα του για νυχτικο προχθες και τα πηρα!!! Περιμενω να ερθω Ελλαδα που θα μπουν κι οι εκπτωσεις να παρω τιποτα αλλο (αν και τωρα που το σκεφτομαι δεν αξιζει μωρε γμτ, μετα τι θα τα κανω??? ΑΑΑΑ θα σου τα δωσω εσενα τσιπουρακι!!!!με πιαννεις???)

σπας ένα αυγό σε ενα πιάτο (βάζει λίγο πιπέρι, αλάτι φτου κακά!) σε ένα άλλο πιάτο βάζει την φρυγανιά, πρωτα στο αυγό μετά στην φρυγανιά να κολλήσει καλά! αυτά

αν είναι μοσχαρίσιο το σνίτσελ σου μπορείς να το βάλεις στο γάλα για 1/2 ωρίτσα και στο ψυγείο για να μαλακώσει κι αλλο!

ευχαριστώ για τα ρουχαλάκια!!!! αν είναι κελεμπίες θα τις δεχτώ και τώρα!

χιχιχιχιχιιιι

φιλιά και καλή όρεξη

εγώ πάλι ελενάκι το ξέρω αλέυρι, αυγό και φρυγανιά στο τέλος... όπως καταλαβαίνεις, κάνε ότι σε βολέυει!!! χιχιιχιχ

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...