Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελική μου μην στενοχωριέσαι!! Τουλάχιστον δεν σας στοίχησε αρκετά αυτή η κλοπή, αφετέρου δεν πάθατε κανένα κακό... Καταλαβαίνω την πίκρα σου, αλλά εύχομαι ολόψυχα να τα φάνε σε φάρμακα αυτά που κλέψανε (αν και τις κρέμες για τις ραγάδες ή τα παπουτσάκια σου δεν καταλαβαίνω τι μπορούν να τα κάνουν, να τα πουλήσουν για πόσο? Δεν σπρώχνονται στην αγορά...)...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την επέτειό σας!!! Να τα 1000σετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Και οι πίκρες σας να είναι μόνο κάτι μικρά πραγματάκια που δεν σας στοιχίζουν τπτ,τπτ, μην μου στενοχωριέσαι!!!

Stone, ναι το virgin=alcohol free! Εγώ άμα είναι να βγω πίνω virgin mary (κοινώς, τοματόζουμο) ή fruit pants χωρίς αλκοόλ. Τι να μου κάνει μια μπιρίτσα ή ένα κρασάκι, εδώ θέλουμε λίιιιιιιτρα.... Και να μην κολλάς που θα τα παραγγέλνεις virgin! Πρώτα απ' όλα βλέπουν την κοιλιά (που δεν έχεις), εκτός των άλλων το κάνουν πολλοί που δεν μπορούν να πιούν αλκοόλ (επειδή παίρνουν αντιβίωση ή για 1002 λόγους)... Σιγά μην κολλήσεις γι' αυτό!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλειώ μου, σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!

Η πράξη είναι που μας στοίχησε και δεν είναι η πρώτη φορά.

Η αγαπούλα μου, μου είπε ότι δεν του πήραν κάτι σημαντικό, τα πολύτιμά του τα έχει εδώ, δείχνοντας εμένα και την κοιλίτσα μας, αυτά έχουν σημασία. Τα υπόλοιπα θα μου τα ξαναπάρει. Απλά κολλάει το μυαλό εκεί.

Και πριν από λίγο, ο γλυκός μου, σηκώθηκε απ' το κρεβάτι για να μας ευχηθεί! :)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καληνύχτα!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κορίτσια καλημέρα!!

χτες ξεσαλώσαμε στα ψώνια, ο άντρας μου δηλαδή γιατί την άλλη κυριακή έχουμε δύο βαφτίσεις.

αγγελικούλα μου χρόνια πολλά να είστε πάντα γεροί και με το καλό να έρθει το μωράκι σας. όσο για την κλοπή τι να πω ευτυχώς δεν είχατε τα χειρότερα.

κλελια έχεις κάνει διατριβή στα ποτά ε;;:tongue: εμένα πάντως αυτό που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι το malibu ανανά είναι πολύ δροσερό ποοτό.

τσιπούρα μου καλά αποτελέσματα σήμερα και μην μου αγχώνεσαι όλα θα πάνε τέλεια θα δεις.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! 8 + σήμερα!!

Για όσες ενδιαφέρονται:

Απεργία της ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ την Πέμπτη 8 Ιουλίου: Μέχρι στιγμής ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία. Αναμένονται αποφάσεις και από τους άλλους φορείς.

Αναμένεται χαμός αύριο, αν μπορείτε μην πάτε στις δουλειές σας!! Εγώ περιμένω ανακοίνωση από το παλιο-σωματείο μας. Τώρα τελευταία μας έχουν ταράξει στις στάσεις εργασίας. Δλδ ίσα να ταλαιπωρηθούμε για να βρούμε ταξί, να τα σκάσουμε κανονικά και στην ουσία ερχόμαστε στην δουλειά μόνο για το ένσημο...

Αγγελική πιστεύω ότι υπάρχει μία δύναμη (Θεός? Σύμπαν??) που όλα τα εξισσοροπεί... Αυτά τα πράγματα που κάνουν δεν είναι δωρεάν, κάπως θα τα πληρώσουνε!! Μην μου στενοχωριέσαι...

GEXxp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα!

Αγγελικουλα μου κατα πρωτον ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την επετειο σας, να ειστε παντα μα παντα ευτυχισμενοι και χαμογελαστοι!! Οσο για το συμβαν, αστο να παει κοριτσι μου και μην στεναχωριεσαι. Δυστυχως τετοια συμβαινουν καθε μερα στον παλιοκοσμο που ζουμε, αφου δεν παθατε εσεις τιποτα, αστο να παει.

Πετρουλα, βλεπω σε κατατοπισε η Κλελουκο με το τι ειναι η καιπιρινια και σου προσφερε και την virgin εκδοχη της!! Το βλεπω σε τραπεζια σε καφετεριες που το πινει ο κοσμος και μου ερχεται να παω να τους το ρουφηξω!!! Τοσο πολυ μου αρεσει. Πιο πολυ μου αρεσει το λαιμ που το κανει λιγο ξινουτσικο. Anyway και το ουζακι στην αυλη σου μια χαρα θα ειναι!!!

Χρυσακι εγω ειμαι το ετερον σκυλακι δαλματιας του October Power!! Ελα να γινουμε πολλες!!

Γκρετακι πηρες φορα και δεν σε σταματαει τιποτα!! Μπραβο για το δωματιακι σας!!Με το καλο να δεχτειτε το μωρακι σας!

Ισουλα και τσιπουρακι μας αντε σπευστε στους/στις ενδοκρινολογους σας και περιμενουμε νεακια σας!!

σε ολες τις αλλες κορες καλημερααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!

Τι κανετε σημερα??

Εγω μαγειρευω καθως κατα τις 12 θα πεταχτω στη δουλεια για ενα τελευταιο συγυρισμα και ελπίζω πριν το 2011 να μην χρειαστει να ξαναπατησω..

Δλδ κοριτσια απο εδω και περα καιπιρινια??Virgin ε???

Α ωραια στις διακοπουλες θα εντυπωσιασω...χαχα

A βλέπω η Μαρια προσθεσε και το malibu..Ποικιλια βλέπω!!!

Αγγελικακι σου ευχηθηκα και εγω χτες, μαλλον δεν το ειδες γιατι το συμπληρωσα μετα...ευχομαι ξανα υγεια και αγαπη!!!:-D

Πωπω βρε Αγγελικη τι ατυχια κι αυτη!!!!!

Ευτυχως μικρο το κακό αφου δεν σας εκαναν χειροτερη ζημια...

Μαλλον στημενη θα σας την ειχαν ε??Ελα μη σκας όμως...Καθε εμποδιο για καλό, τουλάχιστον αποφυγατε τα χειροτερα...

Να τα εκατοστησετε κιολας!!!Παντα ευτυχισμενοι και γεροι και όλα τα δυσαρεστα να τα προσπερνατε με χαμογελα και σκεψεις αισιοδοξίας!!Με το καλο το μπουμπουκακι σας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω μολισ κοιμησα το αγγελικακι και εφτιαξα σπιτικο παγωτο...

θα την ξυπνησω σε κανενα μισαωρο και βουρρρ για.....ΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:και ο θεοσ βοηθοσ....

αγγελικακι μου χιλιοχρονοι να ειστε!!!!!!παντα ευτυχισμενοι,υγιεστατοι και με πολλα πολλα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να υποδεχτητε και την ροζουλιτσα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για το χτεσινοβραδυνο γεγονοσ...μην στεναχωριεσαι κοριτσακι!!!!στην αρχη οπωσ σε διαβαζα τρομαξα ειλικρινα μεχρι να καταλαβω τι εγινε!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ εσεισ ειστε καλα πανω απο ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον ασ ρωτησω την κλελουκω που την κοβω ειδικη....εχτοσ απο μπυρεσ ,κρασακια και τα virgin τι αλλο μπορουμε να παραγγελνουμε??????????

α κοριτσια...σε ποια εβδομαδα κανουμε τα χαρτια μασ για την αδεια κυησησ απο το ικα??????και να σκευτειτε οτι εγω πρωτα απο ολεσ επρεπε να τα ξερω καλυτερα απο εσασ....εφοσον τα εχω πολυ πολυ προσφατα!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τίποτα!!! Χαχαχαχα!!!

Λοιπόν, καφέ (γαλλικό ή ελληνικό κατά προτίμηση) ή lipton ice tea (μπλιαξ), χυμούληδες, σοκολάτα κρύα (ναι, ναι, ναι!!), δεν μου 'ρχεται κάτι άλλο. Εγώ προτιμώ τα σοκολατοειδή πάντως!!

Λοιπόν, αυτό που ρωτάς για το ΙΚΑ: επειδή πήγα πριν 2 εβδομάδες περίπου για να μου βγάλουν την ΠΗΤ, μου είπαν ότι πήγα πάαααααρα πολύ νωρίς και δεν μπορούν να μου δώσουν αυτό το χαρτί για την δουλειά μου. Μου είπαν να υπολογίσω από την ΠΗΤ της Β' επιπέδου (την ΠΗΤ μου δεν την αλλάζω, εν αντιθέσει με το tickerάκι μου :tongue: ) 56 ημέρες ημερολογιακές (όχι εργάσιμες) προς τα πίσω, τότε αρχίζει να μετράει η άδεια τοκετού μου! Μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει αυτή η άδεια, μου είπαν να πάω στο ΙΚΑ για να μου δώσουν το χαρτί, αλλιώς δεν μου το δίνουν νωρίτερα. Μην ξεχάσεις όταν πας στο ΙΚΑ να έχεις μαζί σου και την Β' Επιπέδου, βάσει αυτής υπολογίζουν την ΠΗΤ σου. Έτσι τουλάχιστον γίνεται στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού στην Δροσοπούλου...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο βρε κλελουκακι....τωρα τα ξαναθυμηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειπαμε τα εχω και προσφατα!!!!γιατι ξαφνικα μου ηλθε η φλασια μηπωσ ειναι μολισ μπουμε στον 7ο....λαθοσ φλασια τοτε!!!!:tongue::tongue::tongue:56 μερεσ ναι πολυ σωστα!!

οσο για τα τσαγακια σοκολατιτσεσ ναι βρε αυτα τα ξερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα ελεγα τιποτε αλλο με λιγο αλκοολακι μηπωσ ξερεισ που δεν το ξερω εγω!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κοίτα, εμένα ο γιατρούλης μου μόνο μπύρα και κρασί μου επιτρέπει. Ούτε malibu, ούτε Caipirinh, τπτ!!

Αν εσένα σου επιτρέπει έστω και λίγο από αυτά, και αφού είσαι παιδί της βότκας, μπορείς να ζητήσεις cosmopolitan που είναι γλυκό ποτάκι με 3 σταγόνες αλκοόλ!!

GEXxp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Αγγελικη μου να ζησετε!!Παντα ευτυχισμενοι....και οσο για το χθεσινο ..αυτα να ειναι μονο!!!!

Ρε γκρετοθηριο;;Ολα ετοιμα.;;;;;Μπραβο Μπραβο....Εγω ακομα ουτε που θα γεννησω δεν αποφασισα~!!!!!!

Για το Ικα...δεν ξερω τι γινεται εκει στις μεγαλουπολεις (εδω να σκεφτειται δεν χρειαζεται καν β΄επιπεδου...προφορικα τα βρισκουμε..5 πανω 5 κατω ποτε σε βολευει και τετοια!!!!!), αλλα σιγουρα πριν την αδεια παιρνεις την ημερομηνια απο τον γιατρο του Ικα συμπληρωνει το χαρτι ο εργοδοτης και μπορεις να πληρωθεις ΑΦΟΥ αρχισει να μετραει η αδεια .Ποιο μπροστα λεφτα δεν δινουνε!!!

Καιτ πηρε το ματι μου για ΑΑ ..και μενα βαλτε με στο κλαμπ.!!!

Προ εγκυμοσυνης ρουμι βοτκα κρασι και ουζακι!!!!!!Τωρα καμια μπυρα που και που...ολες και ολες τρεις να εχω πιει ως τωρα...

Εγω γιατι στο φ/β εχω φιλη μονο την τσιπουριτσα και την Νενα;;;;Ε;;;Ε;;; Με σνομπαρετε;;;Για προτεινε μου καμια βρε τσιπ!!!

Βαριεμαι παλι σημερα.............

1631292uf4mr9mtrt.gif

Πεπελάρες μου Καλή σας Ημέρα και Γλυκειά !!!!!!

Αγγελικούλα μου τρελή λαχτάρα πήρατε αλλά πάλι καλά δεν πάθατε κάτι (κι εγώ τρόμαξα όπως η ειρήνη καθώς διάβαζα..... ) μαζεύουν κακό κάρμα τα καθάρματα κι εσείς καλό!

Να σου ευχηθώ Χρόνια σας Πολλά, να είστε πάντα αγαπημένοι και η ζωή σας να είναι γεμάτη χαμόγελα και μωράκια!!!!!!!

skunks.jpg

βρε λυσσάρες να μην πίνετε τίποτα τώρα!!!!! δεν κάνει!!!!! άντε! (ανεβάζει και πίεση και ζάχαρο!!!! γκρ, επίσης πάει κατευθείαν από το πλακούντα στο μωράκι, ορέστη μακρή θα τα κάνετε! χιχιχιιιι) θα πίνω εγώ για εσάς ότι γουστάρετε!!!!!!!

(αρκει να μην είναι γλυκά ποτά για μπλιαχ.... προτιμώ το κλασικό ουισκάκι, το dry martini.... την μαργαρίτα και σε τσακίρ κέφι σφηνάκια tequila!!!!!!!! )

κουμπαρούλα μου περιμένω τα νέα σου από τον γιατρό :)

εγώ θα πάω το απόγευμα

Κλέλια ευχαριστούμε για την ενημέρωση ..... να δω τί θα κάνω αύριο......

'Ελενα πως πάει το μάζεμα κοριτσάκι; ελπίζω να μην κουράζεσαι πολύ!

Πετρούλα μου φαίνεται να ανοίξεις ένα μπαράκι στην αυλή σου να σερβίρεις ποτάκια ψαγμένα!!!!!!! χαμός θα γίνει!

σας φιλώ, τα λέμε αργότερα!

δεν σου προτείνω καμία Ρένα μου γιατί απλά δεν σε γουστάρουν, όπως το είπες!!!!!!

αχαχχαχχαχαχαχαχααααααα

(θα σου στείλω σε λίγο)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...