Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα εγω ετσι ελεγα το κουμπι αλλα ευτυχως δεν το ζητουσα συνεχεια...η μικρη πάντως εγραψε!!!

Άστα να πάνε, μετά τη μάθαμε να το λέει μωμί και ησυχάσαμε.......

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Δεν θα είναι τίποτα, να χαλαρώσεις χρειάζεται, σ' αυτό θα σε βοηθήσει και ο μπουμπούκος σας!!!

(κι εμείς αν μπορούμε) <3

Γενικά δεν το έχω το να είμαι χαλαρή.... κακώς γιατί κάνει και ρυτίδες αυτό το κουσούρι.... χιχιχιιιιι

ο μπουμπούκος πραγματικά μάτι να μην τον πιάσει μου έχει βγει πολύ άξιος με την όλη κατάσταση! ορισμένες φορές ειλικρινά απορώ πως με ανεχόταν ......

τον έβριζα κι από πάνω.... πρώτη στον καυγά... :(

πάει πέρασε και εκτιμώ μόνο τα καλά αυτής της ιστοριάς:

1) ο καλός μου κι εγώ δύσκολα μεν... θεωρώ ότι δεθήκαμε διαφορετικά δε...

2) έκοψα το τσιγάρο!!!! ποια εγώ η τσιμινιέρα ..... δεν μου το είχα....

3) εσείς!!!!!!!! κόρες του γυαλού !!!!!

4) όταν με το καλό μας έρθει το μωράκι μας θα είμαι πραγματικά πιο συνειδητοποιημένη σε πολλά ... μα πάρα πολλά!

(η σειρά δεν είναι κατά σημαντικότητα.....)

Ellain οταν θα ερθεις Βολο με το καλό να κανετε και μια εξορμηση στα μερη μας να σε κερασω καφεδακι και γλυκακι στην αυλή..ειναι πραγματι πολύ όμορφη αλλα 3 χρονια τωρα ο συζ. και εγω δωσαμε τα μαλλια της κεφαλής μας για να την φερουμε εδω που ειναι σημερα..Γκαζονακι, δεντρακια, λουλουδακια, βραχοκηποι κ.ο.κ αααα και πολλά κουνουπια το βραδυ :mad::mad:, για καμια ωριτσα μονο...

Τσιπουρα γερο παιδακι οπως το λές!!!!Μια κορη καποια στιγμη θα την κανουμε..κι αν οχι, θα δινουμε λεφτα σε beaute,αισθητικους και κομμωτηρια μονο για την πάρτι μας...Εκει δεν θα γκριναζει κανενας απο τους αντρες!!

καλά η αυλή σου μου ακούγεται ονειρεμένη.... κερνάς φιλενάδα κερνάς κι εγώ θα φέρω τα ουζάκια!!!!!!

κάποια στιγμή καλά να είμαστε θα πάμε στην Πετρούλα για october power γλέντι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(με μωρά με πουλμαν θα τον βρούμε τον τρόπο!)

όσο για το φακοοφφφ τι παιδί Θεε μου??? τρελαίνομαι!!!!!!!

:-D:-D:-D

΄'Ολες να 'ρθειτε και θα βαλουμε λεωφορειο και θα το ναυλώσω εγω!!!Οκ???

Να μου πειτε μονο λίγο νωριτερα να κανω το κουμαντο μου ε??

Αληθεια σας λέω κερναω καφεδακι..σκεφτειτε το!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ρε Κλελακι τι να κανω? αφου ετσι εχουν γινει, διχρωμα!!! μαλλον ειναι για να μην με πιανει το ματι! Ασε που τις τελευταιες 2 εβδομαδες πηραν τα πανω τους! Δοκιμασα χθες απο περιεργεια το σεξυ μπικινακι μου (τριγωνακι) και το μονο που καλυπτοταν ηταν η θηλη, ολο το αλλο φορα παρτιδα.... καλα παμε! Οσο για το ποτακι, εγω τρελαινομαι για caipirinha, με την ζαχαριτσα της και το lime!!! ειναι το απολυτο ποτο του καλοκαιριου!!!

ΙΡΙΝΙ εχετε το τρομερο παιδι, σας εβαζε αυτη για υπνο αντι να γινεται το αναποδο!!! μια χαρα!

ΠΕΤΡΟΥΛΑ τι προσκληση-βομβα ηταν αυτη???? Θα ερθω !!!τρελαινομαι για αυλη σου το ειπα!! Του χρονου το καλοκαιρι να παιζουν ολα τα ταλιμπανακια μαζι! Οσο για τα κουνουπια, δεν σκιαζομαι, σπανια με τσιμπανε, αλλα ο γιος σου δεν παιζεται!!

Τσιπουρακι γλυκο τι φιλοσοφημενο κοριτσι εισαι εσυ, καθε εμποδιο για καλο μπορεις να πεις, αν και με πονο ψυχης, αλλα ετσι διαμορφωνουμε χαρακτηρα...

Λοιπον κοριτσια οταν ερθω, εχω κανονισει ηδη να παω Επιδαυρο (Ορεστης-Ευρυπιδη) και Θεατρο Βραχων (Γαλανη-Τσαλιγοπουλου) , και ψαχνομαι ακομα να δω που αλλου!! Δεν κοιταξα το θεατρο Πετρας, για να δουμε! Ασχετο, ξερει καμια αν το θερινο σινεμα Αιγλη στο Ζαππειο ειναι ανοιχτο ή εχω μεινει πισω???:rolleyes:

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Ζουζούνες αλό αλό και τρισαλό!!!:D

Είστε όλες καλά,δεν πρόλαβα να σας διαβάσω να με συγχωρείτε,αλλά το νοιώθωωωω!!!:D:D(θα τα διαβάσω όλα κανα βραδάκι που θα ξενυχτήσω:mrgreen:)

Εγώ ζω μια τρέλλα αυτές τις μέρες!Παρήγγειλα ταπετσαρίες για τοίχο και ντουλαπίτσα(αυτή η ντουλάπα μ έσκασε κορίτσια,δεν μπορούσα να την πετάξω γιατί θα πρεπε να μετακομίσω με τα τόσα πράγματα που είχα τακτοποιημένα εκεί),παρήγγειλα και κρεββατάκι,μένει η κουρτινίτσα και σιγά σιγά τα άλλα(πχ φωτιστικό,ένα έπιπλο να στοιβάζω μπουκαλάκια,μπανιέρα αλλαξιέρα,καλαθούνα....).Σαββάτο θα έχω τον ταπετσέρη σπίτι.Μέσα σ όλα θα έρθουν και τα άλλα έπιπλα του σπιτιού,που είχα παραγγείλει πριν 2 βδομάδες οπότε λογικά και να μην το ματιάξω μέχρι 20 Ιουλίου το δωμάτιο της μπουμπούς μου θα ναι έτοιμο και μέχρι τέλη Ιουλίου το σπίτι όλο(και με βαψίματα).Οπότε μου μένει όλος ο Αύγουστος για βαλιτσάκι μαιευτηρίου και λοίπα μωροψώνια κι είμαστε έτοιμοι!!!:D:DΠετάω από χαρά που έλυσα το θέμα μωροδωμάτιο,ελπίζω μόνο να μας βγει κι ωραίο:tongue:.

Με την συνάντηση τι κάνατε?Ορίσατε τελικά ημερομηνία?Πείτε καλέεεεεε!!!!

Σας φιλώ όλες ρουφηχτά,τώρα πάω να αλλάξω θέση στο μπαούλο με τα ξύλα στο μπαλκόνι και μια εξωτερική ντουλάπα,κοινώς να γίνω μουσκίδι αλλά δεν γίνεται να μην το κάνω(μέχρι και στον ύπνο μου αυτό έφτιαχνα).

ciaoooooo!!!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Ζουζούνες αλό αλό και τρισαλό!!!:D

Είστε όλες καλά,δεν πρόλαβα να σας διαβάσω να με συγχωρείτε,αλλά το νοιώθωωωω!!!:D:D(θα τα διαβάσω όλα κανα βραδάκι που θα ξενυχτήσω:mrgreen:)

Εγώ ζω μια τρέλλα αυτές τις μέρες!Παρήγγειλα ταπετσαρίες για τοίχο και ντουλαπίτσα(αυτή η ντουλάπα μ έσκασε κορίτσια,δεν μπορούσα να την πετάξω γιατί θα πρεπε να μετακομίσω με τα τόσα πράγματα που είχα τακτοποιημένα εκεί),παρήγγειλα και κρεββατάκι,μένει η κουρτινίτσα και σιγά σιγά τα άλλα(πχ φωτιστικό,ένα έπιπλο να στοιβάζω μπουκαλάκια,μπανιέρα αλλαξιέρα,καλαθούνα....).Σαββάτο θα έχω τον ταπετσέρη σπίτι.Μέσα σ όλα θα έρθουν και τα άλλα έπιπλα του σπιτιού,που είχα παραγγείλει πριν 2 βδομάδες οπότε λογικά και να μην το ματιάξω μέχρι 20 Ιουλίου το δωμάτιο της μπουμπούς μου θα ναι έτοιμο και μέχρι τέλη Ιουλίου το σπίτι όλο(και με βαψίματα).Οπότε μου μένει όλος ο Αύγουστος για βαλιτσάκι μαιευτηρίου και λοίπα μωροψώνια κι είμαστε έτοιμοι!!!:D:DΠετάω από χαρά που έλυσα το θέμα μωροδωμάτιο,ελπίζω μόνο να μας βγει κι ωραίο:tongue:.

Με την συνάντηση τι κάνατε?Ορίσατε τελικά ημερομηνία?Πείτε καλέεεεεε!!!!

Σας φιλώ όλες ρουφηχτά,τώρα πάω να αλλάξω θέση στο μπαούλο με τα ξύλα στο μπαλκόνι και μια εξωτερική ντουλάπα,κοινώς να γίνω μουσκίδι αλλά δεν γίνεται να μην το κάνω(μέχρι και στον ύπνο μου αυτό έφτιαχνα).

ciaoooooo!!!!

Μαρη τρελαρα ποτε τα εκανες ολα αυτα???:roll::roll::roll:

καλε εσυ εισαι σιφουνας!!!τα επιπλα της μπουμπους απο που??ακριβα πολυ??πως ειναι???

Αληθεια με συναντηση βγαλαμε ημερομηνια???και εγω το εχω χασει αυτο!!!:roll:

Αααααααχ τι καλα ειχαμε και γιατρουλιδες και ειδατε τα νινακια σας ε???ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ.....εγω ανυπομονω για το Σαββατο να την δω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ποια τα εχει ασπρομαυρα???:lol::lol::lol:και εγω ετσι ειμαι το ενα σκουρο σκουρο και πιο....το αλλο ανοιχτοχρωμο και τζουφιο:lol:...ελεγα να ρωτησω γιατρουλη μηπως να ανυσηχω:rolleyes:

Τσιπουριτσα μου ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι γλυκουλα μου μεσα απο τις δυσκολιες βγαινουν και καποια θετικα πραγματα αλλα ολα θα πανε στο τελος καλα θα δεις....και τοτε θα το απολαυσεις ακομα περισσοτερο!!!:P

Κοριτσια αυριο πρωι πρωι με την αυγουλα παω για καμπυλη!!!μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ!!!:twisted::twisted:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Πετρούλα!!! Όχι μόνο σου τα έχωσε το τέκνο σου, αλλά και στα Αγγλικά!!!! :D:D :D

chris, η elain είναι που έχει διχρωμία στα μεμέ της :tongue: :tongue: :tongue:

Αγγελικούλα, όντως όταν το νινί κλωτσά και είναι σε καλό σημείο (όπως τώρα που γράφω) αν κοιτάς την κοιλιά μου την βλέπεις που κάνει κινήσεις. Απλά ακόμα δεν έχω διακρίνει αυτό που λένε: τα χεράκια, τα ποδαράκια κλπ. Επίσης δεν κουνιέται όοοοοολη η κοιλιά μου μια δεξιά-μια αριστερά. Νομίζω είναι νωρίς για αυτό. Όταν το μωρό δεν θα έχει καθόλου χώρο, τότε πιστεύω ότι θα τα δω ΚΑΙ αυτά!!

Τσιπουρίτσα μου!!! Δεν χρειαζόταν όμως γμτ γμτ γμτ να το περάσεις για να εκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις!! Τι να πω... Να σκέφτεσαι πως ό,τι ήταν να περάσεις από θέμα εγκυμοσύνης και λαχτάρες, το πέρασες στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σου, οπότε τπτ μα τπτ κακό δεν θα ξανατύχει στο παιδί/ά σου... Μέχρι εκεί οι ατυχίες σου!! Άντε κοπελάρα μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κουμπαρούλα μου απερίγραπτη!!! μουτς μουτς!!!!! είσαι τρέλα!!!

ελενάκι φτου καλέ! τι τα θες μετά τα ματάκια? άντε κάνε και μια εξόρμηση για καινούργιο μαγιώ! και καλά που το είπες, εγώ δεν τα δοκίμασα τα περσινά ακόμα, αν και με τα σουτιέν δεν έχω θέμα, όλα μου κάνουν... να δούμε

χρύσα με την πετρούλα να τα βάλεις που έλεγε ότι θα το κανόνιζε και πιο νωρίς από τις αθηναίες... :tongue::tongue:

γκρέτα καλώς όρισες! είδες που έλεγες ότι είσαι και άσπονδη μάνα? τελικά πιο γρήγορα από όλες μας τα κατάφερες!!! μόλις τελειώσεις να μας βάλεις φωτο από το δωμάτιο!!!

κλελια, για χεράκια ποδαράκια νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμη! εγώ βέβαια την καταλαβαίνω πότε χορεύει και πότε τρώει!!! (έμοιασε τη μανούλα το γλυκό μου! χιχιχι)

καλέεεε??? αυτό το caipirinha μήπως είναι το Mojito???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

α και δε σας είπα τα τελευταία νεα μου... αύριο παω ενδοκρινολόγο γιατί οι δύο από τις τέσσερις τιμές της καμπύλης σακχάρου ήταν λιγάκι αυξημένες και θα πρέπει να το ρυθμίσουμε τώρα που είναι νωρίς, καθώς υπάρχει και ιστορικό διαβήτη εγκυμοσύνης στην οικογένεια και καλά θα είναι να μην το αμελήσουμε... με κόβω με αυστηρή διαιτούλα για αρχή και με μετρήσεις κάθε μέρα... δέσποινα ακούς???

αυτα... αυριο τα νεότερα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ploegisi μην ανησυχείς για την καμπύλη ζαχάρου... Θα πας στον γιατρούλη σου και όλα θα ρυθμιστούν! Γι' αυτό κάνουμε τόσες εξετάσεις, για να προλαβαίνουμε πραγματάκια!! Μες στο πρόγραμμα είναι... Πες μας τι θα σου πει ο γιατρός σου...

Εσείς τσούπρες, νομίζετε ότι πίνω μόνο μπύρες-κρασάκια?? Αυτά είναι τα πρωινά/απογευματινά ροφήματα, επειδή είναι ελαφριά!! Είμαι ένα παιδί της βότκας κυρίως (και του ουισκιού βεβαίως-βεβαίως). Και μου αρέσουν τόσο τα κοκταίηλ της βότκας, έχω μάθει να φτιάχνω και έχω σπίτι μου υλικά για bloody mary και cosmopolitan... Kάτι ήξερε η vasdeli και μου το πρόσφερε ιντερνετικά!!

Για να μην έχετε απορίες: Το Caipirinha είναι ένα κοκταίηλ πολύ γλυκό, το οποίο έχει ένα ειδικό αλκοολούχο ποτάκι που λέγεται Καζάσα + ζάχαρη... Aυτό είναι το απλό... Μετά υπάρχουν και οι παραλλαγές του στις οποίες προσθέτουν χυμό φρούτου, άλλοι βάζουν σαμπάνια κλπ. Είναι ένα πολύ γυναικείο ποτάκι, πολύ γλυκό και όμορφο.

Το Mohito έχει ρούμι λευκό + ζάχαρη... Επίσης μπορείς να προσθέσεις κομματάκια μήλου, φύλλα μέντας και διάφορα άλλα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ρ

Λοιπον κοριτσια οταν ερθω, εχω κανονισει ηδη να παω Επιδαυρο (Ορεστης-Ευρυπιδη) και Θεατρο Βραχων (Γαλανη-Τσαλιγοπουλου) , και ψαχνομαι ακομα να δω που αλλου!! Δεν κοιταξα το θεατρο Πετρας, για να δουμε! Ασχετο, ξερει καμια αν το θερινο σινεμα Αιγλη στο Ζαππειο ειναι ανοιχτο ή εχω μεινει πισω???:rolleyes:

θα σε δω στο αρχαίο θέατρο;;;; τέλεια! θα είμαι κι εγώ εκει το σάββατο!!!

το σινεμαδάκι της αίγλης λειτουργεί κανονικά και ληστρικά (απίστευτα ακριβό ότι κι αν πάρεις) αλλά είναι υπέροχο (θα πάω την ερχόμενη κυριακή!)

Γκρετόνι θα μας πάρεις την δουλειά μαρήηηηη με τις διακοσμήσεις σου :mrgreen::mrgreen:

εύγε άξια κόρη του october power!!!!!! αλλά για χαλάρωσέ το λίγο σε παρακαλώ!!!!!!

α και δε σας είπα τα τελευταία νεα μου... αύριο παω ενδοκρινολόγο γιατί οι δύο από τις τέσσερις τιμές της καμπύλης σακχάρου ήταν λιγάκι αυξημένες και θα πρέπει να το ρυθμίσουμε τώρα που είναι νωρίς, καθώς υπάρχει και ιστορικό διαβήτη εγκυμοσύνης στην οικογένεια και καλά θα είναι να μην το αμελήσουμε... με κόβω με αυστηρή διαιτούλα για αρχή και με μετρήσεις κάθε μέρα... δέσποινα ακούς???

αυτα... αυριο τα νεότερα!

αχ είδες η γλύκα τελικά ... δεν κρύβετε!!!!!! θα κάνεις την διαιτούλα σου και όλα μια χαρά!

ρε κορίτσια αυτή θα γεννήσει πιο αδύνατη από ότι ξεκίνησε!!!!!!!:wink:

είσαι Power δεν μασάς κουμπάρα και σε πάω με τρέλα !

αύριο έχω κι εγώ ενδοκρινολόγο :) άντε όλες όλα με το καλό και την βοήθεια του Θεούλη !

Κρισάκι μου τελικά μάλλον θα προλάβουμε να ανέβουμε οι αθηναίες (και η ειρήνη μας βεβαίως βεβαίως) πάνω πριν κανονίσετε εσεις!!!!

ήδη έχουμε κανονίσει για την αυλή της Πετρούλας με Καιπιρίνιας.... που θα φτιάξει η Κλέλια, θα ναυλώσουμε και πούλμαν!!!! θα τραγουδάμε στη διαδρομή λλαλαλαλαλαλαλαααααααα

παρεπιπτόντως η αδελφή μου χθες ύπιε virgin caipirinia.... λόγω θηλασμού και είπα ότι ήταν μια χαρά!!!!!! μήπως να το βάλετε στο πρόγραμμα;;;;;;

κοριτσάκια πάω για ντουσάκι και νανάκια

εχετε από ένα φιλάκι η καθεμιά σας μιας και το ευχαριστώ είναι λίγο (και τέρμα.... λαλαλαλααα) <3

Καλησπέρα κορίτσια.

Πριν καμιά ωρίτσα γυρίσαμε στο σπίτι μας πικραμένοι...

Πήγαμε για καφέ, κομμωτήριο, πήραμε 2 κρέμες για ραγάδες (στήθος-κοιλιά) και παπούτσια για περπάτημα και μετά σταματήσαμε να φάμε πίτσα σε ένα δασάκι. Μέχρι εδώ καλά. Γεμάτη μέρα...

Γυρίσαμε στο αυτοκίνητο, πήγαμε να πάρουμε τα πράγματα απ' το πορτ μπαγκάζ και είχαν κάνει όλα φτερά :(. Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και δεν βρήκαμε σημάδια παραβίασης. Έλειπε μόνο ότι υπήρχε στο πίσω μέρος (συν το βαλιτσάκι με τα εργαλεία-πυροσβεστήρα-τρίγωνο-καθαριστικά κλπ) είχαν αφήσει μόνο το απιονισμένο νερό. Από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου δεν έλειπε τίποτα, ούτε καν τα γυαλιά ηλίου που στοίχιζαν περισσότερο απ' όλα. Σπάμε το κεφάλι μας να δούμε πως το άνοιξαν μιας και δεν υπάρχει κλειδαριά πίσω :confused: (ανοίγει μόνο με μοχλό από μέσα και από το κουμπί στο κλειδί). Είναι απίστευτο τι ταχυδακτυλουργοί είναι..... τουλάχιστον δεν μας έκαναν ζημιά στο αμάξι......

Είναι το γαμώτο όμως... μας το έβγαλαν ξινό, μας μαγάρισαν οι αλήτες... και μου τη δίνει γιατί τα πράγματα ήταν δωράκι απ' το σύζυγο για την αυριανή μας επέτειο (σήμερα δηλαδή γιατί άλλαξε η μέρα).....

Ανεξήγητο, θα πάρουμε τηλέφωνο και τον μηχανικό αύριο μπας και μας δώσει καμία λογική εξήγηση.....

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Βρε Κλελια δοκτορά εχεις κανει κοριτσι μου??Ολοκληρη αναλυση συστατικων και μιγματων μας εκανες!!!Ευγε!!!

Εγω το καιπιρινια ηθελα να διαβασω, οπως το εγραψε η Τσιπουρα..Αυτο το virgin τωρα βρε Τσιπουρα τι ειναι, alcohol free??

Πολύ φοβαμαι οτι αν πάω σε κανενα μπαρακι εδω και ζητησω virgin καιπιρινια θα με κοιταν' σαν εξωγηινη και θα στιγματιστω..χαχα

Γκρετα μπραβο σου που τα προλαβες ολα τοσο καλά..Στο τελος θα τρεχουμε εμεις και εσυ θα καρτερας τον πελαργο..

Καλωριζικα όλα τα καινουρια πραγματα και το δωματιακι της μικρης!!Καλο στησιμο τωρα...

Α οσο για τη συναντηση εφοσον δεν υπαρχει πρόβλημα με τις ημερομηνιες, ας πουμε και το μερος να συμφωνησουμε και σε αυτο!!

Πωπω βρε Αγγελικη τι ατυχια κι αυτη!!!!!

Ευτυχως μικρο το κακό αφου δεν σας εκαναν χειροτερη ζημια...

Μαλλον στημενη θα σας την ειχαν ε??Ελα μη σκας όμως...Καθε εμποδιο για καλό, τουλάχιστον αποφυγατε τα χειροτερα...

Να τα εκατοστησετε κιολας!!!Παντα ευτυχισμενοι και γεροι και όλα τα δυσαρεστα να τα προσπερνατε με χαμογελα και σκεψεις αισιοδοξίας!!Με το καλο το μπουμπουκακι σας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...