Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

liana μου νομιζω πως ειναι φυσιολογικο, εγω εχω το ιδιο στο στηθος, ιδιαιτερα η μια θηλη. Ο γιατρος που δουλευα (δερματολογος) μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο μα σκουραινει και ο αφαλος και η γραμμη στην κοιλια και το στηθος. Ακομα και στο προσωπο μπορει να εμφανιστουν πιο σκουρα σημαδια, σαν φακιδες. Κατα κανονα φευγουν λιγο μετα τον τοκετο. Θα δουμε, γιατι αλλιως με βλεπω με ενα βυζι μαυρο κι ενα ασπρο!!!!!χαχχαχαχαχα

Ισουλα, τι ωραια νεακια με το γκουγκουφκακι σας, πηρε βαρος, κοντευει το κιλακι! μωρε μεγαλωνουν τα ζουζουνακια, αντε να περασει ο καιρος!!

Πετρουλα τι ωραιο το καφεδακι στην αυλη! ζηλεψα! παντα ηθελα να εχω αυλη, με ωραια λουλουδακια και λιγο πλακοστρωτο με τραπεζακι-καρεκλιτσες για το καλοκαιρι... ετσι ειναι το δικο σας? οσο για τον παγωτατζη, καλα δεν το συζητω! φοβερος!

Κλελουκο το παιδι σου δεν παιζεται, προγραμμα απο τωρα? να ρε η μανα η σωστη, το παιδι σου οπως το μαθεις!! ευγε!!

ρενα, τσιπουροψαρο, αγγελικουλα φιλακιαααα

Κοριτσια δυσκολα τα πραγματα, εκατσα για λιγο σε ενα χαμηλο σκαμπο για να μαζεψω cd-dvd και το παπακι με ταραξε στο κλωτσιδι, μαλλον το στριμωξα. Δεν αρχισαμε καλα...οχι σε 1 εβδομαδα, ουτε σε ενα μηνα δεν τελειωνω ετσι!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λιάνα κι εμένα ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό, αυξάνεται λέει η μελανίνη στο σώμα για να προστατεύονται τα νινάκια, επειδή το πάχος του αμνιακού σάκου είναι πολύ λεπτό...! εγώ έχω γραμμούλα από τον αφαλό μέχρι το πιπί μου και σκούρυναν πάαααρα μα παρα πολύ οι ρώγες μου... αφού το αμόρε μου λέει ότι μοιάζουν με αφρικάνικα! (λέτε να το λεει από ιδία πείρα??? :lol::lol::lol:)

ελενάκι ένα μαξιλάρι και στα γόνατα είναι πιο βολικό! μην το κουράζεις το παπάκι σου βρε! δεν έχουν και πολύ χώρο τώρα τα μικρούλια μας!

που θα πάει πετρούλα! πες το ξαναπες το θα το μάθεις το γκουγκουφκίτσα! πες το όπως η πεθερά μου: γκουγκούφκω!

κουμπάρα μου κι εγώ αγορομάνα θα έλεγα, αλλά νομίω ότι θα σου ταιριάζει πιο πολύ το κοριτσάκι γιατί θα ξετρελαθείς!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Θα δουμε, γιατι αλλιως με βλεπω με ενα βυζι μαυρο κι ενα ασπρο!!!!!χαχχαχαχαχα

Σταμάτα παιδάκι μου και κάνω σαν το χαζό στην δουλειά μου γελάω μόνη μου!! :D :D :D

Όσο για το κλωτσίδι που έφαγες, δεν είναι υποχρεωτικό ότι τον κούρασες, απλά είχε διάθεση να κάνει κωλοτούμπες. Δλδ κάθε φορά που σου ρίχνει κλώτσους εσύ τα παρατάς, εεεε? :tongue: :tongue: :tongue:

Πλάκα κάνω, όπου ζορίζεσαι να σταματάς! Απλά να ξέρεις ότι δεν το κουράζεις πολύ, μην αγχώνεσαι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια ,κι εγω ανησυχω με την ηρω μασ...δεν ηξερα λογω του οτι απουσιαζα οτι εχει να εμφανιστει απο τισ 20/06.μηπωσ πηγε αθηνα στουσ γονεισ τησ???ελπιζω να ξεκουραζεται ανεμελη σε καμια ξαπλωστρα!!!!!!!!!

Irini καλωσηρθατε!!! τι πλακα με το αγγελικακι να μην μπαινει θαλασσα. Παντως απο μωρα γνωστων ξερω οτι μπορει την μια χρονια να κλαινε και να οδυρονται και την επομενη να μην μπορεις να τα ξεκολλησεις. Υπομονη του χρονου, θα καθεσαι εσυ με το μωρο εξω και το αγγελικακι θα κανει μακροβουτια με τον μπαμπα.

α καλα κοριτσια ,πηγαμε και χτεσ μπανιο με την μητερα μου,μιλαμε τρελο γελιο με την αγγελικη!!!!αφου οση ωρα την κολυμπανε ,μεχρι να μπω κι εγω ,καθομαι και γελαω (ασπλαχνη μανα..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)..μολισ βγει ομωσ εξω αρχιζει και μασ χαιρετα και χασκογελα που μασ βλεπει μεσα και αυτη ειναι εξω...

οσο για την δευτερη πριγκιπισσα του χρονου πρωτα ο θεοσ που θα αρχισουν τα μπανια ,θα ειναι ηδη 9 μηνων...αρα μεγαλη κι αυτη ε???:D:D:D

Το Σάββατο μάλιστα είχε τόσο καλή θάλασσα που δεν ήθελα να βγω. Κολύμπησα στα βαθιά, έκανα μακροβούτια, μόνο κωλοτούμπα δεν έκανα καθώς πριν μία εβδομάδα που το επιχείρησα η πανέξυπνη ζαλίστηκα... είδα τον ουρανό σφοντύλι...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

<3 πίνω πίνω.... μην ανησυχείς καθόλου!!!!! χιχιχιχιι

τσιπουρα μου!!!!!!!!!!πινε πινε!!!!!!!!!!!τωρα που μπορεισ!!!!αχ τι μου θυμησεσ...λοιπον ξερετε απο ποτε εχω να πιω ...αλλα πολυ..???λοιπον ηπια αλλα οχι πολυ το καλοκαιρι του 08,μετα την πρωτη μου γεννα και λεω οχι πολυ γιατι καθε τοσο περιμενα να αδιαθετησω ή οχι και ψιλοφοβομουν να σουρωσω πολυ μην τυχον και ειχα νεα εγκυμοσυνη...παντωσ ηπια καποιεσ φορεσ.πριν απο τοτε ομωσ υπολογιστε το καλοκαιρι του 07!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll:επειτα καλοκαιρι 09 γεννησα αγγελικακι ,μετα θηλασμοσ ,μετα παλι γκαστρουλα ...ε του χρονου με βλεπω να πινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν και με 2 μωρα που να πιεισ????!!!!!

Tετάρτη 28/7 κατά τις 20.30 :D

μακαρι να μου βαλουν τοτε το ντοπλερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλά κι αν ακόμα δεν τα καταφέρω (και είμαι πιο πολύ βούτυρο :P) θα έχω το σύζυγο-βράχο να με επαναφέρει στην τάξη.... :rolleyes:

καλα καλα αγγελικακι κατσε να δεισ ο βραχοσ πωσ θα γινει πετραδακι για να μην πω αμμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι και ο δικοσ μου ,κλειστοσ γενικα και βραχοσ..................ε το αγγελικακι σουζα τοω εχει!!!!!!!!!....και γελαω εγω μαζι του!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελαινακι τωρα που το θυμηθηκα......θυμασαι που μου ειχεσ πει<δεν πειραζει που θα εχουμε κ την αγγελικη μαζι στισ διακοπεσ ,αλλα τουλαχιστον το βραδυ αφου την κοιμιζουμε να πινουμε εμεισ κανενα ποτακι στην βεραντα???????>ε ενα σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πρωτα κοιμομασταν εμεισ (ειδικα ο αντρασ μου που ηταν πτωμα με τοσεσ ωρεσ οδηγηση + κυνηγητο αγγελικησ)και μετα η αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακαθεκτη μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεισ πεφταμε ξεροι στο κρεβατι και εκεινη να χοροπηδαει απο πανω μασ.....να μην σχολιασω τα κλωτσομπουνητα που εφαγε η κοιλουμπα μου!!!!κλωτσιεσ απο μεσα κλωτσιεσ κ απο εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:οχι τιποτε αλλο αλλα μου ξυπναγε και την εσωτερικη και μολισ κοιμοταν η αγγελικη αρχιζε η μεσα!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Α καλά!! Εγώ ως γνωστή αλκοολική :tongue:, μέχρι που είδα +++ έπινα-έπινα τ' άντερά μου!! Δεν γινόμουν ντίρλα, αφού το έχω συνηθίσει από ανήλικη :confused:. Και τώρα αυτή την στιγμή ακούω στο ράδιο "Θέλω να πιώ όλο τον Βόσπορο" :D :D :D.

Δεν με ένοιαζε για εγκυμοσύνη καθώς εγώ το αντιλαμβάνομαι πολύ πριν την καθυστέρηση (αυτή την φορά το κατάλαβα στις 3 εβδομάδες), οπότε όχι σάκος δεν είχε δημιουργηθεί, απλά το κύτταρο εκείνη την στιγμή πολλαπλασιαζόταν (ναι! το σκατό που κλωτσά από 1 κύτταρο ξεκίνησε!!). Οπότε το αλκοόλ ή το τσιγάρο ή το μηχανάκι που οδηγούσα δεν ήταν δυνατό να επιδράσει αρνητικά στην εγκυμοσύνη από τόσο νωρίς (ναι! το έχω ψάξει!)

Οπότε: όποιος με ρωτάει "Τι θέλεις να σου φέρω όταν γεννήσεις?", εγώ απαντώ "3 μπύρες!!" :tongue: :tongue: :tongue:

Με βλέπω μία φορά στο τόσο να βγάζω με θήλαστρο 2-3 γεύματα για να πιώ χωρίς τύψεις κανά ποτάκι (ένα??). Θέλω και αποκλειστικό θηλασμό πανάθεμά με η ΑΑ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημέρα ή μάλλον καλό μεσημέρι. απ΄το πρωι έχω πήξει στη δουλειά και έπεται συνέχεια στο σπίτι, μαγείρεμα και ψώνια το απόγευμα.

απ' το λίγο που διάβασα είστε όλες μια χαρά

κλελια εγώ όταν θήλαζα το γιο μου έπινα μια μπύρα την ημέρα χωρίς αλκοόλ γιατί υποτίθεται ότι η μαγιά της μπύρας κατεβάζει γάλα.

που θα πάει πετρούλα! πες το ξαναπες το θα το μάθεις το γκουγκουφκίτσα! πες το όπως η πεθερά μου: γκουγκούφκω!

κουμπάρα μου κι εγώ αγορομάνα θα έλεγα, αλλά νομίω ότι θα σου ταιριάζει πιο πολύ το κοριτσάκι γιατί θα ξετρελαθείς!

το γκουγκουφκω με έχει ενθουσιάσει! θυμησέ μας είναι το ξανθό κοριτσομωράκι;

ότι θα τρελαθώ στα σίγουρα!!!!!!!!! χιχιχιχιι

ίσως γιατί είμαστε 2 κορίτσια πάντα τα προτιμούσα... και γενικά τα κορίτσια είναι πιο κ@λοπετσωμένα, πιο ανεξάρτητα...... και το γουστάρω αυτό

από την άλλη τα αγοράκια είναι πιο τρυφερά νομίζω.... στις μαμάδες!

αχ καλά να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου!

τσιπουρα μου!!!!!!!!!!πινε πινε!!!!!!!!!!!τωρα που μπορεισ!!!!

μακαρι να μου βαλουν τοτε το ντοπλερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελαινακι τωρα που το θυμηθηκα......θυμασαι που μου ειχεσ πει<δεν πειραζει που θα εχουμε κ την αγγελικη μαζι στισ διακοπεσ ,αλλα τουλαχιστον το βραδυ αφου την κοιμιζουμε να πινουμε εμεισ κανενα ποτακι στην βεραντα???????>ε ενα σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πρωτα κοιμομασταν εμεισ (ειδικα ο αντρασ μου που ηταν πτωμα με τοσεσ ωρεσ οδηγηση + κυνηγητο αγγελικησ)και μετα η αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακαθεκτη μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεισ πεφταμε ξεροι στο κρεβατι και εκεινη να χοροπηδαει απο πανω μασ.....να μην σχολιασω τα κλωτσομπουνητα που εφαγε η κοιλουμπα μου!!!!κλωτσιεσ απο μεσα κλωτσιεσ κ απο εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:οχι τιποτε αλλο αλλα μου ξυπναγε και την εσωτερικη και μολισ κοιμοταν η αγγελικη αρχιζε η μεσα!!!!!!!!

ταλιμπανάκι κι αγγελικούλα!!!!!!! πολύ την γουστάρω!

(γενικά γουστάρω πολύ τα άτακτα παιδάκια και όπως λεει η μαμά μου...σου΄ρχετε και θα δεις!!!!!!!!!!! )

να ζητήσεις να σου βάλουν το ντόπλερ τότε! παραγγελιά!

θα θέλαμε: παιδάκια, πατάτες, τζατζίκι κι ένα ντόπλερ παρακαλώ!

χιχιιχιχιχιιι

αφού είναι να έρθεις έτσι κι αλλιώς κανόνισέ το οπωσδήποτε!!!!!!!!!

Οπότε: όποιος με ρωτάει "Τι θέλεις να σου φέρω όταν γεννήσεις?", εγώ απαντώ "3 μπύρες!!" :tongue: :tongue: :tongue:

!

θα σου τις φέρω εγώ στο μαιευτήριο!!!!!!!!!

δεν πολυπίνω γιατί παχαίνει το ρημάδι !!!! αλλά αν είναι να πιω.... είμαι ΕΑ : ΕΠΏΝΥΜΗ ΑΛΚΟΛΙΚΗ....;) το΄χω.....

όσο για την ηρώ, μήπως την έχει κανείς στο facebook? εγώ όχι....

επίσης δεν έχω την γιώτα μας!!!!! γιατί γιώτα μας δεν σε έχουμε στο facebook? πως γλύτωσες από την δέσποινα εσύ;;;;;; χιχιχιχιιχ

για στείλε τα στοιχεία σου σε π.μ. ... αν θέλεις... αν δεν θέλεις θα σου στείλουμε την δέσποινα!χιχιχιιι

Δόκτωρ που είσαι μανάρι μου;;;;;;;;

Γειά σου Μαρακι μας με τις μπυρίτσες σου!

Ελενα να προσέχεις να μην κουράζεσαι, μπορείς να φέρεις μία εταιρία να στα μαζέψει σε 3 ώρες!!!! όλα!!!!!! και τέλεια!!!!!!

:mrgreen:

καλα καμια μπυριτσα ή κρασακι και τωρα πινω που κ που αλλα το θεμα ειναι καμια βοτκιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα το καλοκαιρι την επινα με χυμο βυσινο (οσεσ φαν τισ βοτκασ να το δοκιμασετε..)πολυ ωραια...

οσο για τισ μπυριτσεσ μαρακι κ τον θηλασμο ,διαβασα τοτε που θηλαζα οτι για να βοηθησουν πρεπει να πιεισ βαρελια με μπυρεσ...........:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλυτερα βοηθουν οι ταμπλετεσ μαγιασ....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ploegisi μπράβο στο γκουγκουφκομωράκι σου!!!!!!! Αφρικανάκι μας!!!! :tongue:

Τσιπουρίτσα ναι για αγορομάνα σε κόβω, ειδικά σε 1 φωτο στο fb που κοιτάζεις το ανιψάκι σου κάνεις μπαμ :D

Αφού θες όμως κοριτσάκι θα βάλουμε τα δυνατά μας!!!! Αν πάλι δεν πιάσουν οι ευχές μας για κοριτσάκι, θα σου κάνουμε δώρο μια απ' αυτές τις μεγάλες κούκλες, για να της φοράς τα φουστανάκια να σου φύγει ο καημός, ε να μην κάνεις και πειράματα με το γιόκα σου!!!!!!!!!

ps1. Η Ηρώ και η Γιωτίτσα μάλλον δεν έχουν fb.

ps2. Η Δεσποινιώ μάλλον ρίχνει τις βουτιές της ή έπνιξε πεθερά και κουνιάδα :mrgreen:

liana θα περιμένουμε τα νέα απ' το γιατρό σου, την Πέμπτη!!!!

Stone πω πω!!!! σολομός στη σχάρα.... μμμμμμμ αγαπημένος!!!!!!

clelia πετάχτηκε ο αφαλούκος σου! Εμένα έχει τεντώσει αλλά είναι ακόμα μέσα, βέβαια δεν έχει το βάθος που είχε, αλλά κρατάει ακόμα... έχει πετάξει και ένα τσ@υτσ@υνάκι στο πάνω μέρος, οπότε μάλλον δεν το γλυτώνω για πολύ... who knows...

Εσένα θυμάμαι που δεν κουνιόταν η κοιλίτσα με τις κλωτσιές της γκομεν@ρ@ς σου, για πες τώρα; Λογικά θα σου δίνει και θα καταλαβαίνεις ε;

Έτσι έτσι να ακούς Αλκίνοο κοριτσάκι, κάνει καλό....!!!!!!

ellain πλάκα έχει αυτό με το ζιζι... βγάλε φώτο για ενθύμιο!!!! :mrgreen: Σε' μένα έχουν σκουρύνει και οι 2 το ίδιο με πιο έντονο εξωτερικό περίγραμμα...

Να μη σκύβεις πολύ κοριτσάκι :wink:

Irini η Αγγελικούλα καλά κρατεί, θα έχει πολύ πλάκα το σκηνικό, εσείς μέσα στη θάλασσα και η Αγγελική απ' έξω να σας προσέχει και να καμαρώνει!!!!!!!

Όσο για το συζυγούκο... του τα λέω κι εγώ αλλά αυτός εκεί.... πάντως κοντός ψαλμός αλληλούια......

maraki κράτα γερά!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αχ βρε κοριτσάκι, μακάρι να ηρεμήσω πρώτα από όλα και να μου στείλει ο Θεός ένα παιδάκι γερό! δεν με νοιάζει τίποτα αλλο!

(αν είναι αγόρι θα ερχομαι να ντύνω τις δικές σας καλέ!;) )

ούτε η γκρέτα έχει fb, που είσαι γκρετόνιο ;;;;; βολτάρεις ή χουζούρια;

αχ βρε παιδιά με έχει τρελάνει το κεφάλι μου, μέρες τωρα! ελπίζω να είναι η ζέστη, η υγρασία, τα αρκουδίσιον κλπ

ακούω αρκετό κόσμο να παραπονιέται για ημικρανίες, κεφαλαλγίες

να θυμηθώ να το πω στην ενδοκρινολόγο αύριο

κουμπαρούλα δεν σου είπα ότι μου άρεσε πολύ το καρότσι που μας έδειξες!

εγώ θα το αγόραζα...αν το είδες live, ωραίο και βολικό στους φίλους σου γιατί να μην το πάρεις; τι παραπάνω θα έβλεπες στο μαγαζί;

Διαφημίσεις

Θα έρθει το νινάκι ψυχούλα μου και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις!

Και σε μας έτσι ήρθε, σε εποχή πολύ ψυχοφθόρα που δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας, ειδικά τότε ήμασταν σε περίοδο τρέλας... (χάσαμε ένα φίλο με πολύ άσχημο τρόπο - πυροβολισμό στο κεφάλι).......

συμβάν 16/1 και ΤΕΡ 21/1.........

Για το κεφάλι προσπάθησε να αδειάσεις τις σκέψεις και αν δεις να επιμένει πήγαινε στο γιατρό!

Δεν θα είναι τίποτα, να χαλαρώσεις χρειάζεται, σ' αυτό θα σε βοηθήσει και ο μπουμπούκος σας!!!

(κι εμείς αν μπορούμε) <3

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

τσα!!!!Εδω ειμαι...

Αγγελικη δεν ηρθες τελικα ε??Και νομιζα οτι δεν θα σου αρεσε ο σολωμος αλλα τωρα που διαβασα εισαι και εσυ fun ε???

Ellain οταν θα ερθεις Βολο με το καλό να κανετε και μια εξορμηση στα μερη μας να σε κερασω καφεδακι και γλυκακι στην αυλή..ειναι πραγματι πολύ όμορφη αλλα 3 χρονια τωρα ο συζ. και εγω δωσαμε τα μαλλια της κεφαλής μας για να την φερουμε εδω που ειναι σημερα..Γκαζονακι, δεντρακια, λουλουδακια, βραχοκηποι κ.ο.κ αααα και πολλά κουνουπια το βραδυ :mad::mad:, για καμια ωριτσα μονο...

Ειρηνη εσεις τουλάχιστον δεν διατρεχετε τον κινδυνο να γινετε μουσκιδι με τα ρουχα για να προλάβετε το Αγγελικακι...θα εισαι ηρεμη στην παραλία!!Ο δικος μου καθε φετος και χειρότερα...

Κλελια κρασοκανατα μου κι εσυ σαν κι εμενα!!!Την Κυριακη στην θαλασσιτσα χτυπησα και το ουζακι μου, χαχα πολύ αραιωμενο βεβαια αλλα το γλυκανισο το γευτηκα μια φορα...

Τσιπουρα γερο παιδακι οπως το λές!!!!Μια κορη καποια στιγμη θα την κανουμε..κι αν οχι, θα δινουμε λεφτα σε beaute,αισθητικους και κομμωτηρια μονο για την πάρτι μας...Εκει δεν θα γκριναζει κανενας απο τους αντρες!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

τσα!!!!Εδω ειμαι...

Αγγελικη δεν ηρθες τελικα ε??Και νομιζα οτι δεν θα σου αρεσε ο σολωμος αλλα τωρα που διαβασα εισαι και εσυ fun ε???

Ναι είμαι Fun και έχω πολύ καιρό να τον γευτώ... όλο θα σας τον έτρωγα :D ... αλλά μ' αφήνουν τα θηρία να φύγω.... :mad:

Ellain οταν θα ερθεις Βολο με το καλό να κανετε και μια εξορμηση στα μερη μας να σε κερασω καφεδακι και γλυκακι στην αυλή..ειναι πραγματι πολύ όμορφη αλλα 3 χρονια τωρα ο συζ. και εγω δωσαμε τα μαλλια της κεφαλής μας για να την φερουμε εδω που ειναι σημερα..Γκαζονακι, δεντρακια, λουλουδακια, βραχοκηποι κ.ο.κ αααα και πολλά κουνουπια το βραδυ :mad::mad:, για καμια ωριτσα μονο...

Κόσμημα η αυλή σας Πετρούλα, φαντάζει όαση..., πήρα μια βαθιά ανάσα, κοίταξα έξω απ' το παράθυρο αλλά τι να δω...; Κεραίες και τσιμέντα... ευτυχώς έχει και λίγο πράσινο απ' το Λυκαβηττό..., αλλά πνίγετε κι αυτό μέσα στα κάλλη της "πρωτεύουσας" :(

Μόνο μελανό σημείο τα κουνούπια, έχω θέμα μʼ αυτά… δεν μʼ αφήνουν σε ησυχία… με μυρίζουν από χιλιόμετρα…

Αφού στο χωριό που ήμουν το ΣΚ έγινα δίχρωμη…

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μόνο μελανό σημείο τα κουνούπια, έχω θέμα μʼ αυτά… δεν μʼ αφήνουν σε ησυχία… με μυρίζουν από χιλιόμετρα…

Αφού στο χωριό που ήμουν το ΣΚ έγινα δίχρωμη…

Ειδες Αγγελικη καθετι με τα καλα του και τα κακα του..ο μικρος ο καημενος εχει γινει σουρωτηρι...απο χτες εχει πριστει το ποδαρακι του απο τσιμπημα στον αστραγαλο και εχει μαυρισει πολύ ασχημα...Eιναι αλλεργικος στα τσιμπηματα και κατευθειαν πριζονται..πολύ τον λυπαμαι γμτ, ειδικα οταν μου ζηταει "μαμα φακοοοοφ" (ζηταει να βαλουμε φαρμακο χαχα)

Την πρωτη φορα που τον ακουσα δεν πιστευα στα αυτια μου..λέω που με στελνει το παιδι μου???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ειδες Αγγελικη καθετι με τα καλα του και τα κακα του..ο μικρος ο καημενος εχει γινει σουρωτηρι...απο χτες εχει πριστει το ποδαρακι του απο τσιμπημα στον αστραγαλο και εχει μαυρισει πολύ ασχημα...Eιναι αλλεργικος στα τσιμπηματα και κατευθειαν πριζονται..πολύ τον λυπαμαι γμτ, ειδικα οταν μου ζηταει "μαμα φακοοοοφ" (ζηταει να βαλουμε φαρμακο χαχα)

Την πρωτη φορα που τον ακουσα δεν πιστευα στα αυτια μου..λέω που με στελνει το παιδι μου???

χαχαχα "μαμά φακοοοφ" :lol:

Έχω μια ανιψιά που έλεγε το ψωμί "μ@υνί" και ως γνωστή ψωμού το ήθελε παντού και πάντα, έτσι σε βόλτα που κάναμε στην Πλάκα, στους Ολυμπιακούς (2004), ξαφνικά σταματάει και τσιριχτά όπως συνηθίζει να μιλάει... αρχίζει να φωνάζει: Μ@ΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......... κόκκαλο όλοι... και οι γνωστοί και οι περαστικοί.... :lol:

Έμεινε στην ιστορία!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...