Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

nenaki είναι τέλειο το παιδί σου, τέλειο!!

Και εμείς το είδαμε πάλι σήμερα, και είναι μεγάαααλο!! Είναι πλέον 2,03cm και στον υπέρηχο διακρίνονται ποδαράκια και χεράκια!! Έβαλα και tickerάκι, όπως βλέπετε... Η καρδούλα μου χτυπάει 172 φορές το λεπτό και ο γιατρός μου είναι super χαρούμενος!! Θα κάνω αύριο τον προγεννητικό έλεγχο και θα με ξαναδεί σε 2 εβδομάδες, μετά θα κλείσουμε ραντεβού για αυχενική και μετά θα με βλέπει κάθε μήνα (ακούς Γκρέτα?? να μην αγχώνεσαι, σε τόσο διάστημα μας βλέπουν οι γιατροί μας από την στιγμή που έχει "δέσει" το νινί).

Οπότε ποιο τσιγάρο και μπύρες μου λέτε (οι τελευταίες είναι οι αδυναμίες μου - λέγε με Ορέστη Μακρή - χικ!)!! Θα με νοιάζουν αυτά όταν το ελατήριό μου έχει χεράκια και ποδαράκια??? Δεν καπνίζω, δεν πίνω και το μωράκι μου βολτάρει μέσα μου. Σήμερα δεν βόλταρε, δεν γούσταρε... Βρε τι κούναγε όλο το σύστημα ο γιατρός, τι το χτύπαγα εγώ απ' έξω, μας έγραφε και μάλλον κοιμότανε :D ...

Με βάζω λοιπόν στην λίστα, υπόψιν ότι κάθε φορά που πηγαίνω στον γιατρό και ο υπέρηχος βγάζει ΠΗΤ +-2 μέρες, εγώ θα αλλάζω την ΠΗΤ μου και στην λίστα και στο tickerάκι μου.

nenaki - 10/9 Σέρρες

despina100 - 2/10 Eλενα

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

ellain - 11/10 Ιασώ (ή Έλενα, θα δείξει...)

tsipoura - 12/10 Λητώ

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα.

ploegisi - 12/10 Βέροια

Γκρετα - 15/10 Θεσσαλονίκη (ακόμα δεν έκανα έφοδο στις κλινικές.:tongue:

maraki32 - 21/10 Λητώ

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nenaki είναι τέλειο το παιδί σου, τέλειο!!

Και εμείς το είδαμε πάλι σήμερα, και είναι μεγάαααλο!! Είναι πλέον 2,03cm και στον υπέρηχο διακρίνονται ποδαράκια και χεράκια!! Έβαλα και tickerάκι, όπως βλέπετε... Η καρδούλα μου χτυπάει 172 φορές το λεπτό και ο γιατρός μου είναι super χαρούμενος!! Θα κάνω αύριο τον προγεννητικό έλεγχο και θα με ξαναδεί σε 2 εβδομάδες, μετά θα κλείσουμε ραντεβού για αυχενική και μετά θα με βλέπει κάθε μήνα (ακούς Γκρέτα?? να μην αγχώνεσαι, σε τόσο διάστημα μας βλέπουν οι γιατροί μας από την στιγμή που έχει "δέσει" το νινί).

Οπότε ποιο τσιγάρο και μπύρες μου λέτε (οι τελευταίες είναι οι αδυναμίες μου - λέγε με Ορέστη Μακρή - χικ!)!! Θα με νοιάζουν αυτά όταν το ελατήριό μου έχει χεράκια και ποδαράκια??? Δεν καπνίζω, δεν πίνω και το μωράκι μου βολτάρει μέσα μου. Σήμερα δεν βόλταρε, δεν γούσταρε... Βρε τι κούναγε όλο το σύστημα ο γιατρός, τι το χτύπαγα εγώ απ' έξω, μας έγραφε και μάλλον κοιμότανε :D ...

Με βάζω λοιπόν στην λίστα, υπόψιν ότι κάθε φορά που πηγαίνω στον γιατρό και ο υπέρηχος βγάζει ΠΗΤ +-2 μέρες, εγώ θα αλλάζω την ΠΗΤ μου και στην λίστα και στο tickerάκι μου.

nenaki - 10/9 Σέρρες

despina100 - 2/10 Eλενα

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

tsipoura - 12/10 Λητώ

ploegisi - 12/10 Βέροια

maraki32 - 21/10 Λητώ

Γεια σου χαρούμενο κορίτσι!!!! μπραβο για το μπεμπακι!!!ειδες βρε χαζο που ανησυχουσες???ολα μια χαρα!!!!:D:D:D:D:D:D

σημερα πηγαμε και εμεις!!! ειδαμε και εμεις χερια ποδια (περιπου δλδ απλα τα ειδαμε να εξεχουν μην φανταστειτε οτι με χαιρεταει κιολας σαν της νενας!!:lol::lol:).. το μπεμπακι μας ειναι 3 εκ!!!! βγαινει μια ολοκληρη εβδομαδα μεγαλυτερο!!!! απιστευτο μου φανηκε!!! αφου το ντοκτορι με ρωτησε αν ειμαι σιγουρη για την τελευταια ΤΕΡ.!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη και εγω που ολα πανε καλα!!! επομενο ραντεβου για υπερηχο σε 3 εβδομαδες για την αυχενικη (την αλλη εβδομαδα βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες...αλλο αγχος και αυτο...αμαν πια...πολυ αγχος ρε παιδι μου!!!)

φιλια

καληνυχτα μανουλες...

Επανήλθα δριμύτερη και με μαλλάκι σούπερ!!Τι να μην έχει όμορφη μανούλα το παιδί μου?

clelia Είναι ολόκληρα 2,03cm το νινί σου?Μπράβοοοοοοοοο!!!Χάρηκα πάρα πολύ!Κι έχει και χεράκια και ποδαράκια!!Αχ τι τέλεια!!!Θέλω κι εγωωω!!!Άρα λογικά την επόμενη φορά που θα πάω στον ντόκτορ θα πρέπει να δω κι εγώ το μωρό μου να με χαιρετάει ε?Λες να μου κλείνει και το μάτι?χαχχχααα!!!Και ναι...τώρα είμαι ήρεμη...αφού όλες πάμε με την ίδια συχνότητα στον γιατρό!

despoina Είδες κι εσύ το νινάκι σου ε?Τέλειααααααα!!!κι εγώ αποτελέσματα αιματολογικών την άλλη βδομάδα θα πάρω.

Καληνύχτα!!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Κάποιος γιορτάζει ποιος να είναιιιιιιιιιιιι?:cool:

Η CLELIAAAAAAAAA!!!:D:D

1008746a1j2faq5tb.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!:D

Να χεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!που θα χεις δηλ με μας παρεϊτσα...:tongue:

Με το καλό να κρατήσεις το νινάκι σου αγκαλίτσα κοριτσάκι!

υ.σ.δεν έχω μαντικές ικανότητες...το είδα στο παλιό πάρεντς...:wink:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

άντε καληνύχτα!!!

πώς κοιμόμαστε τώρα βρε παιδιά....έφαγα και κάτι πίτσες και με πέσανε βαριές η αλήθεια είναι...

Διαφημίσεις

Καλε ποσα γραψατε????:shock::shock::shock:

Κλελια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!

Νενακι ααααααααααχ ειναι απιστευτο ποσο ανθρωπακι ειναι ηδη!!!:-P:-P:-Pπως να μην παθεις πλακα οταν το βλεπεις το ατιμο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεσποινα μην στεναχωριεσαι δεν εισαι η μονη εδω!!!!Απο αυπνιες αλλο τιποτα αφου ο αντρας μου τα εχει παιξει!!!οσο για τους εμετους δεν εχω αλλα εχω τις αναγουλες σε οτι τρωω και πονο στο στομαχι:-(:-(

Γκρετονιο μου εισαι απιστευτη!!!!!Εγω σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο και θα μαθω ΠΗΤ οποτε θα γραψω και εγω μετα:-P

Τσιπουρα μου σε ευχαριστω χαρηκα πολυ που σας βρηκα!!!:lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας :D:D!!!

Και εγώ με την σειρά μου σας εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο, πάντα με υγεία και τέρμα τα άγχη σε ο,τιδήποτε μας αφορά!!

Μπράβο, μπράβο Δέσποινα!! Το νινί σου είναι τεράστιο!! Αφού είπαμε: ένα αλλά λύκος!!

Εγώ σήμερα έκανα τις αιματολογικές στην ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, και θα είναι έτοιμες την Δευτέρα. Δεν τις έκανα όλες, πχ. ερυθράς, ρέζους και κάτι άλλα που είχα κάνει πριν λίγους μήνες δεν χρειάστηκε... Έσκασα 430 ευρώ (λέτε γι' αυτό να είναι έτοιμες τόσο νωρίς?? ;) )αλλά δεν με νοιάζει, είπαμε δεν πάω στο ΙΚΑ για να με συγχίσουν...

Γκρέτα με 'γειά το μαλλί!! Λοιπόν, ρώτησα χθες σε 2 φαρμακοποιούς για τις βαφές ΚΟΡΡΕΣ, μία άσχετη και μία που με ξέρει από τόσο δα μικρό σκατό, και οι 2 τους με διαβεβαίωσαν ότι μπορεί μεν να μην γίνουν τα μαλλιά μου ξανθά οξυζεναρισμένα, αλλά θα βγει καλό το αποτέλεσμα... Παρ' όλο που έχω ανταύγειες και μία ρίζε μέχρι τ' αυτιά!! Ίδωμεν σε 4-5 εβδομάδες, προς το παρόν περιμένουμε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

nenaki - 10/9 Σέρρες

despina100 - 2/10 Eλενα

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

tsipoura - 12/10 Λητώ

ploegisi - 12/10 Βέροια

maraki32 - 21/10 Λητώ

irini83 - 05/10 χιος

νενακι το μωρακι σου ειναι υπεροχο!!!!!με το καλο κοπελα μου!!!!!!

κλελια πολυχρονη!!!να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!με το καλο το ροζουλι μωρακι!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα κοριτσια!

μαλλον ειμαι η μονη που κανω 5-6 τσιγαρα την ημερα ακομα...εχω ενοχες,πρεπει να το κοψω!

πηρα τα αποτελεσματα του προγεννητικου χθες,4 μερες εκαναν να βγουν.εδωσα 60 ευρω,εχω ΤΕΒΕ.δευτερα βραδυ θα τις δει ο γιατρος,που εχω και το δευτερο ραντεβου.κοιλιακο υπερηχο θα μου κανει η κολπικο παλι?

θελω κι εγω φωτο του μωρου μου!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

γεια σας κοριτσακια ομορφα!!!τι μου κανετε?τι φαγατε σημερα????εμεις ειχαμε φασολακια με κρεας.

clelia και δεσποινα μπραβο στα θηριακια σας.παντως εμενα τοσο μικρο δεν το μετρουσε.

ελενη οταν ξανακατεβεις εδω μη ξεχασεις να βρεθουμε!!!!!!σκεφτεσαι καθολου μηπως για ποτε?ο γυναικολογος ποιος ειναι?αν δε θες εδω στειλε πμ.

ααα μη ξεχασω clelia χρονια σου πολλα κοπελα μου,να σαι γερη και ευτυχισμενη!και πανω απο ολα με ενα υγιεστατο μωρακι.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

γεια σου βασω!

να το κοψεις βεβαια το τσιγαρο!!!!

εγω εχω καταμπερδευτει με τους γιατρους κ τι κανει ο καθενας.Σε σχεση με τον δικο μου σε αυτην την εβδομαδα θα σου εκανε κολπικο.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Clelia χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα. Εύχομαι του χρόνου να τα γιορτάσεις με το μωράκι σου αγκαλίτσα.

Νένα το Πάσχα θα ανέβουμε πάνω λέμε αλλά αυτή τη φορά θα πάμε Αλεξανδρούπολη, στην πατρίδα μου! Αν και το ταξίδι είναι πολλές ώρες και δύσκολο με τα μικρά ανυπομονώ!

Ο γυναικολόγος λέγεται Παπαγεωργίου Σπύρος. Είναι σχετικά καινούριος στις Σέρρες αλλά έχει ειδίκευση στο Β επιπέδου και έχει σύγχρονα μηχανήματα. Γνωρίζω τη γυναίκα του καλύτερα μια και σπούδασε και αυτή Ιατρική στην Αλεξανδρούπολη και είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Ο άντρας μου είναι από τη Μεσοράχη και ο γαμπρός μου από τον Λευκώνα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ελα ελενη μου,ναι το ταξιδι σας θα ναι αρκετα μεγαλο αλλα θα εχεις χαρα για την πατριδα σου!

και εγω γνωριζω την βαρβαρα.Στον Σπυρο εκανα την αυχενικη!!!Χρειαζοταν κατι τετοιο εδω στις Σερρες γιατι ειναι ο μοναδικος εδω σε τετοια.(ετσι νομιζω)

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

nenaki - 10/9 Σέρρες

despina100 - 2/10 Eλενα

chris 81 - 2/10 στη Θεσσαλονικη αλλα που ζε ξερω:roll::roll::roll:

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

tsipoura - 12/10 Λητώ

ploegisi - 12/10 Βέροια

maraki32 - 21/10 Λητώ

irini83 - 05/10 χιος

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

nenaki - 10/9 Σέρρες

despina100 - 2/10 Eλενα

chris 81 - 2/10 στη Θεσσαλονικη αλλα που ζε ξερω:roll::roll::roll:

Ελένη - 3/10 Έλενα

clelia - 4/10 Μητέρα

tsipoura - 12/10 Λητώ

ploegisi - 12/10 Βέροια

maraki32 - 21/10 Λητώ

irini83 - 05/10 χιος

Φωτεινη - 12/10 ΙΑΣΩ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...