Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

άσε κλειούλα, μην το συζητάς!!! μιλάμε για πολύ γέλιο η ιστορία! :lol::lol::lol:

και απ' ότι κατάλαβα αργότερα, αυτό που τους πείραξε ήταν ότι δεν "ενέκριναν" το γαμπρό! δεν ήταν του γούστου τους! εκεί να δεις!!! τους σκέφτομαι και γελάω ακόμη μόνη μου!!!

καλά, δεν ξέρω για τους δικούς σας μπαμπάδες, αλλά ο δικός μου πέρασε φάση φιλιππίδη... κατ΄αρχήν ποτέ δε με είπε κορίτσι μου, πάντα το παιδί μου! που σημαίνει ότι δεν ξεχώριζε αγόρια - κορίτσια! και έπρεπε να τον βλέπατε πως έκανε εκεί απο τα 15-18 μου! τρέλα!!!!!:mrgreen:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλησπερα!

βγηκαν τα αποτελεσματα της καμπυλης,παραθετω...

σακχαρο προ ληψεως γλυκοζης 80

σακχαρο 60 λεπτα μετα την ληψη 170

σακχαρο 120 λεπτα μετα την ληψη 135

σακχαρο 180 λεπτα μετα την ληψη 65

αυτααααααααααα...τι λετε?

ο γιατρος αυριο θα τα δει τα αποτελεσματα.

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Βάσω συμφωνώ κι εγώ με την Κλειώ, θα περιμένουμε και τα νέα απ' το γιατρό φυσικά!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα πεπελιτσες μου!! τι μου κανετε??

Τριτη σημερα κι εχω πολλη δουλιτσα, αντε επιτελους πηρα φορα και ποιος με πιανει. Εκλεισα και εισιτηριο για την ερχομενη Τεταρτη, ποιος με πιανει. Βεβαια με στεναχωρει που θα αφησω το μωρο μου, αλλα θα κανω υπομονη, 20 μερες ειναι θα περασουν.

Ισουλα πολυ γελιο η ιστορια με την σκυλιτσα, φαντασου τι εχει να γινει με την γκουγκουφκιτσα!!!

βασω μου αντε να μας πεις τι ειπε ο γιατρος για τις τιμες της καμπυλης γιατι ειμαι λιγο ασχετη.

Σε ολα τα κοριτσακια φιλακια, καλημερες και καλη δυναμη στις εργαζομενες!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!!Τρελη καουρα πλεον...Μ αυτην θα πορευτω και παλι ως το τελος!!!:twisted::twisted::twisted:

Παντως κι εγω κοριτσια αν δεν ερθει το παπακι μου πρωτα δεν λεω μεγαλες κουβεντες (συνηθως σε ο,τι ημουν αντιθετη στην ζωη μου, το λουστηκα και χρειαστηκε να αναθεωρησω), οποτε τα περι πιπιλας, πανας, σλινγκ, καροτσιου και διαπαιδαγωγησης γενικοτερα, θα αφησω τον καιρο να κυλησει και μετα θα μιλησω (σε ενα ειμαι καθετη, δεν θελω να γινει κακομαθημενο, θα πεσει ποινη που θα παει συννεφο!!!)

χιχιιχιχιχι ..ουτε λιγο κακομαθημενο;;;;

Παντως αυτα που σκεφτεσαι τωρα δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που θα κανεις μετα γιατι οπως σωστα λεει η Πετρουλα...

Σε ολα - σε όλα όμως!!- αυτα που μας

κατευθυνουν ειναι τα ιδια τα παιδια με την ετοιμότητα τους!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Εννοείτε ισοροπημενεσ καταστασησ

απλά δεν μπορώ να ακούω κατάστασης

τύπου το αφήνω να κλαίει να κουραστεί για να κοιμηθεί :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

φρίττω και μόνο που το ακούω ..............

τι είναι που το πετάς στην κούνια ?

παναγία μου .....................

λυσσώ θα δαγκώσω οποία το κάνει ορκίζομαι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ποσο μα ποσο συμφωνω!!Αντε να αγκαλιασεις τωρα την κορη μου που ουτ τα4 δεν εκλεισε!!!!Για φιλακι δεν το συζητω...Μια μερα στον υπνο της της εδωσα ενα πολυ απαλο φιλακι στο μαγουλακι..ξυπναει με κοιταει σταβε ,σκουπιζεται(τι σκουπισε δεν ξερω) και μου λεει εντελως τσατισμενα..''Αμαν μ αυτα τα φιλακια σου!!!:twisted:'' Χαχα και ηταν ενα παιδι που ηταν ολο στην αγκαλια!!

Οταν γεννησα και ημουν νοσοκομειο με ζαλιζαν ολοι κανε αυτο μπλα μπλα οχι αγκαλια και αλλα κουλά....ηταν μια φιλη ψυχολογος που ηρθε να μας δει.Εκλαιγε το ζουζουνακι και μου λεει

''Παρε ρε το παιδι σου αγκαλια..ασφαλεια θελει να νοιωσει.Μην το αφηνεις μονο στην κουνια ...Μολις βγηκε απο την κοιλια ξερεις ποσο μονο νοιωθει;;;;''

Δεν αναρωτηθηκα ποτε ξανα για το αν θα πρεπει να το παρω αγκαλια..!!

Οπως και ποτε δεν την αφηνα να κλαει στο κρεβατακι της..Με τιποτα!!!

Βεβαια ο καθενας κανει οτι νομιζει αυτος σωστο ακι καλυτερο γαι το παιδι του!!!

Αυτα...σας ζαλισα....Ηταν που δεν εγραψα χθες!!!

κοριτσια καλησπερα!

βγηκαν τα αποτελεσματα της καμπυλης,παραθετω...

σακχαρο προ ληψεως γλυκοζης 80

σακχαρο 60 λεπτα μετα την ληψη 170

σακχαρο 120 λεπτα μετα την ληψη 135

σακχαρο 180 λεπτα μετα την ληψη 65

αυτααααααααααα...τι λετε?

ο γιατρος αυριο θα τα δει τα αποτελεσματα.

Μια χαρα μου φαινονται..Εγω την πρωτη φορα ειχα 98-195-144-78 και μου ειχε πει μια χαρα!!!Τα δικα σου σουπερ!!!

Καλημερούδια GastroΚόρες!

όπως καταλαβαίνεται είμαι εντελώς χαμένη στον κόσμο του ανηψιού μου!

είναι πραγματικά λαχταριστός!

για τις διαπαιδαγωγήσεις που λέτε... νομίζω ότι η αγάπη αλλά και το μέτρο δεν έβλαψαν κανέναν :D

Όσο για την διαπαιδαγώγηση κι εγώ θέλω να είμαι γλυκιά μανούλα με το μωράκι μου αλλά και ισορροπημένη, να μην είμαι βούτυρο γιατί το χάσαμε το παιχνίδι, αλλά κι αν ακόμα δεν τα καταφέρω (και είμαι πιο πολύ βούτυρο :P) θα έχω το σύζυγο-βράχο να με επαναφέρει στην τάξη.... :rolleyes:

πάμε ένα στοιχηματάκι ότι ο σύζυγος σου θα είναι το βούτυρο soft soft???!!!!!!

;)

δελοιπόν την είχαμε 2,5 ή 3 χρόνια περίπου και μια μέρα, γυρίζουμε με το δημήτρη στο σπίτι και ήταν εκεί ο μπαμπας μου... με τα μούτρα κατεβασμένα... και λέει ότι πηγαίνοντας στο κτήμα την είδε να ... και έγινε κι αυτή μια όμορφη γκαστρούλα! αλλά με μπασταρδάκι! άσχετο! και που λέτε τους πιάνει ένα ψυχοπλάκωμα το μπαμπά μου και τον δημήτρη και πλακώνουν τα τσίπουρα και τα τσιγάρα! λες και ήταν παιδί! κορίτσια έπαθα πλάκα! δεν μπορούσαμε να τους μιλήσουμε για 2 μέρες!

Γελάω τρελά!!!!! δεν το συζητώ αφασία η όλη φάση!

Εγώ το παιδί μου θα το έχω συνέχεια αγκαλιά, από τα αριστερά το σκυλί, από τα δεξιά το νινί!! Ή αντίστροφα!! Ή και τα 2 σκατούλια μαζί στην αγκαλιά μου!! Ίδωμεν!!

και καλά θα κάνεις!

καλημερα πεπελιτσες μου!! τι μου κανετε??

Τριτη σημερα κι εχω πολλη δουλιτσα, αντε επιτελους πηρα φορα και ποιος με πιανει. Εκλεισα και εισιτηριο για την ερχομενη Τεταρτη, ποιος με πιανει. Βεβαια με στεναχωρει που θα αφησω το μωρο μου, αλλα θα κανω υπομονη, 20 μερες ειναι θα περασουν.

καλημέρα και σε σένα πεπελίτσα!!!! με το καλό οι ετοιμασίες σου αλλά χαλαρά να μην κουράζεσαι!!!!!

Λιάνα καλημέεεραααα :)

Ρένα μου μια χαρά τα λες! όσο είναι στην κοιλιά όποτε είναι άμεσα συνδεδεμένα, όταν βγούν ... τους λείπει η επαφή, την χρειάζονται!!! μωράκια είναι!

Να σας πω και κάτι ακόμα; Δεν το ήξερα να περνάμε όλο αυτό το άγχος αγωνία κλπ κλπ και να φοβόμαστε να το κρατήσουμε και αγκαλιά! Δεν πάμε καλά!!!!!!

σας χαιρετώ προς το παρόν! φιλάκια

Καλημέρα σκατούλες μου!!! 9 + Σήμερα

Περάσαμε σε μονοψήφιο!!!

Όπως και στο tickerάκι μου πέρασα σε 2ψήφιο νούμερο μέχρι την ΠΗΤ μου... Άντε να περνάει ο καιρός να δω αυτό το ροζ μωρό!!!

Δεν σας έχω πει ότι κάθε φορά που ξυπνάω από βραδινό ή μεσημεριανό ύπνο μου ρίχνει μια κλωτσιά (έτσι για καλημέρα). Και αν δεν την ρίξει από μόνη της

όταν ακούει το ξυπνητήρι (διότι πλέον ακούνε και αντιδράνε στους εξωτερικούς ήχους), χαϊδεύω την κοιλιά μου και μου ρίχνει μια να έχω να θυμάμαι!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Τι κανετε σημερα??Πως ειστε???

Εγω απολαμβανω το καφεδακι μου στην αυλή, ο γιος μου παιζει με τα παιχνιδια του, μονολογει και που και που -αν μπορω να καταλάβω καλά- πετάει και απο κανενα "μαμωτο"..Χτες εμπαινε μες το σπιτακι του και εκανε τον παγωτατζη και μου ελεγε "μαμα ελα, πατωτοοο".. σημερα ο παγωτατζης μαλλον τα πήρε με κανεναν πελάτη και τον βριζει..χαχα

Ανυπομονω και εγω να ερθει η Πέμπτη να πάω στο γιατρό να μου πει πως ειναι το ζουζουνι, να παρω και τις τελευταιες οδηγιες και την Παρασκευη θα εχω βαλιτσοκατασταση..Σαββατο πρωί πρωί με τη δροσια αναχωρουμε για εξωτικους προορισμους!!!!!:D:D

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοπελάρες!!!!!!!!!

ellain ήταν να μην το πάρεις απόφαση, τώρα δε σε σταματά τίποτα :D

Με προσοχή φυσικά!

Renah φάε ανανά για τις καούρες ή έστω πιες τον σε χυμό. Τι γέλιο έχει αυτό με τα σκατούλια που σκουπίζονται όταν τα φιλάς..... το έκανε ο αδερφός μου (η αδυναμία μου), μέχρι και μεγάλος....... :lol:

Τσιπουράκι να χαρείς τον ανιψιό σου και με το παραπάνω!!! Είναι ένας γλύκας!!! Άντε παίρνεις ένα δείγμα για το πως θα είναι ο δικός σου γιος, γιατί σ' έχω για αγορομάνα εσένα!!!!!!!! (Σου πηγαίνει)

Όσο για το σύζυγο soft... το λέει και το πιστεύει ότι θα στέκεται στο ύψος του και εγώ βέβαια τον πειράζω και του λέω: κοίτα να μη σε δω λιωμένο βούτυρο, χειρότερο απ' τον Τασούλη (τον κουμπάρο μας).... :P

Άντε Clelouko έφτασε η ώρα!!!!!!!! Και κοντοζυγώνει και το νινί!!!!! Τι καλά!!!!!!! Φτου Φτου

Stone με το καλό να δεις το ζούζου σου την Πέμπτη. Προς το παρόν καμαρώνεις το μεγάλο σου!!!!!!! Αφασία είναι το παιδί!!!!!!! Φαντάζομαι το σκηνικό... να έρθω μια βόλτα από κει να τον "χαζέψω";;; :tongue:

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια: μάκια μάκια μάκια!!!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα όλη μέρα!!!

μόλις γυρίσαμε από το γιατρό μας! 1,5 ωρίτσα ήμασταν εκεί! τέλεια! η γκουγκουφκίτσα μας είναι πλέον 858 γραμμάρια! μεγάλωσε η μπεμπούλα! επίσης οι μετρήσεις είναι όλες όπως πρέπει και η ανάπτυξή της πέφτει ακριβώς με την ημερομηνία της πητ... όχι σαν κάποιες άλλες που την αλλάζουν συνεχώς :wink::lol:

κάναμε και το doppler test! ούτε κι αυτό το ήξερα ότι θα το έκανε ο γιατρός μου και πότε, όπως και με την αυχενική... αν και μας είπε ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη, και πάλι οι μετρήσεις ήταν σούπερ! από εγκέφαλο σκίζουμε!!!

κάναμε και μια κουβεντούλα για το που θα γεννήσω... και βέβαια άκρη δε βρίκαμε... ακόμα έχουμε χρόνο βέβαια, αλλά πρέπει να καταλήξω...:rolleyes: μετά τις διακοπές!

εσας μια χαρούλα σας διαβάζω, ελενάκι με προσοχή πολλή κοπέλα μου, τα περασα κι εγώ πρόσφατα και δεν είναι εύκολο! πετρούλα μου πέμπτη γιατρό και μετά μας χαιρετάς ε? τυχερουλα!!! κλειώ την έχεις μάθει να λέει από τώρα καλημέρα? ξεφτέρι θα γίνει! κι εμένα μου είπε ότι είναι πολύ καλό που έχει από τώρα πρόγραμμα! ρένα μου υπομονή με τις καούρες, πάρε κανα χαπάκι μωρέ! κουμπαρούλα έχεις δίκιο, όλα με μέτρο θα πρέπει να γίνονται... αλλά όταν έχεις το θαυματάκι αγκαλιά... βάσω η καμπύλη σου είναι μέσα στα όρια, περίπου τόσο θα είναι και η δική μου αν πάρουμε τα δεδομένα της προηγούμενης φοράς! αγγελική μου καλημέρα και φιλάκια και σε σένα και στην κουκλίτσα σου!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Τι κανετε σημερα??Πως ειστε???

Εγω απολαμβανω το καφεδακι μου στην αυλή, ο γιος μου παιζει με τα παιχνιδια του, μονολογει και που και που -αν μπορω να καταλάβω καλά- πετάει και απο κανενα "μαμωτο"..Χτες εμπαινε μες το σπιτακι του και εκανε τον παγωτατζη και μου ελεγε "μαμα ελα, πατωτοοο".. σημερα ο παγωτατζης μαλλον τα πήρε με κανεναν πελάτη και τον βριζει..χαχα

είναι τρέλα ο Ντένις σου!!!!!!! ;)

Τσιπουράκι να χαρείς τον ανιψιό σου και με το παραπάνω!!! Είναι ένας γλύκας!!! Άντε παίρνεις ένα δείγμα για το πως θα είναι ο δικός σου γιος, γιατί σ' έχω για αγορομάνα εσένα!!!!!!!! (Σου πηγαίνει)

Αγορομάνα εγώ; σοβαρά; να πω την αλήθεια πάντα κοριτσάκι ήθελα .... όσο για τον καλό μου αυτός μόνο κοριτσάκι θέλει.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ας μας αξιώσει ο Θεός κι εγώ ένα φουστανάκι θα το φοράω σε ότι κι αν είναι!!!!χιχιχιχιχιχιιιιιι :tongue::tongue:

Κουμπαρούλα μου μπράβο σας!!!!! φτου φτου φτου!

Καλημερούδια!!!

ploegisi τέλεια όλα μπράβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨

Άντε να πάμε και εμέις τη Πέμτη στο γιατρούλη ανυπομονώ...

Να σας ρωτήσω κοριτσάκια, εχει σκουρύνει πολύ ο αφαλός μου είναι φυσιολογικό?

Stone με το καλό να δεις το ζούζου σου την Πέμπτη. Προς το παρόν καμαρώνεις το μεγάλο σου!!!!!!! Αφασία είναι το παιδί!!!!!!! Φαντάζομαι το σκηνικό... να έρθω μια βόλτα από κει να τον "χαζέψω";;; :tongue:

Να ερθεις καλη μου Αγγελικη, κερναμε σολωμο με ρυζακι και μαριδουλα τηγανητη για μεσημεριανό!!!

μόλις γυρίσαμε από το γιατρό μας! 1,5 ωρίτσα ήμασταν εκεί! τέλεια! η γκουγκουφκίτσα μας είναι πλέον 858 γραμμάρια! μεγάλωσε η μπεμπούλα! επίσης οι μετρήσεις είναι όλες όπως πρέπει και η ανάπτυξή της πέφτει ακριβώς με την ημερομηνία της πητ... όχι σαν κάποιες άλλες που την αλλάζουν συνεχώς :wink::lol:

Μπραβο!!!Τελεια η γκογκουφκιτσα!!(το 'πα καλά??? στραμπουληξα και τη γλώσσα μου..χαχα)

Αγορομάνα εγώ; σοβαρά; να πω την αλήθεια πάντα κοριτσάκι ήθελα .... όσο για τον καλό μου αυτός μόνο κοριτσάκι θέλει.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ας μας αξιώσει ο Θεός κι εγώ ένα φουστανάκι θα το φοράω σε ότι κι αν είναι!!!!χιχιχιχιχιχιιιιιι :tongue:

Και εγω για αγορομανα σε εχω..μου βγαζεις εναν ωραιο δυναμισμό και εναν τσαμπουκα που μου αρεσει!!!Μωρε τρελο αν σου ερθει ο γιος, πως θα το φορατε το φουστανακι???Θα παθει σοκ ο πατερας!!!χαχαχ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μπράβο μπράβο Ploegisi με το κοριτσάκι σας!!!! :D :D

liana!! Έχει σκουρύνει ο αφαλός σου??? :D Εμένα όχι (τώρα που κάθομαι στην δουλειά σήκωσα μπλουζάκι και έλεγξα)! Απλά έχει βγει όξω (ο μισός). Γενικότερα ο αφαλός μου δεν φαινόταν, ήταν χωστός, τώωωωωρα, φαίνεται και ντυμένη που είμαι ότι προεξέχει :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...