Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγκυουλες μου κάλος σας βρήκα πάλι έλειπα στο χωριό μου πέρασα φανταστικά ενιαία αδυνατών να διαβάσω τα νέα σας

ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

έχω ραντεβού για ντοπλερ στις 9 Αύγουστου μακριά μου φαίνετε

τέλος πάντων

αλήθεια πόσο συχνά σας βλέπει ο γιατρός σας?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσιπουριδι τρελα η τριτροχη (συγγνωμη σε ποιον βαφτισιμιο την πηρες προ 2ετιας???εχεις κι αλλον??), την tenere την εχεις δει? για πολυ wild καταστασεις http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1672, λειπει ο Στηβ Ντουζος, ροδα-τσαντα και κοπανα!!!χιχιχιχχιχιχιιχ

Τωρα ρωτησες την καταλληλη..χαχα

Ειμαι λίγο αυστηρη εγω Ελένη..αν και γενικα δεν είχα καθολου υπομονη, με τον μικρο απεκτησα πολλές αντοχες και υπομονη φυσικα..Πολλή κουβεντα και πολλά οχι (οταν πρεπει), φυσικα εξηγώντας γιατι..

Τον βαζω και τιμωρια όταν κανει κτ πολύ κακό και εχει αποτελεσμα μπορω να πώ(πχ μας δαγκωνε, τωρα οχι)

Με τον καιρό βλέπω μεγαλη αλλαγη και συνεργασια απο μερους του..Μακαρι να πάμε ετσι σε όλα!!!

Θα τα δεις όλα στην πορεία, ειναι πολύ συναρπαστικα και ενδιαφεροντα τα οσα μας περιμενουν..

Έλενα έχω ήδη ένα βαφτηστήρι τον ανηψιό του καλού μου!!!!!! είναι στα 5 τώρα!

Πετρούλα πολύ ΜΕ αρέσεις!!!

Αχ μεγάλη κουβέντα έχετε ανοιχτή θα πω λόγια της αδέρφης μου που εφάρμοσα

Πάρε το παιδί σου αγκαλιά μην το αφήνεις να κλαίει

τι θα πει να μάθει ?

να μάθει να είναι μόνο ?

πότε άλλοτε θα είναι τόσο μικρό?

Έλα πάρε μου έλεγε τον δικό μου τον γιο 13 χρόνων τώρα αγκαλιά δεν κάθετε

λιώσε τiς παλάμες σου στο κορμακι του απο τα χαδια σου :-D:grin::-D:grin::-D

κανένας δεν έπαθε τίποτα από υπερβολική αγκαλιά μπορώ όμως να σου δήξω εκατομμύριο ανθρώπους στερημένου από μητρική αγκαλιά Μου πιπιλούσε κάθε μέρα

είμαι αυστηρή με το γιο μου εφαρμόζω τιμωρία

δεν κλότσησε ποτέ κανένα

δεν δάγκωσε ποτέ κανέναν

ένα απόλυτα πυθαρχιμενο ανθρωπάκι

υ βαρέθηκε τη αγκαλια μου κυριολεκτικά

απόλυτα ανεξάρτητος

Πετρούλα πολύ ΜΕ αρέσεις!!!

Εμενα να δεις πως με αρεσεις!!!χαχα φιλακια!!

Ηλιανα και φυσικα δεν μιλαμε για την αγκαλια και φυσικα δεν τιθεται λόγος για χαδια..Για ισορροπημενες καταστασεις μιλάμε μιας και η ανατροφη ενος παιδιου κυριως περιλαμβανει αγκαλιες και φιλια αλλα όχι μόνο αυτα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εμενα να δεις πως με αρεσεις!!!χαχα φιλακια!!

Ηλιανα και φυσικα δεν μιλαμε για την αγκαλια και φυσικα δεν τιθεται λόγος για χαδια..Για ισορροπημενες καταστασεις μιλάμε μιας και η ανατροφη ενος παιδιου κυριως περιλαμβανει αγκαλιες και φιλια αλλα όχι μόνο αυτα...

Εννοείτε ισοροπημενεσ καταστασησ

απλά δεν μπορώ να ακούω κατάστασης

τύπου το αφήνω να κλαίει να κουραστεί για να κοιμηθεί :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

φρίττω και μόνο που το ακούω ..............

τι είναι που το πετάς στην κούνια ?

παναγία μου .....................

λυσσώ θα δαγκώσω οποία το κάνει ορκίζομαι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εννοείτε ισοροπημενεσ καταστασησ

απλά δεν μπορώ να ακούω κατάστασης

τύπου το αφήνω να κλαίει να κουραστεί για να κοιμηθεί :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

φρίττω και μόνο που το ακούω ..............

τι είναι που το πετάς στην κούνια ?

παναγία μου .....................

λυσσώ θα δαγκώσω οποία το κάνει ορκίζομαι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλε που τα διαβασες αυτα??Σε αλλο θεμα??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλε που τα διαβασες αυτα??Σε αλλο θεμα??

γενικά το είπα ..το έχω ακούσει.

και μου έχει μείνει :confused::confused::confused::confused:

απλα το αναφερα εδω σε περίπτωση

που κάποια μέσα από το καφέ

το εφαρμόσει κινδυνεύει να την δαγκώσω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαααααααααααα τολμιστε αν θετε

καλο απογευμα καλο μου εχω σιδερο με το σαραβαλο και μπιαχχχχχχχχχχ

κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τον χρήστο μας! μακάρι να συνέλθει πλήρως και να σταθεί ξανά στα πόδια του! όπως φαίνεται όμως οι προσευχές όλων που τον θέλουν ξανά κοντά τους πιάνουν! και όλων όσων το έμαθαν και προσευχήθηκαν μαζί μας χωρίς να τον γνωρίζουν! ευχαριστούμεεεεεεεεεεεε!!!

όσο για το πόσο αυστηρές θα είμαστε και ποιου είδους διαπαιδαγώγηση θα δώσουμε στα παιδιά μας, είναι πολύ μεγάλη κουβέβτα, και αν δεν έρθει η ώρα η καλή, πολλες κουβέντες γίνονται! το καλύτερο πάντα είναι να μη φτάνουμε στα άκρα... και από τις δύο πλευρές!

ρε κορίτσια έχω ένα θεματάκι με το καρότσι του μωρού... δεν ξέρω τι να κάνω... αυτά που μου αρέσουν δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά για να μπορέσω να τα δω... χθες είδα έναν φίλο φίλου που είχε το maxi cosi mura http://www.maxi-cosi.com/media/brochure/MaxiCosi/consumer_brochure_maxi-cosi_2010_INT.pdf και βέβαια το αγόρασε από το εξωτερικό και ξετρελάθηκα!!! έχει και πολύ όμορφα χρωματάκια όπως είδα! άλλά δεν πωλούνται στην ελλάδα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

και όπως λέει και ένα γνωστος αν δεν πάει τριαντα λεπτά το καρπούζι εγω στη θάλασσα δεν μπάινω.

Καλό!!!!!!!!! Ξέρω κι εγώ πολλούς έτσι... φέτος όμως μπορεί να το τηρήσω κι εγώ

Καλέ στη Θρασκιά ήταν η Στέλλα; κρίμα δεν το είδα... και έβλεπα μέχρι 8:15 περίπου αλλά έλεγε για τα κάτι 300€ που κόβουν και κάτι άλλα που δίνουν χωρίς λογική (σε μη άπορους κλπ) μετά έφυγα για δουλειά... κρίμα :(

ploegisoula επιτέλους ευχάριστα για το φίλο σας!!! να προσέχεις κουκλίτσα μου

Γιωτίτσα το ευχόμαστε αυτό για την Ηρώ

Ειρηνάκι μακάρι να είσαι στη γκαστρω-συνάντηση

Γεια σου μαμαλευτεράκι, εμένα ο γιατρός με βλέπει ανά 2 μήνες ο ίδιος και μήνα-παρά μήνα με άλλον (βλέπε αυχενική & Β επιπέδου)

Βρε κόρες, για τι τάπες μιλάτε; Είμαι άσχετη λέμε.... :roll:

θα συνεχίσω τα σχόλια απ' το σπίτι... φιλάκια!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

"""και όπως λέει και ένα γνωστος αν δεν πάει τριαντα λεπτά το καρπούζι εγω στη θάλασσα δεν μπάινω."""

επειδή πήρατε πολύ φόρα όσον αφορά τα καρπούζια, για κάντε καμιά βόλτα στην αγορά!!! 0,25? σήμερα το πρωί στο μανάβη!!! τι περιμένετε λοιπόν??? βουτήξτεεεεεεεεεεεεεεεε

ηλιάνα εγώ πηγαίνω περίπου ανά μήνα! αλλά και όποτε και εφόσον χρειαστεί, πηγαίνω και τσόντα!

αγγελική μου προσέχω όσο μπορώ! αλλά είπαμε, σε δική μας δουλειά δεν είναι κι εύκολο να το αφήσεις! προσμένω τις διακοπούλες μας! οι τάπες είναι οι πιπίλες!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

"""και όπως λέει και ένα γνωστος αν δεν πάει τριαντα λεπτά το καρπούζι εγω στη θάλασσα δεν μπάινω."""

επειδή πήρατε πολύ φόρα όσον αφορά τα καρπούζια, για κάντε καμιά βόλτα στην αγορά!!! 0,25 σήμερα το πρωί στο μανάβη!!! τι περιμένετε λοιπόν??? βουτήξτεεεεεεεεεεεεεεεε

ηλιάνα εγώ πηγαίνω περίπου ανά μήνα! αλλά και όποτε και εφόσον χρειαστεί, πηγαίνω και τσόντα!

αγγελική μου προσέχω όσο μπορώ! αλλά είπαμε, σε δική μας δουλειά δεν είναι κι εύκολο να το αφήσεις! προσμένω τις διακοπούλες μας! οι τάπες είναι οι πιπίλες!

Καρπουζάκια ε; έφερα 5 απ' το χωριό, ο σύζυγος δηλαδή :mrgreen:

0,25 ε; φαντάσου πόσο τα παίρνουν απ' τους παραγωγούς... κατάντια...

Καλή και η δουλίτσα Ελένη μου, αλλά το γκουγκουφκάκι ακόμα καλύτερο ;). Και εννοείτε πως καταλαβαίνω ότι κάνεις ότι καλύτερο μπορείς!!!!!

Πιπιλίτσα λοιπόν η τάπα, μάλιστα... με μπερδεύεται γλυκές μου.... ας ξεκινήσουμε από τις βασικές έννοιες :lol:

Όσο για την διαπαιδαγώγηση κι εγώ θέλω να είμαι γλυκιά μανούλα με το μωράκι μου αλλά και ισορροπημένη, να μην είμαι βούτυρο γιατί το χάσαμε το παιχνίδι, αλλά κι αν ακόμα δεν τα καταφέρω (και είμαι πιο πολύ βούτυρο :P) θα έχω το σύζυγο-βράχο να με επαναφέρει στην τάξη.... :rolleyes:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

πέντε καρπούζια? ποιος θα τα φάει? χιχιχι :mrgreen::D εμείς μισό παίρνουμε και με το ζόρι τελειώνει! για τους παραγωγούς δεν θα το συζητήσουμε τώρα, ο μπαμπάς αγρότης και ξέρω πως είναι...

εσύ αγγελική μου θα έχεις το σύζυγο βράχο, εγώ μάλλον το αντίθετο! καταλαβαίνεις!

δε σας έχω πει τη φάση... έχουμε ένα σκυλάκι, την έρρη, ένα γλυκύτατο κοκεράκι! λοιπόν την είχαμε από πολύ μικρούλα, δώρο του αδερφού μου για τους αρραβώνες μας! στο προηγούμενο σπίτι μας στην εξοχή, στην αυλή. από τότε βέβαια που έπρεπε να μείνουμε σε διαμέρισμα δεν την πήραμε μαζί μας, αλλά τη φροντίζουν οι δικοί μου στο εξοχικό. λοιπόν την είχαμε 2,5 ή 3 χρόνια περίπου και μια μέρα, γυρίζουμε με το δημήτρη στο σπίτι και ήταν εκεί ο μπαμπας μου... με τα μούτρα κατεβασμένα... και λέει ότι πηγαίνοντας στο κτήμα την είδε να ... και έγινε κι αυτή μια όμορφη γκαστρούλα! αλλά με μπασταρδάκι! άσχετο! και που λέτε τους πιάνει ένα ψυχοπλάκωμα το μπαμπά μου και τον δημήτρη και πλακώνουν τα τσίπουρα και τα τσιγάρα! λες και ήταν παιδί! κορίτσια έπαθα πλάκα! δεν μπορούσαμε να τους μιλήσουμε για 2 μέρες!

και από τότε κατάλαβα πως ένιωθε ο μπαμπακας μου όταν έφτασα τα 15+ και πως θα συμπεριφερόταν ο δημήτρης αν κάναμε κόρη! και να τα μαααας!!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

πέντε καρπούζια? ποιος θα τα φάει? χιχιχι :mrgreen::D εμείς μισό παίρνουμε και με το ζόρι τελειώνει! για τους παραγωγούς δεν θα το συζητήσουμε τώρα, ο μπαμπάς αγρότης και ξέρω πως είναι...

εσύ αγγελική μου θα έχεις το σύζυγο βράχο, εγώ μάλλον το αντίθετο! καταλαβαίνεις!

δε σας έχω πει τη φάση... έχουμε ένα σκυλάκι, την έρρη, ένα γλυκύτατο κοκεράκι! λοιπόν την είχαμε από πολύ μικρούλα, δώρο του αδερφού μου για τους αρραβώνες μας! στο προηγούμενο σπίτι μας στην εξοχή, στην αυλή. από τότε βέβαια που έπρεπε να μείνουμε σε διαμέρισμα δεν την πήραμε μαζί μας, αλλά τη φροντίζουν οι δικοί μου στο εξοχικό. λοιπόν την είχαμε 2,5 ή 3 χρόνια περίπου και μια μέρα, γυρίζουμε με το δημήτρη στο σπίτι και ήταν εκεί ο μπαμπας μου... με τα μούτρα κατεβασμένα... και λέει ότι πηγαίνοντας στο κτήμα την είδε να ... και έγινε κι αυτή μια όμορφη γκαστρούλα! αλλά με μπασταρδάκι! άσχετο! και που λέτε τους πιάνει ένα ψυχοπλάκωμα το μπαμπά μου και τον δημήτρη και πλακώνουν τα τσίπουρα και τα τσιγάρα! λες και ήταν παιδί! κορίτσια έπαθα πλάκα! δεν μπορούσαμε να τους μιλήσουμε για 2 μέρες!

και από τότε κατάλαβα πως ένιωθε ο μπαμπακας μου όταν έφτασα τα 15+ και πως θα συμπεριφερόταν ο δημήτρης αν κάναμε κόρη! και να τα μαααας!!!!

Κορυφή η ιστοριούλα σου......:lol: ώστε έτσι ο μπαμπάς και ο Δημητράκης!!!! Ετοιμάσου Ελενάκι μου!

Όσο για το καρπούζι... κρατάει 4 μέρες το καθένα, τρώμε το 1/4 κάθε μέρα... 1 γαβάθα στο μπαλκόνι.... :mrgreen:, οπότε έχουμε απόθεμα για ένα 20ήμερο.....

Πάω να κάνω μπανάκι και να κόψω καρπουζάκι μετά, να φάμε με το σύζυγο που χτίζει κορμί στα γυμναστήρια....

Φιλάκια!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ωχ ωχ! χτίζει και κορμί! κι εσύ να τον περιμένεις με δροσερό καρπούζι... τι ωραία! άντε και καλή συνέχεια...:wink:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Aχαχα ploegisi!!!!

Τρελλή η ιστορία σου!! Και πλακώσανε τα τσίπουρα???? Μου θύμισες σκηνή από το 50-50 στην οποία ο Φιλιππίδης (που συνέχεια έλεγε παιδί μου-παιδί μου), πίνει τσίπουρα σκασμένος επειδή η κόρη του παντρεύεται / έμεινε έγκυος / γέννησε κ.ο.κ.

Μα πίνανε τσίπουρα επειδή η σκυλίτσα π@δ@χτηκε??? Αχαχαχα!!!

Μαμαλευτεράκι εγώ πηγαίνω κάθε μήνα στον γυναικολόγο μου!!

Εγώ το παιδί μου θα το έχω συνέχεια αγκαλιά, από τα αριστερά το σκυλί, από τα δεξιά το νινί!! Ή αντίστροφα!! Ή και τα 2 σκατούλια μαζί στην αγκαλιά μου!! Ίδωμεν!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...