Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τη Στέλλα την είδα τυχαία και εγώ το πρωί.

Για την πιπίλα φυσικά δεν είναι κανόνας. Στο γιο μου είχα πάρει πάρα πολλές πιπίλες και όλες πήγαν για πέταμα γιατί πήρε τελικά μετά από τους 3 μήνες. Δυσκολευτήκαμε όμως να τη κόψουμε σε αντίθεση με το γιο της Πετρούλας. Η κόρη μου πήρε σχεδόν από την αρχή. Και τα δυο θήλαζαν αποκλειστικά χωρίς πρόβλημα.

Όσο για τη θάλασσα νομίζω ότι όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο φοβούνται. Θέλει λίγη υπομονή στην αρχή και όχι πίεση. Εμείς φέτος πλατζουρίζουμε αλλά εκεί που σκάει το κύμα προς το παρόν.

Αλήθεια η Ηρώ που χάθηκε;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσιπουράκι μου η δική σου τρέλα για τα 2τροχα είναι γνωστή πλέον... δεν ξαφνιάστηκα καθόλου... μάκια μάκια!!!! :D

Clelouko στο χαλαρό τα μπανάκια, γοργονοκόρη!!!!!!!

Εγώ μπανάκι ακόμα γιοκ, έτσι άφησα το σύζυγο να πάει με τον brother μου σε πισίνα το ΣΚ. Εγώ είμαι της θάλασσας, αλλά ήθελα να δω τη μανούλα μου και να τα πούμε..... μου έχει λείψει, γι' αυτό και δεν με απασχόλησε το θέμα!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλα είστε εντελώς τρελλοκομεία δεν το συζητάω, ξέρετε ποιές λέω εσείς οι δύο με τις μηχανές.

Ναι Ellain όντως δεν σας είπα τα νέα μου, λοιπον εγω το ΠΣΚ πήγα στο πατρικό μου στην Ευβοια και ξεκουράστηκα αρκετά, πηγαμε και για μπάνιο αλλα μόνο τα πόδια μου έβρεξα γιατι μου φάνηκε κρύα η θάλασσα και όπως λέει και ένα γνωστος αν δεν πάει τριαντα λεπτά το καρπούζι εγω στη θάλασσα δεν μπάινω. Ομως κάναμε αρκετές βολτίτσες, φάγαμε τον αγλέορα και είδα και όλες μου τις φίλες, εχω πολλες εκει που μου είχαν λείψει.

Liana πάντα άξια καλή μου και με το καλό, όσο για μέρος για διακοπές και εγωΒόρεια Ευβοια θα σου πρότεινα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

κορίτσια μου πολυλογούδικα!!!

καλέ δε σας προλαβαίνω! το πράγμα κι αυτό??? χαχαχχαχ!!! όπως κατάλαβα όλες και από κάτι έχετε να πείτε! πολύ πράγμα όμως! δεν έχω κουράγιο να απαντήσω σε όλες! πειράζει? θα με συγχωρέσετε???:roll::roll::roll:

είδα κι εγώ το πρωί στη θρασκιά τη στέλλα με τα slings... ενδιαφέροντα είναι, αλλά πολύ πιεσμένα τα βλέπω τα μωράκια ρε κορίστια! αφήστε που μου δίνει την αίσθηση ότι κολλάνε πολύ στη μαμά και άντε μετά να συνηθίσουν χωρίς τη μυρωδιά της και την αγκαλιά της! κλαίει λέει και θέλει αγκαλιά... τι να πω... όπως τα μάθει ο καθένας... δική μου γνώμη πάντα, χωρίς παρεξήγηση...

αυτό για την πιπίλα δεν το είχα ακούσει να πω την αλήθεια, αλλά και στην τάπα είμαι κι εγώ λίγο κατά... άντε να δούμε, ελπίζω να μην κάνω τελικά τα εντελώς αντίθετα από αυτά που σκέφτομαι και λέω!

φιλάκια σε όλες και πραγματικά κάνω υπομονή... ο γιατρός μου σύστησε ξεκούραση γενικότερα, αλλά δε γίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον! όσο με παίρνει, μένω σπίτι...

μη με αγχώνετε με την ηρώ μας... μάθατε κάτι? παντως έχει να μπει από περίπου 20 ιουνίου... μακάρι να τρέχει κι αυτή με τη δουλειά της!

α!!! και έχω και ευχάριστα νέα από το φίλο μας!!! ξύπνησε και αντιδράει! περιμένουμε και τα καλύτερα από μέρα σε μέρα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Μπράβο βρε ploegisi για τον φίλο σας!! Σιδερένιος!!!

Liana ξέχασα πριν: πάντα άξια!!!

Βρε τρελλαμένες!! Καμικάζι θα τα κάνετε τα μωρά??

Ploegisi για το sling έτσι σκέφτεται και η αδελφή μου... Ότι συνηθίζουν τα μωρά στην αγκαλιά... Αφενός δεν το θεωρώ τόσο κακό, το δικό μου θα το κατσιάσω (δήλωση!), αφετέρου τα sling τα φοράς στην μεταφορά σε εξωτερικούς χώρους κυρίως, δλδ δεν είσαι με το μωρό συνέχεια πάνω σου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Α μπράβο βρε Ploegisi πολυ ωραία τα νέ απο το φίλο σου ελπίζω να αναρρώσει τελείως και εσυ να ξεκουράζεσαι αφου σου το σύστησε ο γιατρός.

Οσο για την Ηρώ πιστευώ οτι είναι όλα καλά απλώς το έχει αμελήσει να μπεί, λίγο με τη δουλεια και τα μπάνια γιατι φαντάζομαι θα κάνει μπάνια στην Κρήτη είναι δεν μπορεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

όπως λέει και ένα γνωστος αν δεν πάει τριαντα λεπτά το καρπούζι εγω στη θάλασσα δεν μπάινω.

.

Μήπως ο γνωστός σου είναι ο άντρας μου;;;;; :lol::lol::lol:

χαίρομαι που πέρασες καλά!!!!! άντε την επόμενη φορά θα πλατσουρίσεις λίγο... θα έχει πέσει και η τιμή του καρπουζιού!

αυτό για την πιπίλα δεν το είχα ακούσει να πω την αλήθεια, αλλά και στην τάπα είμαι κι εγώ λίγο κατά... άντε να δούμε, ελπίζω να μην κάνω τελικά τα εντελώς αντίθετα από αυτά που σκέφτομαι και λέω!

α!!! και έχω και ευχάριστα νέα από το φίλο μας!!! ξύπνησε και αντιδράει! περιμένουμε και τα καλύτερα από μέρα σε μέρα!

σχετικά με την πιπίλα, αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα μωράκια που δεν κανουν πιπίλα βάζουν το δάχτυλο και δεν κάνει για αυτό και τους δίνουν την πιπίλα (έτσι έκανα κι εγώ και μετά σιδεράκια.... κινητά ευτυχώς), οι καινούργιες πιπίλες πάντως δεν τους χαλάνε τα δοντάκια, ούλα κλπ

όσο για την τάπα καμιά φορά την κρίνω απαραίτητη :lol: ..... κρίνοντας από αυτά που έχω δει περιφερειακά και μόνο βέβαια.....

το σίγουρο είναι ότι όλες μας θα αναθεωρήσουμε πολλά και για πολλά στη ζωή μας γενικότερα, οπότε βλέποντας και πράττοντας!

για τον φίλο σου έχω να πώ μόνο εύγε!!!! γρήγορη ανάρρωση να έχει και ο Θεός μαζί του!

αχ ποσο πολυ θα το ηθελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα,ποτε δεν ξερεισ....αληθεια για ποτε κανονιζετε?μηπωσ και τυχει να ειμαι αθηνα για το ντοπλερ..

.

πότε είπαμε αγαπούλες; ξέχασα!

Οσο για την Ηρώ πιστευώ οτι είναι όλα καλά απλώς το έχει αμελήσει να μπεί, λίγο με τη δουλεια και τα μπάνια γιατι φαντάζομαι θα κάνει μπάνια στην Κρήτη είναι δεν μπορεί.

μακάρι βρε γιώτα μου!

Διαφημίσεις

Πλοηγηση μπραβο στον φιλο σας!!Ευχομαι συντομα και σπίτι του απολύτως υγιης!!!

Για την πιπίλα φυσικά δεν είναι κανόνας. Στο γιο μου είχα πάρει πάρα πολλές πιπίλες και όλες πήγαν για πέταμα γιατί πήρε τελικά μετά από τους 3 μήνες. Δυσκολευτήκαμε όμως να τη κόψουμε σε αντίθεση με το γιο της Πετρούλας. Η κόρη μου πήρε σχεδόν από την αρχή. Και τα δυο θήλαζαν αποκλειστικά χωρίς πρόβλημα.

Σιγουρα..με τα παιδια δεν υπάρχουν κανονες!!

σχετικά με την πιπίλα, αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα μωράκια που δεν κανουν πιπίλα βάζουν το δάχτυλο και δεν κάνει για αυτό και τους δίνουν την πιπίλα (έτσι έκανα κι εγώ και μετά σιδεράκια.... κινητά ευτυχώς), οι καινούργιες πιπίλες πάντως δεν τους χαλάνε τα δοντάκια, ούλα κλπ

Αν εβλεπα οτι βαζει δαχτυλο στο στομα, εννοειται πως θα εδινα την πιπιλα..Σε εμας δεν ετυχε να την πάρει απο νωρίς..οταν ειδα οτι ταλαιπωρειται με πρισμενα ουλα κλπ την εδωσα και αν στην αρχη του φανηκε περιεργο, μια χαρα ανακουφιζοταν...

Απο αυτα που εχω διαβασει και εγω, ολα λίγο πολύ εξαρτωνται κι απο κτ..Στη δικη μας περιπτωση ηταν τα μαλλια μου (για τον υπνο)..Πάντως ολες αυτες οι εξαρτησεις κοβονται πολύ δυσκολα γμτ..Εγω ειδα κι επαθα για να κοψει το χάιδεμα των μαλλιων..Ηταν το πιο δυσκολο που καταφεραμε, ακομη και απο την πάνα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

να χαρω εγω μια γοργονουλα, τρελοΚλελια!!! Προσεχε παιδι μου με τις κωλοτουμπες στην θαλασσα, σε λιγο θα μου πεις οτι παιζεις και κοκκορομαχιες να τραβηξω τις κοτσιδες μου!!!!

Τσιπουριδι τρελα η τριτροχη (συγγνωμη σε ποιον βαφτισιμιο την πηρες προ 2ετιας???εχεις κι αλλον??), την tenere την εχεις δει? για πολυ wild καταστασεις http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1672, λειπει ο Στηβ Ντουζος, ροδα-τσαντα και κοπανα!!!χιχιχιχχιχιχιιχ

Γιωτιτσα καλη η ατακα του φιλου σας, θα την υιοθετησω γιατι κι εγω δεν ειμαι απο της τολμηρες! Οσο για την βολτιτσα, μια χαρα σας βρισκω. Ωραια ειναι μωρε το καλοκαιρακι με φιλους και παρεες...

Παντως κι εγω κοριτσια αν δεν ερθει το παπακι μου πρωτα δεν λεω μεγαλες κουβεντες (συνηθως σε ο,τι ημουν αντιθετη στην ζωη μου, το λουστηκα και χρειαστηκε να αναθεωρησω), οποτε τα περι πιπιλας, πανας, σλινγκ, καροτσιου και διαπαιδαγωγησης γενικοτερα, θα αφησω τον καιρο να κυλησει και μετα θα μιλησω (σε ενα ειμαι καθετη, δεν θελω να γινει κακομαθημενο, θα πεσει ποινη που θα παει συννεφο!!!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

σε ενα ειμαι καθετη, δεν θελω να γινει κακομαθημενο, θα πεσει ποινη που θα παει συννεφο!!!

χαχα σ'αυτο και αν δεν θα'πρεπε να εισαι απόλυτη!!!

Πάντως για ολα υπαρχει η καταλληλη ηλικια και μια μεθοδος για να εφαρμοσεις το καθετι..αλλιως σε παιρνει η μπαλα και μια κατασταση που μπορει ευκολα να σταματησει πριν καν καταλάβει το παιδι, τελικα να γινει συνηθεια μεγαλη και να δυσκολεψει πολύ ο αποχωρισμος απο αυτες τις βρεφικες συνηθειες..

Σε ολα - σε όλα όμως!!- αυτα που μας κατευθυνουν ειναι τα ιδια τα παιδια με την ετοιμότητα τους!!

Σε ολα - σε όλα όμως!!- αυτα που μας κατευθυνουν ειναι τα ιδια τα παιδια με την ετοιμότητα τους!!

Αυτο ειναι το πιο σωστο!! Αλλα κι απο την αλλη, τι κανεις με ενα παιδακι επιμονο, λες ναι σε ολα??? Anyway, βλεποντας και κανοντα!!

Ισουλα, μπραβο στον φιλαρακο σας που συνερχεται!! σιδερενιος να ειναι!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τωρα ρωτησες την καταλληλη..χαχα

Ειμαι λίγο αυστηρη εγω Ελένη..αν και γενικα δεν είχα καθολου υπομονη, με τον μικρο απεκτησα πολλές αντοχες και υπομονη φυσικα..Πολλή κουβεντα και πολλά οχι (οταν πρεπει), φυσικα εξηγώντας γιατι..

Τον βαζω και τιμωρια όταν κανει κτ πολύ κακό και εχει αποτελεσμα μπορω να πώ(πχ μας δαγκωνε, τωρα οχι)

Με τον καιρό βλέπω μεγαλη αλλαγη και συνεργασια απο μερους του..Μακαρι να πάμε ετσι σε όλα!!!

Θα τα δεις όλα στην πορεία, ειναι πολύ συναρπαστικα και ενδιαφεροντα τα οσα μας περιμενουν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...