Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρήνη μου, άστε κι εγώ τα 2 τελευταία κιλάκια τα τσίμπησα σε 2-3 μέρες, έβλεπα τη ζυγαριά και απελπιζόμουν... το ΣΚ που δε ζυγίστηκα ήμουν πιο λίγο από τις καθημερινές... τι να πω είναι και ψυχολογικό το θέμα...

Σας την έκανε το Αγγελικάκι με τα μπανάκια... άλλα παιδάκια δεν είχε εκεί να παρασυρθεί;

τσιπουράκι όλα τα μωρά στην πίστα στην κυριολεξία!!!!!!

ειχε παιδακια αλλα εκεινη απτοητη....

και να φανταστειτε οτι στο σπιτι μολισ τελειωσει το μπανιο τησ και την σηκωνει ο αντωνησ για να βγει απο την μπανιεριτσα τσιριζει και κλαιει που δεν την αφηνουμε αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::confused::tongue::tongue:

τσιπουρακι ωραιο το πλωμαρι ε?απλα οι αποστασεισ ηταν λιγο ψιλοχαλια...μου κανει εντυπωση που τοσο μεγαλο νησι δεν ειχε σε καποια σημεια οδικο δυκτιο!!!!!!!!!!!!!εννοω οτι μπορει να θελαμε να παμε Αγιασο που φαινοταν παρα πολυ κοντα μασ αλλα παρολα αυτα επρεπε να γυρισουμε το μισο νησι για να βρεθουμε εκει!!!!!!!!!..απο το πλωμαρι ηταν χωματοδρομοσ...

πιο μεγαλη εντυπωση μου εκανε που πηγαμε σε μια παραλια τα βατερα(η επομενη παραλια απο το πλωμαρι)και για να φτασουμε εκει εχτοσ του οτι καναμε 1 ωρα δρομο (και πηραμε και την συντομη διαδρομη...:roll:)τα 10 χιλιομετρα ηταν χωματοδρομοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να φανταστειτε οτι αυτη η παραλια θεωρειται απο τισ πιο φημισμενεσ οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στην ευρωπη αφου εχει μηκοσ 10 χιλιομετρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ παρολα αυτα οι διαδρομεσ ηταν απιστευτεσ ,ελαιωνεσ,δαση και γαλαζιο τησ θαλασσασ!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά εγώ θα ρωτήσω: στον αποκλειστικό θηλασμό το μωρό δεν πρέπει να πιπιλάει πιπίλες καθόλου επειδή έτσι μπερδεύεται?? Καλά έχω καταλάβει? Αν δλδ θηλάσω αποκλειστικά, δεν του δίνω πιπίλες εκείνη την περίοδο??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα και καλή βδομάδα!!!

τι καλημέρα δηλαδή?!?! μεσημέριασε! μόλις γύρισα από το μαρτύριο καμπύλης ζακχαρου... βαρέθηκα τη ζωή μου! ευτυχώς δε ζαλίστηκα καθόλου και η κοπέλα ήταν πολύ "ελαφροχέρα"!!!

και αύριο ραντεβουδάκι στο γιατρο μας!!! θα δούμε το γκουγκουφκάκι μας!!!!!!!!! πολύ μου έλειψε το σκατούλι! θα χει μεγαλώσει κιόλας τώρα!

κορίτσια σας διάβασα αλλά δε θα σχολιάσω τίποτα τώρα, δεν είμαι σε φάση, έχω λίγη προετοιμασία για την εβδομάδα! όλο το σκ δουλειά, την κυριακή εξετάσεις για τα πιτσιρίκια μας!!! κι εκείπου έλεγε ουφ τέλος... άλλη μια στις 25 του μήνα! έχουμε καινούργιους! καλά να μαστεεεεεεεεεεεεεεε!!!

φιλιά σε όλα τα μαγουλάκια και μόλις έχω χρόνο τα ξαναλέμε

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Μπαίνω σφηνα μιας και εχω λίγη δουλείτσα στο σπίτι να απαντησω στην Κλέλια μας!!

Κλέλια ο δικος μου πήρε πιπιλα μετα τον 5ο μηνα και την εδωσα κυρίως για ανακουφιση απο τα δοντακια του, την κοψαμε πολύ ευκολα μετα απο 10 μηνες (μονο στα 5 πρωτα λεπτα του υπνου τη χρησιμοποιουσε)..Νομιζω ομως οτι δεν υπαρχει λόγος να δωσουμε την πιπιλα, εμενα προσωπικα σαν ταπα μου ακουγεται κι ας ηθελα πολλες φορες να τη χρησιμοποιήσω...:oops::oops::oops:

Ναι στον θηλασμο λειτουργει αποτρεπτικα...Κανει το βρεφος συγχυση θηλών..μεχρι τους 3 πρωτους μηνες οι ειδικοι συστηνουν "καθολου πιπιλα"

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά εγώ θα ρωτήσω: στον αποκλειστικό θηλασμό το μωρό δεν πρέπει να πιπιλάει πιπίλες καθόλου επειδή έτσι μπερδεύεται?? Καλά έχω καταλάβει? Αν δλδ θηλάσω αποκλειστικά, δεν του δίνω πιπίλες εκείνη την περίοδο??

ο ανηψιός μου θηλάζει κανονικά και έχει και πιπίλα, δεν τον βλέπω να μπερδεύεται .......... το φαί φαί το κροκοδειλάκι!

επίσης του δίνει και από το μπουκάλι μια στο τόσο (μετά τον 2ο μήνα) έτσι ώστε αν χρειαστεί κάποια στιγμή να μπορέσει να τον ταίσει και κάποιος άλλος :wink:

(αυτό χρειάστηκε κάποια στιγμή γιατί ήταν λίγο αρωστούλα και δεν είχα πολύ γάλα.... οπότε έδωσε μπουκάλι)

μου άρεσε αυτό με την τάπα ! χιχιχιιι (μέτα το είδα)

Πετρούλα τέλεια φωτό ο ταρζανάκος σου!!!!! φτου φτου καλέ!

Διαφημίσεις

ειρηνη λες να μας έρθεις καμιά βόλτα???? ετοιμάζουμε μάζωξη!

αχ ποσο πολυ θα το ηθελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα,ποτε δεν ξερεισ....αληθεια για ποτε κανονιζετε?μηπωσ και τυχει να ειμαι αθηνα για το ντοπλερ..

Irini καλως ήρθατε απο τις διακοπούλες και διαβαζω οτι περάσατε τέλεια, μπράβο κοριτσάκι, θα πάτε πουθενά αλλου ή να πω και του χρόνου.

γιωτιτσα μου μαλλον οχι...και εδω που πηγαμε πολυ μασ ηταν,αφου ουτε καν το περιμεναμε!!!!!

το εχω ακουσει κι εγω αυτο ,αλλα επισησ εχω διαβασει οτι δεν ισχυει...

τησ αγγελικουλασ παντωσ τησ εδινα!!!καλυτερα μαλλον θα μασ πουνε οι πιο εμπειρεσ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλή βδομάδα Κοριτσάκια!!!

Αν και στην αθήνα πέρασα ένα ωραίο ΣΚ, παντρεύαμε ένα ζευγάρι και είχαμε γλέντια!

Το μωράκι μου θα βγει ζωηρούλι, απο batchelor σε γαμό και όλο ξενύχτια!

Πέμπτη πάμε στο γιατρούλη και επιτέλους μπήκα και εγω στον 7ο, πως περνάει έτσι ο καιρος!!!!

Κορίτσια θέλω διακοπές δεν την παλεύω άλλο, θέλω θάλασσαααααααααααα!!!!! Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μέρος κανένα 3ωρο από αθήνα όχι νησί αλλά με θάλασσα????

Φιλάκια σε μανούλες και μωράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή βδομάδα Κοριτσάκια!!!

Αν και στην αθήνα πέρασα ένα ωραίο ΣΚ, παντρεύαμε ένα ζευγάρι και είχαμε γλέντια!

Το μωράκι μου θα βγει ζωηρούλι, απο batchelor σε γαμό και όλο ξενύχτια!

Πέμπτη πάμε στο γιατρούλη και επιτέλους μπήκα και εγω στον 7ο, πως περνάει έτσι ο καιρος!!!!

Κορίτσια θέλω διακοπές δεν την παλεύω άλλο, θέλω θάλασσαααααααααααα!!!!! Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μέρος κανένα 3ωρο από αθήνα όχι νησί αλλά με θάλασσα????

Φιλάκια σε μανούλες και μωράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γειά σου κοριτσάκι!!!! πάντα άξιοι να είστε!!!!!

όσο για τα ξενύχτια .. καλά είπα ότι έχετε ξεσαλώσει!!!!! μπράβο :) και ακόμα ένα μπράβο για τον 7ο!!!!!!

3ωρο από αθήνα...με τέλεια θάλασσα... εκτός από εύβοια που είναι το πρωτο που σκέφτηκα τί λες για πλαταμώνα, άγιο παντελεήμονα???? τέλεια παραλία! επίσης σε 3 ώρες πας και πόρτο χέλι :)

Σουσουραδιτσες μου εμφανιστηκατε ολες ε???

Irini καλωσηρθατε!!! τι πλακα με το αγγελικακι να μην μπαινει θαλασσα. Παντως απο μωρα γνωστων ξερω οτι μπορει την μια χρονια να κλαινε και να οδυρονται και την επομενη να μην μπορεις να τα ξεκολλησεις. Υπομονη του χρονου, θα καθεσαι εσυ με το μωρο εξω και το αγγελικακι θα κανει μακροβουτια με τον μπαμπα. Αν και χαζευοντας τηλεοραση το πρωι, ειδα την γνωστη Στελλα απο το αστερακι να δειχνει κατι ωραια υφασματα αδιαβροχα που γινονται σλινγκ κι ετσι φορας μαγιω, φορας το σλινγκ, παιρνεις το μπεμπακι και κανεις μαζι μπανιο(!!!!!). Ιδωμεν...

Κλελουκο ελα παμε δυνατααααα λεμε!!!! λιγες μερες μετραμε!!!ποσες?ποσες?? 10!!!ελα καλη εισαι! θα περασουν οι μερες, θα φτασουμε στην συναντηση και δεν θα το καταλαβεις!! Για την ερωτηση περι πιπιλας, οχι μονο δεν εχω ιδεα, αλλα δεν το ειχα ακουσει και ποτε. Ειδες ποσα μαθαινουμε εδω μεσα...

λιανα τι λες για Ναυπλιο ή Πηλιο?? Αν θες Πηλιο, μιλα με πλοηγηση να σου δωσει πληροφοριες μια και θα παει.

Ρενα τρελοκοριτσαο, ηθελα να ηξερα που βρισκεις εσυ κι η τσιπουρα ολα τα ωραια σχεδια που μας βαζετε για καλημερες και καλη εβδομαδα!!

Ισουλα καλη δουλεια, κοριτσι μου και υπομονη. Οσο υπαρχει δουλεια, μην στεναχωριεσαι. Πιστεψε με, αν δεν υπηρχε θα αγχωνοσουν πολυ περισσοτερο... smile!!!

tsipouraki τρελο, που φτιαχνεις και ριμες του ανιψιου σου!!Καλε τρελη θα την καταντησεις την αδερφη σου, μην της λες τετοια για μηχανες!! Κι εγω λεω τετοια στον πεθερο μου., οτι θα παρουμε του μωρου μηχανη ηλεκτροκινητη οταν παει 4 και τρελαινεται, δες εδω-->http://www.4youthesite.gr/products.php?pid=15646&pc=1882&top15 για πολλη αλητεια μιλαμε!!!

Αγγελικακι κουραστηκες στο ταξιδι?? εμεις πηγαμε στο βουνο χθες και τα φτυσα, και αναρωτιεμαι πώς θα παω Βολο για να ψαξω σπιτι. Χλωμο το βλεπω να πηγαινω... Οσο για την πιεσουλα θα σε μαλωσω!!! Τοσον καιρο ειχες να την παρεις?? Παρε πιεσομετρακι ή πηγαινε στο φαρμακειο της γειτονιας. Γρηγορα!!

Γιωτιτσα, ΧΑΛΛΛΑΡΑ ως πολυ χαλαραααααα το παω, δεν γινεται κι αλλιως.... Εσυ πώς εισαι? Εγραψες για μας αλλα δεν μας ειπες τα δικα σου!!

Χρυσακι κ Πετρουλααα αλο και φιλακιαααα !!!

ΗΡΩ στελνω τσιπουρα Κρητη τωρα!!!!Κι αυτην την φορα θα ειναι για σενα, που μας εχεις ανησυχησει!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τσιπουράκι πιες τώρα που μπορείς γιατί μετά θα κοπούν όλα αυτά ;)

Γιωτίτσα έχεις μνμ

clelia ξέπλυμα στενοχώριας; ίδωμεν.

Για την πιπίλα το έχω ακούσει κι εγώ αλλά δεν έχω εμπειρία...

Ειρήνη η Αγγελικούλα έχει άποψη... :tongue:

ploegisi πέρασε και το "μαρτύριο" της καμπύλης, καλά αποτελέσματα και πολλά φιλάκια στο γκουγκουφκάκι σας αύριο!!!

Γεια σου liana! Με το καλό κι εσύ στον 9ο και συγχαρητήρια για το γάμο και την κουμπαριά. Φιλιά και στο δικό σου ζουζούνι την Πέμπτη.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

http://global.pegperego.com/toys-catalog/2010/Ducati+Desmosedici

αυτήν έχω παρει στον βαφτησιμιό μου (προ διετίας, προ ΔΝΤ.....)

άστα αρώστια! την καβάλαγε κι ελεγε : " είμαι ο ΡόΘι....."

:lol::lol::lol:

επίσης δεν τολμούσαμε να δούμε το φινις στο moto gp γιατί ο ρόσι κάνει πάντα σούζα.... ο μικρός τρελαινόταν κι ελεγε ουζααααα κι εμεις του λέγαμε ότι όποιος κάνει σούζα είναι πολύ κακό παιδί!

(έχουμε εμεις μηχανή, έχουν και οι γονεις του...... οπότε δεν την γλυτώνουμε )

ετοιμαστείτε αγορομάνες για τρελά γλέντια!!!!!!!!!! :wink:

Όσο θετική να είμαι στο sling, δεν θα φόραγα το μωρό μου για να κολυμπήσουμε μαζί... Θα φοβόμουν πολύ... Προτιμώ κουλουρίτσα για αρχή, μετά μπρατσάκια και μετά θα το κάνω ψαρίνι σαν και μένα...

Έχει λυσσάξει η αδελφή μου όταν πηγαίνουμε στην θάλασσα "Μην κάνεις κρόουλ". Όσο και να της λέω ότι καμία σχέση με παλιά, κάνω πολύ μαλακές κινήσεις, εκείνη φοβάααααααται... Το Σάββατο μάλιστα είχε τόσο καλή θάλασσα που δεν ήθελα να βγω. Κολύμπησα στα βαθιά, έκανα μακροβούτια, μόνο κωλοτούμπα δεν έκανα καθώς πριν μία εβδομάδα που το επιχείρησα η πανέξυπνη ζαλίστηκα... είδα τον ουρανό σφοντύλι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Όσο θετική να είμαι στο sling, δεν θα φόραγα το μωρό μου για να κολυμπήσουμε μαζί... Θα φοβόμουν πολύ... Προτιμώ κουλουρίτσα για αρχή, μετά μπρατσάκια και μετά θα το κάνω ψαρίνι σαν και μένα...

Έχει λυσσάξει η αδελφή μου όταν πηγαίνουμε στην θάλασσα "Μην κάνεις κρόουλ". Όσο και να της λέω ότι καμία σχέση με παλιά, κάνω πολύ μαλακές κινήσεις, εκείνη φοβάααααααται... Το Σάββατο μάλιστα είχε τόσο καλή θάλασσα που δεν ήθελα να βγω. Κολύμπησα στα βαθιά, έκανα μακροβούτια, μόνο κωλοτούμπα δεν έκανα καθώς πριν μία εβδομάδα που το επιχείρησα η πανέξυπνη ζαλίστηκα... είδα τον ουρανό σφοντύλι...

δεν είναι τυχαίο το ότι είμαστε ψάρια.... :tongue:

littlemermaidlove300x300.jpg

να προσέχεις γοργονάρα μου!!!!!!! :D

Αγγελικακι κουραστηκες στο ταξιδι?? εμεις πηγαμε στο βουνο χθες και τα φτυσα, και αναρωτιεμαι πώς θα παω Βολο για να ψαξω σπιτι. Χλωμο το βλεπω να πηγαινω... Οσο για την πιεσουλα θα σε μαλωσω!!! Τοσον καιρο ειχες να την παρεις?? Παρε πιεσομετρακι ή πηγαινε στο φαρμακειο της γειτονιας. Γρηγορα!!

ellain μου, κουράστηκα στην επιστροφή αλλά πιο πολύ όταν φύγαμε την Παρασκευή, γιατί ήμουν καθιστή 9 ώρες στη δουλειά και άλλες 4,5 περίπου στο ταξίδι... τα είδα όλα...., στην επιστροφή ήμουν πιο ξεκούραστη αλλά δεν παύει να πιάστηκα κι εκεί...

Έχεις δίκιο για την πιεσούλα, αλλά αμέλεια κανονική...... μιας και ξέρω ότι είμαι υποτασική.... Α και ακόμα δεν έχω επισκεφτεί καρδιολόγο για τις ταχυπαλμίες, όπως μου είχε συστήσει ο γυναικολόγος, γιατί ήμουν καλύτερα, αλλά έγινε επανεμφάνιση...:roll:

Τρελιάρα ellain θα τον στείλεις αδιάβαστο, πριν την ώρα του, τον πεθερό με αυτά που του λες, άκου ducati στα 4.....:lol:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...