Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα Pokemon ε???Δεν εχω παρακολουθησει τις περιπετειες αυτου του ηρωα, ομως εγω τον φωναζω Ντενις (ο Τρομερος!!)..κι εντελως συμπτωματικα εχω ακουσει κι απο αλλους να τον αποκαλούν ετσι...

Μονο τα ποδαρακια μου εβρεξα..να σου πω δεν ειμαι και πολύ της θαλασσας!!Της παραλίας ειμαι περισσότερο, ειχε και μια ωραια δροσια κατω απο την ομπρελα, αλλο πραγμα!!Ετρεχε ο συζυγος να προλάβει..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή μας εβδομάδα!!!!

Ειρηνάκι μου καλώς μας ήλθες!!!! τον ανηψιό τον έχω ταράξει με τα φιλιά μου και τα κόλπα μου! του λέω:

" Θα πάμε εκδρομή , με τη μηχανή! " αυτός γελάει, η αδελφή μου στα κλαδιά και μόνο με τη σκέψη! χιχιχιχι

μετά του παραθέτω τα μέρη από τα οποία θα περάσουμε με τη μηχανή από την ανκόνα μέχρι την ελβετία (διαδρομή που έχουμε κάνει... αχ τέλεια) του στυλ:

" Θα πάμε στην Μπολόνια, τα φάμε Μακαρόνια" .....

" Στο Κομο όταν βρεθούμε με τον Κλούνει θα τα πούμε" χιχιχιχιχιχιιιιιιιιιιι :lol::lol::lol:

το έχω χάσει το ξέρω!!!! αλλά επειδή είμαι και η επίτιμη Χαστουκίστρα του october power...... (κι εγώ γέλασα πολύ με την ηλεκτρονική σφαλιάρα!)

Μαράκι τι κ@λογρια!!!!!!!!!! Πολύ Κιουρία σε βρίσκω.... έπρεπε να της έλεγες κάτι για την τσουτσούνα του γιού σου!!!!!!

Μπήκατε και στον 7ο πολλές τσουπρίτσες μου! Μπράβο και σκόρδα!!!!

Πετρούλα μου γέλασα πολύ με τον ταρζάν στην θάλασσα, φαντάστηκα το σκηνικό να πέφτει ο σύζυγος με τα ρούχα!!!!!

Ελένη μου τί καλά με το μπανάκι!!!!! ωραίο να ξεφεύγει κανείς, έστω και λίγο, έστω και κοντά!!!! :)

Κλέλια αύριο: 9 και αύριο!!!!!!! τέλειο !

Έλενα σήμερα θα δω μία φίλη μου ερωτική μετανάστρια στον Βόλο! είναι καθηγήτρια αγγλικών, ζει εκει τα τελευταία 3 χρόνια και περνάει σούπερ! Θα της πω για εσένα ώστε να έρθετε σε επαφή για μαθήματα μιας και είναι στον χωρο ... αργότερα βέβαια!

Σε όλα τα κοριτσάκι μου φιλάκια μου πολλά αλλά πιο πολλά στις κοιλίτσες σας!!!!!!!! <3

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνάκι καλωσηρθες!!!πως περασατε ???σουπερ ε??για πες μας φουσκωσες μπολικο και συ???:P

μια χαρα χρυσουλα!!!!!!!

οσο για το φουσκωμα...αχ κοριτσια μαλλον τισ τελευταιεσ μερεσ που παρατηρω ενα πριξιμο (ποδια,κοιλια κτλ)ισωσ λογω ζεστησ ή κατακρατησησ λογω διακοπων (ευτυχωσ η πιεση ειναι νορμαλ..)ειχε επιπτωση και στο κοιλουμπακι!!!!!!μετα το μπανακι μου χτεσ γυρνω κ βλεπω την κοιλια και ηταν γεματη ραγαδεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προφανωσ τσιτωσε αποτομα και βγηκαν οι ραγαδεσ....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Γυρίσαμε από ΣΚ χθες και είχε τρομερή κίνηση, κάναμε πάνω από 5 ώρες για μια διαδρομή περίπου 3 ωρών… τελείωσε όμως και σήμερα πάλι πίσω! Μέτρησα και την πίεση μου (από την αυχενική είχα μη με βρίσετε…) 11 με 5 καλή ήταν.

Μου λείψατε ομορφούλες μου! Σας είδα και στον ύπνο μου σήμερα.. Είχαμε πάει για φαγητό σε μαγαζί με ζωντανή μουσική και έβρεχε και ήμουν με κάμπριο…… τι καλά!!!!! :tongue:

Τσιπουράκι αυτό με τα χαλιά στα δωμάτια των μωρών δεν το ήξερα, για πες…

Με το καλό την Τετάρτη να πάρεις τα αποτελέσματα και να είναι όλα τέλεια και τη χαρά και συγκίνηση που νιώθεις με την αδερφούλα σου και το ανιψάκι σου, να τα νιώσεις 2πλάσια σε σένα!!!

Ploegisi με το καλό να δεις αύριο το μωράκι σου!!! Το φιλαράκι σου πλακίτσα έκανε, έτσι δεν είναι; Αν όχι τι να πω…….

Γιωτίτσα πήρατε τα πράγματα της μικρούλας σου; Ακούω για στρωματάκι…

Δέσποινα με το καλό να μπεις και στον 9ο. Και το άγχος δε βοηθάει στην απώλεια βάρους. Χαλάρωσε κοριτσάκι και διασκέδασε την παραμονή σου στη Ζάκυνθο. Χ@σε το συζυγόσογο…… Το νινάκι σου φαίνεται αγγελουδάκι αν κρίνουμε και από τη Μελίνα…. Κι εγώ έχω φώτο από το μωράκι μας αλλά δεν έχω scanner…

Clelouko, chris και Ειρήνη κι εσείς με το καλό να μπείτε στο μήνα σας!!!

Κοριτσάκια για κιλάκια μιλάτε και αγχώνομαι κι εγώ… Είμαι το λεγόμενο γιο-γιο. Αδυνατίζω-παχαίνω… τι καλό που κάνω στο δέρμα μου… γκρρρρρρρ

Έχασα στην αρχή 4-5 κιλά και στη συνέχεια πήρα πολλά…. τώρα είμαι περίπου +4, αν και μετά το ΣΚ περίμενα να έχω ξεφύγει πολύυυ, αλλά είμαι καλύτερα απʼ ότι περίμενα... Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας…

Ειρηνάκι καλωσόρισες!!! Ραγάδες στην κοιλίτσα ε; Εγώ έκανα στο στήθος.... μου έδωσε και κρεμούλα ο γιατρούλης (της Β) γιατί είχε κοκκινίσει η περιοχή....

Vasdelaki μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!! Πάντως δε θέλω να σε αγχώσω, όταν μας είπε κι εμάς ο γιατρός της Β επιπέδου ότι: "Είναι ένα πολύ καλό μωρό" όπως γράφεις κι εσύ, η δικιά μας άρχισε τα νάζια και δε γύριζε με τίποτα να δούμε την καρδούλα…. Μπήκαμε-βγήκαμε 4 φορές μέχρι να μας κάνει τη χάρη!!!!!! :D

Ανατρίχιασα με το σύζυγο σου!

Ελενάκι θα έρθει η ώρα και για τις διακοπούλες, μη μου στεναχωριέσαι.

Ellain έκανες το πρώτο βήμα για τη μετακόμιση! Φυσικά και θα προσέχεις!!! Αχ τι δουλειά κι αυτή; Άντε να τον χαρείς κι εσύ λιγάκι το συζυγούκο σου!!!!! Να δίνεις γλυκάκι στο νινί σου για να παίρνει τα πάνω του. Εγώ έχω βρει το κουμπί της και ανταποκρίνεται!!!

Stone μπυρίτσες ε; Εγώ 1-2 τζουρίτσες κλέβω μόνο… Ο μπόμπιρας τον τρέχει το μπαμπά ε; Βουτιά με το ζόρι...

Μαράκι μην αγχώνεσαι με τις λαλακίες που λένε… και να ήταν μόνο γιαγιάδες πάει στο καλό….

Renah hello!!!

Γ@μώτο Ηρώωωωωωωωωω……..

Φιλάκια σε όλες, ελπίζω να μην ξέχασα κάτι!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα χρυσουλα!!!!!!!

οσο για το φουσκωμα...αχ κοριτσια μαλλον τισ τελευταιεσ μερεσ που παρατηρω ενα πριξιμο (ποδια,κοιλια κτλ)ισωσ λογω ζεστησ ή κατακρατησησ λογω διακοπων (ευτυχωσ η πιεση ειναι νορμαλ..)ειχε επιπτωση και στο κοιλουμπακι!!!!!!μετα το μπανακι μου χτεσ γυρνω κ βλεπω την κοιλια και ηταν γεματη ραγαδεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προφανωσ τσιτωσε αποτομα και βγηκαν οι ραγαδεσ....

κρεμούλα να βάζεις!

για πες μας τί έκανε η αγγελικούλα στις διακοπές;

αλήθεια, σε ποιο μέρος μεινατε; έχω χρόνια να πάω στην λέσβο αλλά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις!

Γειά σου Αγγελικούλα!!!!!!!! :)

(γενικά τα συνθετικά χαλιά μαζεύουν ακάρια, οπότε καλό είναι να τα αποφεύγουμε, πόσο μάλλον σε παιδικο - βρεφικό δωμάτιο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ για αναπνευστικούς λόγους )

με κάμπριο.....!!!!!!!!! έχετε ξεσαλώσει μου φαίνεται , μπύρες, κάμπριο, βόλτες, πάρτυ, μπάνια

άντε συμαζευτείτε καλέ!!!!

εννοείτε πως σας κάνω πλάκα! να περνάτε καλά για να είναι χαρούμενα και τα μωράκια!

με κάμπριο.....!!!!!!!!! έχετε ξεσαλώσει μου φαίνεται , μπύρες, κάμπριο, βόλτες, πάρτυ, μπάνια

άντε συμαζευτείτε καλέ!!!!

εννοείτε πως σας κάνω πλάκα! να περνάτε καλά για να είναι χαρούμενα και τα μωράκια!

Το κάμπριο ήταν στον ύπνο μου καλέ, στη βολτούλα που πήγαμε όλες μαζί!!!!!! :tongue:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Το κάμπριο ήταν στον ύπνο μου καλέ, στη βολτούλα που πήγαμε όλες μαζί!!!!!! :tongue:

ξεσαλώσαμε όλες μαζί λοιπόν! ακόμα καλύτερα!

να δεις στην συνάντηση που θα έχουμε! στα μπουζούκια θα σας πάω

όλα τα μωρά στην πίστα!:lol::lol::lol:

χιχιχιχιχιχι

Η βροχή είναι είναι πολύ καλό όνειρο! είδα κι εγώ πριν από λίγο καιρό ότι κοιμόμασταν με τον καλό μου κανονικά στο κρεβάτι μας και ξαφνικά άρχισε να βρέχει πάρα πολύ κατακλυσμό και μέσα στο δωμάτιο!!!!! γίναμε μούσκεμα έβρεχε από το ταβάνι! μια κυρία μου είπε ότι είναι πολύ καλό όνειρο! εγώ σκέφτηκα ότι ψυχαναλυτικά εξηγήται σαν την ανάγκη για εκτόνωση και κάθαρση

αχ αυτο με τα κιλακια αγγελικακι!!!!!εγω εωσ τωρα ημουν στα +4...και ξαφνικα σε 1,5 εβδομαδα μπηκαν 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνολο 7!!!!!προσπαθω μηπωσ και χαθει εστω 1!!!!!!γι αυτο πριστικα και αποτομα...προφανωσ ειναι κατακρατηση απο το ταξιδι...

τσιπουριτσα μια χαρα ηταν!!!!!!ανεμελα.... ξυπνουσαμε το πρωι ,πρωινο και μετα ειχαμε εξορμησεισ....μεναμε στο πλωμαρι οπου απεχει 40-45 χιλ,εξω απο την πολη!!!!και οπου και να θελαμε να παμε επρεπε πρωτα να παμε προσ πολη και μετα απο εκει παιρναμε δρομο για βορεια κτλ...τεραστιεσ αποστασεισ !!!!

ε μετα γυρνουσαμε ξενοδοχειο 7-8 ,να φαμε ,να παμε και κανενα καφεδακι-ποτακι περνουσε η μερα...

η αγγελικουλα με τα μπανακια πονεμενη ιστορια!!!!!!!!!!!!!τα πρωτα μπανακια τα ειχαμε κανει εδω και εκλαιγε..ελεγα θα συνηθησει...αλλα 7 καναμε στην μυτιληνη μεχρι και το 7 ο εκλαιγε!!!!!!μαλιστα καποια απο αυτα ηταν μεσα στουσ κολπουσ τησ μυτηλινησ και ηταν ζεστη η θαλασσα...αρα δεν παιζει το οτι ειναι κρυα η θαλασσα..

καθομασταν και εξω εξω στην αμμο μηπωσ και με τα παιχνιδια τησ αρεσει αλλα ματαια!!!!!!!μονο οταν την αφηνα στην ξαπλωστρα μονη και πηγαιναμε να βουτιξουμε μονοι μασ τοτε γελουσε και χαιροταν!!!!!:roll::roll::roll:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

κι εγώ στο πλωμάρι είχα μείνει τότε που είχα πάει!!!!!

όσο για την Αγγελικούλα μου φαίνεται ότι είναι γοργόνα της ξαπλώστρας!

την φαντάζομαι με το τρελοροζ γυαλί ηλίου να πίνει το κοκτείλ της στην ξαπλώστρα!!!!!!!! χιχιχιχιχιχιι Κυρία!

αχ αυτο με τα κιλακια αγγελικακι!!!!!εγω εωσ τωρα ημουν στα +4...και ξαφνικα σε 1,5 εβδομαδα μπηκαν 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνολο 7!!!!!προσπαθω μηπωσ και χαθει εστω 1!!!!!!γι αυτο πριστικα και αποτομα...προφανωσ ειναι κατακρατηση απο το ταξιδι...

Ειρήνη μου, άστε κι εγώ τα 2 τελευταία κιλάκια τα τσίμπησα σε 2-3 μέρες, έβλεπα τη ζυγαριά και απελπιζόμουν... το ΣΚ που δε ζυγίστηκα ήμουν πιο λίγο από τις καθημερινές... τι να πω είναι και ψυχολογικό το θέμα...

Σας την έκανε το Αγγελικάκι με τα μπανάκια... άλλα παιδάκια δεν είχε εκεί να παρασυρθεί;

τσιπουράκι όλα τα μωρά στην πίστα στην κυριολεξία!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αγγελική μου φαντάσου τώρα ότι θα πρέπει να πιω για όλες σας!!!!!!

ερε γλέντια!!!!!!!!! εγώ θα πίνω εσεις θα σπάτε!!!! γουστάρω!

ειρηνη λες να μας έρθεις καμιά βόλτα???? ετοιμάζουμε μάζωξη!

Ηρώ;;;;;;;; παρακαλώ δώσε σήμα!

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Δεσποινα τέλεια η φώτο του υιού καλα κάνεις και καμαρώνεις, αλλα μην αγχώνεσαι με τα σόγια ρίξτο λίγο στην τρελή οτι κι αν σου λένε.

Irini καλως ήρθατε απο τις διακοπούλες και διαβαζω οτι περάσατε τέλεια, μπράβο κοριτσάκι, θα πάτε πουθενά αλλου ή να πω και του χρόνου.

Vasdeli μπράβο κορίτσι μου υπέροχη αυχενική και σου ευχομαι να είναι μια υπέροχη υπόλοιπη εγκυμοσύνη.

Αγγελικούλα ελπίζω να περάσατε καλά το ΣΚ κι ας ταλαιπωρηθήκατε για την επιστροφή, όσο για τα επιπλα που με ρώτησες τα έχουμε όλα έτοιμα απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη απλώς ευχόμαστε αυτη την φορά να τα χρησιμοποιήσουμε τελικά.

Ellain καλή αρχη με το μάζεμα και ξέρεις εσυ ΧΑΛΑΡΑ οπως λένε και στη Θεσσαλονίκη.

Φιλάκια πολλα στα υπόλοπα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Άνοιξα τα τεφτέρια του ονειροκρίτη (πλάκα κάνω)!!! Γενικότερα να ξέρετε πως η βροχή είναι ξέπλυμα και κυρίως ξέπλυμα στενοχώριας!!!

Οπότε όποια βλέπει να βρέχεται, είναι καλό...

Δεν σχολιάζω το όνειρο της τσιπούρας που ήταν μαζί με τον άντρα της στο κρεβάτι τους... Ο νοών νοείτω (και περιμένουμε...)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...