Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χε, χε προπόνηση κάνεις τσιπούρα, ε;:D:D:D:tongue:

Κορίτσια, θα κάνω να μπω περίπου μια βδομάδα, μην ανησυχήσετε για μένα!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά, σήμερα με έπιασε ένας ύπνος άλλο πράμα!!

Πήγαμε για μπάνιο, μετά φάγαμε και μετά γυρίσαμε σπίτι... Ξάπλωσα να κοιμηθώ, με την μπόρα αρχικά δεν μπόρεσα, κατά τις 16.30 λοιπόν με πήρε ο ύπνος... Αυτό ήταν: χειμερία νάρκη... Με τα 1000 ζόρια σηκώθηκα κατά τις 19.00 και αυτό επειδή περιμέναμε κόσμο στο σπίτι και έπρεπε να συμμαζέψω το χανίο και να λουστώ...

Μπήκα, σας διάβασα, δεν είχα το κουράγιο να γράψω κάτι...

Ήρθαν οι δικοί μου, εγώ ήμουν σαν το νυσταγμένο μαμούχαλο... Η μαμά μου λέει ότι βάρυνα από την εγκυμοσύνη... Αλλά εγώ δεν νιώθω βαριά... νύστα νιώθω...

Δέσποινα, τι σου κάνανε παιδί μου!! Γράψε τα με λεπτομέρειες για να τις θάψουμε κανονικότατα...

ΗΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ πού είσαι??????????????//

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

τσιπουρακι πριν βγειτε περνα απο εδω να χωσεις μερικες σφαλιαρες!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil: Γαμω το γαμω τους μου σπασανε τα νευρα σημερα πεθερα και κουνιαδα...αφου δεν τις διαολοστειλα και τις δυο ειναι θαυμα...γκρρρρρ....:evil::evil::evil::evil:

ε... να!!!!!!!

Image+%3D+%3D+8+-Bit+Bitch+Slap.jpg

τί σου έκαναν καλό μου;;;;;;; λέγε να λυσάξουμε μαζί σου!!!!

Χε, χε προπόνηση κάνεις τσιπούρα, ε;:D:D:D:tongue:

:D:D:D

Καλά, σήμερα με έπιασε ένας ύπνος άλλο πράμα!!

Πήγαμε για μπάνιο, μετά φάγαμε και μετά γυρίσαμε σπίτι... Ξάπλωσα να κοιμηθώ, με την μπόρα αρχικά δεν μπόρεσα, κατά τις 16.30 λοιπόν με πήρε ο ύπνος... Αυτό ήταν: χειμερία νάρκη... Με τα 1000 ζόρια σηκώθηκα κατά τις 19.00 και αυτό επειδή περιμέναμε κόσμο στο σπίτι και έπρεπε να συμμαζέψω το χανίο και να λουστώ...

Μπήκα, σας διάβασα, δεν είχα το κουράγιο να γράψω κάτι...

Ήρθαν οι δικοί μου, εγώ ήμουν σαν το νυσταγμένο μαμούχαλο... Η μαμά μου λέει ότι βάρυνα από την εγκυμοσύνη... Αλλά εγώ δεν νιώθω βαριά... νύστα νιώθω...

Δέσποινα, τι σου κάνανε παιδί μου!! Γράψε τα με λεπτομέρειες για να τις θάψουμε κανονικότατα...

ΗΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ πού είσαι??????????????//

παρτάκι κυρία μου???!!!! ελπίζω να πέρασες τέλεια :D:D:D

σοβαρά εχω αγχωθεί με την Ηρώ ......

Kαλημερα κοριτσαρες!!

Πως είστε σημερα???

Τσιπουρα μου ακομη γελάω με την ηλεκτρονικη σφαλιαρα!!!Μας ελυσες τα χερια φιλεναδα, με τοσες που θελουμε να ριξουμε σε κουρασαμε κι εσενα!!!

Βγηκες χτες για ποτακι με την αδερφουλα??

Κλέλια μου το βραδυ πως κοιμηθηκες μετα απο τοσες ωρες υπνου??

Ελπίζω να μην ειχες προβλημα γιατι εγω αν κοιμηθω πάνω απο 2 ωρες το μεσημερι το βραδυ στριφογυρναω...

Λέμε κι εμεις σημερα να πάμε για μπανακι μιας και εχουμε ηλιο..

Εγω μαλλον δεν θα κανω γιατι δεν αποτριχωθηκα..θα περιμενω την αλλη βδομαδα που ξεκιναν κι επισημα οι διακοπούλες μας..

Φιλακια σε ολες και καλά να περασετε οτι κι αν κανετε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα-καλημέρα!!

Μια χαρά κοιμήθηκα Πετρούλα μου... Απλά σηκώθηκα πάαααααααρα πολλές φορές για τσίσα... και βαριόμουν αλλά σηκωνόμουν, τι να έκανα... Γι' αυτό και σήμερα σηκώθηκα από τις 9.00.

Τσιπούρα όντως τρελλή η σφαλιάρα, like it lot-a lot-a lot!!!

Εμείς δεν θα πάμε για μπάνιο σήμερα, επειδή ο σύζυγος θυμήθηκε να αδειάσει την βιβλιοθήκη... Φυσικά, όταν είναι σπίτι κάααααααααθεται, όταν έχω ΚΑΙ εγώ ελεύθερο χρόνο πρέπει να τρέχει και να μην φτάνει... Clever...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανατε???αχ ακομα δεν μπορω να διαβασω τισ σελιδεσ......

κυρια κυρια μπορω να κανω σκονακι???????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:που θα παει θα τισ διαβασω για να μαθω και τα οσα εγιναν!!!!!!!!

Ο ανηψιός με κερασε καφεδάκι εκτός! ήταν πολύ πολύ φρόνιμος! έκλεισε τους 3 μήνες σήμερα!!!!!!!!

λοιπόν τον γύρισα εγώ με το καρότσι και ήταν σούπερ!!!!

πραγματικά αυτό το καρότσι είναι εξαιρετικό! !

ειναι στην ελλαδα ο ανηψιοσ????????????????αχ τρελα!!!!!!!!δεν εχεισ λωλαθει ηδη απο την χαρα σου??????????????σιγουρα ε???να του δωσεισ πολλα φιλακια στα μπουτακια απο εμασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ειδεσ για να ειμαι αδιαβαστη,χανω επεισοδια...)

οσο για το καροτσι ...ετσι κανε προπονησεισ για του χρονου το καλοκαιρι που θα ειναι και το δικο σου μπουμπουκι 2-3 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!;););)

τσιπουρακι πριν βγειτε περνα απο εδω να χωσεις μερικες σφαλιαρες!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil: Γαμω το γαμω τους μου σπασανε τα νευρα σημερα πεθερα και κουνιαδα.

τι σου εκαναν κοπελα μου????????????????????calm εσυ και μην δινεισ σημασια...δεν θα σου χαλασουν την διαθεση οι βλαμμενεσ!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, θα κάνω να μπω περίπου μια βδομάδα, μην ανησυχήσετε για μένα!!!!

βασδελουκω θα διακοπαρεισ??????που θα πατε?να περασετε τελεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κρίμα ρε γμτ!!!

Κι εγώ μετά το κατάλαβα ότι ήρθατε Μυτιλήνη για διακοπές!!!

Τέσπα, next time!!!

κριμα βρε βασδελουκι πολυ στεναχωρεθηκα....ημουν 8 ημερεσ εκει ,τουλαχιστον τισ τελευταιεσ μερεσ που ειχαμε χρονο θα καταφερναμε να πιουμε ενα καφεδακι...ε χυμουδακι!!!!!;)

αληθεια σε ποια περιοχη μενεισ?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Άλλαξα λουλουδάκι!!!

Μπήκα στον 7ο :D

αλλαξα κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλε μεγαλωσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κλελουκω κανονησε.......τωρα ειμαστε ακριβωσ ιδιων ημερων......μην ξεφυγεισ παλι ε??????????????????????????????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πολλές απουσίες βλέπω! Ελπίζω να περάσατε καλά όλες το σαββατοκύριακο!

Εμείς επιστρέψαμε σήμερα νωρίς το απόγευμα σπίτι, αφού κάναμε μπανάκι και φάγαμε. Περάσαμε πολύ καλά τελικά και γυρίσαμε πίσω ανανεωμένοι.

Ξεκίνησαν πάλι οι ζέστες ή μου φαίνεται; Τα τελευταία βράδυα ξυπνάω κατά τις 4 τα ξημερώματα και δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα πριν περάσει τουλάχιστον μια ώρα! Φταίει ζέστη, φταίει η μικρή που κάνει συνεχώς αισθητή την παρουσία της, δεν ξέρω... ίσως με προετοιμάζει για τρελλά ξενύχτια πάλι, θα δείξει!

Stone μπυρίτσα πίνω που και που αλλά αυτές που είναι χωρίς αλκόολ. Η αλήθεια είναι ότι με τη ζέστη θέλεις μια μπυρίτσα.

Vasdeli πολύ χάρηκα που όλα πήγαν τόσο καλά!!!! Πολλά σκόρδα και καλή συνέχεια!!!!

ellain υπομονή με τις υπηρεσίες. Είναι ένα από τα πολλά μείον που έχει ο στρατός! Ευτυχώς εμείς εδώ δεν έχουμε πολλές τώρα (1-2 το μήνα) αλλά είχα καλομάθει γιατί στο εξωτερικό δεν είχε καθόλου υπηρεσίες.

Δέσποινα υπομονή!!! Δύσκολος συνδυασμός πεθερά και κουνιάδα μαζί!

Clelia εγώ πάλι νιώθω ότι βάρυνα από την εγκυμοσύνη. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη ζέστη δεν έχω δυνάμεις να κάνω τίποτα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή βδομάδα!

εχτές γυρίσαμε από την εκδρομούλα μας και αφού το σάββατο μου έσπασε τα νεύρα μια γιαγια καλά περάσαμε.

ακούστε σκηνικό να τρελαθείτε ρε κορίτσια κάθομαι σ' ένα παγκάκι και περιμένω το μικρό ο οποίος χαζεύει στις κούνιες. έρχεται λοιπόν μια γιαγια και μου λέει τι περιμένεις; αγοράκι τις λέω εγώ. α μου λέει καλά τα αγοράκια αλλά σαν τα κοριτσάκια δεν είναι. ε τι να κάνουμε αυτά είναι τυχερά της λέω δεν τα προγραμματίζεις, κυρία εγώ. μου ξαναλέει ναι αλλά σαν τα κοριτσακια τα αγόρια δεν θα σε κοιτάξουν φουντώνω και εγώ και της απαντάω 'έχω δει και κορίτσια πολύ χειρότερα από τα αγόρια. και σημασία έχει να είναι γερά' ήμουν πολύ ψύχραιμη πάντως αφού δεν την έστειλα στο δ....λο εκείνη την ώρα.

vasdelaki μπράβο βρε όλα μια χαρά με την αυχενική σου.

ειρηνάκι καλωσήρθατε από τις διακοπές σας.

δεσποινάκι τι σου έκανε καλέ πεθερά και κουνιάδα;

πάλι ζέστες θα έχει σήμερα τι θα κάνουμε; βαριέμαι πλέον να έρχομαι για δουλειά. θέλω να κάτσω σπίτι μου και να την αράζω με το κλιματιστικό.

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα!!

μπραβο στα κοριτσακια που αλλαξαν μηνα, αντε και στον ενατο!!

μαρακι ωραιο αυτο με την γιαγια, ειναι μερικες φαρμακογλωσσες, πες μωρε μεγαλη γυναικα εναν καλο λογο, τι να πεις...

ωραια τα νεακια σας αν και λιγοστα, με εξαιρεση βεβαια την Δεσποινα που μας την ταραξαν οι κακουργες! Τι σου εκαναν πουλακι μου? Ο,τι και να ΄ναι,παρτο χαλαρααααααα!!

Εμεις πηγαμε στο βουνο χθες, ειχε ωραια δροσια, ψησαμε και φυσικα εφαγα πολυ (τι πρωτοτυπο!!!). Τι ωραια που μυριζε το δασος, ειναι πολυ ωραια εναλλακτικη για το καλοκαιρι, αν δεν αντεχεις τον ηλιο οπως εγω.

Απο σημερα δουλειες, αρχιζω να μαζευω, τελος τα ψεματα κοριτσια. Ναι υποσχομαι θα ειμαι προσεκτικη και δεν θα κανω ταρζανιες να ανεβαινω σε καρεκλες για να φτανω τα ντουλαπια!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε και κυρίως δροσερη!!!

Ελένη κανω κι εγω ανησυχο υπνο, κι αν ακουσω κανενα θορυβο απ'έξω ή κανενα ονειρο τοτε την εβαψα καθως για να ξανακοιμηθω πρεπει να περασει πολλή ωρα...

Μαρακι μη συγχιζεσαι..καθε μια το κοντο της και το μακρυ της!!!Επρεπε να ημουν εγω να της πω πως η γιαγια μου και ο παππους μου με τρεις κορες γαϊδούρες, απο τo γιο και τη νυφη γηροκομηθηκαν επι 18 ολοκληρα χρονια και μαλιστα ήταν και κατακοιτοι οι παππουδες..δυσκολες καταστασεις...

Κανονικη νοσοκομα ηταν η μανουλα μου και μεγαλη αυτοθυσια εκαναν οι δικοι μου ολα αυτα τα χρονια...

Ellain καλό μαζεμα και σιγα-σιγα ε??Ξερεις εσυ..Το βουνο για αυτη την περιοδο πολύ ωραιος προορισμός..Μπραβο σας που το σκεφτηκατε, αλλος αερας!!!

Δεσποινουλα μη δινεις σημασία κοριτσι μου!!!Προσπέρασε τες και κοιτα να περνας καλά!!!!

Πήγαμε και εμεις χτες βολτιτσα...Ξεκινησαμε το πρωί για την Κατερίνη και εριξα και 2-3 πραγματακια μεσα στην τσαντα για τον μικρό για το μπανακι του..Εεεεε στην παραλια τα εδωσε όλα, μολις ειδε τη θαλασσα δεν τον προλαβαιναμε..απο την τρελα του και τη χαρα του εκανε τον μπαμπα του να πέσει μες τη θαλασσα με τα ρουχα για να τον προλάβει..

Ηταν μια πρωτη γευση για το τι θα ακολουθησει τις μερες των διακοπών!!

Φιλια σε όλες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα κοριτσιααααααα!!!!:D

vasdelακι μου μπραβο κοριτσι μου τελεια τα νεα σου και οι περισσοτερες πεσαμε μεσα κοριτσαρος ετοιμαζεται ε??:mrgreen::mrgreen:

ειρηνάκι καλωσηρθες!!!πως περασατε ???σουπερ ε??για πες μας φουσκωσες μπολικο και συ???:P

Τσιπουριτσα μου να εισαι καλα βρε σκατουλα μας εκανε και λυθηκαμε στα γελια παλι:lol::lol::lol:

Δεσποινάκι τσιπουριδιον σε δεμα τους χρειαζεται νομιζω...ακους εκει ν ασε συγχηζουνε....την κοιλουμπα δεν την βλεπουνε ρε παιδακι μου να το ραψουνε δεν μπορω να καταλαβω!!!!!:twisted:

ellain μου καλο μαζεμα κοριτσι μου και με το καλο να μας ερθεις πιο κοντα αλλα προσοχη πολυ πολυ και στις καρεκλες !!!!!:roll:

Κλελουκο και εγω μπηκα στον εβδομο και ειμαι χεσμενη!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρη Ηρωωωωωωωωω που εισαι βρε Κρητικατσι μας????:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Άλλη μία εβδομάδα νύστας ξεκίνησε: 10 και σήμερα!!

Κοίτα νευράκια η Μαρία με την σκ@τόγρια!! Μα μία μανία που την έχουν κάποιοι να σχολιάσουν τα πάντα, να θέσουν την άποψή τους την προσωπική για όλα και ας μην έχουν ρωτηθεί... Για καλό σε πλησίασε η βλαμμένη??

Τελικά Πετρούλα δεν βράχηκες χθες, εεεε?? Next time που θα είσαι πιο προετοιμασμένη! Το παιδί-pokemon που έχετε έτρεξε στην θάλασσα αμέσως??? χιχιχι

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...