Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάω τώρα να σας διαβάσω!!!!

Τσιπούρα μου, μαζί γράφαμε....

Α! ξέχασα να πω: Άλλαξε φυσικά και η ΠΗΤ μου , από 17 Ιανουαρίου πάει στις 10 Ιανουαρίου 2011 αλλά επειδή θα κάνω καισαρική Δεκεμβριανό θα είναι το μωράκι μου, πρώτα ο Θεός!!!!

Μαρή, Κλέλια, τ' ακους; Δίκαιο είχες!!!! Την κράτησε ο Λιάκος την υπόσχεσή του τελικά!!!!!;);). Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ας τραγουδήσουμε όλες μαζί!!!

MO_wQ87fsrc

η τέλεια περίσταση για να στο αφιερώσω κι εγώ!!!!!!!

να είσαι πάντα έτσι ευτυχισμένη όπως τώρα!!!!!!!

λαλαλλαλαααααααααλλαλαλαλαλαααααα

Ναι, ναι!!!!

Αυτό πάω να τραγουδήσω!!!!

Σ' ευχαριστώ καλό μου ψαράκι!!!! Σε φιλώ <3:p

qwlrp3.png

Πάω τώρα να σας διαβάσω!!!!

Τσιπούρα μου, μαζί γράφαμε....

Α! ξέχασα να πω: Άλλαξε φυσικά και η ΠΗΤ μου , από 17 Ιανουαρίου πάει στις 10 Ιανουαρίου 2011 αλλά επειδή θα κάνω καισαρική Δεκεμβριανό θα είναι το μωράκι μου, πρώτα ο Θεός!!!!

Μαρή, Κλέλια, τ' ακους; Δίκαιο είχες!!!! Την κράτησε ο Λιάκος την υπόσχεσή του τελικά!!!!!;);). Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου!!!! για πες μας τί μάντεψε πάλι η ΚλοΚλό μας!

λες να έχει κληρονομικό χάρισμα???? χιχιχιι

Ο καλός σου έχει ξετρελαθεί;;;

Όταν περνούσα τις μαυρίλες μου μετά την απώλεια του μωρού θυμάμαι κάποια στιγμή έκλαιγα στην αγκαλιά του vasdeloσύζυγου και του είχα πει τότε: "Από Μανούλα Μαρτίου 2010 πήρα μεταγραφή στο τόπικ των παλίνδρομων..." Τότε με είχε σφίξει περισσότερο και μου είχε πει:"Μην στενοχωριέσαι...και αν δεν τα καταφέραμε να γίνεις μανούλα Μαρτίου 2010 μέχρι τον Δεκέμβρη 2010 έχουμε καιρό, στο υπόσχομαι..."

Όταν λοιπόν πήγα για το πρώτο υπερηχογράφημα να διαπιστώσω την τωρινή εγκυμοσύνη η Κλειώ μου είχε στείλει μήνυμα και μου είπε: "Είδες, ο Λιακος την κράτησε την υπόσχεσή του!"

qwlrp3.png

Όταν περνούσα τις μαυρίλες μου μετά την απώλεια του μωρού θυμάμαι κάποια στιγμή έκλαιγα στην αγκαλιά του vasdeloσύζυγου και του είχα πει τότε: "Από Μανούλα Μαρτίου 2010 πήρα μεταγραφή στο τόπικ των παλίνδρομων..." Τότε με είχε σφίξει περισσότερο και μου είχε πει:"Μην στενοχωριέσαι...και αν δεν τα καταφέραμε να γίνεις μανούλα Μαρτίου 2010 μέχρι τον Δεκέμβρη 2010 έχουμε καιρό, στο υπόσχομαι..."

Όταν λοιπόν πήγα για το πρώτο υπερηχογράφημα να διαπιστώσω την τωρινή εγκυμοσύνη η Κλειώ μου είχε στείλει μήνυμα και μου είπε: "Είδες, ο Λιακος την κράτησε την υπόσχεσή του!"

<3 <3 <3

Διαφημίσεις

Καληνύχτος τσιπούρα μου!!!

Αύριο επιστρέφω στο νησί και με περιμένουν να φύγουμε διακοπούλες!!!

Άντε πάλι να γεμίζω βαλίτσες!!!

Σε φιλώ! <3

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια μου και καλο ΣΚ!!!

vasdelakoooooo τι υπεροχα νεα!! μπραβο μπραβο μπραβο!!! με το καλο κοριτσι μου, καλη συνεχεια!!!

Ελενη δεν πειραζει που δεν θα πατε τελικα τωρα Αγ. Ανδρεα. Μπανακια τωρα και διακοπες τον Αυγουστο ολοι μαζι, ισως ειναι καλυτερα ετσι, τουλαχιστον να πατε1-2 βδομαδες διακοπες και να ειναι της προκοπης.

Δεσποινακι τι μωρο ειναι αυτο!! Εχω κι εγω τετοια φωτο, την κοιταω και τρελαινομαι η κουκουβαγια!

Εμενα το παπακι με εχει τρελανει χθες και σημερα, φαινεται εχει λουφαξει καπου και δεν πολυκουνιεται και με τρομαζει ρε κοριτσια... Ριχνει που και που καμια αναγνωριστικη αλλα γενικα μαλλον δεν του καιγεται καρφι. Παντως αυτο το παπι ή που θα με τρελαινει στη σβουρα και τις κλωτσιτσες-μπουνιτσες ή που θα το παιζει κινεζος... Τι να πω? Εχει χαρακτηρα το παιδι...

Τι αλλα νεα? Τι κανετε σημερα? Εμεις παμε να αγορασουμε σακ-βουαγιαζ για την μεγαλη φυγη(!) και ειδη συσκευασιας (κουτες, ταινιες) για να ξεκινησω τις δουλειες καποια στιγμη η ανεπροκοπη. Απο Δευτερα βεβαια, τωρα θα κατσω με το χασμπαντ, βολτιτσες, αυριο μπαρμπεκιου στο βουνο με παρεα. Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-Σαββατο θα ειμαι μονη ως τις 11 και μαλιστα Τριτη-Σαββατο δεν θα ερθει καθολου, καλο ε??? Και να πω ρε κοριτσια οτι πληρωνοταν τις υπηρεσιες ή τις παραπανω ωρες, τουλαχιστον να αναγνωριζεται η κουραση του, παει στο καλο ... Αλλα Ελλαδα γαρ, δεν ισχυουν τετοια... Anyway, οχι γκρινια τωρα, ειναι Σαββατο!!!! Σας αφηνω, παω να μαγειρεψω. c u later !!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Vasdeli πολύ όμορφα τα νεα σου!!!Με το καλό και πάλι και καλή εγκυμοσυνη απο εδω και περα!!!

Τσιπουρα μου όλα θα γινουν όπως πρεπει!!!Καλα εκανες και μας τα ειπες για τους λόγους που αναφερεις..Ειναι πολύ βασικό να μπορεις να τα λές καπου και να "αδειαζεις" κατα καποιο τροπο...Τα κιλα ειναι λίγο πολύ ευκολο θεμα και το μονο που χρειαζεται ειναι στοχος και πεισμα!!Εχεις τη συμπαρασταση όλων μας και την αγαπη μας!

Εμεις ειχαμε δυσκολη νυχτα , με γκρινια απο τον μικρό -κανενα ονειρο θα ειδε γιατι οταν πηγαινα κοντα του μου ελεγε "ντα μαμα, χυγε" οταν εφευγα γκρινιαζε, βγαλε ακρη!!!Ειχαμε και τη ζεστη..μας αποτελείωσε!!

Ενα όμορφο Σ/Κ να εχουμε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βασω με μετρο γινονται και φετος αυτα που αναφερεις!!!Εγω χτυπαω κανενα ποτηρακι μπυριτσα ενιοτε...Με ξεδιψαει πολύ και με δροσιζει!!

Ellain ειναι με τις μερες τους τα παπακια μας..και εγω χτες δεν το ακουσα σχεδον καθολου, σημερα είναι ζωηρουλης, η κοιλια μου κανει καρουμπαλακια εδω κι εκει..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

βασω μου εγω ονειρευομαι το ιδιο σκηνικο με φραπεδια, σωστη ομως κι ενισχυμενη, οχι 1/3 του κουταλιου καφε... οπως ειπες κι εσυ του χρονου!!

Ναι Πετρουλα μου ετσι φαινεται, μονο που εμενα κανει μεγαλυτερα διαλειμματα επιβεβαιωμενα πλεον. Αλλα αφου το καταλαβαινω παραπανω απο 10 φορες που μου εχει πει ο γιατρος δεν ανησυχω (πολυ...). Μαλλον θελει κι αυτο να ξεκουραζεται. Απλα την τελευταια φορα μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι ο λωρος δεμενος γυρω απο τον λαιμο του αλλα πολυ χαλαρα. Και μου εχει μπει η ιδεα οτι μπορει να τον σφιγγει και γι' αυτο ειναι ησυχος. Ειμαι υπερβολικη, το ξερω... Αντε να περασει ο καιρος να γεννηθουν τουλαχιστον να τα εχουμε αγκαλια...

Πού ειναι ολα τα κοριτσακια σημερα??? Βολταρετε κορες του γυαλου και του λιμανιου?? Καλα κανετε!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ξέχασα να σου απαντήσω ότι καμπύλη θα κάνω το άλλο Σάββατο (όχι αύριο) στην βιοϊατρική. Θα εχουν βγει τα αποτελέσματα μέχρι την Πέμπτη? Θα πάρω να τους ρωτήσω την άλλη βδομάδα...

Καλέ, την επομενη μέρα θα τα πάρεις τα αποτελέσματα κιόλας!!!

την ημερα που εφευγα δε,για μυτιληνη ,εφαγα φλασια οτι το βασδελουκι μενει εκει(αυτο το ξερα)!!!!!!αλλα δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι δεν ειχα κανενοσ ειδουσ επικοινωνια(λαπτοπ,νετ κτλ.....)με το τοσο ξαφνικο που εγινε το ταξιδι ,ξεχαστηκα να ρωτησω τηλεφωνα κτλ....!θα ηταν ωραιο να καναμε μια συναντηση και εμεισ οι νησιωτισσεσ,κριμα.μετα οταν πηγα εκει δεν ειχα ουτε ιντερνετ ουτε τιποτα κι ετσι δεν μπορουσα να επικοινωνησω καθολου!ελπιζω την επομενη φορα να την γνωρισω..

απο οτι διαβασα στην τελευταια σελιδα ,σημερα κανει αυχενικη ε?βασδελουκω ολα τελεια να πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κρίμα ρε γμτ!!!

Κι εγώ μετά το κατάλαβα ότι ήρθατε Μυτιλήνη για διακοπές!!!

Τέσπα, next time!!!

Ελενούσκαγια, πρόσεχε με την μετακόμιση, καλή μου...Μην κουραστείς!!!

qwlrp3.png

Γειά σας αγαπούλες μου!!!!!

είμαι και εγώ χωρίς τον αγαπημένο μου αυτό το σκ, θα έρθει αύριο το πρωί.

έχει πάει στο εξοχικό των γονιών του για να βοηθήσει κλπ κλπ κι εγώ έμεινα στο κλείνον άστυ για να χαρώ την αδελφούλα μου και το ζουζούνι!

Ο ανηψιός με κερασε καφεδάκι εκτός! ήταν πολύ πολύ φρόνιμος! έκλεισε τους 3 μήνες σήμερα!!!!!!!!

λοιπόν τον γύρισα εγώ με το καρότσι και ήταν σούπερ!!!!

πραγματικά αυτό το καρότσι είναι εξαιρετικό! λέω για το stokke

σίγουρα είναι τουχτερό αλλά είναι πολύ ελαφρύ, μαζεμένο για να χωράει στα στενά δρομάκια κι ανάμεσα από τα τουτου και το σημαντικότερο πάει και με το ένα χερι στην συνήθη περίπτωση που χρειαστεί να κρατάς το μωρό αγκαλιά!!!!!!ειδικά για την αφιλόξενη αθήνα είναι πολύ βοηθητικό.

Πάω να κάνω ένα ντουσάκι και πάλι στο πατρικό μου να τους δω, μπορεί να πάμε αργότερα για ένα ποτάκι με την αδελφή μου αν νοιώσει χαλαρή και αφήσει τον μικρό στην μαμά μας (αφου τον κοιμήσει βέβαια γιατί είναι τρελός μαμάκια, ετοιμαστείτε οι πρωτομανούλες.... και όχι μόνο...... )

φιλάκια!

Γειά σας αγαπούλες μου!!!!!

είμαι και εγώ χωρίς τον αγαπημένο μου αυτό το σκ, θα έρθει αύριο το πρωί.

έχει πάει στο εξοχικό των γονιών του για να βοηθήσει κλπ κλπ κι εγώ έμεινα στο κλείνον άστυ για να χαρώ την αδελφούλα μου και το ζουζούνι!

Ο ανηψιός με κερασε καφεδάκι εκτός! ήταν πολύ πολύ φρόνιμος! έκλεισε τους 3 μήνες σήμερα!!!!!!!!

λοιπόν τον γύρισα εγώ με το καρότσι και ήταν σούπερ!!!!

πραγματικά αυτό το καρότσι είναι εξαιρετικό! λέω για το stokke

σίγουρα είναι τουχτερό αλλά είναι πολύ ελαφρύ, μαζεμένο για να χωράει στα στενά δρομάκια κι ανάμεσα από τα τουτου και το σημαντικότερο πάει και με το ένα χερι στην συνήθη περίπτωση που χρειαστεί να κρατάς το μωρό αγκαλιά!!!!!!ειδικά για την αφιλόξενη αθήνα είναι πολύ βοηθητικό.

Πάω να κάνω ένα ντουσάκι και πάλι στο πατρικό μου να τους δω, μπορεί να πάμε αργότερα για ένα ποτάκι με την αδελφή μου αν νοιώσει χαλαρή και αφήσει τον μικρό στην μαμά μας (αφου τον κοιμήσει βέβαια γιατί είναι τρελός μαμάκια, ετοιμαστείτε οι πρωτομανούλες.... και όχι μόνο...... )

φιλάκια!

τσιπουρακι πριν βγειτε περνα απο εδω να χωσεις μερικες σφαλιαρες!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil: Γαμω το γαμω τους μου σπασανε τα νευρα σημερα πεθερα και κουνιαδα...αφου δεν τις διαολοστειλα και τις δυο ειναι θαυμα...γκρρρρρ....:evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...