Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελικά θα την πάρουμε τη μια εβδομάδα άδεια!!! Θα πάει σε λίγο ο σύζυγος να δει το σπίτι και να καθαρίσει :D και αύριο θα πάμε όλοι. Μόνο να έχει καλό καιρό να κάνουμε καμιά βουτιά, κυρίως τα παιδιά.

Clelia τη δευτέρα το απόγευμα θα έχεις τα αποτελέσματα. Και εγώ στη βιοϊατρική της Αγ. Παρασκευής έκανα την καμπύλη και Δευτέρα απόγευμα μου είπαν ότι θα είναι έτοιμα.

Δέσποινα άσε τα κιλά και απόλαυσε τις διακοπές σου με προσοχή βέβαια αλλά χωρίς να σου γίνουν άγχος. Σε καταλαβαίνω ότι σου λείπει το σπίτι σου και το στεφάνι σου, λογικό είναι αλλά σίγουρα στην Αθήνα με τη Μελίνα κλεισμένη στο σπίτι δε θα ήσουν καλύτερα.

Ρένα του χρόνου ραντεβού στον Άρδα να κυνηγάμε τα πιτσιρίκια! Τέλεια!!!

tsipoura φατσούλα ο μικρός. Καλά κάνεις και δε παίρνεις τα αποτελέσματα νωρίτεεα, δεν υπάρχει λόγος, απόλαυσε τώρα τη καλή παρέα που έχεις!!!

Γιωτιτσα τα δικά σου τα κιλά δε τα σχολιάζω! Αν είναι δυνατόν!!!

Έλενα πως πάει η μετακόμιση; Θα τα κάνετε όλα μόνοι σας ή θα έρθει εταιρεία;

Ploegisi παρόλο που έχω 2 παιδιά το θέμα του στρώματος δε το έψαξα ιδιαίτερα αν και θα έπρεπε ίσως γιατί είναι και αυτό σημαντικό :oops:

Μαράκι και εσύ από τα βόρεια είσαι;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια μου αφού είναι ξεμπροστιαστούμε...... άντε

(κανεις δεν ξέρει τα κιλά μου αλλά εσείς είστε άλλο!)

είμαι 1.70, αρχές φθινοπωρου πήγα στην διαιτολόγο και ήμουν τριψήφιο!!!

από νοέμβριο μέχρι φεβρουάριο που κατάλαβα ότι είμαι εγκυος είχα χάσει 8 κιλά!

(δεν θεωρώ τυχαίο ότι έμεινα έγκυος μόλις έχασα λίγο βάρος, δεν θεωρώ ότι δυσκολεύτηκα αλλά με το που έχασα αμέσως γκαστρώθηκα χιχιχιι)

ο γιατρός είχε πει να πάρω μέχρι 10 το πολύ, η διαιτολόγος το πολύ μέχρι 8 το ίδιο και η ενδοκρινολόγος

κάτι στην εγκυμοσύνη, κάτι που έκοψα το ρημάδι το λατρεμένο τσιγάρο (και μάχομαι καθημερινά ακόμα!) κάτι οι πίκρες μου τα ξαναπήρα και είμαι πάλι τριψήφιο (παρ' όλη τη διαιτούλα που είχα κάνει)

τώρα είμαι χεζολάξ !!!!!!!!!

τι θα δείξουν οι εξετάσεις, τι θα μου πουν οι γιατροί, τι θα γίνει γενικά!

αν κάνει να μείνω εγκυος, αν θα μπορέσω να μείνω εγκυος, είχα ανεβάσει και πίεση 2 φορές στην εγκυμοσύνη από άγχος (20 στο αναγκαστικό χειρουργείο, όλοι λένε λογικό από τον φόβο μου αλλά και πάλι.....) αλλά παίρνοντας της πιεση μου καθημερινά δεν είχα, ίσα ίσα υπόταση είχα..........

όταν έκανα τη διαίτα είχα πορωθεί πολύ και έλεγα: ή θα χάσω 30 κιλά ή θα μείνω έγκυος όποιο έρθει πρώτο! τώρα και έγκυος δεν είμαι και τα χάλια μου είμαι και άντε....... βαρέθηκα να ασχολούμε με τα κιλά μου πλέον, πόσο μάλλον να εξαρτάτε το μέλλον μου από αυτά!

πραγματικά θα πάω για εγκλεισμό να ησυχάσω!!!!!!!!!!

αχ τα είπα και ξαλάφρωσα! :D

η Κλέλια μου έκανε την χάρη και ρώτησε τον γιατρό της για μένα και είπε : κανένα πρόβλημα!!!!!!!

μήπως θέλει κι αυτός εγκλεισμό;;;; χιχιχιχιι

σενάριο! μένω εγκυος και πηγαίνω μαζί με τον γιατρό της Κλέλιας στο Δρομοκαίτειο! θα είμαι καλυμένη από κάθε άποψη!

αν και για κορυφή τον κόβω τον γιατρούλη!!!!

δεσποινάκι σου φωνάζει για να μην παρεις πολλά και για το σάκχαρο αγάπη μου που ανέβασες!

Γεια σας κοριτσάκια μου, χαμένη κι εγώ σήμερα, Βέγγος κανονικός...

Μπήκα να πω ένα γεια, ξεκίνησα να διαβάζω αλλά δεν τα κατάφερα, είμαι λίγο πιεσμένη με τη δουλειά, αλλά έρχεται ΣΚ και φεύγουμε σήμερα το απογευματόβραδο, οπότε είμαι χαρούμενη. Πρόλαβα να διαβάσω για τη Γιωτίτσα και την κουκλάρα της!!!!! Τα υπόλοιπα θα τα δω τη Δευτέρα, διότι internet δεν έχουμε στο χωριό (δεν έχει φτάσει ακόμα ο πολιτισμός-αλλά θα κλέβω από απέναντι απ' της Δέσποινας :tongue: - pc που θα βρω;;; :rolleyes: , α ναι έχω το κινητό...)

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες και να περάσετε τέλεια!!!!!!!!!

Μάκια αγαπούλες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γυρισαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σασ ελειψα????βρε σεισ γλωσσοκοπανεσ.σασ αφησα στην 142 σελιδα καιειστε 156!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τισ ιουνιου προλαβα να τησ διαβασω...ειχαν πει λιγα....αλλα εσασ????ποτε θα σασ προλαβω??????????????

περασαμε πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!ολο γυρναγαμε!!!!!μεναμε και καπωσ μακρυα απο το κεντρο και καθε μερα χτυπουσαμε τα 100-200 χιλιομετρα...επρεπε να κανουμε ολοκληρο γυρο για να βρεθουμε σε ενα χωριο π.χ που φαινοταν στο χαρτη μια πατουνια απο εμασ!!!παντωσ ηταν ωραια και το αγγελικακι ξεσαλωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την ημερα που εφευγα δε,για μυτιληνη ,εφαγα φλασια οτι το βασδελουκι μενει εκει(αυτο το ξερα)!!!!!!αλλα δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι δεν ειχα κανενοσ ειδουσ επικοινωνια(λαπτοπ,νετ κτλ.....)με το τοσο ξαφνικο που εγινε το ταξιδι ,ξεχαστηκα να ρωτησω τηλεφωνα κτλ....!θα ηταν ωραιο να καναμε μια συναντηση και εμεισ οι νησιωτισσεσ,κριμα.μετα οταν πηγα εκει δεν ειχα ουτε ιντερνετ ουτε τιποτα κι ετσι δεν μπορουσα να επικοινωνησω καθολου!ελπιζω την επομενη φορα να την γνωρισω..

απο οτι διαβασα στην τελευταια σελιδα ,σημερα κανει αυχενικη ε?βασδελουκω ολα τελεια να πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε οι υπολοιπεσ?μου λειψατε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να σασ διαβασω μηπωσ και προλαβω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γυρισαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σασ ελειψα????βρε σεισ γλωσσοκοπανεσ.σασ αφησα στην 142 σελιδα καιειστε 156!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τισ ιουνιου προλαβα να τησ διαβασω...ειχαν πει λιγα....αλλα εσασ????ποτε θα σασ προλαβω??????????????

περασαμε πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!ολο γυρναγαμε!!!!!μεναμε και καπωσ μακρυα απο το κεντρο και καθε μερα χτυπουσαμε τα 100-200 χιλιομετρα...επρεπε να κανουμε ολοκληρο γυρο για να βρεθουμε σε ενα χωριο π.χ που φαινοταν στο χαρτη μια πατουνια απο εμασ!!!παντωσ ηταν ωραια και το αγγελικακι ξεσαλωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την ημερα που εφευγα δε,για μυτιληνη ,εφαγα φλασια οτι το βασδελουκι μενει εκει!!!!!!!θα ηταν ωραιο να καναμε μια συναντηση και εμεισ οι νησιωτισσεσ,κριμα.μετα οταν πηγα εκει δεν ειχα ουτε ιντερνετ ουτε τιποτα κι ετσι δεν μπορουσα να επικοινωνησω καθολου!ελπιζω την επομενη φορα να την γνωρισω..

απο οτι διαβασα στην τελευταια σελιδα ,σημερα κανει αυχενικη ε?βασδελουκω ολα τελεια να πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε οι υπολοιπεσ?μου λειψατε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να σασ διαβασω μηπωσ και προλαβω...

Καλώς την!!!!!! Πολύ χαίρομαι που τα πέρασες σούπερ!!!!!!

κι εμάς μας έλειψες βρε gastroκόρη!!!!!!!

τρέχω να φύγω! θα τα πούμε αύριο!

πολλά φιλιά και καλή προσαρμογή!

welcome%20back%20smiley.jpg

Διαφημίσεις

Ωχου ρε παιδι μου συζητησεις κι αυτες με τα κιλα....Ειπαμε ο,τι παρουμε θα το χασουμε μετα με μαστιγιο και διαιτα!!!εγω ξεκινησα 53 με υψος 1.63 και τωρα ειμαι ταν ταν--->σχεδον 62, συνολο δηλαδη 9 κιλα, που σημαινει οτι το 15αρι το εχω εγγυημενα!!ε τι να κανω τωρα??? παλευω με τις ερινυες καθε φορα που τρωω κατι αλλα δεν θα τρελαθω κιολας. Ο αντρας μου λεει οτι επιτελους γεμισε το προσωπο μου και ειμαι γλυκια. Κραταω λοιπον αυτα τα ωραια λογακια και μετα ειπαμε.... ιδρωτας, πολυς ιδρωτας, στο χερι μας ειναι θα τα χασουμε!!

Ελενακι αντε βρε κοριτσι, θα πατε τελικα!! Ο συζυγος ηταν να παρει αδεια τελος Ιουλιου κι εβαλε μαζεμενες ολες τις υπηρεσιες μεσα σε 2 βδομαδες και τελικα δεν του δινουν την αδεια, αλλα δεν αλλαζουν κι οι υπηρεσιες... Οποτε πολλη μοναξια... Τι να κανουμε? Θα τον χαρω τον Αυγουστο που θα παρει 20 μερες.

Οσο για την μετακομιση, ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν εχω αρχισει ακομα. Θα τα κανουμε μονοι μας, δεν αξιζει τα χρηματα να παρουμε εταιρεια. Εχουμε πολυ χρονο στην διαθεση μας, οποτε σιγα σιγα θα τα φτιαξουμε.

Ιρινακι γυρισες!!! welcome back!!! τι καλα που περασατε ωραια, ετσι πρεπει! Αντε και του χρονου να πατε διακοπες οι 4!!!

Δεσποινακι μεινε εκει που εισαι, ενταξει σου λειπει το στεφανι αλλα και στην Αθηνα τι θα κανεις μονη σου. Μεινε εκει και κανε τα μπανακια σου και παρε τον νησιωτικο αερα σου. Καλα αυτο με το Μελινακι-γυφτακι πολυ καλο!! Αντε θα σε δουμε μαυρισμενη μοντέλα στην συναντηση!

περιμενουμε νεα απο vasdeli???? αντε να δουμε, κι οσο για την μαντεψια, εγω λεω αγορι!για να δουμε!

Εγω τωρα ψοφαω για ελληνικο καφε, να τον πιω-να μην τον πιω???Ο γιατρος θα ελεγε οχι, αλλα τελικα θα τον πιω. Για να μην τρελαθω. Φιλεναδες παω να πιω τον καφε μου βερανταδα-αερακι-βιβλιαρακι. Ετσι για να σκοτωσω την μοναξια μου (υπηρεσια σημερα ο συζυγος...),

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Nατος καλεεε!!!! αν και δεν φαινεται τοσο καλα γιατι τραβηξα φωτο απο το κινητο:D:D:D:D:Dbebisw.jpg

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΑ???? ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2010!!!! ΤΙ ΟΡΓΙΟ ΕΙΜΑΙ ΛΕΜΕ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗ ΣΒΥΣΩ ΤΩΡΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΡΟΜΠΑΑΑΑ!!!!!

Χριστέ μου Δέσποινα ένας μπέμπης!!! Μπράβο μπράβο φτου του!!!! Θέλω και εγώωωωωω!!! Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι τον έβαλες σε άλλο καφέ :D, αλλά στην τελική κουκλί είναι, είσαι μια μάνα κουκουβάγια και καλά κάνεις!!! Και εμένα φαίνεται ότι σου μοιάζει βρε!! αλήθεια λέω!!

Ελένη πάλι καλά με την άδεια!!! Άντε να μην αγχωνόμαστε για σαχλαμάρες της αθάνατης Ελλάδας!

Τσιπούρα σου είπα την γνώμη μου και του γιατρού μου. Στην τελική, μόνο όσες είναι 1,80 και 55 κιλά έχουν το "ελεύθερο" να μείνουν έγκυες??? Ααααααααααα, ψυχραιμία, όλα καλά και προχωράμε...

Λοιπόν, αποφάσισα να γίνω συνειδητοποιημένη μάνα και βάζω τραγουδάκια στην μπέμπα με ακουστικά στην κοιλούμπα μου...

Πρώτο της έβαλα το "Να 'σαι κορίτσι μου καλά" του Κότσιρα, για να μην πάθει όμως κατάθλιψη το μωρό, συνεχίζω με ανεβαστικά τραγουδάκια (σε λίγο θα βάλω και το "Πάμε για ρεφραίν" του Δάντη και το "Αγάπη μου εσύ" του Κότσιρα, αυτό που λέει "Ήθελες δυάρι και αγκαλιά, πήρες βίλλα και βυζάκια πλαστικά" :tongue:). Προς το παρόν είναι ήσυχη, λέτε να της αρέσει??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Όλα ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ με την αυχενική της vasdeli!!! Kαλύτερα δεν γίνονται!!!

Δεν σας γράφω περισσότερα διότι θέλω να τα γράψει η ίδια με τον ενθουσιασμό της και τις λεπτομέρειές της όταν βρεθεί σε η/υ...

Αλλά όλα ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ...

Υ.Γ. Η μαμαλευτεράκι στην λίστα της με τα απαραίτητα για το νινί, ήταν και ένας υγραντήρας για αργότερα... Είναι απαραίτητος? Να τον βάλω και εγώ σε αυτά που πρέπει να πάρω ή είναι πεταμένα λεφτά?? Δεν έχω ιδέα, για πείτε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Όλα ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ με την αυχενική της vasdeli!!! Kαλύτερα δεν γίνονται!!!

Δεν σας γράφω περισσότερα διότι θέλω να τα γράψει η ίδια με τον ενθουσιασμό της και τις λεπτομέρειές της όταν βρεθεί σε η/υ...

Αλλά όλα ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ...

Υ.Γ. Η μαμαλευτεράκι στην λίστα της με τα απαραίτητα για το νινί, ήταν και ένας υγραντήρας για αργότερα... Είναι απαραίτητος? Να τον βάλω και εγώ σε αυτά που πρέπει να πάρω ή είναι πεταμένα λεφτά?? Δεν έχω ιδέα, για πείτε...

Μπραβο στο vasdelaki!!!!!:D:Dμπες βρε να γραψεις θα σκασω!!! αγορι ή κοριτσι?? (τωρα που ξερουμε οτι ολα ειναι ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ:D:D μονο αυτη η απορια μας εμεινε!!!:D:D)

εγω υγραντηρα χρησιμοποιησα μια φορα που η μελινα ειχε τρελο μπουκωμα και τον ξαποστειλα (ευτυχως ηταν δανεικος)...καλυτερη δουλεια εκαναν οι βρεγμενες πετσετες στα καλοριφερ...χαλαρωσε...αν σου χρειαστει (μακαρι οχι ευχομαι) αποφασιζεις τοτε

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια!

Δέσποινα θέλω και εγώ να δω έτσι το μωρό μου! Τέλειος ο μπέμπης!

Vasdeli περιμένουμε αναλυτική περιγραφή!

Clelia ούτε εγώ έχω υγραντήρα, μη βιάζεσαι, θα δεις στην πορεία.

Irini καλώς ήρθατε!!!!

Αγγελική καλά να περάσετε στο χωριό! (Το δικό μου είναι μακρυά :( )

Ellain εμείς όταν πήγαμε και επιστρέψαμε από εξωτερικό έπρεπε να αναλάβει εταιρεία για διεθνείς μεταφορές για αυτό σε ρώτησα. Φυσικά δεν συμφέρει διαφορετικά, ειδικά αν έχεις λίγα πράγματα. Εμάς παρόλο που μας βοήθησαν ειδικά με τα έπιπλα είχαμε φροντίσει και είχαμε μαζέψει αρκετά πράγματα γιατί διαφορετικά ακόμα θα μετακομίζαμε!

Τελικά την άδεια μας την έδωσαν αλλά επειδή υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μπει ο Γιώργος μέσα κάποιες μέρες έστω για κάποιες ώρες δε τη δεχτήκαμε! Και καλύτερα. Πήγαμε απλά σήμερα ως τον Αγ. Ανδρέα, πήραμε το κλειδί, καθαρίσαμε και λίγο, πήγαμε και ως τη θάλασσα (δε με ενθουσίασε), στην παιδική χαρά, καθίσαμε για ένα καφέ, μας έβγαλαν τα μικρά την πίστη που έχουν δεν ακούνε κανένα και τα γκινιάζανε όλη την ώρα ώσπου να γίνει το δικό τους και γυρίσαμε. Θα ξαναπάμε αύριο για Σαββατοκύριακο και μετά βλέπουμε μάλλον το επόμενο και ίσως κάποιες καθημερινές. Θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά τους! Άλλωστε το ποσό που δώσαμε για 2 εβδομάδες είναι γελοίο (λόγω στρατού). Τέλος πάντων, άδεια θα πάρουμε τέλος Αυγούστο και μάλλον λέμε να πάμε κάπου, ίσως Εύβοια.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

stone ακριβώς τέτοιο χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και χρόνια, και τέτοιο ελεγα και για τη μικρή, αλλά μου είπαν για κοκοφοίνικα... γι αυτό και ρωτάω για να πάρω και γνώμες...

Bρε ψυχη μου κι εγω του μικρου μου το στρωμα σου εδειξα, όχι το δικό μου..

Επειδη τα εμπορευεται ο αντρας μου του ειχαν εξηγησει τη διαφορα αναμεσα στα latex και στον κοκοφοίνικα και επιλεξαμε αυτο (δεν θυμαμαι τους λόγους)

Ειρηνη καλώς ήρθατε!!!Και του χρονου με υγεια και οι τεσσερις σας!!!

Vasdeli συγχαρητηρια!!!Περιμενουμε να μας τα πεις κι εσυ!!Καλη επιστροφη!!!

Δεσποινα, κουκλος ο γιος!!!και που να βγει...ε εε ρε, εσυ απο τωρα θες pampers!!!

Βρε τσιπουριτσα μου καλή, επαθες κριση ειλικρινειας και τα ξεφουρνισες όλα εεεε????Αφου εισαι καλύτερα αυτο εχει σημασια...απο τις φωτο πάντως δεν μου φαίνεσαι για τριψηφια..Καλε μηπως εχεις βαρυ κοκαλο???

Ελένη καθε εμποδιο για καλό!!!Αφου μπορειτε να πηγαινετε τωρα για Σ/Κ κρατειστε την αδεια για αργοτερα...

Εμεις ημασταν βολτιτσα και καναμε και καποια ψωνια στον μικρο, μετα πήγαμε για φαγητό και ο μικρος για πρωτη φορα εκατσε στο τραπέζι, εφαγε και λίγο και γενικα η συμπεριφορα του εμοιαζε με μικρου αγοριου, όχι με ταρζαν όπως συνηθιζε μεχρι τωρα...χαχαχα

Καμαρωνα η κουκουβαγια για το αγορακι μου!!!Ποσο γρηγορα μεγαλώνουν χαμπαρι δεν παιρνουμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kορίτσιααααααααα....αααααααααα!!!!

έκανα σήμερα την αυχενική και βγήκε πολύ καλή, βγήκε 1,2, η καλύτερη από τις τέσσερις που έχω κάνει... Είμαι πολύ χαρούμενη!:D:D:D

Είδα ένα κανονικό παιδάκι με χεράκια, ποδαράκια, μέχρι και τα δάχτυλάκια των ποδιών και των χεριών φαινόταν...Το είδα να πιπιλά το χεράκι του και να καταπίνει αμνιακό υγρό!!!

Όταν είδε την πατούσα του ο γιατρός μου είπε: "Για δες μια πατούσα για γόβα" πιθανότατα κοριτσάκι λοιπόν αλλά στα σίγουρα την επόμενη φορά!!!

Η καρδούλα χτυπούσε με 160 χτύπους, δεν θα κάνω ούτε παπ-α ούτε αμνιοπαρακέντηση, δεν την χρειάζομαι, μου είπε ο γιατρός. Ήταν τόσο χαρούμενος και αυτός μαζί μου..."Είναι ένα πολύ καλό μωρό", μου είπε. Το μανάρι μου, έγινε κιόλας 6,2 εκατοστά...

Επίσης πάω μια βδομάδα μπροστά, δηλαδή είμαι 12 και 4 ημερών μιας και η σύλληψη όπως το υποψιαζόμουν έγινε πιο μπροστά! Πρέπει να αλλάξω και το τικεράκι μου!!!! Λα,λα,λα!!

Έχω τόσο ενθουσιαστεί, το επόμενο ραντεβού αρχές Αυγούστου και Β επιπέδου, πρώτα ο Θεός τον Σεπτέμβρη....

Θέλω να ευχαριστήσω την τρελλάρα, την φίλη μου την Κλειώ που μου έστειλε το εμψυχωτικότατο μήνυμα όταν έτρωγα τα νύχια μου από την αγωνία και την καλή μου την τσιπουρίτσα για τις ευχές της στο πμ!!! Σας ευχαριστώ τόσο πόλύ!!!!

Πάω να τραγουδήσω!!!!:-D:-D:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γειά σας!!!!

τέλεια τα νέα της vasdeli μας!!!! να είναι καλά!

ελένη μου όσα μπανάκια μπορείτε καλοδεχούμενα να είναι!

δέσποινα κούκλος ο μπέμπος!!!! σκόρδα μαρή!

κλέλια αυτό με τα ακουστικά δεν το ήξερα.....

έλενα μερακλού μου εσύ!καφεδάκι, βιβλιαράκι μπράβο σου!

πετρούλα μου πολλές φωτό είναι παλιότερες, η πιο πρόσφατη είναι αυτή που είμαι με το μωρό της αδελφής μου..... πήρα και 3-4 από τότε

τα έχω τα υπερ-παπανίσια μου αλλά δεν φαίνομαι και για τόσα είναι η αλήθεια..... καμιά 15 τα κρύβω (έτσι λέει και η διαιτολόγος...)

τέλος πάντων προχωράμε με χαμόγελο

ο λόγος που σας τα είπα εκτός από το ότι τελικά μου κάνει καλό να τα μοιράζομαι μαζί σας (κάτι σαν group therapy) ήθελα να ξετρομοκρατηθεί η δέσποινα!

σας φιλώ νάνι τώρα αλλά ζεσταίνομαι πολύ, πάρα πολύ σήμερα (καλό από μία άποψη γιατί δεν τρωω...ιχιχιχιχι)

Kορίτσιααααααααα....αααααααααα!!!!

έκανα σήμερα την αυχενική και βγήκε πολύ καλή, βγήκε 1,2, η καλύτερη από τις τέσσερις που έχω κάνει... Είμαι πολύ χαρούμενη!:D:D:D

Είδα ένα κανονικό παιδάκι με χεράκια, ποδαράκια, μέχρι και τα δάχτυλάκια των ποδιών και των χεριών φαινόταν...Το είδα να πιπιλά το χεράκι του και να καταπίνει αμνιακό υγρό!!!

Όταν είδε την πατούσα του ο γιατρός μου είπε: "Για δες μια πατούσα για γόβα" πιθανότατα κοριτσάκι λοιπόν αλλά στα σίγουρα την επόμενη φορά!!!

Η καρδούλα χτυπούσε με 160 χτύπους, δεν θα κάνω ούτε παπ-α ούτε αμνιοπαρακέντηση, δεν την χρειάζομαι, μου είπε ο γιατρός. Ήταν τόσο χαρούμενος και αυτός μαζί μου..."Είναι ένα πολύ καλό μωρό", μου είπε. Το μανάρι μου, έγινε κιόλας 6,2 εκατοστά...

Επίσης πάω μια βδομάδα μπροστά, δηλαδή είμαι 12 και 4 ημερών μιας και η σύλληψη όπως το υποψιαζόμουν έγινε πιο μπροστά! Πρέπει να αλλάξω και το τικεράκι μου!!!! Λα,λα,λα!!

Έχω τόσο ενθουσιαστεί, το επόμενο ραντεβού αρχές Αυγούστου και Β επιπέδου, πρώτα ο Θεός τον Σεπτέμβρη....

Θέλω να ευχαριστήσω την τρελλάρα, την φίλη μου την Κλειώ που μου έστειλε το εμψυχωτικότατο μήνυμα όταν έτρωγα τα νύχια μου από την αγωνία και την καλή μου την τσιπουρίτσα για τις ευχές της στο πμ!!! Σας ευχαριστώ τόσο πόλύ!!!!

Πάω να τραγουδήσω!!!!:-D:-D:-D

ας τραγουδήσουμε όλες μαζί!!!

MO_wQ87fsrc

η τέλεια περίσταση για να στο αφιερώσω κι εγώ!!!!!!!

να είσαι πάντα έτσι ευτυχισμένη όπως τώρα!!!!!!!

λαλαλλαλαααααααααλλαλαλαλαλαααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...