Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κλελια μου κανε υπομονη και για μενα εχουν κολλησει οι μερες και δεν περνανε με τιποτα, η tv εχει επαναληψεις τραγικων σειρων (ευτυχως φετος γλυτωσαμε για αλλη μια φορα το ρετιρε!!!), η nova εχει κι αυτη επαναληψεις (ναι ναι οπως το ακουτε, την πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα και τιποτα δεν εχει!!!) κι εγω ειμαι στα προθυρα της πνευματικης εξαθλιωσης! Εσυ μαλλον σωματικα εχεις κουραστει, σε καταλαβαινω, αλλα κανε υπομονη....Οσο για τον μπογιατζη, μαλλον καποιος εχει μπερδευτει εδω, εσυ λες κι αυτος κανει, κανω λαθος??? Ακου συμβουλες τσιπουρας, ξερει και συμφερει!! Ετοιμασου για 15 Ιουλιου και χαμογελα!!

τσιπουρακι τι μαναρακι ο ανιψιος-βαφτισιμιος!!! αντε να τον χαρεις οσο μπορεις ...

Ελενη οι ανθρωποι δεν παι-ζο-νται! Σε νιωθω απολυτα, μας εχει συμβει ουκ ολιγες φορες|(και θα μας ξανασυμβει!), μην μου αγχωνεσαι ομως και κυριως μην χαλας την ζαχαρενια σου!

Ισουλα αντε μπραβο χαιρομαι να σας βλεπω να προχωρατε στις δουλειες-ετοιμασιες των δωματιων!!Δεν ξερω τιποτα για τον κοκοφοινικα και το λατεξ!! να τρομοκρατηθω??? θα μαθω και θα επανελθω!

Γιωτιτσα εισαι σουπερρρρρ!!και με το μωρουλινι και με τα κιλακια!!! μπραβο και ξανα μπραβο!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Τσιπουρίτσα αντε επιτέλους θα σε δει η ενδοκρινολόγος να δεις κι εσυ τι θα κάνεις, μέχρι τότε σε αποζημιωνει το κουκλί ο ανηψιός σου.

άντε μωρέ ναι να πάω να με δει και μετά να πάω και στον γυναικολόγο!

η tv εχει επαναληψεις τραγικων σειρων (ευτυχως φετος γλυτωσαμε για αλλη μια φορα το ρετιρε!!!),

τσιπουρακι τι μαναρακι ο ανιψιος-βαφτισιμιος!!! αντε να τον χαρεις οσο μπορεις .!

το ρετιρέ!!! χαχαχαχααααααααα

μου έχει τύχει και στο πλοιο για ανκόνα πρόπερσυ! τί κατάντια!

ευχαριστώ για τον μικρούλη! έχω συγκινηθεί με την αδελφή μου βρε κορίτσια

που την βλέπω μαμά, είναι η μικρή μου αδελφή :)

αλοο!!! τι εγινε και σας περασε η πολυλογια??:mrgreen::mrgreen:σας διαβασα γρηγορα σημερα:mrgreen:

νενακι τα δωματια ειναι σουπερ!!! σας διαβαζω που προετοιμαζεστε ενω εγω η αχρηστη δεν εχω κανει τιποτα ακομα για το μπεμπη:confused: η αληθεια ειναι οτι το καθυστερω αφου σιγουρα για κανα εξαμηνο θα τον εχω στο δωματιο μας στο παρκοκρεβατο και μετα θα φτιαξω το δικο του...δηλαδη θα φτιαξω αλλα δωματια και για τα 2 αφου πρεπει πλεον να παρω κανονικο κρεβατι στη μελινα..θα μου βγει ο κ@%@λος με 2 παιδια να τα ετοιμασω μετα...να δω πως θα τα καταφερω:confused::confused:

τσιπουρακι δεν πας να παρεις τις εξετασεις??αντε!! εγω εχω μεγαλυτερη περιεργεια απο εσενα μου φαινεται!! και για τον ανηψιο δεν εχω λογια....ειναι ενα κουκλι!! (στη θεια του μοιαζει χεχεχεχε)

γιωτιτσα εισαι θεα με 3,5 κιλακια μονο!μαγια κανεις ρε παιδι μου??? εγω 2 εβδομαδες τωρα με τη διαιτα δεν λεω να χασω αλλα κιλα! εκειιι!!!! κολλησε η ζυγαριααα!!!:(:(

ισι εγω ειχα παρει απο κοκοφοινικα και για την κουνια και για την καλαθουνα..οποιον ρωτουσα αυτα μου ελεγε πως ειναι τα καλυτερα (το γιατι δεν το ξερω μη με ρωτας!!)

vasdelaki τι ωρα εχεις την αυχενική???? καλα αποτελεσματα!!! α και για το στοιχημα να πω πως και εγω λεω κοριτσι!!!

που ειναι η ηρω οεο?????? :confused::confused::confused::confused: αι μαρη μπες και γραψε τιποτις!!!τεμπελα!!!

σημερα εχω μια απεριγραπτη βαρεμαρα...μου λειπει το στεφανι μου και το σπιτακι μου...:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Καλεεεεεε!!!!!!!!!!μπηκα στον εβδομο!!!!!!!!!!! τωρα το καταλαβα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

άντε μεγειάαααααααααααααα!!! και στα δικά μας!!! τι ωραία! περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός! δεσποινάκι, βουτίτσα για μας κάνεις?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλεεεεεε!!!!!!!!!!μπηκα στον εβδομο!!!!!!!!!!! τωρα το καταλαβα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

congrats.jpg

Μπράβο βρε αγαπάκι μου!!!!!! με το καλό όλα!!!!

Δεν πάω να πάρω τις εξετάσεις γιατί είναι ενδοκρινολογικές (οκ δεν με αγχώνει αυτό ) και ορμονολογικές και δεν έχω την παραμικρή ιδέα .... θα αρχίσω να ψαχουλεύω στο internet και άστα. Θα τις πάρω και θα πάω στην γιατρό!

σίδηρο, αιματοκρίτη και φεριτίνη έτσι κι αλλιώς παίρνω σίδηρο και felicine ελπίζω να είμαι καλά!

άντε μεγειάαααααααααααααα!!! και στα δικά μας!!! τι ωραία! περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός! δεσποινάκι, βουτίτσα για μας κάνεις?

κανω κανω!!!! για ολες!!! μη με βρισετε αλλα παω για μπανιο πρωι απογευμα!!! και εχει απιστευτες παραλιες στη ζακυνθο!!! μεχρι που μαυρισα κιολας τρομαρα μου για πρωτη φορα στη ζωη μου!!! η δε μελινα εχει γινει σαν το γυφτακι:mrgreen::mrgreen: φωσφοριζει το ασπρο κωλαρακι της απο χιλιομετρα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αχ βαχ...δεν μπορω να αποφασισω αν περναω καλα η οχι τελικα νομιζω... απο τη μια σκυλοβαριεμαι χωρις το στεφανι, απο την αλλη θα βαριεμαι περισσοτερο στην αθηνα χωρις θαλασσουλα καθε μερα... τι να κανω οεο????? στην συναντηση παντως θα ειμαι κατω σιγουρα αφου στις 29 εχω το doppler...δεν την γλυτωσατε θα με φατε στη μαπα τη χοντρη!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: (ασχετο εχω παθει καταθλιψη με τα κιλα μου....σαν γουρουνα εχω γινει...καλα να παθω αφου δεν αξιωθηκα να αδυνατισω πριν την εγκυμοσυνη και τα πληρωνω τωρα...ο ερμος ο αντρας μου με τσακιζει στα γλυκολογα για να μην νοιωθω ασχημα αλλα εγω νοιωθω σκατα...)

Γιώτα μπράβο με το ζουζούνι σας!!! Τέλεια και σαν γκαστρούλα που σε μακιγιάρανε, μου αρέσει πολύ-πολύ!!

Τσιπούρα ο ανηψιός σου ποζάρει, το ξέρεις?? :D Ξέχασα να σου απαντήσω ότι καμπύλη θα κάνω το άλλο Σάββατο (όχι αύριο) στην βιοϊατρική. Θα εχουν βγει τα αποτελέσματα μέχρι την Πέμπτη? Θα πάρω να τους ρωτήσω την άλλη βδομάδα...

Δέσποινα με το καλό να μπεις στον μήνα σου!! Η vasdeli έχει αυχενική στις 8.30 σήμερα!

Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και έχω πάρει 10,4 κιλά αλλά δεν είμαι τόσο χοντρή όσο νόμιζα ότι θα ήμουν αν έπαιρνα αυτά τα κιλά... Ο γιατρός μου πάντως θεωρεί τα κιλά μου τέλεια-τέλεια. Κανένας λόγος ανησυχίας, εγώ μόνο μουρμουράω... Δεν απευθύνω τον λόγο στις λοιπές που πήραν κάτι γραμμάρια :tongue:. Μετά θα τα χάσω! Αν και μετά είπαμε θα το ρίξω στο αλκοόλ... Τέσπα!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γιώτα μπράβο με το ζουζούνι σας!!! Τέλεια και σαν γκαστρούλα που σε μακιγιάρανε, μου αρέσει πολύ-πολύ!!

Τσιπούρα ο ανηψιός σου ποζάρει, το ξέρεις?? :D Ξέχασα να σου απαντήσω ότι καμπύλη θα κάνω το άλλο Σάββατο (όχι αύριο) στην βιοϊατρική. Θα εχουν βγει τα αποτελέσματα μέχρι την Πέμπτη? Θα πάρω να τους ρωτήσω την άλλη βδομάδα...

Δέσποινα με το καλό να μπεις στον μήνα σου!! Η vasdeli έχει αυχενική στις 8.30 σήμερα!

Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και έχω πάρει 10,4 κιλά αλλά δεν είμαι τόσο χοντρή όσο νόμιζα ότι θα ήμουν αν έπαιρνα αυτά τα κιλά... Ο γιατρός μου πάντως θεωρεί τα κιλά μου τέλεια-τέλεια. Κανένας λόγος ανησυχίας, εγώ μόνο μουρμουράω... Δεν απευθύνω τον λόγο στις λοιπές που πήραν κάτι γραμμάρια :tongue:. Μετά θα τα χάσω! Αν και μετά είπαμε θα το ρίξω στο αλκοόλ... Τέσπα!!!

ρε συ κλελια αν επιτρεπεται τι υψος βαρος ειχες πριν μεινεις εγκυος??? γιατι εγω εχω παρει 8 και εχω φαει το βρισιμο της αρκουδας απο τη γιατρο αλλα περισσοτερο απο τον ενδοκρινολογο!! στη μελινα στην αντιστοιχη εβδομαδα ειχα παρει 10 και εφτασα τα 20 στο τελος...

Διαφημίσεις

κανω κανω!!!! για ολες!!! μη με βρισετε αλλα παω για μπανιο πρωι απογευμα (ασχετο εχω παθει καταθλιψη με τα κιλα μου....σαν γουρουνα εχω γινει...καλα να παθω αφου δεν αξιωθηκα να αδυνατισω πριν την εγκυμοσυνη και τα πληρωνω τωρα...ο ερμος ο αντρας μου με τσακιζει στα γλυκολογα για να μην νοιωθω ασχημα αλλα εγω νοιωθω σκατα...)

αχ αυτά σκέφτομαι κι εγώ που όχι λίγα παραπάνω αλλά .... άντε και σας ντρέπομαι να πω το νούμερο........:(

στην συνάντηση μας θα είμαι η πιο χοντρή κι ας μην είμαι στον 6-7!!!!

αλλά είπαμε: ανάσα και θετική διάθεση!

δεσποινα το μόνο που θα σε νοιάζει είναι η υγεία σου και του μωρού, τα άλλα είναι χαζά και θα τα τακτοποιήσεις αργότερα!

Γιώτα

ο γιατρός σου είναι χαλαρωτικός! εδώ χαλάρωσε εμένα ... απο το θεωρητικό και μόνο .... χιιχιχιχιιι

το πρωί είχε η vasdeli την εξέταση; κάποιο νέο;

Ώχου σε δημόσια θέα τα πάχητά μου!!!!

Λοιπόν, πριν την εγκυμοσύνη ήμουν 68 κιλά, δλδ ήδη 8-10 κιλά πάνω από ό,τι ήμουν πάντα... Το ύψος μου είναι 1,65-1,70 (δεν ξέρω ακριβώς εκατοστά).

Σε ενδοκρινολόγο δεν πηγαίνω... Ο γυναικολόγος μου με θεωρεί υπόδειγμα αν και εγώ όλο τον ρωτάω αγχωμένη: είναι πολλά?? Μα δεν τρώω γλυκά ή κάτι περισσότερο?... Ε μα και εσείς!! Η μία 250 γραμμάρια, η άλλη 2 κιλά στον 7ο μήνα, δεν σας αντέχω πλέον, μου προκαλείτε αυτοκτονικές τάσεις!!!

Και μεταξύ μας, πόσο δλδ περιμένουν να πάρουμε ρε παιδάκια στην εγκυμοσύνη μας??? Οι περισσότεροι γιατροί λένε 9-12 κιλά (ναι καλά!! και μετά ξυπνάνε), αλλά το 15άρι το έχουμε στο τσεπάκι.

GEXxp3.png

Ώχου σε δημόσια θέα τα πάχητά μου!!!!

Λοιπόν, πριν την εγκυμοσύνη ήμουν 68 κιλά, δλδ ήδη 8-10 κιλά πάνω από ό,τι ήμουν πάντα... Το ύψος μου είναι 1,65-1,70 (δεν ξέρω ακριβώς εκατοστά).

Σε ενδοκρινολόγο δεν πηγαίνω... Ο γυναικολόγος μου με θεωρεί υπόδειγμα αν και εγώ όλο τον ρωτάω αγχωμένη: είναι πολλά?? Μα δεν τρώω γλυκά ή κάτι περισσότερο?... Ε μα και εσείς!! Η μία 250 γραμμάρια, η άλλη 2 κιλά στον 7ο μήνα, δεν σας αντέχω πλέον, μου προκαλείτε αυτοκτονικές τάσεις!!!

Και μεταξύ μας, πόσο δλδ περιμένουν να πάρουμε ρε παιδάκια στην εγκυμοσύνη μας??? Οι περισσότεροι γιατροί λένε 9-12 κιλά (ναι καλά!! και μετά ξυπνάνε), αλλά το 15άρι το έχουμε στο τσεπάκι.

παρε να χεις...

πριν την πρωτη εγκυμοσυνη ημουν 58 (υψος 1,62 οποτε επρεπε να ειμαι 55 max)...

τωρα ξεκινησα ΠΑΡΑΜ ΠΑΡΑΑΑΜΜΜ απο τα 64,5!!!!! δηλαδη 10 παραπανω απο οσα θα επρεπε να ειμαι... και εχω φτασει τα 72,5!!!! ΣΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ!!! Το θεμα ειναι οτι το ντοκτορι δεν θελει με τιποτα λεει να παρω πανω απο 10!!! και τι θα κανω ρε παιδι μου???? μαγικα???? θα παρω δηλαδη μονο 2 κιλα το επομενο τριμηνο??? ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ???? Ενταξει δεν λεω με τη διαιτα εκοψα να παιρνω αλλα εχω μαμηθει στην πεινα...μου εχει χαλασει απιστευτα η διαθεση!!!! Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!!!! ΛΕΓΕ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ!!! ΕΡΧΟΜΑΙ!!!

XAXAXA!!!

Λοιπόν, ηρέμησε!! Μάλλον σε μπριζώνει για να μην πάρεις πολλά στο τελευταίο τρίμηνο.

Ο δικός μου γιατρός μου είχε πει: πρέπει να πάρεις 9-12 κιλά, αλλά και 14 να πάρεις, και 16, εγώ δεν θα σου φωνάξω :D :D. Nice!! Μάλιστα μου είχε πει ότι πρέπει να παίρνω 1,3 κιλά τον μήνα. Σε όλο το α' τρίμηνο πήρα 1,8 κιλά (χωρίς εμετούς), στο β' τρίμηνο έπαιρνα 2-3 κιλά κάθε μήνα, χωρίς να τρώω ιδιαίτερα πολύ. Πριν λίγο καιρό συνειδητοποίησα ότι έμεινε στάσιμη η ζυγαριά, επίσης έχασα ένα κιλό (μετά το πήρα πάλι πίσω, μην παραπονιέται μονάχο του :tongue: ).

Αλλά δεν μου είπε τπτ, μόνο πολλή προσοχή στο α' και στο γ' τρίμηνο επειδή παίρνουμε ΠΟΛΛΑ κιλά. Γι' αυτό σου την λένε μάλλον...

Ο γιατρός μου βέβαια αν είναι, τις φωνές θα σου τις βάλει. Σε μια γνωστή μου της την είπε άσχημα που μία φορά πήρε 3 κιλά τον μήνα. Σε μένα δεν λέει τπτ. Ή σκέφτεται ότι έχω περάσει πολλά, ή βλέπει ότι δεν μου φαίνονται?? Τι να πω... Πάντως τελευταία φορά μου είπε ότι μάλλον θα γεννήσω στα +14 κιλά, και χαιρόταν για αυτό (η φίλη μου τελικά πήρε 27 κιλά :D ).

Επίσης από ό,τι κατάλαβα δεν τον νοιάζουν πόσα κιλά έχει μια γυναίκα που θέλει να μείνει έγκυος, πιο πολύ στο ύψος κολλάει, δλδ μην είναι πολύ-πολύ κοντούλα

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...