Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια!

πριν λίγο έμαθα ότι παίζεται ακόμα η άδειά μας επομένως δεν ξέρω αν θα φύγουμε!!! Θα το μάθω φαντάζομαι ως το μεσημέρι:evil:!

Μου στείλανε τώρα και το πρόγραμμα από το φεστιβάλ του Άρδα. Παλαιότερα στα νιάτα μου :tongue: δεν το έχανα κανένα καλοκαίρι. Έχω περάσει καταπληκτικά εκεί, κατασκήνωση, καλή παρέα, συναυλίες, το ποτάμι... Μέχρι και διπλωματική είχα κάνει για το θέμα αυτό. Έχω τώρα όμως να πάω πολλά χρόνια και μάλλον την επόμενη φορά που θα ξαναπάμε θα μας πάνε τα πιτσιρίκια:P!!!

Vasdeli καλή επιτυχία σήμερα με την αυχενική!

πολλά φιλάκια σε όλες!

και μη ξεχνάτε σήμερα είναι Παρασκευή!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσιπούρα ο ανηψιός σου είναι αυτός στην φωτό καλέ???

Επιπλέον αν θυμάμαι καλά, είχες βάλει μια φώτο ενός μωρού στο avatar σου ή στην φωτογραφία σου... Είχα πει ότι έτσι θα είναι το μωρό σου και δεν την βλέπω, γιατί?? Βάλε την πίσω σε παρακαλώ :tongue:.

Και όταν εμείς δεν θα έχουμε κοιλιά θα έχεις εσύ!! ΧΑ!! Το october power διαρκεί πολύυυυυυυυ καιρό...

Να σου θυμίσω επιπλέον πως και η vasdeli και εγώ υπήρξαμε μαζί από το καφέ Μανούλες Μαρτίου 2010, οπότε???

Οχι καλέ δεν είναι ο ανηψιός μου αυτό το μωρό! αυτό είναι ασιατάκι μάλλον και τα γουστάρω τρελά!!!!!! φατσόνια!

Δεν είχα φωτό του ανηψιού μου σαν avatar εδώ, αλλά στο facebook είμαι βάλει μια στο προφίλ μου για λίγες μέρες !

Κοιλιά έχω και τώρα καλή μου ... είπαμε large σε όλα μου!!!! αμ πως!

χιιχιιχιχιχιχιιιι

αυτό σκέφτομαι, που θα χωρέσει το μωράκι με τόσο πάχος;;;;;;;:roll:

Το πιο σημαντικό στο October Power είναι η φιλιά που δημιουργήθηκε εδώ ανάμεσα μας κορίτσια!

Οσο για το τσιπουροσπορι με το καλό θα μας έρθει κι αυτό μια μέρα, ελπίζω χωρίς πολύ άγχος !

πριν λίγο έμαθα ότι παίζεται ακόμα η άδειά μας επομένως δεν ξέρω αν θα φύγουμε!!! Θα το μάθω φαντάζομαι ως το μεσημέρι:evil:!

μα τελευταία στιγμή βρε παιδί μου;;;;;; ΕΛΕΟΣ!!!!!!

αλήθεια η Ηρώ μας που είναι βρε παιδιά; κατά καιρούς εξαφανίζεται αλλά έχω αρχίσει να .... όλα καλά , όλα ανθηρά!!!!!!

καλημέρα καλημερααααααααα!!! παρασκευούλααααααααααα!!!

με γεμάτο σαββατοκύριακο, αλλά δεν πειράζει! τυχερούλες όσες θα κάνουν τα μπανάκια τους!!! εμείς θα πηζουμε στη δουλειά! ........θα'ρθει και η σειρά μας όμως............ έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

καλέ??? γιατί δε βάζετε μουσικούλα στα μωράκια σας? εμείς ακούμε τα πάντα! από παραδοσιακά, ροκάκια, ποπάκια χαλαρωτικά! αλλά ο σάκης πάνω απ΄όλα! κρίμα που ο γιος ρουβάς δε γεννήθηκε ακόμη, γιατί θα τον είχαμε ήδη καπαρώσει!!! τρέμε κάτιααααααααα!

κορίτσια μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λογάκια για το αμόρε μου! και εννοείται πέρα των άλλων, όποια χρειαστεί βοήθεια (όταν το τσιπουροψαρο θα είναι διακοπές) να με ενημερώσει και θα κάνουμε τα πάντα!!! κουμπάρα μου καλή η ιδέα σου για τα σεμινάρια! βρε μπας και κανονίσουμε τίποτα?

χθες ρίξαμε άλλη μια ματιά σε βρεφικά... ρε κορίτσια, το καρότσι που μου άρεσε δε μπορώ να το βρω πουθενά... σε κανένα μαγαζί... πως να το παραγγείλω αν δεν το έχω δει??? όσο για επιπλάκια, είδαμε 2-4 σχέδια που μας άρεσαν, κανονίσαμε να μπορούν να γίνουν σε λευκό σκέτο και βλέπουμε! για στρωματάκι είμαι υπέρ του λάτεξ, άλλα όλες λένε για κοκοφοίνικα... έχετε άποψη?

πετρούλα μου άντε να δω να συντονιζόμαστε! περιμένω... το πιασα το υπονοούμενο:tongue:

και κάτι ακόμη! η φιλία που δημιουργήθηκε μου φαίνεται ότι δεν είναι ούτε ψεύτικη, ούτε παροδική... έτσι μυρίζομαι!!! κάτι ξεκίνησε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Koριτσάκια καλημέρα, όλα τέλεια χθες με το γιατρό η μικρή είναι μια χαρά, δεν μας είπε βάρος αλλα δεν ρωτήσαμε και εμείς γιατι συμβαδίζει ακριβώς με τις εβδομάδες οπότε δεν μας ένοιαξε και μετα το μωρό μου με πήγε για κρέπα στη Γλυφάδα μιας και την άλλη εβδομάδα εχω την καμπύλη. Η αλήθεια είναι οτι δεν μου αρέσουν τα γλυκά αλλα η κρέπα σοκολάτα εἰναι άλλο πράμα. Με τα κιλάκια μου όλα καλα εχω βάλει σύνολο 3μιση.

Nenaki τέλεια τα δωματιακια για τις μικρές, εχετε πολύ ωραιο γούστο.

Maraki καλα να περάσετε το ΣΚ, και εμείς θα πάμε στο πατρικό μου.

Αγγελική μην αγχωνεσαι καλή μου και μην τα πάρετε τα πράγματα όλα μαζί και σας φανούν πολλα προλαβαίνεται κι αργότερα κάποια.

Clelia μου γιατι έχεις τις μαυρες σου κορίτσι μου; Μολις δείς τα χρώματα να μπαίνουν στο δωμάτιο θα τα ξεχάσεις ὀλα.

Vasdeli καλα αποτελέσματα στην αυχενική σου, περιμένουμε νέα.

Tsipoura κούκλος ο ανιψιός και μέλλων βαφτισιμιός

Ploegisi εχω ακούσει οτι πιο καλό είναι το στρώμα απο κοκοφοινικα, εμείς το πήραμε 80% κοκοφοίνικα και 20% λάτεξ.

Φιλάκια πολλα στις υπόλοιπες κοπέλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

τσιπούρα μου κούκλος ο ανιψιός σου. θέλω και εγώ να σας βάλω να δείτε τον μικρούλη μου αλλά στο ιντερνετ φοβάμαι λίγο και ο άντρας μου είναι κάθετος στο όχι σε αυτό. στη συνάντηση όμως θα τον δείτε σε φωτογραφία.

ploegisi εγώ στο μικρό είχα κοκοφοίνικα και έμεινα ευχαριστημένη. το λατεξ νομίζω ότι είναι λίγο πιο ακριβό σαν στρώμα.

ευτυχώς σε κανα μισάωρο θα φύγω από τη δουλειά πάω να πάρω το μικρό απ' τη μαμά μου γιατί ανεβαίνει στα βόρεια σήμερα. θα ' θέλα να ερχόμουνα και εγώ μια βόλτα στη θεσσαλονίκη.

γιωτιτσα μπράβο η μικρή μια χαρά. μόνο 3,5 κιλά βρε θηρίο μπράβο εγώ ούτε ξέρω πόσα είναι πλέον τον έχασα το λογαριασμό

Διαφημίσεις

Α ξέχασα να σας πώ σήμερα το πρωι που πήγα να πάρω τα φάρμακα μου απο το φαρμακείο μου λεει μια κοπελα που είναι στα καλλυντικά, έχετε λιγο χρόνο για ένα μακιγιάζ δωρεαν, και δεν πρόλαβα να απαντήσω και λεει η φαρμακοποιός που είναι γνωστή, φυσικά και έχει, και με έβαλε κάτω και με βλέπαν όλοι με την κοιλούμπα αλλα η πειπιοηση περιποιηση. Και τώρα η κυρία είμαι ετοιμη και βαμμενη οτι πρέπει για τα μπουζούκια.

Κουμπαρούλα μου να το σκεφτούμε για τα σεμινάρια!!!!!!!!!!

νομίζω ότι θα έχουν επιτυχία!!!!!

Μπράβο βρε Γιώτα μου για όλα αλλά και για τα κιλάκια σου! πρότυπο είσαι!

Μαράκι περιμένουμε να δούμε τις φωτό από κοντά!

Είναι γλυκούλης ο ανηψιός μου, έχει τρυφερό βλέμμα αλλά και πονηρό ταυτόχρονα ... την ψώνισα;;;;; μάλλον :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α ξέχασα να σας πώ σήμερα το πρωι που πήγα να πάρω τα φάρμακα μου απο το φαρμακείο μου λεει μια κοπελα που είναι στα καλλυντικά, έχετε λιγο χρόνο για ένα μακιγιάζ δωρεαν, και δεν πρόλαβα να απαντήσω και λεει η φαρμακοποιός που είναι γνωστή, φυσικά και έχει, και με έβαλε κάτω και με βλέπαν όλοι με την κοιλούμπα αλλα η πειπιοηση περιποιηση. Και τώρα η κυρία είμαι ετοιμη και βαμμενη οτι πρέπει για τα μπουζούκια.

τέλεια!!!!!

Stone----> Από 1/7- 9/7 και από 18/7 και μετα

Ploegisi----> από 1 - 15/7, από 19 - 23/7 και από 4/8 και μετά

Γκρετα ----> όποτε θέλετε,μιας και δεν θα το κουνήσω από Θεσ/κη(εκτός απροόπτου έτσι?)

Chris81----> εκτος ΣΚ και εκτος 7/8-17/8

Nena----> Οποτεδηποτε (αρκει να πησω τον συζηγο να με φερει!!)

RENAH----> οπως nena!!!!

Καλημερα..Εδω ειμαι κοριτσια απλα εχω νταλακιασει απο τη ζεστη(παω να το αναψω το κλιμα κι αν πει κανεις κουβεντα.....) !!!

Ελενη του χρονου να κανουμε συναντηση στον Αρδα λεω...μια χαρα;).

Τσιπουρα κουκλος ο ανηψιος....

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια..φιλακια..γιατι δεν την παλευω..δεν μπορω ουτε να γραψω!!!:?:-?

γιώτα μου σούπερ η μπεμπούλα σου! άντε να ρθει και η σειρά μου την τρίτη! τον βλέπω το γιατρό καθημερινά έξω ή για καφέ (γειτονιά είναι τα γραφεία μας) και όλο θέλω να πάω και όλο με μαλώνει που είμαι βιαστική και λέει ότι δεν υπάρχει ανάγκη και ότι όλες το ίδιο psycho είμαστε!!! τι να του πεις μετά... δε θα γίνει κι αυτός πατέρας?:confused::rolleyes:

ζήλεψα με το μακιγιάζ!!! κι εγώ θέλω! επίσης ζήλεψα και τα κιλάκια σου!!! κι εγώ τόσα έχω πάρει (και λίγο λιγότερα) αλλά υποθέτω εσύ δεν είχες κι από πριν... ενώ εγώ...

με πήρε χθες τηλέφωνο ένας παιδικός μου φίλος και εκεί που μιλούσαμε για διακοπές μου λέει: καλά καλέ που θα πας? θα βουλιάξεις με την κοιλιά!!! το τέρας! και του λέω ότι θα τη χρησιμοποιώ σαν σωσίβιο κι όχι σαν βαρίδιο!!! ακούς εκεί!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Βρε τσιπουρα τι κουκλόπουλο ειν'αυτο???Να σας ζησει και με το καλό να γινει χριστιανός!!!

Πλοηγηση εγω εχω latex antiacaria, ειναι αυτο εδω http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=197195&itm=619&ct=10805&pid=40

Γιωτιτσα τι τρως βρε παιδι μου κι εβαλες μονο 3,5 κιλά??Εγω εχω φτασει αισίως τα 7...Βεβαια πολύ καλύτερα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη που ειχα βαλει στην 25 εβδομαδα 12 κιλακια, αλλα εχουμε μελλον ακομη..μπορει στην πορεία να τα ξεπερασω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κορίτσια παίρνω κουράγιο με τα κιλά που ακούω 3 1/2 και λιγότερα!!!!!!!!

τώρα μόλις μίλησα με την γραμματέα της ενδοκρινολόγου, την τετάρτη σφήνα και βλέπουμε αν θα προλάβει να με δει.... χαμός γίνεται....

τις εξετάσεις δεν τις έχω παραλάβει.. λέω να τις πάρω πριν πάω στην γιατρό, με τρωει λίγο βέβαια αλλά μετά λέω άστες καλύτερα!

καλος είναι μωρέ :) σκόρδα και σε αυτόν! για χριστούγεννα λέμε την βάπτιση (πρώτα ο Θεός)

stone ακριβώς τέτοιο χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και χρόνια, και τέτοιο ελεγα και για τη μικρή, αλλά μου είπαν για κοκοφοίνικα... γι αυτό και ρωτάω για να πάρω και γνώμες...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

γιώτα μου σούπερ η μπεμπούλα σου! άντε να ρθει και η σειρά μου την τρίτη! τον βλέπω το γιατρό καθημερινά έξω ή για καφέ (γειτονιά είναι τα γραφεία μας) και όλο θέλω να πάω και όλο με μαλώνει που είμαι βιαστική και λέει ότι δεν υπάρχει ανάγκη και ότι όλες το ίδιο psycho είμαστε!!! τι να του πεις μετά... δε θα γίνει κι αυτός πατέρας?:confused::rolleyes:

ζήλεψα με το μακιγιάζ!!! κι εγώ θέλω! επίσης ζήλεψα και τα κιλάκια σου!!! κι εγώ τόσα έχω πάρει (και λίγο λιγότερα) αλλά υποθέτω εσύ δεν είχες κι από πριν... ενώ εγώ...

με πήρε χθες τηλέφωνο ένας παιδικός μου φίλος και εκεί που μιλούσαμε για διακοπές μου λέει: καλά καλέ που θα πας? θα βουλιάξεις με την κοιλιά!!! το τέρας! και του λέω ότι θα τη χρησιμοποιώ σαν σωσίβιο κι όχι σαν βαρίδιο!!! ακούς εκεί!

Να δεις πότε θα έρθει η Τρίτη δεν θα το καταλάβεις. Οσο για τα κιλάκια ναι η αλήθεια είναι οτι δεν είχα και απο πρίν αλλα προσέχω κιόλας προσπαθώ να μην ξεφευγω πολύ.

Καλά ο φίλος σου απαράδεκτος δεν το συζητάω.

Γιωτιτσα τι τρως βρε παιδι μου κι εβαλες μονο 3,5 κιλά??Εγω εχω φτασει αισίως τα 7...Βεβαια πολύ καλύτερα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη που ειχα βαλει στην 25 εβδομαδα 12 κιλακια, αλλα εχουμε μελλον ακομη..μπορει στην πορεία να τα ξεπερασω...

Τα 7 είναι καλά για την εβδομάδα που είσαι, εγω μην ξεχνάς έκανα εμετούς μεχρι τον 5ο και δεν μου αρέσουν τα γλυκά και το ψωμί. Ασε που τώρα πιστευω αρχίζει η πείνα όλο κοκκινιστα έχω στο μυαλό μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...