Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tsipoura μου σούπερ δεν λες τίποτα, όμως και εγώ δουλευω αλλα επειδή είναι δημόσιο οι άλλες κοπέλες δεν με αφήνουν να κάνω τόποτα και όλο με διώχνουν νωρίτερα, σημερα γύρισα σπίτι στις 12:50 να φανταστείς.

Δέσποινα και εγώ έχω τρελαθεί στους εμετούς δεν είσαι η μόνη απλως προσπαθώ να μην αφήνω το στομάχι πολλές ώρες άδειο.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μη μιλάτε για ύπνο! έχω και πολλά μαθήματα τις τελευταίες μέρες και κοντεύω να παρεξηγηθώ από τους μικρούς μαθητές μου...

κυρία είστε άρρωστη??? συνεχώε ρωτάνε τα άτιμα... τίποτα δεν τους ξεφεύγει!!! :mad:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

δεσποινα να σου πω ότι έχω φτάσει στο σημείο να παρακαλάω να έχω αναγούλες κλπ για να μην πεινάω συνέχεια?

έχω κόψει και το τσιγάρα, ήμουν και τροφαντό από πριν..... δεν το συζητώ

δεν θα χωράω από τις πόρτες!!!!!!!!!!

κουράγιο κοριτσάκι θα περάσει και θα είσαι μία κομψή έγκυος και εμεις.... ντουλάπες :)

από νύστα άστα.... κοιμάμαι όπου με αφήσεις, θα γίνω ρεζίλι στο γραφείο καμιά ώρα

Τι κομψη εγκυος παιδι μου???:confused::confused: ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 7 κιλα παραπανω απο οσα θα επρεπε να ειμαι για να θεωρουμαι κομψη εγκυμονουσα!!! και παρολους τους εμετους εχω παρει ενα κιλο!!! πες μου πως!!!! μιλαμε ανυποφορη κατασταση!!!! και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει μολις εναμιση στο πρωτο τριμηνο και τερματισα στα +20!!!! τα εχασα βεβαια αλλα και παλι εχω παραπανισια και η κοιλια ειναι αστα να πανε!!! και το βυζι απο το θηλασμο ενα χαλι...εχει παρει την κατιουσα!!! σκεψου τωρα πως θα γινει...παναγια μου νοιωθω σαν πατσαβουρα ξαφνικα!!!!!

έλα βρε δέσποινα τα παραλές

σκέψου την ροζ κορούλα σου που θα έχεις στην αγκαλιά σου σε λίγους μήνες!!!!!

εχω αλλο ενα ροζ που κοιμαται στην κουνια του τωρα αλλα η κοιλια ακομα χαλια μου φαινεται!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ααα!!!σας ειπα οτι με ρωτησε η περιπτερου αν ειμαι εγκυος παλι???? σκεψου!!!! απο τωρα???? εδω η καλη μοσχαριτσα παρακαλω!!!!

Διαφημίσεις

nenaki είναι κουκλάκι!!!!!!! μπράβο και πάλι μπράβο

θέλω και εγώ!!!

nenaki 10/9 Σέρρες

despina100- 2/10 Eλενα

ellain 11/10 Ιασώ (ή Έλενα, θα δείξει...)

tsipoura 12/10 Λητώ

Γιωτίτσα 12/10 Αλεξάνδρα.

ploegisi 12/10 Βέροια

maraki32 21/10 Λητώ

Chris καλώς μας βρήκες! Όλα θα πάνε καλά, να είσαι αισιόδοξη! Είμαστε γερή όμαδα εδώ!

Νένα πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με την αυχενική. Το μωράκι σου είναι τέλιεο. Περιμένουμε να δούμε ακόμα πολλά εβρυάκια να ποζάρουν! Δεν ήξερα ότι είσαι από Σέρρες, από εκεί κατάγεται ο άντρας μου και εκεί είναι παντρεμένη η μια μου αδερφή. Κάναμε πρωτοχρονιά φέτος στις Σέρρες. Και έχω ένα φίλο οικογενειακό γυναικολόγο στις Σέρρες.

Δέσποινα εμείς ίσως συναντηθούμε στο Έλενα

nenaki 10/9 Σέρρες

despina100- 2/10 Eλενα

Ελένη 3/10 Έλενα

tsipoura 12/10 Λητώ

ploegisi 12/10 Βέροια

maraki32 21/10 Λητώ

Επεξεργάστηκαν by Ελένη

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

nenaki 10/9 Σέρρες

despina100- 2/10 Eλενα

Ελένη 3/10 Έλενα

tsipoura 12/10 Λητώ

ploegisi 12/10 Βέροια

Γκρετα 15/10 Θεσσαλονίκη (ακόμα δεν έκανα έφοδο στις κλινικές....:tongue:)

maraki32 21/10 Λητώ

Επεξεργάστηκαν by Γκρετα

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Λοιπόν τώρα που ξαναμπήκα...chris καλώς ήρθες κι από δω!!Όλα καλά θα πάνε!

Νενάκι είναι μια ζωγραφιά το νινί σου!!!! θέλω κι εγώ φωτό του παιδιού μου!

Ανακατωσούρες τέλοςςςςς!!!Τελικά τα χάπια με πείραξαν κορίτσια και να δω τι θα κάνω αν θα πρέπει να τα ξαναπάρω....

Βρε κορίτσια....έχω σκάσει...θέλω να πάω στο γιατρό να ξαναδώ το μπεμπέ μου...Ανησυχώ!!!

Σήμερα πήγα κι έκανα τις αιματολογικές και μέσα της άλλης βδομάδας θα πάρω τα αποτελέσματα και την πιο άλλη βδομάδα θα πάω στο γιατρό.Αργά δεν είναι?Κοντά μήνα θα κλείσω χωρίς να δω το παιδί μου!παιδί μου!

Επίσης...κατά 90% η σύλληψη έγινε στις 21/1.Άρα θα γεννήσω 28/10(σύμφωνα μ ένα πίνακα) κι όχι 15/10...είναι πολύ νωρίς...Πώς γίνεται όμως και δεν συμβαδίζει η ημερομηνία σύλληψης με τον υπέρηχο?Από το μέγεθος του εμβρύου κρίνει ο υπέρηχος την ηλικία κύησης και πόσο είναι αυτό αξιόπιστο?Πιο μπροστά δεν γίνεται να έγινε η σύλληψη γιατί έχω θερμοδιάγραμμα που επιβεβαιώνει τη μερα ωορρήξίας...Λέτε κάπου παρακάτω ν αλλάξουν τα δεδομένα στον υπέρηχο?

Σόρι σας ζάλισα....Καλό βράδυ και καλό σκ!!!

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Λοιπόν τώρα που ξαναμπήκα...chris καλώς ήρθες κι από δω!!Όλα καλά θα πάνε!

Νενάκι είναι μια ζωγραφιά το νινί σου!!!! θέλω κι εγώ φωτό του παιδιού μου!

Ανακατωσούρες τέλοςςςςς!!!Τελικά τα χάπια με πείραξαν κορίτσια και να δω τι θα κάνω αν θα πρέπει να τα ξαναπάρω....

Βρε κορίτσια....έχω σκάσει...θέλω να πάω στο γιατρό να ξαναδώ το μπεμπέ μου...Ανησυχώ!!!

Σήμερα πήγα κι έκανα τις αιματολογικές και μέσα της άλλης βδομάδας θα πάρω τα αποτελέσματα και την πιο άλλη βδομάδα θα πάω στο γιατρό.Αργά δεν είναι?Κοντά μήνα θα κλείσω χωρίς να δω το παιδί μου!παιδί μου!

Επίσης...κατά 90% η σύλληψη έγινε στις 21/1.Άρα θα γεννήσω 28/10(σύμφωνα μ ένα πίνακα) κι όχι 15/10...είναι πολύ νωρίς...Πώς γίνεται όμως και δεν συμβαδίζει η ημερομηνία σύλληψης με τον υπέρηχο?Από το μέγεθος του εμβρύου κρίνει ο υπέρηχος την ηλικία κύησης και πόσο είναι αυτό αξιόπιστο?Πιο μπροστά δεν γίνεται να έγινε η σύλληψη γιατί έχω θερμοδιάγραμμα που επιβεβαιώνει τη μερα ωορρήξίας...Λέτε κάπου παρακάτω ν αλλάξουν τα δεδομένα στον υπέρηχο?

Σόρι σας ζάλισα....Καλό βράδυ και καλό σκ!!!

γκρέτα μου καλά θα κάνεις να μην αγχώνεσαι! κι εγώ μετά από 5 βδομάδες έχω ραντεβού! μέχρι που έσκασα και τον πήρα τηλ το γιατρό μου γιατί μου φάνηκε πολύ αργά. αλλά μου είπε ότι έτσι είναι σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη.

για τα χάπια τελικά ενημερώθηκες αν έκανες καλά που τα σταμάτησες?

απ' ότι μου είπε ο γιατρός, ο υπέρηχος δείχνει την ημερομηνία σύμφωνα με το μέγαθος, οπότε και μπορούν να καταλάβουν πάνω κάτω, με μικρή απόκλιση πότε είναι η π.η.τ σου. ο πίνακας που είδες είναι η ημερομηνία που είναι η τελική! μετά από κει θα βγάλεις ελεφαντάκι και όχι παιδάκι! χαχαχχαχ!!!!:lol::-P:-P:lol: κι εμένα μου είπε για 12/10, αλλά μπορεί και να είναι 10 ή 15... θα δούμε! τελευταία μέρα πάντως είναι η 27/10

οπότε κυρία μου,... ΜΗΝ αγχώνεσαι!!! όλα θετικά!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

γκρέτα μου καλά θα κάνεις να μην αγχώνεσαι! κι εγώ μετά από 5 βδομάδες έχω ραντεβού! μέχρι που έσκασα και τον πήρα τηλ το γιατρό μου γιατί μου φάνηκε πολύ αργά. αλλά μου είπε ότι έτσι είναι σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη.

για τα χάπια τελικά ενημερώθηκες αν έκανες καλά που τα σταμάτησες?

απ' ότι μου είπε ο γιατρός, ο υπέρηχος δείχνει την ημερομηνία σύμφωνα με το μέγαθος, οπότε και μπορούν να καταλάβουν πάνω κάτω, με μικρή απόκλιση πότε είναι η π.η.τ σου. ο πίνακας που είδες είναι η ημερομηνία που είναι η τελική! μετά από κει θα βγάλεις ελεφαντάκι και όχι παιδάκι! χαχαχχαχ!!!!:lol::-P:-P:lol: κι εμένα μου είπε για 12/10, αλλά μπορεί και να είναι 10 ή 15... θα δούμε! τελευταία μέρα πάντως είναι η 27/10

οπότε κυρία μου,... ΜΗΝ αγχώνεσαι!!! όλα θετικά!!!

Γεια σου ploegisi!!!Επιτέλους θα μιλήσω ζωντανά στο καφέ!!:tongue:

Πώς να μην ανησυχώ?Δεν γίνεταιιιι!!!:tongue:Αν έτσι είναι το φυσιολογικό όμως εντάξει...είχε δίκιο η μάνα μου δηλ πώς είμαι ανυπόμονη ε?:rolleyes:

Ναι μίλησα με το γιατρό για τα χάπια και μου είπε να τα σταματήσω μέχρι να πάρω τ αποτελέσματα των εξετάσεων και μετά θα γκρινιάξει...Αλλά αν χρειαστεί να τα ξαναπάρω μάλλον θα πρέπει ν αλλάξω εταιρία,μορφή κάτι τέλοσπάντων....δεν θέλω να ξανανακατευτώ....:-(

Τι εννοείς τελευταία μέρα είναι η 27/10?Μετά την ΠΗΤ?Δηλάδή δεν είναι η ΠΗΤ η τελική ημερομηνία?

Γεια σου ploegisi!!!Επιτέλους θα μιλήσω ζωντανά στο καφέ!!:tongue:

Πώς να μην ανησυχώ?Δεν γίνεταιιιι!!!:tongue:Αν έτσι είναι το φυσιολογικό όμως εντάξει...είχε δίκιο η μάνα μου δηλ πώς είμαι ανυπόμονη ε?:rolleyes:

Ναι μίλησα με το γιατρό για τα χάπια και μου είπε να τα σταματήσω μέχρι να πάρω τ αποτελέσματα των εξετάσεων και μετά θα γκρινιάξει...Αλλά αν χρειαστεί να τα ξαναπάρω μάλλον θα πρέπει ν αλλάξω εταιρία,μορφή κάτι τέλοσπάντων....δεν θέλω να ξανανακατευτώ....:-(

Τι εννοείς τελευταία μέρα είναι η 27/10?Μετά την ΠΗΤ?Δηλάδή δεν είναι η ΠΗΤ η τελική ημερομηνία?

όχι!!! απ' ότι μου είπε ο doctoracos μου, η π.η.τ είναι η πιο πιθανή ημερομηνία σύμφωνα με τον υπέρηχο! αλλά υπάρχει πιθανότητα για μεταβολές, ανάλογα με τον πως θα προχωρήσει η κύηση. η κουμπάρα μου περιμένει το τρίτο της αυτές τις μέρες και τα άλλα 2 τα γέννησε μια βδομάδα πριν από την π.η.τ. της!!! η ξαδέρφη μου και τα δύο κανά 2 μέρες μετά και η νύφη μου που είχε και δίδυμα, 10 μέρες μετά!!! εκεί να δεις! η καημένη δε μπορούσε να κάνει βήμα!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Θα πάω να κόψω τα μαλλάκια και να τα σουλουπώσω λίγο και θυμήθηκα να σας πω πως εμένα ο γιατρός μου μου επιτρέπει να τα βάψω(αν κι εγώ δεν τα βάφω) και ανέφερε κάποια άλλα πράγματα,δεν θυμάμαι τώρα ποια ήταν συγκεκριμένα,τα οποία άλλοι γιατροί τα απαγορεύουν.Και όσες φορές κι αν έψαξα πληροφορίες για κάτι που μ ενδιέφερε συνειδητοποίησα πως οι απόψεις για πολλά θέματα διίστανται.Οπότε ίσως πρέπει ν ακολουθήσουμε και λίγο το ένστικτό μας.:wink:

Επίσης ένα πρωί έιχα μια μικρή ρινική αιμορραγία και φυσικά φρόντισαν κάποιοι να με πανικοβάλλουν λέγοντάς μου πως έτσι θα μου πάει για κανα τρίμηνο...:rolleyes:Την επόμενη μέρα φυσικά δεν είχα τπτ!

Ναι μ έπιασε λογοδιάρροια....είναι ανησυχητικό γιατρέ μου?:tongue:

όχι!!! απ' ότι μου είπε ο doctoracos μου, η π.η.τ είναι η πιο πιθανή ημερομηνία σύμφωνα με τον υπέρηχο! αλλά υπάρχει πιθανότητα για μεταβολές, ανάλογα με τον πως θα προχωρήσει η κύηση. η κουμπάρα μου περιμένει το τρίτο της αυτές τις μέρες και τα άλλα 2 τα γέννησε μια βδομάδα πριν από την π.η.τ. της!!! η ξαδέρφη μου και τα δύο κανά 2 μέρες μετά και η νύφη μου που είχε και δίδυμα, 10 μέρες μετά!!! εκεί να δεις! η καημένη δε μπορούσε να κάνει βήμα!

Πωπω τώρα μου θύμισες το μεγαλύτερό μου φόβο...Λόγω προδιάθεσης στην οικογένεια,και απ τη μεριά μου αλλά και απ του συζύγου,υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να κάνω δίδυμα....αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής ένα είναι το σποράκι!Στην επόμενη εγκυμοσύνη πρώτα ο Θεός ας είναι και πεντάδυμα,αλλά στην πρώτη νομίζω πως θα πελάγωνα και δεν θα μπορούσα να φροντίσω σωστά δύο ψυχούλες...

Ploegisi πάω στο ραντεβουδάκι μου!

Καλό βραδάκι και σ ευχαριστώ για τις συμβουλές!!

Ελπίζω να σε ξαναπετύχω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...