Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάνω απ' όλα όμως τα νινάκια μας και να είμαστε κι εμείς καλά και οι γύρω μας για να τα βγάζουμε πέρα!!!!!

(Πολυ αισιοδοξη με βρισκω σημερα, μαλλον θα φταινε τα 500...!χιχχιιχ)

αυτά αρκούν!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατί δεν μπαίνουμε πλέον στο τσατ? να τα λέμε και ονλάιν???

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γεια σας κορτσούδια!:D

Stone----> Από 1/7- 9/7 και από 18/7 και μετα

Ploegisi----> από 1 - 15/7, από 19 - 23/7 και από 4/8 και μετά

Γκρετα ----> όποτε θέλετε,μιας και δεν θα το κουνήσω από Θεσ/κη(εκτός απροόπτου έτσι?)

Chris81----> εκτος ΣΚ και εκτος 7/8-17/8

Nena----> Οποτεδηποτε (αρκει να πησω τον συζηγο να με φερει!!)

RENAH---->

Νένα τα δωμάτια είναι τέλεια!!:DΤυχερά τα νινιά σου!

Χαίρομαι που είστε όλες καλα κι ανεβασμένες!!:D

Χθες δεν είχα internet όλη μέρα κι έτσι δεν μπόρεσα να πάω σε μια εταιρεία με ταπετσαρίες(δεν θυμόμουν ούτε όνομα ούτε διεύθυνση :evil:).Έτσι πήγα για γλυκάκι γιατί τσατίστηκα πολύ και δεν ασχολήθηκα με το δωμάτιο.Φοβάμαι μήπως από το ψάξε ψάξε κουραστώ και το παρατήσω το θεματάκι(τα κάνω κάτι τέτοια).:roll:

Η καμπύλη ζαχάρου δεν με προβληματίζει,η διαδικασία εννοώ,την έχω ξανακάνει και όλα μια χαρά.Τ' αποτελέσματα από την κολπική καλλιεργεια ακόμα να τα πάρω.

Η μπέμπα κάνει κάτι παλαβά και με τρελλαίνει!!!!:D

Είχα τόσα να σας πω βρε κορίτσια,ανυπομονούσα να μπω στο καφέ και τώρα δεν θυμάμαι τίποτα....

Τεσπα!Φιλούρες!!:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

γιατί δεν μπαίνουμε πλέον στο τσατ? να τα λέμε και ονλάιν???

Καλά θα ήταν Ελενίτσα μου, αλλά εγώ ετοιμάζομαι σιγά σιγά να φύγω (next time) και ευτυχώς έρχεται να με πάρει ο αντρούλης μου, είναι ήδη Αλεξάνδρας και Κηφισίας, ουφ μου έφυγε ένα άγχος, δε θα μπορούσα πάλι αυτή την ταλαιπωρία...

προς το παρόν περιμένω να τελειώσουν τα back up μου, για να κλείσω...

Φιλάκια κοριτσάκια μου!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Η μπέμπα κάνει κάτι παλαβά και με τρελλαίνει!!!!:D

:D Έτσι να σε τρελαίνει πάντα ευχάριστα με τα καμώματά της!!!!!!

Καλά αποτελέσματα από την κολπική.

Μάκια

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

γκρέτα μου το δωματιάκι θα το κάνεις θες δε θες! θα σου βγει έτσι κι αλλιώς σαν ανάγκη!!!:mrgreen:

η μπεμπούλα σου μάλλον θα πρέπει να κάνει και λίγη παρέα με τη δική μου! έχει πρόγραμμα παιδί μου! έχω μάθει τις ώρες της και την κάνω χάζι! απίθανα συναισθήματα!!! και όταν ξεκινά το χορό δε σταματά... της βάζω και μουσικούλα και την καταβρίσκει!!! προσπαθώ να βάζω χαλαρωτική μουσική, αλλά δε γίνεται παντα! της αρέσει και ο σάκης!!!

αγγελικουλα καλό απόγευμα!!!!!!!!!!! να ΄δωσεις το πιο γλυκό φιλάκι στον αντρούλη σου για τέτοιες χάρες που σου κάνει!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

:D Έτσι να σε τρελαίνει πάντα ευχάριστα με τα καμώματά της!!!!!!

Καλά αποτελέσματα από την κολπική.

Μάκια

Μάκια Ανζελίκ κι ευχαριστώ!:D

γκρέτα μου το δωματιάκι θα το κάνεις θες δε θες! θα σου βγει έτσι κι αλλιώς σαν ανάγκη!!!:mrgreen:

η μπεμπούλα σου μάλλον θα πρέπει να κάνει και λίγη παρέα με τη δική μου! έχει πρόγραμμα παιδί μου! έχω μάθει τις ώρες της και την κάνω χάζι! απίθανα συναισθήματα!!! και όταν ξεκινά το χορό δε σταματά... της βάζω και μουσικούλα και την καταβρίσκει!!! προσπαθώ να βάζω χαλαρωτική μουσική, αλλά δε γίνεται παντα! της αρέσει και ο σάκης!!!

αγγελικουλα καλό απόγευμα!!!!!!!!!!! να ΄δωσεις το πιο γλυκό φιλάκι στον αντρούλη σου για τέτοιες χάρες που σου κάνει!!!

Αλό πλοη!:DΏστε εκδήλωσε και προτιμήσεις η μπεμπούλα σου ε?Καλόοοο!!!

Αχ κι εγώ κάποτε έλεγα να μείνω έγκυος με το καλό και θα του βάζω μουσικούλα και ούτε μια φορά δεν το κανα.Μάνα να σου πετύχει!:rolleyes:

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Εν τω μεταξύ εγώ πάντα σας διαβάζω και ας έχω τις μαύρες μου ή ας μην έχω τπτ να γράψω... Έτσι για να μην μένω πίσω...

Και γέλασα πολύ με την ellain. Παθαίνει κάτι ενθουσιασμούς με το φαγητό και μας το ανακοινώνει και έχει πολύ γούστο! Την μία της έρχεται εκεί που γράφει και πάει να φάει ένα τοστ, την άλλη παγωτό, πολύ γέλιο :D.

Γιωτίτσα για πες για το νινί!! Τι βάρος έχει?? Τι σας έκανε??

Θέλω να τα διαβάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα!!

χτες δεν δούλευα γιατί λόγω γιορτής ο δήμος που εργάζομαι γιόρταζε και το δημόσιο ήμασταν κλειστά τι καλά έκανα τι δουλείτσες μου πήγαμε με το μικρούλη μου στο πανυγήρι που είχε και το βράδυ βγήκαμε με τον αντρούλη μου και κάτι φίλους για φαγητό και σήμερα τι ωραία φεύγουμε για σ/κ. ελπίζω μόνο να μην βρέχει μπας και κάνουμε κανα μπάνιο αυτή τη φορά.:)

εντωμεταξύ ξεσαλώσατε πάλι και και ενώ διάβαζα τώρα δεν θυμάμαι τίποτα:tongue: καλά αποτελέσματα πάντως σε όσες περιμένουν εξετάσεις και καλή επιτυχία σε όσες πάνε να κάνουνε εξετάσεις.

νενάκι τα δωματιάκια και τα δύο είναι τέλεια. φαίνεται το ταλέντο ρε παιδί μου

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Τι μου κανετε??

Δεν βλεπω συμμετοχη, καλε τι φρικες τρωμε?? 'Η που θα ξεσαλωνουμε 'η που δεν θα εμφανιζομαστε!! Ελα να συνελθουμεεεεεε!! Συγχωρουνται μονο οσες διακοπαρουν, σιγα μην εχουν τον νου τους εδω!!

μαρακι τυχερουλακι καλη διασκεδαση στο ΣΚ σας!! Και σας ευχομαι απο καρδιας να εχει καλο καιρο για να κανετε μπανακια!

Κλελακι, τι εχεις κοριτσι μου?? Γιατι εχεις τις μαυρες σου??? Ποιος σε πειραξε (να φωναξω τσιπουρα για χαστουκισμα)??? Ελα spit it out girl!!!

Ασε εχω παθει ντουβρουτζα με το φαι, παλευω με νυχια και με δοντια να μην ξεφευγω τωρα που καθομαι σπιτι, γιατι στην δουλεια καλα ηταν, ετρωγα συγκεκριμενες ωρες και λιγο πολυ συγκεκριμενα πραγματα, τωρα εχω ο,τι θελω με δυο δρασκελιες (καναπες-ψυγειο-ντουλαπι) κι αυτο με σκοτωνει...

Τι αλλα νεα κοριτσακια μου??? Ακομα και οι πρωινες σημερα τιποτααααααααααααα.... Καλα θα ξαναμπω να σας βρω! c u

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Νενακιιιιιιιιιιιιιιι μπραβο κοριτσι μου και βλεπω ο συζηγος το κατεχει καλα το σπορ!!!!!!!επαγγελματικο το βαψημο....μηπως να το δει πιο σοβαρα???με τοσες εδω μεσα σκεψου ποσα θα βγαλετε!!!!!!!:D:D:D

Μαρακι μου τι καλα θα πατε και βολτουλα και αμεσως νιωθεις ρε παιδι μου οτι ελλειπες ολοκληρη εβδομαδα!!!!!!!:P

Γκρετονιο και εγω ετσι ελεγα οτι θα κανω και μονο ενα cd της εχω βαλει μεχρι τωρα και αυτο οχι με ακουστηκα οπως ελεγα...:roll::roll::roll:....τελικα ειμαστε πολυ γαϊδουρες ωρες ωρες:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ισι μου τι καλα που εχει ηδη προγραμμα η δικια σου μπορει να το κρατησει και εξω μετα!!!!!!!εμενα εχει απο προχθες που αλλαξε και ξυπναει τα βραδια και οχι τιποτα αλλο εχει και πολυ ορεξη η ατιμη βραδιατικα:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Παρασκευη σημερα και τελευταία εργασιμη..

Μαρια καλά να περασετε Σ/Κ και σε οσα κοριτσακια φυγετε

Κλέλια βαριεσαι??Δεν σε βλέπω ορεξατη...

Renah που εισαι να συμπληρωσεις το listino??Νομιζω θα συντονιστουμε πολύ πιο γρηγορα απ'ότι νομιζουν μερικες μερικες :rolleyes::rolleyes:

Ellain και εγω εχω διαπιστωσει οτι οταν καθομαι σαβουριαζω περισσότερο πράμα...

Φιλακια σε όλα τα κοριτσακια!!!

Πάω γιατι ο ταρζανακος μου παραπονιεται..θελει να βγουμε "ετσω"

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!!

Όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι δεν τραβάω για δουλειά... 13 + σήμερα!!!

Επίσης όσο περνάει η ώρα εκνευρίζομαι με τον μπογιατζή!! Γιατί θέλει να βγάλουμε τις μπλε κουρτίνες και το μπλε αυτοκόλλητο?? Αφού και το φωτιστικό είναι μπλε με κίτρινο. Και αυτό να βγάλουμε?? Εν τω μεταξύ στα δειγματα που μου άφησε, είδα κάτι συνδυασμούς έτοιμους, ένας εκ των οποίων είναι γαλάζιο+ροζ+λιλά! Άρα?? Πού κολλάει?? (πάλι νεύρα έχω όπως καταλάβατε). Τσιπουρα δεν ταιριάζει γαλάζιο με ροζ και λιλά?? Αν τα καρεδάκια είναι ροζ+λιλά και βάψω το ταβάνι γαλάζιο (σαν ουρανός) δεν θα ταιριάζει? Όλα σε παλ χρώματα. Την πόρτα τελικά δεν θα την βάψω επειδή έτσι μου είπατε...

Για πείτε μου...

Γιωτίτσα, πες καλή μου για το ζουζούνι που το είδατε χθες!!!

GEXxp3.png

παρασκευή!!!! παρασκευή!!!!!!!

waiting-for-friday-cute-baby-02.jpg

Καλημέρα και Καλή μας Παρασκευή!

τι να πρωτοσχολιάσω!!!!!?????? Λυσάξατε πάλι!!!!! :tongue:

Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ στην Vasdeli μας να έχει μία υπέροχη αυχενική!!!!!! Με το καλό και τα σκόρδα τα έχω έτοιμα!!!!

Κλέλια μην εκνευρίζεσαι με το δωμάτιο ούτε με τον μπογιατζή....

Αν θέλεις να τον χαστουκίσω το έχω εύκολο, στις οικοδομές είμαι σκύλα!!!! χχιχιχιιχιιιιιιι

Βγάλε τις κουρτίνες και αφου το βάψει βλέπεις αν σου αρέσουν ή όχι - κουρτίνες είναι! το ταβάνι να το αφήσεις άσπρο σε παρακαλώ (πόρτα, ντουλάπες, ταβάνι άσπρα). Κάνε τα τσιχλοφουσκέ καρεδάκια που σου αρέσουν και θα είναι σούπερ!

επειδή με ρώτησες γαλάζιο , ρόζ , λιλά γενικά ταιριάζουν αλλά έχεις και ασπρο στον χωρο (ντουλάπες πόρτα και ταβάνι) καλό είναι να μην έχεις 5 χρώματα βάσης (μην ξεχνάμε και το πάτωμα......)

Επίσης θα ήθελα να σας συμβουλέψω να μην βάλετε χαλιά στα δωμάτια των μωρών είναι ιδιαιτέρως ανθυγιεινά (τα συνθετικά = ακάρια) και ειδικά όταν είναι μωρά δεν τους χρησιμεύουν σε τίποτα, παρά μόνο στο να αδειάσετε κι αλλο την τσέπη σας..... αργότερα μπορείτε να έχετε ένα μικρό χαλάκι για να παίζουν (από φυσικό υλικό).

Μαράκι μου ωραίες οι βόλτες σας! Να περάσετε καλό σκ και μια βουτιά και για εμένα που προς το παρόν δεν πάω πουθενά γιατί θέλω να βλέπω τον ανηψιό μου!!!!!!! Εχω πάθει πλάκα!!!!!!

Αγγελικούλα να μην αγχώνεσαι ... και σε εμάς εχουν πέσει όλα μαζί αλλά καλά να είμαστε και θα τα καταφέρουμε!

Έλενα είναι ακριβώς όπως τα λες: να είμαστε γεροί και αγαπημένοι :)

Οσο για τα 2πορτα τουτουδάκια απλά εσεις θα κουραστείτε λίγο παραπάνω, το μωρό δεν θα καταλάβει καμία διαφορά! (και ναι όλοι κάπως έτσι μεγαλώσαμε..... και μια χαρά είμαστε!)

Πετρούλα πολύ χάρηκα για την αδελφή σου! ειμαστε 2 τρελοκομεία λοιπόν!

Γκρετόνιο καλές βόλτες στα μαγαζιά! Μην μασάς μόλις δεις τα μωρουδιακά θα λειώσεις από λαχτάρα!!!!!!!

Κουμπαρούλα μου είπαμε να πάμε στις Σπέτσες που υπάρχει σπιτάκι

κάποια στιγμή θα ανεβούμε και σε εσάς κι αν όχι το καλοκαίρι από φθινόπωρο

γιατί θα λυσσάξει και η φιλενάδα (έχω μια φίλη στην Νάουσα που γνωρίζονται με την Ισι μας)

Οσο για τον κουμπάρο είναι πολύ μπροστά!!!! μου φαίνεται θα χρειαστώ σεμινάριο!!!!!! ανάρπαστα θα γίνουν τέτοια σεμινάρια!!!! για σκεφτεί το .......

Και ο δικός μου σας ξέρει.... και ενώ αρχικά (μετά την παλίνδρομη) είχε πολλούς ενδοιασμούς αν μου κάνει καλό να σας μιλάω - λογικό - τώρα έχει καταλάβει πόσο πολύ με έχετε στηρίξει και εκτιμάει την αισιοδοξία που μου μεταφέρετε (πάλι με συγκινήσατε βρε θκατούλες μου! <3 )

ΜαρηΚρισάκι μου γλυκό βάλε λίγο Σάκη στην κοράκλα να ξεσαλώσει!!!!

Λιάνα και Ρένα που είστε καλέ;

Τα καινούργια τα κοριτσάκια μας βαρέθηκαν μάλλον? μακάρι όλα καλά να είναι και να μας βαρέθηκαν (φραγκολίνα και γεωργία? σωστά τα θυμάμαι)

Ειρηνάκι και Δοκτωρ Δέσποινα διακοπούλες ????? τέλεια!!!!!

Ελένη μου σήμερα φεύγετε;;;; να περάστε σούπερ! αλλαγή παραστάσεων και χαλάρωση αυτό είναι οι διακοπές!!!!!!!!!! και πάνω από όλα καλή διάθεση!

άντε αγαπούλες σας αφήνω να σχεδιάσω και λίγο

μάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!!

(είδα μια γκαστρούλα στο μετρό προχθες και λέω έτσι θα είναι και οι gastroκόρες μου τώρα σνιφ σνιφ.... σκόρδαααααααααα )

Τσιπούρα ο ανηψιός σου είναι αυτός στην φωτό καλέ???

Επιπλέον αν θυμάμαι καλά, είχες βάλει μια φώτο ενός μωρού στο avatar σου ή στην φωτογραφία σου... Είχα πει ότι έτσι θα είναι το μωρό σου και δεν την βλέπω, γιατί?? Βάλε την πίσω σε παρακαλώ :tongue:.

Και όταν εμείς δεν θα έχουμε κοιλιά θα έχεις εσύ!! ΧΑ!! Το october power διαρκεί πολύυυυυυυυ καιρό...

Να σου θυμίσω επιπλέον πως και η vasdeli και εγώ υπήρξαμε μαζί από το καφέ Μανούλες Μαρτίου 2010, οπότε???

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...