Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nένα!! Τέλεια είναι τα δωμάτια!! Δεν είχα καμία αμφιβολία με την καλλιτεχνική φλέβα που σε πλημμυρίζει!!! Μπράβο σου!!

Όσο για το πότε σταματάω, θα μιμηθώ την ellain: 14 + σήμερα (αν και το σήμερα λήγει σε μερικά λεπτά - πώς θα βρω ταξίιιιιιιι!!!!!)

ελπίζω να μη ταλαιπωρηθείς πολύ!

Νένα πολύ όμορφα έγιναν τα δωμάτιά σας. Συγχαρητήρια στη μαμά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελεια τα δωματια!μπραααααααααααααβο!!!πηρα και ιδεες...

λοιπον φιλεναδες εκανα σημερα το πρωι την 3ωρη καμπυλη...η γλυκοζη καταπινεται,οχι ευχαριστα αλλα παλευεται!αναγουλες καθολου,μια δυσπεψια ομως την αισθανθηκα μετα...το μονο που με ταλαιπωρησε ηταν η ζαλαδα και η θολουρα που ενιωθα για τις επομενες ωρες...παααει,περασε κι αυτο!δευτερα απογευμα θα εχουμε τα αποτελεσματα.εκανα ξανα και για τοξοπλασμα,γενικη αιματος και ουρων...

καλα αποτελεσματα λοιπον!!!

καλά αποτελέσματα λοιπόν!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Nενα πολύ όμορφα τα δωματιακια σας!!!Με το καλό να γεμισουν και τα δυο με φωνουλες και αγκαλίτσες!!!

Το δωματιοο της μεγαλης σου το θυμαμαι, το ειχες βαλει και στο αλλο φορουμ παλιοτερα...

Βασω καλα αποτελέσματα να εχεις!!

Ελένη τι ωραια που ετοιμαζετε βαλιτσούλες...τωρα που σταματησα κι εγω τη δουλεια ανυπομονω να ερθει η αλλη βδομαδα να ξεκινησουν και οι δικες μας διακοπές..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Renah για πες που δουλεύεις να σου στείλουμε την τσιπουρίτσα; ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!

Pleogisi αυτό με το lucozade δεν το ήξερα… όσο για το δωμάτιο, που τον βρήκες καλέ τέτοιο σύζυγο με ιδέες; Μπράβο του και μπράβο σου!

Τσιπουρίτσα η ορεξούλα μας επανήλθε (μετά από ένα διάλλειμα στις αρχές της εγκυμοσύνης-που χάσαμε και κιλάκια) και δεν χρειαζόμαστε την άσκηση πια για να μας ανοίξει… ΣΚ θα πάμε Πελ/νησο :D

Stone να τον χαίρεσαι!!!!!!!!

Ελένη καλή αδειούλα και καλά να περάσετε!!!

Γιωτίτσα με το καλό να δεις το ζουζουνάκι σου!!!!!!!!!

Vasdeli καλή επιτυχία αύριο και μακάρι να σας φανερωθεί!!

Νενάκι για τα ΜΜΜ το θέμα είναι ότι εγώ τόσα χρόνια πήγαινα με τα πόδια στη δουλειά, τον τελευταίο καιρό όμως (κάποιους μήνες τώρα), δεν ταλαιπωρούμε γιατί έχω ένα θέμα με το πόδι και πηγαίνω με ΤΑΞΙ και το απόγευμα με παίρνει ο σύζυγος…. και τώρα που είμαι καλύτερα με το πόδι μου, δεν με αφήνουν τα γνωστά πρωινά που έχω ακόμα… Όταν όμως έχουν απεργία ΜΕΤΡΟ/λεωφορεία με παίρνει κι εμένα η μπάλα….. γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρω ΤΑΞΙ…… αλλά σήμερα παραήταν το κακό.

Τα δωματιάκια είναι τέλεια και τα 2, όταν είπες τους συνδυασμούς των χρωμάτων, σκέφτηκα ότι μου άρεσε πιο πολύ το μωβ ανοιχτό-μωβ σκούρο, τώρα όμως που τα είδα και το καναρινί-φούξια είναι πολύ όμορφο (πολύ με αρέσει σε λέω)!!!!!!!! Δεν ξέρω πιο να διαλέξω!!!!!!!!

Κούνια πήρες αυτήν με την αλλαξιέρα ε; Το σκεφτόμουν κι εγώ αλλά μάλλον δεν κατεβαίνουν τα κάγκελα και δεν ξέρω αν βολεύει πολύ… Για πες;

Βάσω καλά αποτελέσματα!!!!!

Καλό μήνα κοριτσάκια μου, τώρα που ηρέμισα!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

θέλω κι εγώ διακοπές αλλά αργώ ακόμα ... αρχές αυγούστου

όσο για το πως θα γυρίσω... θα ταξω να βρω ταξάκι κι εγώ!

Πετρούλα τώρα κατάλαβα ότι γιορτάζε ο αντρουλης σου!!! να τον χαιρεσαι!!!!!!

αγγελικούλα μου είναι δραματική η κατάσταση με τα ΜΜΕ και με τα ταξί και όλα!

α εκτός από καλό μήνα δεν ευχηθήκαμε με γειά μας για το ΦΠΑ!!!!!

αγγελική μου δεν σου έχω σχολιάσει ποτέ ότι 3/3 που γνωριστήκατε ... είναι τα γεννέθλια μου!

τυχαίο? .... νομίζω! χιχιχιιι

Διαφημίσεις

θα περάσει ο καιρός tsipoura και θα έρθει και η δική σας η σειρά και τότε θα ζηλεύουμε εμείς!!!

καλή τύχη κορίτσια με τα ταξί και υπομονή!!!

εμείς θα λείψουμε για μια ή δυο εβδομάδες. Δε θα πάμε και πολύ μακρυά, απλά ότι θα είμαστε δίπλα στη θάλασσα, δε θα έχω να μαγειρεύω και θα ξεφύγουμε λίγο από τη καθημερινότητα κάτι είναι και αυτό! Την πρώτη εβδομάδα θα έχει ο σύζυγος άδεια, τη δεύτερη αν μας αρέσει θα μείνουμε εκεί και θα πηγαινοέρχεται. Α και θα έρθει και ο πατέρας μου την άλλη εβδομάδα για να μας κάνει παρέα.

Και επειδή θα αφήσουμε πίσω το σκύλο και το κήπο με τα λαχανικά θα πηγαινοερχόμαστε μια φορά τη μέρα ως το σπίτι!!! τέτοιες διακοπές θα πάμε φέτος! Αχ αυτή η κρίση!!! τέλος πάντων ίσως τον Αύγουστο να καταφέρουμε να πάμε κανένα τριήμερο πουθενά αλλού...

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ελένη κι αυτες διακοπουλες ειναι..μη σε προβληματιζει που δεν θα ανεβεις σε καραβι ή δεν θα διανυσετε εκατονταδες χλμ..Φτανει που τα παιδια θα εχουν χώρο, παιχνιδι, θάλασσα και εσυ δεν θα κανεις τα καθημερινα..Αλλαγη παραστασεων και εργασιων..

Κοριτσαρες μου σας ευχαριστω!!!Ολα μαζι τα εχουμε η αληθεια ειναι και σε 18 μερουλες ειναι και τα δικα μου γενεθλια...Οικονομικοι και συμφερουμε!!

Κι ο μπουμπουκος no 2 μη νομιζετε..και εκεινος θα συμφερει..γενεθλια και γιορτη μαζι θα τα εχει..(πρωτα ο Θεός)

Τσιπουριστα μου κι η αδερφουλα μου 3/3 εχει γενεθλια..ειστε πολύ γεναιοδωροι, καλόκαρδοι και large ανθρωποι!!!

To large πάει στο χαρακτηρα και στην καρδια, εε!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αγγελική μου δεν σου έχω σχολιάσει ποτέ ότι 3/3 που γνωριστήκατε ... είναι τα γεννέθλια μου!

τυχαίο? .... νομίζω! χιχιχιιι

Νομίζω μου το είχες πει στο chat παλιά...

Και μετά μας λες ότι είσαι μεγαλούλα και τέτοια..., ένα 10χρονο νινάκι είσαι καλό μου :tongue:. Και έτσι να νιώθεις!!!

Λοιπόν:

3/3/00 γνωριστήκαμε

5/5/07 αρραβωνιαστήκαμε (3/3 ήταν να γίνει στα 7 μας χρόνια, αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια.... άσε πολύ πονεμένη ιστορία)

7/7/07 παντρευτήκαμε.....

τυχαίο; δε νομίζω!!! και όντως δεν ήταν...

Όσο για το ΦΠΑ τι να κάνουμε; Θα το λουστούμε κι αυτό, ας κάνουμε κι αλλιώς..... (αν μπορούσαμε)

Για τις κ@λοσυγκοινωνίες γκρρρρρ να δω πως θα γυρίσω στο σπίτι πάλι, αν δεν προλάβει να έρθει να με πάρει το νινί μου........

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ελενάκι σημασία έχει να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε εσείς και τα παιδιά να χαρούν!!!!!!!

stone πολύ θα συμπαθούσα και την αδερφή σου, αν τη γνώριζα!!! ;)

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κοριτσακια μου καλα και ταλαιπωρημενα γεια σας!!!

διαβασα τα νεακια σας, δεν τα θυμαμαι ολα, αλλα θελω να πω μπραβο στο νενακι για την μικρουλα που εφτασε το 1,650!!! και επισης πολυ καλη η εμπνευση για τα δωματιακια σας, κι εγω μαλλον κλεινω προς της εσωτερικης! να ειναι γερα να τα χαιρονται!

Ισουλα ο συζυγος το εχει ψαξει πολυ το θεμα, αν εμπαινε στο Ο.P. (OCTOBER POWER), θα τον καναμε επιτιμο δοκτωρα σε θεματα βρεφικης ψυχολογιας κ διακοσμησης!!

Κλελουκο με το καλο κι εσυ το βαψιματακι, μου αρεσει η μαμα με τα παζαρια!! Θα μετραμε μαζι αντιστροφα, ναι εγω ξαναμετραω, πότε θα ερθω Αθηνα, τωρα που το καλοσκεφτομαι, παντα μετραω αντιστροφα γιατι παντα κατι περιμενω...

Πετρουλα μου βλεπω οτι προσπαθεις να τα οργανωσεις για συναντηση τα κοριτσια, αλλα εναι απειθαρχες παιδι μου αυτες οι Βορειες!!! αντε συγκεντρωθειτε, θα σας φαμε εμεις οι νοτιες!!!

Αγγελικουλα μου τι ταλαιπωρια κι αυτη βρε παιδι μου!! Ταξακι με ραντεβου βρε κοριτσια, το αξιζουμε προκειμενου να τραβαμε ολη αυτην την μανουρα και την ταλαιπωρια.

Ελενη ετοιμαζεις ταξιδι μοναχα για παρτη σας ακουω!!μπραβο με το καλο!!! ετοιμασου να φατε το μειωμενο επιδομα αδειας κι εσεις.... αχ....

Τσιπουριδιον μια και εθιξες το ΦΠΑ τωρα πια δεν αλλαζουμε αυτοκινητο που να χτυπιομαστε, με γεια μας και χαρα μας!!!!!και εις ανωτερα!!

Σημερα πηγα κι εγω να πληρωθω και η επιταγουλα μου εγραφε 500 ευρωπουλα επιπλεον και φυσικα καταχαρηκα!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

αχ Ellain μου, τώρα που είπες αυτοκίνητο έξυσες άλλη πληγή... χθες σκάσαμε 950€ για service αυτοκινήτου, ιμάντες, ψυγεία και κάτι άλλες π@π@ρίτσες... α και είχαμε και έκπτωση 10-20% στα ανταλλακτικά λόγω κάρτας μέλους (φαντάσου...)... αλλιώς θα πήγαινε στα 1250 ευρώ....

Επιπλέον σκέφτομαι ότι και δε θα πάμε διακοπές φέτος (μόνο στα χωριά μας) και απ' την άλλη τα σκάμε γερά... αλλά πάνω απ' όλα η ασφάλειά μας!

Αχ και τον Οκτώβρη έχουμε αλλαγή στα λάστιχα και είναι πανάκριβα αυτά που φοράμε... και εγώ η καλή σου θέλω από βδομάδα να χυθούμε στα μωρο-μάγαζα και να πάρουμε τα καλύτερα...... θα δείξει. Θέλουμε και τεντόπανα........ και βάσεις....... και το δωμάτιο του μωρού μας..... ουφ ψυχοπλακώθηκα......

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αγγελικακι μου μην ψυχοπλακωνεσαι καλη μου. Εγω ειπα του αντρα μου, φτανει να ειμαστε καλα, γεροι και να αγαπιομαστε. Κι ετσι παμε στην αλλη ακρη της γης. Και πιστεψε με καθολου ρομαντικο δεν ειναι αυτο. Βεβαια θα μου πεις η αγαπη δεν τρωγεται, αλλα με την αγαπη κανεις τα δυσκολα να φαινονται πιο ευκολα. Και απο την αλλη δημιουργουμε κι εμεις προσθετες αναγκες που δεν τις εχουμε. Δεν χρειαζεται οα νθρωπος πολλα πραγματα για να ειναι ευτυχισμενος. Συζηταμε εδω και 3-4 μηνες να αλλαξουμε αυτοκινητο γιατι εχουμε τριπορτο και πως θα βαζουμε το μωρο, και δεν εχουμε χωρους. Και προχθες σκεφτηκαμε κι οι δυο και τι εγινε? Εμεις πως μεγαλωσαμε? εγω σε fiat κι ο συζυγος σε seat, παθαμε τιποτα? Ενταξει, οπωσδηποτε προοδος ειναι να καλυτερευουμε την ζωη μας, αλλα μην τα βαφουμε και μαυρα. Μπορουμε και με τα πολλα και με τα λιγα, σωστηηηηηηηηηηη???? Ολα θα πανε καλα, να κανουμε με το καλο ολες υγιη μωρακια και τιποτα αλλο δεν εχει σημασια! (σε εφτιαξα καθολου?? εγω παντως φτιαχτηκα, παω να φαω παγωτο!!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

νενάκι μου πανέμορφα τα δωματιάκια!!! μπράβο και καλώς να ορίσει και το νέο μέλος σιγά σιγά, να γεμίσει το σπίτι!!!

ελένη όπως και να χει θα ξεφύγετε! πως και πως τις περιμένω κι εγώ τις διακοπούλες μου, 23 και σήμερα!!! και θα χαρείτε και όλα θα τα κάνετε! και δε θα αφήσετε και το σκυλάκι ατάιστο!!!:tongue:

κι εσείς το ίδιο πετρούλα, έρχονται οι μέρες!

κλέλια 14 μερούλες είναι αυτές!!! αψού να κάνεις, τέλος!!! τυχερούλες! σήμερα μου λέει η κοπέλα από το γιατρό του τεβε: γιατί δεν παίρνεις καμιά άδεια???!!! έσκασα να γελάω!!!

γιώτα περιμένουμε νεάκια από τη μπεμπούλα σου!!! μη μας ξεχάσεις!!

ελενάκι περισεύουν κι άλλα από το πρώην αφεντικό σου??? να τον επισκεφτούμε καμιά βολτίτσα αν είναι... :confused::rolleyes:

αγγελική μου δεν είστε οι μόνοι σ' αυτήν την κατάσταση! όπου κι αν μιλήσω, όπου κι αν ρωτήσω τα ίδια λένε! υπομονή, να είμαστε καλά και θα τα κάνουμε όλα όπως πρέπει! και πάλι τα καλύτερα θα πάρουμε για τις μπεμπούλες μας!!!

κουμπαρούλα μας είπες τελικά που καταλήξατε για διακοπές φέτος? θα ανεβείτε και προς τα δω καθόλου?

βάσω καλά αποτελέσματα!

όσο για το αμόρε μου, είμαι κι εγώ πολύ περήφανη, και θα του πω να σας πει μια καλημέρα κάποια στιγμή στο cafe μας!!! έχει ακούσει τόσα για σας, που χαίρεται όταν του λέω νέα σας!!!

ελπίζω σήμερα το απόγευμα να καθήσουμε με λίγη ησυχία και να καταλήξουμε όσο είναι εφικτό στο τι θέλουμε και να ξεκινήσουμε σιγά σιγά... νένα, αυτού του είδους η κούνια για τη μικρή, βολεύει? είδα κι εγώ τέτοιες, αλλα έχω αμφιβολίες...

ανανεώνω και τη λίστα μας μπας και βρούμε καμιά άκρη! βρε, μήπως να μας οργανώσουν οι νότιες καλύτερα??? χιχιχιιχ

Stone----> Από 1/7- 9/7 και από 18/7 και μετα

Ploegisi----> από 1 - 15/7, από 19 - 23/7 και από 4/8 και μετά

Γκρετα ---->

Chris81----> εκτος ΣΚ και εκτος 7/8-17/8

Nena----> Οποτεδηποτε (αρκει να πησω τον συζηγο να με φερει!!)

RENAH---->

έχασα κάτι? δε μπορώ, ζαλίστηκα να ψάχνω!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κοριτσάκι μου έτσι είναι, αλλά όταν έρχονται κάποια μαζεμένα έξοδα σου τι δίνει θες δε θες. Πάνω απ' όλα όμως τα νινάκια μας και να είμαστε κι εμείς καλά και οι γύρω μας για να τα βγάζουμε πέρα!!!!! Στείλε λίγο παγωτάκι κι από δω!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αγγελικη μου σου τη δινει, εχεις δικιο, προσωπικα μου την δινουν οι γαμοι και οι βαφτισεις που πεφτουν ολοιιιιιιιιιιι μαζι απο Μαιο ως Σεπτεμβριο και σε ξεπουπουλιαζουν. Αλλα τι να κανεις??? ειπαμε υπομονη κι επιμονη, δεν θελει κοπο θελει τροπο!!!

Τυχερουλες διακοπουλες πατε ολες πουλακια μου!!! αντε με το καλο!!!!εγω η μονη μαγκια που θα κανω φετος, θα ειναι να ταξιδεψω business Λαρνακα-Αθηνα, καλο ε????? δεν πειραζει, θα χαρουμε κι ετσι, θα χαρουμε την ΑΘηνα μας αδεια (τρελαινομαι για αδεια ΑΘηνα, πας οπου θες σε χρονο μηδεν), θα παμε σε ταβερνουλες και θα χαρουμε με φιλους που η ρημαδα η κριση τους κραταει πισω. Τι αλλο θελουμε???

(Πολυ αισιοδοξη με βρισκω σημερα, μαλλον θα φταινε τα 500...!χιχχιιχ)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...