Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είμαι έτσι :evil:

Ήρθα 10 παρά στη δουλειά, περίμενα ταξί 50 ολόκληρα λεπτά, θα πέρασαν και 200 γεμάτα ταξί από μπροστά μου και κανένα δεν πήγαινε προς την κατεύθυνσή μου. Τα έπαιξα και είμαι ακόμα εξαγριωμένη........ λίγο ακόμα και θα ανέβαινα πάλι στο σπίτι και να πάνε να γ@μη.... όλα. Ταλαιπώρησα και το μωράκι μου................................. :mad:

Θα σας διαβάσω μετά, μόλις βρω χρόνο που θα έχω συνέλθει κιόλας......

αχ βρε αγαπάκι μου!!!!! αχ!!!!!!!!!

Ploegisi και εμένα μου αρέσει η ιδέα του άντρα σου, μετά από κανένα χρόνο που θα μεγαλώσει το μωράκι θα του κάνετε πιο παιδικό δωμάτιο και το βρεφικό θα το έχετε για το νέο μωράκι :D

Κορίτσια να βάλετε φωτογραφίες να θαυμάσουμε τα δωμάτιά σας!

Πάω να συνεχίσω το σιδέρωμα γιατί φεύγουμε το Σάββατο για μια εβδομάδα με άδεια (δε πάμε βέβαια και πολύ μακρυά) και το συνειδητοποιήσαμε μόλις χθες. Νομίζαμε ότι είχαμε ακόμα μια εβδομάδα :rolleyes:

Φιλιά σε όλες!

τέλειο αυτό με το νέο μωρό!!!!! είδες κουμπαρούλα μου όλα στα κανονίσαμε!!!!!!!

Ελένη μου διακοπούλες!!!!!! αχ τι καλά!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλήμέρα και καλό μήνα, ασα ευχαριστώ για τις ευχες σας για τη νύφη μου.

Nenaki μια χαρά η μπεμπούλα και μεγαλούτσικη.

Ελενη καλα να περάσετε στις διακοπές σας και ας μην είναι μακριά δεν έχει σημασία.

Βρε κοριτσάκια ειλικρινα σας σκεφτομαι πολυ που ταλαιπωρείστα ακόμα με τις συγκοινωνίες και τα ταξί αλλα κάντε λίγο υπομονή σε λίγο σταματάτε.

Εμείς σήμερα το απόγευμα έχουμε γιατρό να δούμε τη μικρή μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

κορίτσια καμπύλη εγώ έχω κάνει ήδη 2 φορές και θα κάνω ακόμη 1 τη δευτέρα και μπορεί να κάνω άλλη 1 μέχρι το τέλος... είδωμεν... κάνω την τρίωρη με τα 100ml αλλά μου δίνει και πίνω 1,5 lucozade... όχι γλυκόζη! κι όταν τη ρώτησα, μου λέει γυναίκα είμαι, 2 παιδιά έχω ξέρω την αηδία και προτιμώ αυτόν τον τρόπο, αφού γίνεται η δουλειά μου κανονικά!!!

Αν το δέχεται ο γιατρός σου οκ! Ο δικός μου όταν τον ρώτησα αν μπορώ να χτυπήσω καμιά παστούλα :-D και να πάω ήταν κάθετος! Η μέτρηση πρέπει να γίνει έχοντας πιει τα συγκεκριμένα 100 ml γλυκόζης. Με το λούκοζέιντ ξέρεις πόσο παίρνεις ακριβώς;

Γειά σας και πάλι!

Καλό μας Μήνα!!!!!!!!!!!!

0002043B.gif

Vasdelakion καλημέρα στην κοιλίτσα σου!!!!!!! άντε αύριο με το καλό θα πας στον γιατρό σωστά;;;;;;;;;;; λοιπόν θα στήσουμε τις απαράμιλες ψηφοφορίες μας σχετικά με το φύλο???

έχουμε και κληρονομικό χάρισμα! 000200D3.gif

sig.asp?img=ad1

Καλό μήνα ψαράκι μου, σε όλες τις κοπέλες!

Ναι, αύριο έχω την αυχενική. Προς το παρόν ξύπνησα απαθής και με φοβερές αναγούλες(το ίδιο και χθες βράδυ)

Το προαίσθημα συνεχίζει να κωφεύει....:roll:

Vasdelάκι μου τελικά την καμπύλη θα την κάνω στην βιοϊατρική δίπλα στο σπίτι μου και θα με πηγαινοφέρνει ο σύζυγος με το αυτοκίνητο. Ο γιατρός δεν έχει πρόβλημα με τις μεταφορές κατά την διάρκεια της εξέτασης. Δεν την κάνω στην βιοϊατρική δίπλα στην δουλειά μου επειδή φοβήθηκα μήπως ζαλιστώ και ξεραθώ στην Πατησιών και σέρνομαι στα πεζοδρόμια :tongue: :tongue:.

Όπα! Ο Cleloσύζυγος θα εκτελέσει χρέη ταξιτζή;:D Καλά θα κάνει! Ναι, αν δεν περπατήσεις, no problem οι μετακινήσεις....Πες του ότι η τσιπούρα κι εγώ παραμονεύουμε, ε;

εμενα καφε ο δικος μου δεν αφηνει και μου αφηνει ντεκαφεινε μονο:roll::roll::roll:

στην αρχη δεν επινα ....τωρα που πιασανε η ζεστουλες τον χτυπαω τον ντεκαφεινε φραπεδακο μου ...αμ πως:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μεγάλος πόνος ο καφές!

Πάντως ξανασκέψου το για τον ντεκαφεϊνέ γιατί είναι φουλ στα χημικά...για να βγει η καφεΐνη, κατά την επεξεργασία βάζουν διάφορα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdelouko δεν αποφασίζω εγώ για το πόσο θα πιω! φυσικά μου το δίνουν από το εργαστήριο! και φυσικά ο γιατρός μου για να συνεργάζεται μαζί τους, θα το δέχεται! δεν τον ρώτησα, αλλά είναι δυνατόν να κάνουν του κεφαλιού τους? έχει σειρά εργαστηρίων σε όλη την ελλάδα, ανάλυση λέγονται...

όσο για το δωματιάκι μας... άντε να δω τι άλλο μου επιφυλάσσει σαν έκπληξη ο "πλοηγός" μου!!! έχω πάθει πλάκα! έχει κάνει διατριβή στο θέμα! θέλει όλα να γίνουν άψογα!

και εννοείται ότι όλα τα κανονίζετε εσείς εδώ μέσα τσούπρες μου! και πολύ χαίρμομαι που στηρίζουμε η μια την άλλη έστω και σε ασήμαντα θέματα!

:*:*:*:*:*:*

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

vasdelouko δεν αποφασίζω εγώ για το πόσο θα πιω! φυσικά μου το δίνουν από το εργαστήριο! και φυσικά ο γιατρός μου για να συνεργάζεται μαζί τους, θα το δέχεται! δεν τον ρώτησα, αλλά είναι δυνατόν να κάνουν του κεφαλιού τους? έχει σειρά εργαστηρίων σε όλη την ελλάδα, ανάλυση λέγονται...

ploegisi, δεν εννούσα ότι αποφασίζεις εσύ για το πόσο θα πιεις!!!

Η διάγνωση του ΣΚΔ όταν βασίζεται στα κριτήρια της Εθνικής Ομάδας Δεδομένων διαβήτη ή στον παγκόσμιο Οργανισμό υγείας πρέπει να γίνεται μετά από κατανάλωση είτε 75 είτε 100 ml γλυκόζης.

Τέλος πάντων, αφού το δέχεται ο γιατρός σου εμένα δεν μου πέφτει λόγος!:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κλελια και Αγγελικη τι τραβατε και εσεις με την συγκοινωνια..αντε να σταματησετε απο την δουλεια και να ηρεμησετε τουλαχιστον απο αυτο..

Ελενη καλα να περασετε στις διακοπουλες,κατι ειναι και αυτο!!!ζηλευω..

Πετρουλα να χαιρεσαι και τον συζηγο...αααα εσεις ολα τα δωρα μαζεμενα τα παιρνετε!!!Ευτυχως αυτο το μπεμπε θα ναι χειμωνιατικο!!!

Συμπληρωνω και εγω την λιστα!!!

Stone----> Από 1/7- 9/7 και από 18/7 και μετα

Ploegisi---->

Γκρετα ---->

Chris81---->

Nena---->Οποτεδηποτε (αρκει να πησω τον συζηγο να με φερει!!)

Renah---->

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Nένα!! Τέλεια είναι τα δωμάτια!! Δεν είχα καμία αμφιβολία με την καλλιτεχνική φλέβα που σε πλημμυρίζει!!! Μπράβο σου!!

Όσο για το πότε σταματάω, θα μιμηθώ την ellain: 14 + σήμερα (αν και το σήμερα λήγει σε μερικά λεπτά - πώς θα βρω ταξίιιιιιιι!!!!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

τελεια τα δωματια!μπραααααααααααααβο!!!πηρα και ιδεες...

λοιπον φιλεναδες εκανα σημερα το πρωι την 3ωρη καμπυλη...η γλυκοζη καταπινεται,οχι ευχαριστα αλλα παλευεται!αναγουλες καθολου,μια δυσπεψια ομως την αισθανθηκα μετα...το μονο που με ταλαιπωρησε ηταν η ζαλαδα και η θολουρα που ενιωθα για τις επομενες ωρες...παααει,περασε κι αυτο!δευτερα απογευμα θα εχουμε τα αποτελεσματα.εκανα ξανα και για τοξοπλασμα,γενικη αιματος και ουρων...

καλα αποτελεσματα λοιπον!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Νένα μου τέλεια τα δωμάτια!!!!!

ειδικά της "εντός" με ξετρέλανε (πιο λιτό)

μπράβο σας!!!!!!!

Κλειώ μου μπράβο!!!! πάει το σήμερα.... άρα 13 + αύριο!!!!!!!

Βασούλα με το καλό τα καλά αποτελέσματα λοιπόν! ρελάξ τώρα <3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...