Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ ναι... ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

σε όλον τον κόσμο είπα από το πρωί, άναψα και το κεράκι μου στους αγίους αναργύρους και εσάς σας ξέχασα...

μαριέττα μου δε λουφάρει, κάτι ξεκίνησε χθες αλλά δεν προλαβαίνει... τον ζαλίζω κι εγώ με τα δικά μου... είναι της άποψης ότι το δωμάτιο θα πρέπει να γίινει βρεφικό, χωρίς θεματάκι προς το παρόν μέχρι τον 6ο-8ο μήνα, να είναι πιο λιτό με απαλά χρώματα και με γεωμετρικά σχήματα και σχήματα προσώπων... το μέλετησε λεει (πότε άραγε, όλο τέτοια μου κάνει) και η βρεφική ψυχολογία αυτά θέλει για αρχή. εγώ σκεφτόμουν κανένα θεματάκι όπως βυθό, κήπο ή φάρμα, αλλά επιμένει για αργότερα για να μην το βαρεθούμε κι εμείς.

να σου πω, ας κάνει όπως καταλαβαίνει, αν θέλει κάθε λίγους μήνες να κάνει αλλαγές και να βάζει το χέρι στην τσέπη για την κοράκλα του, ας το κάνει! εμένα, χαρά μου! οπότε το κόβω να γίνεται πιο ρομαντικό τώρα για αρχή...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ploegisi πες καλή μου τιειχες κατα νου???Αληθεια λέω τωρα, εχετε να προτεινετε κτ αλλο???

Τσιπουρα μην το γελας καθολου!!!Στην τελευταια συναντηση των νοτιων του αλλου καφε μια τρελαρα βορειοελλαδιτισσα κατεβηκε στην Αθηνα αυθημερον με αεροπλανακι για τη συναντηση..Θα πήγαινα κι εγω αλλα ειπαμε..λόγοι ανωτερας βίας!!!χαχα

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ!!!!!

εγώ τι να πω που μου το κανόνισαν μέσα στις διακοπες μου οι γομαρίτσες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: θα κατεβώ έτσι κι αλλιώς μέσα στο επόμενο 20 ήμερο...

δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου... απλά είχαμε αναφέρει για 9 ή 10 ιουλίου και να κανονίζαμε... αλλά τελικά ίσως έτσι είναι καλύτερα!!! να βρούμε κοινή ημερομηνία!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι της ΕΘΕΛ. ΟΚ, δεν τους πληρώνουν, κατανοητό, να ξεσηκωθούν! Δεν μπορούν να προειδοποιήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα (όχι 12 παρά που το έκαναν)??

Ξεκίνησα σουρνάμενη κουνάμενη να πάω στην στάση, και ευτυχώς που έχω σταθμαρχείο δίπλα και ρώτησα, αλλιώς ακόμα θα περίμενα. Με ρώτησε κανείς αν είχα χρήματα πάνω μου για ταξί? Αφού ξέρω ότι πληρώνομαι σήμερα, θα μπορούσα να κυκλοφορώ με 3 ευρω μέχρι να πάω στην δουλειά μου, δεν θα μπορούσα?? Τέσπα!!!

Vasdelάκι μου τελικά την καμπύλη θα την κάνω στην βιοϊατρική δίπλα στο σπίτι μου και θα με πηγαινοφέρνει ο σύζυγος με το αυτοκίνητο. Ο γιατρός δεν έχει πρόβλημα με τις μεταφορές κατά την διάρκεια της εξέτασης. Δεν την κάνω στην βιοϊατρική δίπλα στην δουλειά μου επειδή φοβήθηκα μήπως ζαλιστώ και ξεραθώ στην Πατησιών και σέρνομαι στα πεζοδρόμια :tongue: :tongue:.

Τσιπούρα: Τα καρέ στον τοίχο θα είναι 4. Δλδ φαντάσου τον τοίχο με έναν σταυρό στην μέση, ορίστε τα 4 καρέ του. Κάθε διαγώνιος θα έχει το ίδιο χρώμα. Οι τοίχοι είναι 2 που θα βαφούν. Οι ντουλάπες είναι και θα παραμείνουν άσπρες (δεν βάφονται). Τελικά να μην βάψω την πόρτα με άσπρες ντουλάπες???

Πετρούλα μου εγώ προσωπικά έχω κόψει τους καφέδες παντελώς...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου... απλά είχαμε αναφέρει για 9 ή 10 ιουλίου και να κανονίζαμε... αλλά τελικά ίσως έτσι είναι καλύτερα!!! να βρούμε κοινή ημερομηνία!

Αχ δεν λειτουργω σημερα...

να βρισκομασταν δλδ ξεχωριστα ??δεν καταλαβα ρε Ελένη γμτ μου...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

πετρούλα μου εγώ καφεδάκια πίνω από την αρχή, μου είχε πει μέχρι 2 τη μέρα... βέβαια συνήθως πίνω έναν, αλλά τυχαίνει! επίσης πίνω και φραπέ και καπουτσίνο και ό,τι γουστάρω, αφού έτσι με συμβούλεψε ο καλός γιατρούλης!!!

κλέλια υπομονή με τις απεργίες!!! και σε όλες σας που ταλαιπωρείστε!!! όσο για τους τοίχους, πολύ μου άρεσε η ιδέα! αν η πόρτα είναι άσπρη, μην την βάφεις λέει ο ειδικός! (το αμόρε)

πετρούλα μου μη μου αγχώνεσαι!!! όχι όλες μαζί θα βρισκόμασταν σε μια από αυτές τις ημερομηνίες... αλλά οκ, μια χαρά έτσι θα βρούμε καλύτερη ημερομηνία!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Κλέλια και εγω πίνω μονο γαλλικο αλλα με τετοια ζεστη...θελω κτ δροσερό

Χτες εκανα και αλλη μια καταχρηση, ηπια τρια ποτηρακια κρασακι...:oops::oops: στην υγεια του καλου μου που ειχε τα γενεθλια του

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone να χαίρεσαι τον άντρα σου!!! Να είστε πάντα καλά!!

Τι έγινε βρε παιδί?? Μία ο μικρός γενέθλια, μετά εσύ γιορτή, μετά γενεθλιάζεται ο σύζυγος??? Παραγγελία το κάνατε?? :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εμενα καφε ο δικος μου δεν αφηνει και μου αφηνει ντεκαφεινε μονο:roll::roll::roll:

στην αρχη δεν επινα ....τωρα που πιασανε η ζεστουλες τον χτυπαω τον ντεκαφεινε φραπεδακο μου ...αμ πως:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ισι μου μου αρεσει πολυ η αποψη του αμορε σου αν ο δικος μου δεν ηθελε να δοκιμασει την καλλιτεχνικη του φλεβα με αερογραφους θα το εκανα και εγω ετσι το δωματιο,αλλα αφου ο κορδελλας μου ειχε εμπνευση:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μονο που τον λυπαμαι ρε κοριτσια γιατι κουραζεται πολυ και ερχεται και αργα απο την δουλεια και ηταν που ηταν τωρα μου μεινε ακομα πιο λιγος:(:(:( και ας τρωει σαν γουρουνακι:D

την ζωγραφια με τους ρυθμους που παμε μεχρι να φυγει ο Αυγουστος θα την τελειωσουμε:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

εμενα καφε ο δικος μου δεν αφηνει και μου αφηνει ντεκαφεινε μονο:roll::roll::roll:

στην αρχη δεν επινα ....τωρα που πιασανε η ζεστουλες τον χτυπαω τον ντεκαφεινε φραπεδακο μου ...αμ πως:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ισι μου μου αρεσει πολυ η αποψη του αμορε σου αν ο δικος μου δεν ηθελε να δοκιμασει την καλλιτεχνικη του φλεβα με αερογραφους θα το εκανα και εγω ετσι το δωματιο,αλλα αφου ο κορδελλας μου ειχε εμπνευση:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μονο που τον λυπαμαι ρε κοριτσια γιατι κουραζεται πολυ και ερχεται και αργα απο την δουλεια και ηταν που ηταν τωρα μου μεινε ακομα πιο λιγος:(:(:( και ας τρωει σαν γουρουνακι:D

την ζωγραφια με τους ρυθμους που παμε μεχρι να φυγει ο Αυγουστος θα την τελειωσουμε:D:D:D

ας τελειώσει και το σεπτέμβρη! και? μόνο που θα είναι με το μεράκι του μπαμπά, έχει άλλη αξία!

μωρέ κι εμένα μου αρέσει, αλλά λέω να μην ξεπαραδιαστούμε! αλλά αφού έτσι θέλει, ας δουλεύει και ας κάνει αλλαγές!!! πως με κόβεις??? :tongue::tongue::tongue:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

ας τελειώσει και το σεπτέμβρη! και? μόνο που θα είναι με το μεράκι του μπαμπά, έχει άλλη αξία!

μωρέ κι εμένα μου αρέσει, αλλά λέω να μην ξεπαραδιαστούμε! αλλά αφού έτσι θέλει, ας δουλεύει και ας κάνει αλλαγές!!! πως με κόβεις??? :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol: σωστηηηηηηηηηη!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Είμαι έτσι :evil:

Ήρθα 10 παρά στη δουλειά, περίμενα ταξί 50 ολόκληρα λεπτά, θα πέρασαν και 200 γεμάτα ταξί από μπροστά μου και κανένα δεν πήγαινε προς την κατεύθυνσή μου. Τα έπαιξα και είμαι ακόμα εξαγριωμένη........ λίγο ακόμα και θα ανέβαινα πάλι στο σπίτι και να πάνε να γ@μη.... όλα. Ταλαιπώρησα και το μωράκι μου................................. :mad:

Θα σας διαβάσω μετά, μόλις βρω χρόνο που θα έχω συνέλθει κιόλας......

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ploegisi και εμένα μου αρέσει η ιδέα του άντρα σου, μετά από κανένα χρόνο που θα μεγαλώσει το μωράκι θα του κάνετε πιο παιδικό δωμάτιο και το βρεφικό θα το έχετε για το νέο μωράκι :D

Κορίτσια να βάλετε φωτογραφίες να θαυμάσουμε τα δωμάτιά σας!

Πάω να συνεχίσω το σιδέρωμα γιατί φεύγουμε το Σάββατο για μια εβδομάδα με άδεια (δε πάμε βέβαια και πολύ μακρυά) και το συνειδητοποιήσαμε μόλις χθες. Νομίζαμε ότι είχαμε ακόμα μια εβδομάδα :rolleyes:

Φιλιά σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Τσιπούρα: Τα καρέ στον τοίχο θα είναι 4. Δλδ φαντάσου τον τοίχο με έναν σταυρό στην μέση, ορίστε τα 4 καρέ του. Κάθε διαγώνιος θα έχει το ίδιο χρώμα. Οι τοίχοι είναι 2 που θα βαφούν. Οι ντουλάπες είναι και θα παραμείνουν άσπρες (δεν βάφονται). Τελικά να μην βάψω την πόρτα με άσπρες ντουλάπες???

αυτό ήθελα να προλάβω... να ΜΗΝ την βάψεις την πόρτα!

(τα καρέ τα κατάλαβα αλλά αν είναι οι 2 απέναντι τοιχοι θα είναι οκ, αν είναι παρακείμενοι δεν φαντάζομαι να έχουν ίδιες διαστάσεις.... και θα βγουν περίεργα τα τετράγωνα)

Κλέλια δεν μου αρεσει η πόρτα βαμμενη..Μπορεις να τη στολίσεις με αυτοκολλητα κα να γραψεις με ξυλινα γραμματακια το ονομα της μικρης..

Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω (δεν μου αρέσουν οι βαμένες χρώματα πόρτες....)

Κουμπαρούλα μου συμφωνώ με τον Κουμπάρο για το δωμάτιο, είναι εντελώς το προσωπικό μου στυλ :)

η δυσκολία στο να το αλλάξεις αργότερα (ειδικά χρώμα) δεν είναι καν οικονομική αλλά στο ότι δεν μπορείς να ξεβολεύεις το μωρό από το δωμάτιο του, να ξεμυρίσει ο χώρος κλπ κλπ .... αλλά λύσεις υπάρχουν π.χ. πριν από διακοπές κλπ ...αλλά έχετε μέλλον για αυτά, χαρείτε το τώρα !!!!!!! και το καλύτερο;

όταν θα το φτιάξετε μετά θα το καταλάβει η μικρούλα και θα χαρεί!!!!! το είδα σε φίλους μου που είναι ο μικρός τους 2 και μετακόμισαν, ο μικρούλης χάρηκε πολύ με το δωμάτιο του! τον έβαλα να διαλέξει εκεινος τα αυτοκόλλητα!!!!!!!! ο πιο μικρός μου πελάτης!

Κρισάκι και καλιτέχνης ο αγαπουλίνος σου;;;!!!!!! ουαου!!!!!!!!

Παιδιά μου στο τέλος θα δουλεύω για τα ταξί!!!! :mad::mad::mad:

συγνώμμη αλλά κέντρο - άνω μελίσσια (η δουλειά είναι στα μελίσσια είμαι ανώμαλο άτομο το ξέρω αλλά λατρεύω το κέντρο!) 12 ευρώ το πρωί!

σιχτ' ίρια!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...