Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπραβο στην δεσποινουλα με τους 4d τεχνολογικα αξεπεραστους υπερηχους της!!! Ειδες το μαναρι σου??? το πιασε το κιλακι, αντε κανε υπομονη λιγοι μηνες εμειναν!!

Γιωτιτσα μπραβο στην...κουνιαδα?νυφη?? δεν ξερω καλε πώς την λενε την γυναικα του αδερφου, παντως με το καλο!! Οσο για την τσιπουριτσα. εληφθη ετσι??? OVER and OUT!!!!

Κλελουκο εγω δεν σκαμπαζω ντιπ απο καμπυλες, δηλωνω ασχετη, δεν μπορω να φανω χρησιμη, οποτε παω να χτυπησω ενα τοστ (ασχετο...)

Σας φιλω ολες γλυκα βορειες και νοτιες(ζηλεψες Πετρουλιδιον???χιχιχιχιχι), τα λεμε αυριο!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας αγαπουλες!!!!!!!

τι κανετε?

Μπραβο ρε Δεσποινιω με τον αντρακλα σου!!!!καλα αυτοι οι υπερηχοι ειναι το κατι αλλο,πραγματικα βλεπεις τοσο καθαρα το νινι που νομιζεις οτι το αγκαλιαζεις!!!

και εγω ειχα ραντεβου σημερα με τον γιατρουλη,η μικρη ειναι μια χαρα,πηρε θεση κανονικα ,ζυγιζουμε 1650 γρ.μου ειπε λιγο ξεκουραση γιατι ειδε την κοιλια μου λιγο σφιγμενη.εμ πως να μην ειμαι με τα μαστωρεματα εδω στο σπιτι,επισης επεσε στο 33 ο αιματοκριτης ειπε να παιρνω 2 την ημερα,η πιεση στα κατωτερα της,μου ειπε σε σταδιο λιποθυμιας ειμαι!!βεβαια εγω δε νιωθω κατι τετοιο αλλα μου ειπε να πινω χυμους και να τρωω αλμυρα.

πετρουλα εγω ειμαι μεσα,αρκει να με φερει ο συζηγος!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Νένα μου τέλεια τέλεια η μπέμπα!!! Αλλά δεν μου προσέχεις... Δεν προσέχεις και κουράζεσαι... Πρώτα η Νένα και μετά οι μπέμπες, αλλιώς δεν έχει νόημα ξέρεις να μην είναι καλά η Νένα...

Εγώ έφερα μπογιατζήδες να μου δώσουν προσφορά για δωμάτιο... Τελικά μάλλον θα βγάλουμε τις μπλε κουρτίνες και το μπλε αυτοκόλλητο. Θα βάψουμε το δωμάτιο σε χρώμα ροζ-μωβ ανοιχτό, θα βαφτεί σε καρεδάκια, δλδ ο τοίχος θα χωριστεί σε 4 τετράγωνα και τα 2 διαγώνια θα είναι ίδιου χρώματος. Θα βάψουμε και την πόρτα. Μου είπε 200 ευρώ, η μαμά μου του έκανε παζάρια, λογικά θα κατεβάσει λίγο την τιμή...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ναι θελει να προσεξω κλελια μου,το ξερω αλλα....

η προσφορα καλουτσικη μου ακουγεται αν κατεβασει και αλλο..βεβαια εγω δε θα εδινα λεφτα για να μου βαψουν το δωματιο αλλα αν καποιος δε μπορει γιαυτο υπαρχουν και οι μπογιατζηδες αλλωστε!!!ωραια τα χρωματακια που διαλεξες,τα τετραγωνα δε τα πολυκαταλαβα,οταν το κανετε θα μας βαλεις φωτο να δουμε.

εμεις της χριστιαννας εχουμε μωβ ανοιχτο-μωβ πιο σκουρα σε δυο χωρισματα και τωρα τις τσουπρας το καναμε καναρινι με φουξ.Η χριστιαννα εχει θεμα γουινι στο κοριτσιστικο και η αλλη φραουλιτσα!!!σχεδον ετοιμα τα δωματια ,μενουν καποιες λεπτομερειες!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

[quote name=Clelia;465359

Απορία: το έγραψε η Ελένη αλλά το έχω ξανακούσει ότι κάνοντας την καμπύλη ζαχάρου μπορεί να ζαλιστούμε. Γιατί?? Αφού πίνουμε κάποια ml γλυκόζης' date=' γιατί να ζαλιστούμε? Από την υπεργλυκαιμία? Εγώ νόμιζα ότι στην υπογλυκαιμία ζαλιζόμαστε... Για πείτε..

Πάντως καμπύλη ζαχάρου θα κάνω το άλλο Σάββατο στην Βιοϊατρική. Θα κάνω την μεγάλη την 3ωρη με τα 100ml.[/quote]

Μπορεί να ζαλιστείς από την ξαφνική υπερέκκριση ινσουλίνης που θα κάνει,ίσως, ο οργανισμός σου για να μεταβολίσει την γλυκόζη, η οποία όπως μου είπε η ενδοκρινολόγος είναι ταχέως απορροφίσιμη από τον οργανισμό με αποτέλεσμα πολλές εγκυούλες να κάνουν υπογλυκαιμία στις μετήσεις.

Εγώ κρύωνα επίσης...

Όμως ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, αντιδρά αλλιώς! Εύχομα τόσο η Βάσω όσο κι εσύ να μην ενοχληθείτε από τίποτα.

Α! Πάρε και κανένα βιβλίο μαζί σου, ο χρόνος περνά δύσκολα και οπωσδήποτε κάτι για να φας μετά την τελευταία μέτρηση!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κουκλίτσες μου!

Τι κάνετε; Εμείς καλά είμαστε!

Χθες ξεκινήσαμε να κάνουμε βολτίτσα με τα πόδια και καταλήξαμε να τρώμε κεφτέδες ανατολής, μπριζόλες και χαλούμια.......:roll: πάλι τα καταφέραμε......

Βάσω καλά αποτελέσματα στην καμπύλη σου σήμερα!

Τσιπουράκι μου βαρέθηκες χθες ε; Έλειπε και ο σύζυγος αλλιώς θα πηγαίνατε καμιά βόλτα, μακρινή κατά προτίμιση... ;)

ο συζυγος ακομα να γυρισει απο το γυμναστηριο, αυτος χτιζει μουσκουλα, εγω σωσιβια...!!

ellain μου στην ίδια κατάσταση είμαστε!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ολόκληρο καρβέλι έγινε το μωρό σου, μπασκετμπολίστα τον βλέπω!!!!!! Και κάνουν κάτι μεταγραφές.... σκέψου το :D

Γιωτίτσα μου συγχαρητήρια στην νύφη σου!!!!! Κι εγώ χθες έμαθα για μια συνεργάτιδα και χάρηκα πάρα πολύ, είναι 7,5 εβδ. και μου το εμπιστεύτηκε!!!!! Να της πάνε όλα τέλεια!!!!! Και να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιπες! Απ' ότι φαίνεται είναι καλή εποχή!!!!!!

stone άντε να το οργανώσετε κι εσείς και να στείλετε φωτο να σας καμαρώσουμε!!!!

Clelia ετοιμάζεσαι κι εσύ για την καμπύλη ε; Οι απόψεις διίστανται πάντως για το πόσο αηδιαστικό είναι, θα έρθει και η ώρα μας! Καλή αρχή κι εσύ με το δωμάτιο!!!!!

Νενάκι!!!!!! Κορίτσαρος με τα όλα του!!!!!!! Άντε με το καλό γλυκιά μου και να το πηγαίνεις στο χαλαρό, χρόνος υπάρχει ακόμα! Περιμένουμε και φωτο.

Τι καλά που έχετε ξεκινήσει κάποιες, εμείς την επόμενη εβδομάδα λέμε να χυθούμε στα μωρο-μάγαζα να πάρουμε ιδέες!!!!

Αύριο λέμε να πάμε βολτίτσα στο χωριό, να κατεβάσουμε και τους γονείς του άντρα μου και να δούμε και τους δικούς μου που έχουν να με δουν από το Πάσχα.... τότε που ήταν ακόμα φλατ οι κοιλίτσες μας..... και φορούσαμε τα παντελονάκια μας.... θυμάστε; :tongue:

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Kαλημερα κοριτσια!!!!

Δεσποινα μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε βορειες ελάτε να ενωσουμε τις δυναμεις μας!!!!

κοριτσακια ποιες ξεχνάω??

Εμενα;;;;;;:twisted::twisted:

Απορία: το έγραψε η Ελένη αλλά το έχω ξανακούσει ότι κάνοντας την καμπύλη ζαχάρου μπορεί να ζαλιστούμε. Γιατί?? Αφού πίνουμε κάποια ml γλυκόζης, γιατί να ζαλιστούμε? Από την υπεργλυκαιμία? Εγώ νόμιζα ότι στην υπογλυκαιμία ζαλιζόμαστε... Για πείτε..

Πάντως καμπύλη ζαχάρου θα κάνω το άλλο Σάββατο στην Βιοϊατρική. Θα κάνω την μεγάλη την 3ωρη με τα 100ml.

Αχ και γω το ιδιο.Το αλλο Σαββατο.Σωστα τα ειπε η vasdeli.Επισης σκεψου οτι εχεις να φας και να πιεις οτιδηποτε -εκτος απο τη σιχαμερη γλυκοζη-απο το προηγουμενο βραδυ.Εμενα μου ειπε να φαω ελαφρα μεχρι τις 8-8,30 .Μετα τιποτα!!!ΕΕ..πολυ θελει..εγγυες γυναικες!!!Εγω την πρωτη φορα ,ειχα ζαλιστει μετα την τελευταια μετρηση, οταν εφυγα και ημουν στην τραπεζα.Πηγα μετα την καμπυλη να κανω και δουλειες βλεπεις!!Δεν ηξερα...δεν ρωταγα;;;;;;

Στην εταιρεια που δουλευω ειμαστε 6 γυναικες .Οι δυο ειναι μεγαλες με μεγαλα παιδια και απο τις αλλες 4 ....οι 3 εγγυες!!!Χθες μας ανακοινωσε η τριτη οτι ειναι κι αυτη!!!Η δε 4η που ειναι και φιλη μου εχει φρικαρει η καημενη..Ολα επανω της θα πεσουν!!!Τσιπουρα τι εξετασεςι και χαζα...Δεν περνας μια βολτα απο δω κοπελα μου;;;;Οποια μπει εδω μεσα...γκαστρωνεται!!!Δεν γλυτωνει!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Ρενα μου μη θυμωνεις...ειχα μια αμφιβολία για σενα γιατι θυμομουν οτι για τον υπέρηχο β'επιπεδου θα ελειπες Σαβ/κο για να ερθεις Θεσσαλονικη...Δεν ηξερα οτι εισαι τοσο κοντα και εχεις τη δυνατοτητα να πεταχτεις για καφεδακι...:(:(

Επανορθωνω λοιπόν!!

Stone----> Από 1/7- 9/7 και από 18/7 και μετα

Ploegisi---->

Γκρετα ---->

Chris81---->

Nena---->

Renah---->

Αντε να βλέπω τη λίστα να συμπληρωνεται...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα κοριτσούδες μου!!!

πετρούλα καλό είναι αυτό που θέλεις να κάνουμε, αλλά έλεγα επειδή είμαστε λίγες, μπας και καταφέρναμε να συνεννοηθούμε αλλιώς... αλλά οκ,

Ploegisi----> από 1 - 15/7, από 19 - 23/7 και από 4/8 και μετά

Γκρετα ---->

Chris81---->

Nena---->

RENAH---->

συμπλήρωσα και τη ρένα για να μην παραπονιέται... άντε ολοκληρώστε παρακαλώ!!!

κορίτσια καμπύλη εγώ έχω κάνει ήδη 2 φορές και θα κάνω ακόμη 1 τη δευτέρα και μπορεί να κάνω άλλη 1 μέχρι το τέλος... είδωμεν... κάνω την τρίωρη με τα 100ml αλλά μου δίνει και πίνω 1,5 lucozade... όχι γλυκόζη! κι όταν τη ρώτησα, μου λέει γυναίκα είμαι, 2 παιδιά έχω ξέρω την αηδία και προτιμώ αυτόν τον τρόπο, αφού γίνεται η δουλειά μου κανονικά!!!

αγγελική και ρένα καλημέρα!!! σε όλες τις άλλες φιλάκιααααααααα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

χωρίς λεωφορεία πάλι σήμερα..... ήμουν κάπως έτσι!

000202F6.gif

χαχαχαχ! καλημέρα κουμπαρούλαααααααααααααα!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ploegisi----> από 1 - 15/7, από 19 - 23/7 και από 4/8 και μετά

Γκρετα ---->

Chris81----> εκτος ΣΚ και εκτος 7/8-17/8

Nena---->

RENAH---->

χι χι γουσταρω πολυ!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:επομενηηηηηηη!!!

Καλημερα τσουπριτσες μου!!!

Καλε Δεσποιναααααααα τι παιδαρος ειναι αυτος???με το καλο ο μπαμπατσικος γιος σου!!!!!!!!!!!:D:D:D

Ισι μια χαρα την βρισκω την δικια σου καμπυλη και εγω τετοιο θελω να πιω:roll::roll::roll:το αλλο δεν μου αρεσει δεν μου αρεσει!!!!!!!!:evil:

Βρε Τσιπουριτσα μου παλι ταλαιπωρια σημερις???αμαν τους πια!:roll:

αααααααααα καλε κοριτσιααααααααα καλο μηναααααααα να εχουμε!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Γειά σας και πάλι!

Καλό μας Μήνα!!!!!!!!!!!!

0002043B.gif

Νενάκι τέλεια η πεπελάρα σου!!!!!! να όμως προσέχεις βρε !

Αγγελικούλα μου ωραίο πράγμα η εκδρομούλες! σε ποιο χωριό;

όσο για τα κεφτεδάκια κλπ κλπ νόστμια πραγματάκια.... μιαμ..... είναι γνωστό ότι η άσκηση ανοίγει την όρεξη! :mrgreen::mrgreen:

Έλενα ξεκίνησες μαζέματα ; ελπίζω χαλαρά χαλαρά ....:cool:

Ρένα αν χρειαστεί θα σας έρθω!!!! (ελπίζω να μην χρειαστεί και να έρθω μόνο για καφέ και να σε δω!)

Κλέλια μου αρέσει η ιδέα των καρέ! θα το κάνεις σε κάθε τοίχο; γιατί για να βγει καλό πρέπει να είναι ίδια τα τετράγωνα και δεν είναι πάντα εύκολο

αν θέλεις μπορείς να μετρήσεις και να μου τα στείλεις να στο οργανώσω

η τιμή καλή είναι, κάνε παζάρι!!!!!! όσο για την πόρτα... αν είναι άσπρη δεν θα με χάλαγε, ντουλάπα έχει το δωμάτιο; και τί χρώμα; άν έχει να είναι στο ίδιο χρώμα με την πόρτα. Οτι θέλεις πες μου!

Πετρούλα οργανώνεις ;;;; μήπως να μπείτε σε ένα πουλμανάκι και να μας έρθετε;;;;;;;;!!!!!!!!!

Vasdelakion καλημέρα στην κοιλίτσα σου!!!!!!! άντε αύριο με το καλό θα πας στον γιατρό σωστά;;;;;;;;;;; λοιπόν θα στήσουμε τις απαράμιλες ψηφοφορίες μας σχετικά με το φύλο???

έχουμε και κληρονομικό χάρισμα! 000200D3.gif

Κουμπαρούλα πως πάνε τα σχέδια του δωματίου;;;;;; ελπίζω να μην λουφάρει ο κουμπάρος!

αλλιώς μου τα στέλνεις! χιχιχιχιιχιχιιι

ΜαρηΚρισάκι μου καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

sig.asp?img=ad1

Ploegisi πες καλή μου τιειχες κατα νου???Αληθεια λέω τωρα, εχετε να προτεινετε κτ αλλο???

Τσιπουρα μην το γελας καθολου!!!Στην τελευταια συναντηση των νοτιων του αλλου καφε μια τρελαρα βορειοελλαδιτισσα κατεβηκε στην Αθηνα αυθημερον με αεροπλανακι για τη συναντηση..Θα πήγαινα κι εγω αλλα ειπαμε..λόγοι ανωτερας βίας!!!χαχα

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...