Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ATHENS-SUMMER 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/07 - Στάση Θησείο - 8:30'

Liana ----> όλο το καλοκαίρι

ellain ΟΚ----> απο 15 Ιουλιου και μετα

clelia OK ---->όλο το καλοκαίρι

tsipoura ΟΚ --> όποτε θέλετε εκτός από 1-15 Αυγ & τα 2 τελευταία σκ του Ιουλίου

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

Ελένη OK ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά [/font][/color]

Γιωτίτσα ΟΚ---> εκτος απο 17 εως 25 Ιουλιου θα είμαστε διακοπούλες

δεσποινα---οκ> αθηνα απο 18-30 ιουλιου...και μετα τις 16 αυγουστου..

Angelique ΟΚ ---> εκτός από 7/8-22/8 και τα Σκ. Κανονίστε το όμως και βλέπουμε!

βασω 79 ΟΚ --->ολο το καλοκαιρι

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σου !!!!!

με το καλό αύριο, είναι λίγο σιχαμένο και σου τρώει όλη την ημερα αλλά... όλα για το μωράκι σου!!!!!!!

φιλιά

εχω ακουσει οτι ειναι αηδιαστικο να πινεις τη γλυκοζη...θα δειξει!

σ ευχαριστω!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

εχω ακουσει οτι ειναι αηδιαστικο να πινεις τη γλυκοζη...θα δειξει!

σ ευχαριστω!

Πάρε μαζί σου λίγο χυμό λεμόνι για να ρίξεις και να πιεις μια ωραία λεμονάδα. Έτσι δε μου φάνηκε τόσο χάλια όσο περίμενα, απλά με ζάλισε λίγο στην αρχή. Καλή επιτυχία!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

βασω καλη δυναμη αυριο, μια φορα ειναι θα περασει...

τσιπουριδιον μου βαριεσαι???ελα κι εγω εδω βαριεμαι πολυ, και πειναω κι ο συζυγος ακομα να γυρισει απο το γυμναστηριο, αυτος χτιζει μουσκουλα, εγω σωσιβια...!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Mεσα και εγωωωωω!!!!!

ATHENS-SUMMER 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/07 - Στάση Θησείο - 8:30'

Liana ----> όλο το καλοκαίρι

ellain ΟΚ----> απο 15 Ιουλιου και μετα

clelia OK ---->όλο το καλοκαίρι

tsipoura ΟΚ --> όποτε θέλετε εκτός από 1-15 Αυγ & τα 2 τελευταία σκ του Ιουλίου

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

Ελένη OK ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά [/font][/color]

Γιωτίτσα ΟΚ---> εκτος απο 17 εως 25 Ιουλιου θα είμαστε διακοπούλες

δεσποινα---οκ> αθηνα απο 18-30 ιουλιου...και μετα τις 16 αυγουστου..

Angelique ΟΚ ---> εκτός από 7/8-22/8 και τα Σκ. Κανονίστε το όμως και βλέπουμε!

βασω 79 ΟΚ --->ολο το καλοκαιρι

Λοιπον γραφω γραφω τωρα που εχω συνδεση γιατι ειμαι τρισευτυχισμενη!!!!:D:D:D:D

πηγα για υπερηχοοοοο!!!!!!!!! εκανα τον πιο ωραιο υπερηχο που εχω κανει μεχρι σημερα και στις 2 εγκυμοσυνες μου!!! ο μπεμπης ειναι πολυ καλα!!! εχει παρει θεση ηδη με την κεφαλα προς τα κατω και ειναι 1,050GR!!!!

To σκατουλι μου ειναι πολυ ψηλο!!!εχει τεραστιες ποδαρες λεει ο γιατρος!!

καναμε 3D υπερηχο ο οποιος κρατησε 1 ωρα και ενα τεταρτο! γιατι ο γιατρος ειχε κεφια (και δεν ειχε και πολυ δουλεια εδω στην ζακυνθο τς τς...) μιλαμε κοριτσια ηταν τοσο καθαρος ο υπερηχος που νομιζα πως ειχα το παιδι στην αγκαλια μου!! εχω ξανακανει 3d αλλα καμια σχεση λεμε! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!! ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ!!! Μακαρι να ειχα ενα scanner να περνουσα τις φωτο να σας το εδειχνα!μολις γυρισω αθηνα θα το κανω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Δεν ξερω γιατι αλλα συγκινηθηκα απιστευτα...ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!

βασω καλη δυναμη αυριο, μια φορα ειναι θα περασει...

τσιπουριδιον μου βαριεσαι???ελα κι εγω εδω βαριεμαι πολυ, και πειναω κι ο συζυγος ακομα να γυρισει απο το γυμναστηριο, αυτος χτιζει μουσκουλα, εγω σωσιβια...!!

αχ το ξέρω το σενάριο, καθε απόγευμα ο δικός μου πάει για τρέξιμο.... και εγώ ντρέπομαι μεν αλλά δεν.......

Λοιπον γραφω γραφω τωρα που εχω συνδεση γιατι ειμαι τρισευτυχισμενη!!!!:D:D:D:D

πηγα για υπερηχοοοοο!!!!!!!!! εκανα τον πιο ωραιο υπερηχο που εχω κανει μεχρι σημερα και στις 2 εγκυμοσυνες μου!!! ο μπεμπης ειναι πολυ καλα!!! εχει παρει θεση ηδη με την κεφαλα προς τα κατω και ειναι 1,050GR!!!!

To σκατουλι μου ειναι πολυ ψηλο!!!εχει τεραστιες ποδαρες λεει ο γιατρος!!

καναμε 3D υπερηχο ο οποιος κρατησε 1 ωρα και ενα τεταρτο! γιατι ο γιατρος ειχε κεφια (και δεν ειχε και πολυ δουλεια εδω στην ζακυνθο τς τς...) μιλαμε κοριτσια ηταν τοσο καθαρος ο υπερηχος που νομιζα πως ειχα το παιδι στην αγκαλια μου!! εχω ξανακανει 3d αλλα καμια σχεση λεμε! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!! ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ!!! Μακαρι να ειχα ενα scanner να περνουσα τις φωτο να σας το εδειχνα!μολις γυρισω αθηνα θα το κανω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Δεν ξερω γιατι αλλα συγκινηθηκα απιστευτα...ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!

Congratulations.jpg

Διαφημίσεις

Δέσποινα παίδαρος ο γιός δεν το συζητάμε. Περιμενουμε φώτο.

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη μολις έμαθα οτι η γυναίκα του αδερφου μου είναι εγγυος και ο ανηψιός μου μολις πριν λιγες μέρες χρόνισε. Ολο για εγκυμοσύνες ακουω τελευταία και είναι πολύ ωραίο αντε να ακουνε και κάποιες εδω μέσα, είναι κολλητικό παιδί μου τελείωσε.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Δέσποινα παίδαρος ο γιός δεν το συζητάμε. Περιμενουμε φώτο.

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη μολις έμαθα οτι η γυναίκα του αδερφου μου είναι εγγυος και ο ανηψιός μου μολις πριν λιγες μέρες χρόνισε. Ολο για εγκυμοσύνες ακουω τελευταία και είναι πολύ ωραίο αντε να ακουνε και κάποιες εδω μέσα, είναι κολλητικό παιδί μου τελείωσε.

αχ μπράβο!!!!!!! με το καλό!!!!!!!!!:D

όσο για το: "κάποιες εδώ μέσα" ... ελήφθη over ! :mrgreen:

στο τέλος κυριολεκτικά θα με γκαστρώσετε εσεις!!!!! χιχιχιχιχιι

thank-you.jpg

Βρε βορειες ελάτε να ενωσουμε τις δυναμεις μας!!!!

Οι νοτιες απο πρασινες εγιναν μπλέ!!!!Πως το επιτρεπουμε αυτο???χαχα

Θα ακολουθησει πρόταση και να συμπληρωσουμε όλες μας παρακαλώ...

Δεσποινα αντε ο γιος σε τρελανε ε??Και που εισαι ακομα!!!Θα μεινεις εγκυος στο τρίτο και θα παρακαλάς να ειναι αγορι...χαχα

Ποιος να το πίστευε, ε???

Λοιπόν!!!χμμμχχ...

(κατσε να δω πως το εκανα οι νοτιες...:tongue:)

Stone----> Από 1/7- 9/7 και από 18/7 και μετα

Ploegisi---->

Γκρετα ---->

Chris81---->

Nena---->

κοριτσακια ποιες ξεχνάω??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άντε βρε Δέσποινα σκατούλα!! Με συγκίνησες!! Θέλω και εγώ να δω το μωρό μουουουου!!! Είδες μαρή που σου τα λέγαμε?? Μια χαρά είναι ο μπέμπης σου!! Εδώ! Εμάς να ακούς που σε αγαπάμε!! :D

Απορία: το έγραψε η Ελένη αλλά το έχω ξανακούσει ότι κάνοντας την καμπύλη ζαχάρου μπορεί να ζαλιστούμε. Γιατί?? Αφού πίνουμε κάποια ml γλυκόζης, γιατί να ζαλιστούμε? Από την υπεργλυκαιμία? Εγώ νόμιζα ότι στην υπογλυκαιμία ζαλιζόμαστε... Για πείτε..

Πάντως καμπύλη ζαχάρου θα κάνω το άλλο Σάββατο στην Βιοϊατρική. Θα κάνω την μεγάλη την 3ωρη με τα 100ml.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...