Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

liana. ----> όλο το καλοκαίρι

ellain ΟΚ ----> απο 15 Ιουλιου και μετα

clelia OK ---->όλο το καλοκαίρι

tsipoura ΟΚ --> όποτε θέλετε εκτός από 1-15 Αυγ & τα 2 τελευταία σκ του Ιουλίου

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

Ελένη ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά

Γιωτίτσα ΟΚ---> εκτος απο 17 εως 25 Ιουλιου θα είμαστε διακοπούλες

δεσποινα---> αθηνα απο 18-30 ιουλιου...και μετα τις 16 αυγουστου..

Angelique ΟΚ ---> εκτός από 7/8 και τα Σκ. Κανονίστε το όμως και βλέπουμε!

βασω79 ΟΚ --->ολο το καλοκαιρι

:D

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι και εγωωωω!!!! επιτελους!!! 3 μερες τωρα ο τυπακος με το ξεκλειδωτο ιντερνετ με απογοητευσε και δεν μπορουσα να μπω..

ξεκιναω με ευχες

1.Χρονια πολλα πετρουλα μου!!! να χαιρεσαι και το γιοκα σου για τα γενεθλια του!!!

2.νενακι γενεθλιαζαμε???? χρονια πολλαααααααααααααα!!!!!!

3.Vasdelaki να χαιρεσαι τον παυλο σου και ολα να πανε τελεια στην αυχενικη!

ελπιζω να μην ξεχασα καμια! ΞΕΧΑΣΑ???:confused::confused:

Για την συναντηση αν καταλαβα καλα ειπαμε για 28 ιουλίου??? αν ναι ειμαι μεσα και εγω!!! αλλα μετα τις 7 αν γινεται (εχω και το μαιμουδακι μου που πρεπει να το κρατησει ο πατηρ μετα τη δουλεια)...

με πρασινίζω λοιπον..

επίσης προτεινω διοσκουρους στην πλακα (τους πανω) για να φαμε κανα μεζεκλικι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: (θα κανω παρασπονδια εκεινη τη μερα εεε??)

liana. ----> όλο το καλοκαίρι

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

Ελένη ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά

δεσποινα---οκ> αθηνα απο 18-30 ιουλιου...και μετα τις 16 αυγουστου..

βασω79 ΟΚ --->ολο το καλοκαιρι

:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Που ειστε κοριτσακι μου και εχω γυναικα σημερις παλι δεν θα σας δω:roll:

Τσιπουριτσα μου........που εισαι περιμενουμεεεε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!!!

Γειά σου chris!! Πώς είσαι κοριτσάκι???

Έχω απορίες:

Ploegisi πώς είναι ο φίλος σου που έπαθε εγκεφαλικό??

Ηρώ πού είσαι?? Ετοιμάζεσαι για τον γάμο?? Άντε, να πάρει σειρά και η τσιπούρα μας - ή νομίζει ότι ξεχάσαμε ότι θα την αποκαταστήσουμε, εεεεε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσακια καλημερα!!! τι εγινε καλε??? που πηγατε ολες??? μπα σε καλο μας!!

tsipoura σε περιμενουμε να σκασεις μυτη, ασε παιδι μου το μπιρι μπιρι με την αδελφη σου και μπες να μας γραψεις!!

δεσποινακι εσκασες μυτη κι εσυ! μαλλον σε μυριστηκε ο γειτονας και το κλειδωσε!!χιχι!!

χρυσα δουλιτσες σημερις?? ευγε!!! ετσι ειναι οι προκομμενες οι γυναικες, οχι σαν εμενα, που ακομα δεν εχω κανει τιποτα, μονο καθομαι και ψυχανεμιζομαι τι ωραια που θα ειμαι στην Αθηνα (αν εξαιρεσουμε που θα μου λειπει ο αντρουλης μου...)

βασω κι εσυ μεσα για συναντηση! ουαου!! γιναμε πολλες! ο αντρας μου ειχε αδεια χθες και σημερα και με ειδε που εγραφα και μου λεει σε ποιον γραφεις και χαμογελας??? και του εξηγησα την ολα φαση με εμας και του ειπα και για την συναντηση και γελαγε!! του λεω φανταζεσαι καμια 10αρια κοριτσια με κοιλια και ορμονη στο φουλ? αντε να συνεννοηθει ο σερβιτορος! χαχαχχα

Λοιπον εγω ειμαι μεσα οπου κι αν παμε, αν μπορω ομως να εχω προτιμηση θα συμφωνησω με δεσποινα για Πλακα, που ειναι και ντιπ κεντρο (και αρα μας βολευει ολες μετρο-τρολευ-λεωφορειο)) και εχει πολλες και δροσερες επιλογες για ολα τα γουστα! Αλλα και Πανορμου ή Αλεξανδρας δεν εχω προβλημα. Πειτε κι αλλες προτασεις!!

Εγω σημερα παω να παρω την τελευταια μου επιταγη απο την δουλεια, κλαψ-σνιφ!! καλο ειναι να σταματας την δουλεια αλλα μαζι με αυτην τελειωνει και το μπικικινι!!anyway δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σ'αυτην την ζωη :)

τζορτζινα, φραγκολινα που ειναι ??? την Ηρω την παιδευει ακομα η Τασω? Αντε βρε κοριτσια μπειτε και δωστε ενα σημα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα!!!

και εγώ εχτές έλεγα στον άντρα μου ότι κανονίζω συνάντηση με τις καινούργιες φιλενάδες μου και γέλαγε.:)

σήμερα θα πάμε στα jumbo να πάρουμε είδη θαλάσσης του μικρού και περιμένει πως και πως:D. τον είχα και αρρωστούλη πάλι αυτές τις μέρες με πυρετό και μάλλον η κακοκεφιά μου ήταν και από αυτό.

η ηρώ όντως που χάθηκε καλέ ούτε ένα σημάδι δεν έχει δώσει.:rolleyes:

τσιπουράκι τα πήρες τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις;

πολύ καλημέρα σας!!!

τι μου κάνετε? καλέ γιατί χανόμαστε έτσι? δεν καταλαβαίνω τι γίνεται... τη μια κατεβατά που δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε, την άλλη ψυχή δεν πατάει... κακό κι αυτό!

εγώ είμαι σε πολύ καλή διάθεση, βέβαια δεν καταλαβαίνω το λόγο, αφού δεν έχουμε πληρωθεί από πολλά εδώ και καιρό, αλλά επειδή βλέπω ένα 15ήμερο μπροστά, ελπίζω...!!! χιχιχι:mrgreen:

εσείς μια χαρά με τη συνάντηση σας!!! εμείς να δούμε τι θα κάνουμε!

κλέλια μου από το φίλο μου τα νεότερα είναι ότι επιτέλους τον έβγαλαν από την καταστολή που τον είχαν τόσο καιρό γιατί δεν μπορούσαν να του ρυθμίσουν την πίεση... και την παρασκευή θα του έκαναν μαγνητικές και εγκεφαλογράφημα για να δουν αν μπορούν να του αφαιρέσουν τα ανευρίσματα και αν είναι αναστρέψιμη η κατάστασή του... πάντως όλοι μας είμαστε πολύ καλύτερα, μόνο και μόνο που διέφυγε τον κίνδυνο το παλικάρι μας! μακάρι να προχωρήσει ακόμη καλύτερα!

χρύσα, μαράκι, έλενα καλημέρα!

κουμπαρούλα τι έγινε? μας ξέχασες???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γειά σας Πεπελάρες μου!!!!

λοιπόν δεν έχω πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων γιατί η ενδοκρινολόγος λείπει, θα είναι στο ιατρείο της την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε σκέφτηκα να μην αγχωθώ και ψαχουλεύω internet κλπ.....

αν νοιώσω πιο χαλαρά μπορεί να πάω την παρασκευή να τα πάρω, θα δω.....

είστε πάρα πολύ γλυκιές!!!!! <3 σε όλες

σχετικά με την συνάντησή μας, εννοείτε πως συμφωνώ με κέντρο, ειδικά πλάκα μοναστηράκι κλπ

ενώ οι διόσκουροι οι πάνω είναι λατρεμένοι δεν τους προτείνω δοκτωρ γιατί πως θα ανεβείτε τις ανηφόρες με τις κοιλιές τούρλα????????

επίσης θεωρώ ότι είναι καλύτερο να πάμε σε ένα μέρος και όχι πρώτα για καφέ και μετά για φαγητό κλπ γιατί θα είναι από ταλαιπωρία μέχρι αστείο.....χιχιχιχιι

μία σκέψη είναι και το θησείο που είναι επίσης κεντρικά (έχει τραινάκι) και αρκετές επιλογές για καφέ αλλά και για μαμ (ηλίας .... άλλος είναι αυτός αλλά εξίσου άξιος στο παιδάκι.......)

:roll::roll::roll::roll:

Καλημέρα κούκλες!!!

Γειά σου chris!! Πώς είσαι κοριτσάκι???

Έχω απορίες:

Ηρώ πού είσαι?? Ετοιμάζεσαι για τον γάμο?? Άντε, να πάρει σειρά και η τσιπούρα μας - ή νομίζει ότι ξεχάσαμε ότι θα την αποκαταστήσουμε, εεεεε?

θα αστειεύεσαι βέβαια.... φρίττω και μόνο με την σκέψη.........

(ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε..... εσεις καλά κάνατε αλλά εγώ δεν..... άλλωστε είμαι πολύ μικρή ακόμα να μεγαλώσω λίγο πρώτα και το συζητάμε χιχιχιιχιχιχιιιιι )

Διαφημίσεις

ποιο καλό κορίτσι θα πρασινίσει και μένα;:tongue:

για μέρος δεν έχω κάτι να προτείνω, άλλωστε δε γνωρίζω, όπου θέλετε αρκεί να υπάρχει καλή παρέα( που είναι δεδομένο) και διάθεση!!!!!!!!

Τώρα που το σκέφτομαι :roll:δε θυμάμαι πότε βγήκα τελευταία φορά γυναικοπαρέα και γενικότερα θα έλεγα!

τα φιλιά μου σε όλες!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα κι από μένα!!!

Θα συμφωνήσω με το τσιπουράκι για τρενάκι-μετρό και όχι ανηφόρες γιατί μου βγαίνει η γλώσσα και μόνο σε κλίση 20 μοιρών :tongue:.

Και επίσης να καταλήξουμε σε 1 μέρος και σε επόμενη συνάντηση πάμε κι αλλού, άλλωστε όταν σταματήσουμε με το καλό απ' τις δουλειές θα έχουμε πιο πολύ χρόνο για περατζάδες!

ploegisi μακάρι να πάνε όλα καλά στον φίλο σας!

μαράκι περαστικούλια στο παιδάκι σου!

τσιπουράκι μην πέσεις στην παγίδα με τις εξετάσεις, μόνο τη "γιατρούλα" να ακούς και όχι τους Internet-οπροφέσορες!

Άντε και τα υπόλοιπα κοριτσάκια μπείτε να μας πείτε τα νέα σας, που χαθήκατε τόσο καιρό;;;;;;

Φιλάκια στις υπόλοιπες!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ATHENS-SUMMER 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/07

Liana ----> όλο το καλοκαίρι

Ελένη ΟΚ ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά

βασω 79 ΟΚ --->ολο το καλοκαιρι

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

-SUMMER 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/07

Liana ----> όλο το καλοκαίρι

ellain ΟΚ----> απο 15 Ιουλιου και μετα

Ελένη ΟΚ ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά

ΓιωτίτσαΟΚ---> εκτος απο 17 εως 25 Ιουλιου θα είμαστε διακοπούλες

βασω 79 ΟΚ --->ολο το καλοκαιρι

:D Ωραία! έκλεισε η ημερομηνία και μένει να αποφασίσουμε μέρος και ώρα!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...