Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γραψατε ενα σωρο τρεις μερες τωρα!!!που να σας προλαβω!!!Χθες ειχε πεσει το συστημα στη δουλεια και δεν μπορεσα να μπω....

Οτι προλαβαινω διαβαζω....

Χθες ειχαμε γιατρο!Η μπουμπουκα μας εφτασε τα 800 γρ !!!Μα ποτε προλαβε;;;η μαμα ευτυχως δεν πηρε γραμαριο .Εχει κολλησει η ζυγαρια κανενα διμηνο τωρα!!!

Ετσι ειχε γινει και στην αλλη μου κορη.Με τα κιλα του 6 ου μηνα γεννησα .Ουτε ενα δεν πηρα!!!!

Την αλλη εβδομαδα θα κανω και την καμπυλη!!!!Μπλιαξ!!!!τεσπα...ολα καλ εδω στα βορεια λοιπον...Να καλοκαιριασει μονο δε λεει!!!

Εσεις ετοιμαζεται συναντηση ε;; Τι καλα;;;

Παω να κανω και καμια δουλεια τωρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδες μου!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας και σας ευχομαι οτι καλυτερο σε εσας και στις οικογενειες σας.

Πανε και αυτα τα γεννεθλια.....οπως ηρθαν εφυγαν...τεσπα

εμεις απο εχθες βαφουμε το δωματιο της πριγκιπεσας νο 2 ,το τελειωσαμε,και σημερα θα βαλουμε την μπορντουρα,καποια αυτοκολλητα και τα επιπλακια που θα μεταφερουμε απο της αλλης το δωματιο και μετα να στησουμε στην μεγαλη το δικο της παιδικο!τωρα μενει να παρω κουρτινες και χαλι για το δωματιακι,το οποιο δε ξερω γιατι αλλα μου αρεσε πιο πολυ απο της αλλης μου κορης..λετε να το αλλαξω κι εκεινο τοιχους???μμμμμ δε αντεχωωωωωωωω

εδω σημερα ειναι αργια (απελευθερωση)

αααα κανονιζετε συναντηση και εδω στα βορεια?κλεισατε κατι?ενημερωστε και εμενα.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

15 Ιουλιου!!!!

ααααααααααααααααχ τι ωραια τι καλα!!!!:D:D:D

Ευχαριστω Ρενακι μου μαρη Ρενα πως τα καταφερνεις και δεν βαζεις γραμμαριο εγω τον προηγουμενο μηνα χωρις να τρωω βλακειες εβαλα 2.5 κιλα και εμεινα παγωτο τωρα δεν φοβαμαι να ανεβω για τον ιδιο λογω μηπως εχουν ξαναμπει ετσι απο μονα τους παλι:roll::roll::roll:τι τρως???

800γρ πηγε το νινι???ααααααχ πλησιαζουν κιλακι οι καρδουλες μου τι τελεια!!!!:P:p:p

Νενακι απο οτι καταλαβα γινεται χαμος στο σπιτι ε???μονοι σας το βαφεται ή εχετε μαστορια???αντε μολις ετοιμασεις στελνεις φωτο!!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

RENAH για πες τη συνταγή... η μέθοδος φερμουάρ; (στο στόμα ). Παίρνει βάρος το μωρό και χάνεις εσύ;;;;;

800 γρ. το γλυκούλι σου ε; μπράβο!!!!!

Νενάκι το βάψατε τελικά το δωμάτιο της μπουμπούς (Νο 2) και θα είναι και σε ξεχωριστό δωμάτιο από τη μεγάλη, τι καλά! Εμείς έχουμε μόνο 1 δωμάτιο, που είναι γραφείο τώρα και να δούμε που θα βάλουμε τα πράγματα, ξέρω... στον κάδο :(, δεν πειράζει όμως αξίζει τον κόπο!!!

Chrisaki κάτι άκουσα για 15 Ιουλίου περίπου και άτυπα πιο πριν...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Ρενα μπραβο στην κορακλα σου!!!!Αχ τι ωραια που μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας!!!εγω εχω αυριο ραντεβου,για να δουμε ποσο εφτασε και ποσα κιλα πηρα (πηρα?)ειναι κατι που ουτε με απασχολει!!

Χρυσακι και Αγγελικη το δωματιο το βαφει ο αντρας μου (κατι κανει και αυτος!!!),τελειωσαμε με το βαψιμο και τωρα θελει καθαρισμα ,γιατι δε βαλαμε κατι απο κατω γκρρρρρ και μετα να βαλουμε την μπορντουρα και τα αυτοκολλητα ααα και κατι ραφια και να μεταφερουμε τα επιπλα απο της χριστιαννας το δωματιο.ναι σε διαφορετικα δωματια θα ειναι (βεβαια αυτο το δωματιο το ειχαμε κατι σαν γραφειο (και ολα τα συναφι μεσα)για να το αδειασουμε ειδαμε και παθαμε,το τι πεταξα ενας θεος ξερει.αφηστε που ακομη δε τα τακτοποιησα ολα,γινεται χαμος εδω.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα λόγω της στάσης των λεωφορείων έφτασα στις 9.45 στην δουλειά μου, υποτίθεται είμαι καλυμμένη, αλλά τέσπα, το ένσημο το καπάρωσα για σήμερα...

vasdeli τι σου έκανε??? Υποτίθεται ότι είχατε έξοδο! Ξυνή σου την έβγαλε ο τζαναμπέτης?? Αααααααααααααααααααα!!!!!!!!

maraki παιδί μου, πάρε μαξιλάρι ύπνου, το τεράστιο, θα σε βολέψει... Εμένα με έσωσε...

Renah τέλεια η μπουμπού!!! Λογικά και η δικιά μου τόσο θα είναι περίπου, εεεε?

Νένα!!!!! "Όπως ήρθαν έφυγαν τα γενέθλια"?? Τι λες καλέ!! Εδώ γιόρταζε η κουκλίνα μας (= εσύ) και εσύ λες τέτοια πράγματα!! Να σε χαιρόμαστε!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσακια καλημερα!!!! τι μου κανετε?

νενακι με το καλο το καινουριο δωματιακι της μικρουλας σου και κουραγιο για να φτιαξετε και της μεγαλης!

μαρακι κι εμενα με ποναει η μεση μου, αλλα εδω και 2 μερες που εχω αρχισει περπατημα νιωθω πολυ καλυτερα, εκτος απο την ευεξια νιωθω και πως εχω περισσοτερη δυναμη και ενεργεια, μηπως να το σκεφτεις...? :)

βασω μηπως οι καουρες και η δυσπεψια συνδεονται με ακαταστατη ωρα φαγητου και διαφορες τροφες που τωρα δεν μπορεις να τις χωνεψεις εστω κι αν πριν τις ετρωγες ανετα?? πες το και στην διατροφολογο, οσο για τα κιλα δεν βαριεσαι καημενη τα πηρες θα τα χασεις, ετσι θα σκεφτομαστε, υγιη μωρα να εχουμε... Επισης, γιατι δεν εισαι στην λιστα της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ????????????????????????ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!

Ρενακι τι ωραια το μωρακι σου πηγε 800 γρ. μεγαλωνουν μωρε τα κουτσουνακια μας! τι καλα!! Οσο για τα κιλα, δεν θα σχολιασω.... απλα σε μισουμε!!!! χιχιχιχιχιχιιχχιιχι καλα κανεις ρενακι, κρατα ετσι οσο μπορεις

χρυσα εκπτωσεις ακουω??? γυριστρω, ε γυριστρω!!! θες να βγεις να κανεις τις τσαρκες σου και να τιναξεις την μπανκα στον αερα ??? ΚΙ ΕΓΩ!!!! χαχαχαχα περιμενω πώς και πώς αυτες τις βρωμοεκπτωσεις να παρω κανενα μπλουζακι και φορεματακι γιατι τις τελευταιες 2-3 εβδομαδες πεταξε η κοιλια μου και μου ειναι ολα βαφτιστικα!!! Να κανω μια ερωτηση μια και μιλαμε για ρουχα, εχω ενα γαμο 16 Ιουλιου και βαφτισια τον Σεπτεμβριο, λετε αν παρω φορεμα για τον γαμο θα εχει μεγαλωσει τοσο η κοιλια που δεν θα μου κανει τον Σεπτεμβριο???? προβληματιζομαι....

vasdeli τι ωρες ειναι αυτες που εισαι ξυπνια παιδι μου??? μηπως να σε φωναζουμε κουκουβαγια?????????????φταιει ο ερωτας (βλ. νευρα με συζυγο) που σε κραταει ξυπνια???

Στα υπολοιπα κοριτσακια μου πολλα φιλακιααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Νένα!!!!! "Όπως ήρθαν έφυγαν τα γενέθλια"?? Τι λες καλέ!! Εδώ γιόρταζε η κουκλίνα μας (= εσύ) και εσύ λες τέτοια πράγματα!! Να σε χαιρόμαστε!!!

ναι καλη μου ετσι ηρθαν ετσι εφυγαν!!λες και δεν ηταν τιποτα...τελος παντων ειπαμε!!!δε πειραζει,δε περιμενα και κατι καλυτερο.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ellain εγω προτινω να παρεις φορεμα απο αυτα τα μακρια,που σφιγκουν στο στηθος απο κατω και μετα ανοιγουν..ειναι σουπερ και θα σου κανει γιατι δε ειναι στενα αλλα αερινα.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα κοριτσούδες!

πολλά αχ και βαχ ακούω και δε μπορώ πρωινιάτικοοοοο!! έλα να συνέλθουμε λιγάκι!!! άντε!!! μαράκι, νένα? τι τρέχει?

ποιες απεργούνε σήμερα?

λοιπόν έχω να δηλώσω τα εξής:

πρώτον, κλέισαμε διακοπούλες στο πήλιο στον άγιο ιωάννη από τις 26 ιουλίου! δείτε και το site να μου πείτε καμιά γνώμη!

http://www.magicbalcony.com/gr

θα είμαστε μαζί με τα κουμπαράκια μας που είναι αθήνα και είπαμε να μοιράσουμε τη διαδρομή, τα έξοδα και τις κοιλούμπες μας, μιας και η κουμπαρούλα μου είναι στον 5ο μήνα και έχουμε κοινά θεματάκια!!!

δευτερον, το αμόρε ξεκίνησε και κάνει τα σχέδια για το δωμάτιο της γκουγκουφκίτσας μας! από αυριο με βλέπω να επιλέγω χρωματάκια!

τρίτον, η συνάντηση στα βόρεια μπορεί να γίνει και παρασκευή απόγευμα, μια και η πετρούλ απάει διακοπούλες! νένα ακούς? να γίνει 9/7 απογευμα! λέω εγώ τώρα!

και τέταρτον και σπουδαιότερο! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ!!!!!!!! να ζήσεις, να είσαι γερή και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!! με το καλό το νέο μωράκι!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ellain τετοιο φορεμα να παρεις ....

Τετοιο πηρα και γω απο τον Μαιο και θα το χω ως το τελος, γιατι εχω και γω πολλες γαμοβαφτισεις .Στολη γαμοβαδτισεων το λεω...χαχαχ Μα υτο περιφερομαι σε ολες τις εκδηλωσεις.Ειναι πολυ ανετο,δεν ειναι εγκυμοσυνης οποτε θα το φοραω και του χρονου.Βεβαια ειναι αρκετα απλο ,αυτο ειναι το στυλ μου.Απο Attrativo to πηρα.

Χρόνια πολλά Πετρούλα και με το καλό το νινάκι σου!!! Μάνα και γιος (Νο 1) γιορτάζουνε κοντά κοντά!!!!

Χρόνια πολλά και στον Παυλούκο το γιόκα της Vasdeli. Αλήθεια τη vasdeli πως τη λένε; Βάσω; :roll:

Ploegisi τέλεια τα σχέδιά σου!!! Να πιείς και ένα milkshake με την ellain!!!!!!!

Έχω μια ζαλάδα σήμερα... ήπια και το χυμό μου, αλλά τίποτα... κάτι θα μου έχει κατέβει... πίεση, αιματοκρίτης.....;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...