Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nenaki 10-09 Σέρρες

despina100- 2/10 Eλενα

ellain 11/10 Ιασώ (ή Έλενα, θα δείξει...)

tsipoura 12/10 Λητώ

Γιωτίτσα 12/10 Αλεξάνδρα.

ploegisi 12/10 Βέροια

η επόμενη GASTRO MOTHER ας το κάνει copy paste και να προσθέσει τον εαυτό της :)

όχι τίποτα άλλο αλλά θα φύγω σε λίγο.... χιχιχιχιχιι

φιλιά σας

Διαφημίσεις

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ!!!πραγματικα και εγω εχω ενθουσιαστει!

Δεσποινα μακαρι κοπελα μου να ναι κοριτσι!!!εσυ που εχεις ηδη ενα κοριτσι (οπως κ εγω αλλωστε) τι θα θελες τωρα να κανεις?

ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!!!! ΑΜΑ ΔΩ ΚΑΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!!!:D:D:D:D:D

Καλα είμαι γλυκειά μου. Εγω δεν εχω κοιμηθεί ακόμα γιατι περιμένω τον άντρα μου απο τη δουλειά για να ξαπλώσουμε μαζί,γιατι τελευταία εχω κάτι ανασφάλειες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Δεσποινα μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.εγω πιστευω θα ειναι τοσο βολικα να ειναι κοριτσι..και απο αποψης εχω μαθει ηδη με την μικρη μου αλλα και στα ρουχα,που ηταν αφορετα και στα παιχνιδια αλλα ακομη και στο οτι δεν ειχα αδερφη και ηθελα πολυ!!!

βεβαια να σημειωσω οτι ολα αυτα μπαινουν σε δευτερη μοιρα ,παντα ευχομαστε για ενα υγιεστατο μωρακι.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

αχ τι καλά να έχουμε παρέα!!!!!

νενάκι σιγά μην σε πιάσει ύπνος με τόση χαρά!!!!!!!! :P

δεσπινάκιον κι εγώ κόρη θέλω!!!! με τρέλα όμως (ντρέπομαι λίγο αλλά είναι η αλήθεια):tongue:

γιωτίτσα σούπερ σε βρίσκω, μεσημεράκι ξάπλα με τον καλό σου.....μμμμ;)

αχ αλλλλλίμονο σε μας τις εργοζόμενες γκαστρούλες :mad:

(κοιμάμαι όρθια..... χρόνια τώρα... αλλά ειδικά τώρα δεν παλεύεται πλέον)

:P

Δεσποινα μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.εγω πιστευω θα ειναι τοσο βολικα να ειναι κοριτσι..και απο αποψης εχω μαθει ηδη με την μικρη μου αλλα και στα ρουχα,που ηταν αφορετα και στα παιχνιδια αλλα ακομη και στο οτι δεν ειχα αδερφη και ηθελα πολυ!!!

βεβαια να σημειωσω οτι ολα αυτα μπαινουν σε δευτερη μοιρα ,παντα ευχομαστε για ενα υγιεστατο μωρακι.

Αυτο εννοειται..πανω απο ολα να ειναι καλα..αλλα για τους ιδιους λογους και εγω θα ηθελα κοριτσι. αν και εχω και αδερφη και αδερφο αλλα εχουμε πολλα χρονια διαφορα και δεν καναμε ποτε παρεα ιδιαιτερη...

παντως αμα ειναι αγορι μα το θεο το καλοκαιρι θα φοραει φουστανια και θα παιζει με κουκλες!!!!:lol::lol::lol::lol:τι θα τα κανω τοσα ρουχα???:lol::lol::lol::lol:

αχ τι καλά να έχουμε παρέα!!!!!

νενάκι σιγά μην σε πιάσει ύπνος με τόση χαρά!!!!!!!! :P

δεσπινάκιον κι εγώ κόρη θέλω!!!! με τρέλα όμως (ντρέπομαι λίγο αλλά είναι η αλήθεια):tongue:

γιωτίτσα σούπερ σε βρίσκω, μεσημεράκι ξάπλα με τον καλό σου.....μμμμ;)

αχ αλλλλλίμονο σε μας τις εργοζόμενες γκαστρούλες :mad:

(κοιμάμαι όρθια..... χρόνια τώρα... αλλά ειδικά τώρα δεν παλεύεται πλέον)

:P

Μα καλα τωρα τα εχω παρει ασχημα!!!! Μονο εγω εχω αυπνιες και εμετους????τοσες γκαστρωμενες εδω μεσα σε μενα ελαχε???:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

δεσποινα να σου πω ότι έχω φτάσει στο σημείο να παρακαλάω να έχω αναγούλες κλπ για να μην πεινάω συνέχεια?

έχω κόψει και το τσιγάρα, ήμουν και τροφαντό από πριν..... δεν το συζητώ

δεν θα χωράω από τις πόρτες!!!!!!!!!!

κουράγιο κοριτσάκι θα περάσει και θα είσαι μία κομψή έγκυος και εμεις.... ντουλάπες :)

από νύστα άστα.... κοιμάμαι όπου με αφήσεις, θα γίνω ρεζίλι στο γραφείο καμιά ώρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...