Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια υπέροχη Gastroεβδομάδα!!!!!!!

είμαι πολύ χαρούμενη (τόσο που δεν σκέφτομαι τις εξετάσεις μου... σχετικά)

ήρθε η αδελφούλα μου με το ανηψοβραστήρι μου!!!!!!

δεν τους είδα πολύ γιατί ήρθαν το απόγευμα κι εμεις είχαμε την βάπτιση της ανηψιάς της <3 λλλλλίνας και τρέχαμε!

είναι κούκλος!!!!!!! στις 3 θα γίνει 3 μηνών, κοριτσάκια είναι μοσχομυριστός!

και μόνο που το μύρισαν ανέβηκαν τα οιστρογόνα στο φουλ!!!!! :tongue::tongue::tongue:

vasdeli, την Παρασκευή που μας έρχεται δλδ θα την κάνεις!!! Άντε, με το καλό!! Να δούμε τελικά: μνάκι είναι ή τσουτσούνι?? Πάντως τα προγνωστικά στο καφέ για μνάκι μιλάνε... Για να δούμε...

Τσιπούρα μου πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών σου???

εγώ λέω ότι θα είναι κοριτσάκι!!!!!!

την τρίτη το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα :)

Σήμερα έμαθα για μια φίλη μου που είχε πριν απο λίγους μήνες μια παλίνδρομη στην 9η εβδομάδα οτι είναι έγγυος σε δίδυμα, τα ακους Τσιπουρίτσα και στα δικά σου. Οπου να ναι έρχονται.

να είναι καλά η κοπέλα! :)

ευχαριστώ κοριτσάκι... <3

Λ

Γιώτα μου πες τα στο τσιπουρόψαρο και στο vasdelόπαιδο... Άσε και εδώ πέρα έχουμε missed miscarrieges survivors με ευτυχή έκβαση, αυτά να βλέπουν διότι μέχρι να αρχίσουν να ακούνε το μωρό την ανασφάλειά τους θα την έχουν, είναι σίγουρο...

δεν μασάμε πλεον.... είμαστε power!!!!!!

Ρε κορίτσια, είναι δυνατόν;:shock:

Εκεί που βλέπαμε Γερμανία-Αγγλία νομίζω ότι ένιωσα 2 απαλές κλωτσίτσες τακ-τακ και έπαθα πλάκα!!! Είναι δυνατόν από τόσο νωρίς; Θα μου πείτε 4η εγκυμοσύνη είναι, τα τοιχώματα της κοιλιάς είναι πιο χαλαρά τώρα, λέγεται και ότι στις 2ες, 3ες, 4ες εγκυμοσύνες το ακούς πολύ πιο νωρίς το παιδί....Τώρα που το σκέφτομαι και το προηγούμενο(το αγγελάκι) το είχα καταλάβει 12 εβδομάδα...

Τ Ε Λ Ε Ι Ο ! ! !

σκόρδα καλέ!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Τι μου κανετε?? Πρωτη μερα τεμπελιας σημερα και αφου εφαγα πρωινακι και πριν παω για χαλαρο τρεξιματοπερπατηματακι με αντηλιακο-καπελο και τα τοιαυτα, ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα!!! Αυτο σημαινει οτι εχω κολλημα μαζι σας λεμε!!

Γιωτιτσα εσυ εισαι δικο μου παιδι, κρεατοφαγος ακουσα!!! Τρωω και μισο κιλο παιδακια για πλακα αν ειμαι στα κεφια μου!!!Τον Ηλια που ειναι πισω απο τον Καραβιτη εκει στα μερη σου τον ξερεις? Εκει τα πηρα τα 10 κιλα ως φοιτητρια!!!χιχιχιχιχιχι

καλημέρα Ελενάκι!!!!!!

Στον Ηλία χρωστάω κι εγώ καμιά 20 κιλά!!!!!!! γκρρρρρ

το γραφείο που δούλευα παλιά ήταν πολύ κοντά στον Ηλία..... οπότε καταλαβαίνετε... αρχιτεκτονικό γραφείο, τότε στα φόρτε μου εγώ πορωμένη μέρα νύχτα στη δουλειά... και στον Ηλία.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!!

Όσο για το αν περνάει ο καιρός... Σε λίγο η vasdeli θα κάνει την β' επιπέδου της, η τσιπούρα την αυχενική της κλπ...

Καλή εβδομάδα,

διάβαζα και δεν καταλάβαινα... μετά κατάλαβα.....

φιλί

να σχολιάσω την μετακόμιση του γραφείο στο χωρο της κουζίνας: ακούγεται μια χαρά! αν εσένα δεν σε ενοχλεί και σου φαίνεται καλό μην βάλεις παραβαν κλπ δεν θα ενοχλει κανέναν :mrgreen:

όσο για τα donkeys .... τί να πω βρε αγαπούλες

μαζεύουν απίστευτα πράγματα

ο δικός μου έχει τρελό κόλλημα με όλα τα προσκπεκτους και τις συσκευασίες από τα πράγματα (φωτογραφικές, playstation, wii , mac, κλπ είμαστε λίγο σαν σταθμός της nasa ......) αλλά τα κουτιά τί τα θέλουμε το κέρατό μου;;;;;;;;

αχ αχ αχ

επίσης το τέλειο αν δεν βρίσκουν κάτι:

- που τα βάλατε;;;;;;;

(μα ποιοι;;;;;; ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.........)

πλεον του απαντάω :

- ρώτα τους..... :mrgreen::mrgreen:

σε όλες όλες όλες πολλά πολλά πολλά φιλιά!!!!! <3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπα γιώτα μου... ίσα ίσα το βράδυ είναι που τρώω ελάχιστα και πολύ ελαφρια... γάλα με δημητριακά, γιαουρτάκι, κανένα φρούτο ή σαλάτα... αλλά δεν έχει σ΄χεση το φαγητό... γενικά έιμαι των ονείρων! από μικρή έβλεπα πολλά και τα θυμάμαι όλα! οποτε μη σας ανησυχεί! εδώ δεν ανησυχεί εμένα που τα βλέπω (πλέον, γιατί παλιότερα είχα πολλές παρενέργειες...)

για το δωμάτιο θέλω πολύ να ξεκινήσω! έχω ήδη βάλει μέσα την καλαθούνα που μου έδωσε η κουμπαρα μου που γέννησε πριν 5 μήνες και της εβαλα μέσα μια κούκλα και τη χαίρομαι! να καταλήξουμε, να βάψουμε, να παραγγείλουμε και επιπλάκια και αυτοκολλητάκια και σούπερ! και μετά αναλαμβάνω τα διακοσμητικά λίγο λίγο!

λέμε τελικά να το κάνουμε βρεβικό και όχι παιδικό το δωμάτιο, όχι δηλαδή με κρεβάτια που μεγαλώνουν και αλλάζουν σχήμα κλπ... πρώτον για να το χαρούμε κάνοντας αλλαγές αργότερα και δεύτερον γιατί δεν ξέρουμε πόσο θα μείνουμε σ' αυτό το σπίτι, να μη φτιάχνουμε επιπλα που πιθανότανα δε βολέυουν σε άλλο... οικονομικά δε συμφέρει βέβαια, αλλά είπαμε! καλά να είμαστε και θα τα καταφέρουμε!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κουμπαρούλα μου καλώς τους δέχτηκες! σούπερ το ανηψοβαφτηστήρι! και χάρά με την αδερφούλα φαντάζομαι!

δεν παίρνεις καμιά αδειούλα να τους χαρείς παραπάνω? θα μείνουν αρκετό καιρό?

και περιμένουμε τις εξετάσεις σου να χαρούμε όλες μαζί!!!

όποια δε βρίσκει πράγματα στο σπίτι της να της στείλω το αμόρε μου! δεν μπορείτε να φανταστείτε κορίτσια? λέω.. μα που έβαλα το τάδε? και σε 3 δευτερόλεπτα, τσουπ! να το! ή μήπως είδες το τάδε? είανι εκεί, κάτω από εκεί, δίπλα σ εκείνο! είναι απίστευτος! ίδιος ο μπαμπάς του!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κουμπαρούλα μου καλώς τους δέχτηκες! σούπερ το ανηψοβαφτηστήρι! και χάρά με την αδερφούλα φαντάζομαι!

δεν παίρνεις καμιά αδειούλα να τους χαρείς παραπάνω? θα μείνουν αρκετό καιρό?

και περιμένουμε τις εξετάσεις σου να χαρούμε όλες μαζί!!!

όποια δε βρίσκει πράγματα στο σπίτι της να της στείλω το αμόρε μου! δεν μπορείτε να φανταστείτε κορίτσια? λέω.. μα που έβαλα το τάδε? και σε 3 δευτερόλεπτα, τσουπ! να το! ή μήπως είδες το τάδε? είανι εκεί, κάτω από εκεί, δίπλα σ εκείνο! είναι απίστευτος! ίδιος ο μπαμπάς του!

ευχαριστώ!!!! αδειούλα δεν παίζει, έχω λείψει αρκετά φέτος με τα διάφορα και δεν με παίρνει - θα πάρω 2 εβδομάδες τον αύγουστο :)

αλλά θα τους δω όσο μπορώ περισσότερο θα μείνουν 2 εβδομάδες!

αποφάσισα να μην ασχοληθώ με τις εξετάσεις μου, θα τις πάρω και θα τις πάω στην ενδοκρινολόγο, γιατί αν αρχίσω να τις ψάχνω στο internet κλπ ... πάει θα το χάσω πάλι.

μπράβο στον κουμπάρο μου!!!!! :wink:

όσο για το δωμάτιο εννοείτε πως θα κάνετε ότι σας ευχαριστεί περισσότερο! σωστό να είμαστε πρακτικοί αλλά στην ουσία για αρκετό καιρό θα είναι μωράκι μέχρι να γίνει παιδάκι το γκουγκουφκάκι :)

ploegisi (όποια δε βρίσκει πράγματα στο σπίτι της να της στείλω το αμόρε μου! δεν μπορείτε να φανταστείτε κορίτσια? λέω.. μα που έβαλα το τάδε? και σε 3 δευτερόλεπτα, τσουπ! να το! ή μήπως είδες το τάδε? είανι εκεί, κάτω από εκεί, δίπλα σ εκείνο! είναι απίστευτος! ίδιος ο μπαμπάς του! )

εγώ εγώ γιατί ο δικός μου πιάνει και τα κρύβει τα μαζεύει λέει δηλαδή :tongue: και μετά όταν δεν θυμάται που τα έχει νευριάζει και από πάνω. και πάντα τις πιο απίθανες ώρες.

πριν από καναδυο βδομάδες έψαχνε να βρει το δίπλωμα του και αν έχετε το θεός σας το είχε στο συρτάρι με τις κάλτσες μου καταχωνιασμένο. :confused: κατα τύχη το βρήκα αφού μου είχε κάνει τα νεύρα κουρέλια πρώτα.

τσιπουρίτσα μου καλως τους δέχτηκες

Διαφημίσεις

πριν από καναδυο βδομάδες έψαχνε να βρει το δίπλωμα του και αν έχετε το θεός σας το είχε στο συρτάρι με τις κάλτσες μου καταχωνιασμένο. :confused: κατα τύχη το βρήκα αφού μου είχε κάνει τα νεύρα κουρέλια πρώτα.

Maraki!! Γενικά ο δικός σου σε κατηγορεί για ό,τι χάνει, έτσι δεν είναι? Καλά θυμάμαι?? Κάτι δεν είχε χάσει τις προάλλες και έλεγε ότι το έχασες εσύ?? :D:D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Για να είμαι δίκαιη πρέπει να πω ότι σε εμάς συνήθως συμβαίνει το αντίθετο

εγώ είμαι η αφηρημένη και η ξεχασιάρα :tongue::tongue::tongue:

αλλά εγώ μόνη μου τα χάνω, μόνη μου τα βρίσκω ;)

Κλελια έχουμε ενημέρωση σχετικά με το Μετρό αύριο;;;;;;

(τα νεύρα μου κρόσια)

Tsipoura από εδώ δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση. Ούτε αν θα απεργήσουμε ή θα κάνουμε στάση εμείς αύριο...

Από το ίντερνετ βρήκα:

• Τα αστικά λεωφορεία θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ,
  • Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Μετρό θα κυκλοφορήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
  • Το Τραμ θα λειτουργήσει από τις 6 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα
  • 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Maraki!! Γενικά ο δικός σου σε κατηγορεί για ό,τι χάνει, έτσι δεν είναι? Καλά θυμάμαι?? Κάτι δεν είχε χάσει τις προάλλες και έλεγε ότι το έχασες εσύ?? :D:D

Κλελια αυτη ειμαι εγω!! Ειχε χασει την καρτα του καλε και μου ελεγε οτι εγω την εχασα!!! Την ακυρωσαμε τελικα και ησυχασαμε!

Τσιπουρινακι καλως την δεχτηκες την αδερφουλα και τον ανηψιο τον ωραιο! Δωσε πολλα φιλακια, γεμισε μπαταριες και προετοιμασου! Στο μεταξυ νομιζω πως η επισκεψη σου καθεται την καλυτερη περιοδο, τωρα που εχεις τις εξετασεις, αφησε τες στην ακρη, μην παιδευεις το μυαλο σου, θα της δειξεις απλα στην γιατρο και θα παρεις οδηγιες. Αντε καλη διασκεδαση!!!Οσο για το φαγητο, θα κανονισουμε μια δευτερη συναντηση εμεις οι καλοφαγουδες (γιωτιτσα, τσιπουρα, ελενα) και θα παμε Ηλια και παλι οποια θελει ερχεται!

βρε Ελενακι τι ονειρο ηταν παλι αυτο??? Μιλαμε εσυ βλεπεις ολοκληρες ταινιες, δεν βλεπεις ονειρα! πολυ παραστατικα!μπραβο και για τις ετοιμασιες που ξεκινουν , τι καλα. Κι εγω ανυπομονω τοσο να βρουμε σπιτι και να παρουμε λιγα ρουχαλακια και μετα τα επιπλα.... για να δουμε....

Επισης τελικα ποια μερα θελετε να κανουμε την συναντηση october power in athens-summer 2010? νομιζω βολευει τις περισσοτερες 25-30 Ιουλιου, να προτεινω την Τεταρτη 28 Ιουλιου (δεν υπαρχει λογος ετσι μου ηρθε, να ειναι η μεση της εβδομαδας)??? Αντε, ριχτε ιδεες!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Tsipoura από εδώ δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση. Ούτε αν θα απεργήσουμε ή θα κάνουμε στάση εμείς αύριο...

Από το ίντερνετ βρήκα:

• Τα αστικά λεωφορεία θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ,
  • Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Μετρό θα κυκλοφορήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
  • Το Τραμ θα λειτουργήσει από τις 6 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα
  • 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.

θκατά....

σε ευχαριστώ κοριτσάκι

Οσο για το φαγητο, θα κανονισουμε μια δευτερη συναντηση εμεις οι καλοφαγουδες (γιωτιτσα, τσιπουρα, ελενα) και θα παμε Ηλια και παλι οποια θελει ερχεται!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ......... ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑ - για να μην λεει ότι την ξεχνάμε!!!!!!!!

θα πάμε όλες μαζί οι αθηναίες και όσες ακόμα μπορούν, αλλά η ΔΕΣΠΟΙΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!

χιχιιιχιχιχιχιιιιι :tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επισης τελικα ποια μερα θελετε να κανουμε την συναντηση october power in athens-summer 2010? νομιζω βολευει τις περισσοτερες 25-30 Ιουλιου, να προτεινω την Τεταρτη 28 Ιουλιου (δεν υπαρχει λογος ετσι μου ηρθε, να ειναι η μεση της εβδομαδας)??? Αντε, ριχτε ιδεες!!!!

μια χαρά μου ακούγεται! να πάμε κάπου κοντά σε μετρό για να γλυτώσουμε τα πολλά σούρτα φέρτα;;;; απογευματινή ώρα για να έχει δροσίσει φαντάζομαι!

αντε ρε vasdelakiiiiiiiiii εγω νομιζω οτι πρεπει να ειναι το σπορακι σου, αφου μιλαμε για 4η εγκυμοσυνη, εσυ πια εχεις εμπειρια δεν μπορει να μπερδευτηκες!!θα περιμενουμε μερα τη μερα να δουμε αν επανερχεται με κανενα χτυπηματακι!!!

Ελενούσκαγια, την έκανες την βολτούλα σου;

Αχ, κάνε και μια για μένα που είμαι κλεισμένη και μαγειρεύω!! Αλλά χαλάλι, έχει ο Παυλάκος μου αύριο την γιορτή του και θα έχω κόσμο στο σπίτι...Ρε κορίτσια, τι φιλότιμο είναι αυτό το παιδί(μάνα κουκουβάγια εδώ!). Χθες με είδε να πλένω τα πόδια μου και έτρεξε τσιρίζοντας και μου είπε: 'Όχι εσύ, ο Παύλος θα το κάνει για να μην ζορίσεις τον αδερφούλη μου". Φοβάμαι βέβαια ότι θα τον απογοητεύσω την Παρασκευή και ο αδερφούλης θα γίνει αδερφούλα, αλλά δεν του το λέω!!:D και ναι ρε κορίτσια, το 5χρονο μου έπλυνε τα πόδια, το μανάρι μου...και μου τα σκούπισε και με πετσέτα μετά....:|

vasdelaki κλωτσουδάκια ακούω ε;;;;

Εγώ σήμερα το πρωί "έβγαλα" το χθεσινό φαγάκι :mad: κατά τ' άλλα όμως είμαι μια χαρά!!! Τι σας λέω τώρα ε; Τα έχετε ξεχάσει αυτά εδώ και καιρό... δεν ξέρω μόνο η Γιωτίτσα αν το παλεύει ακόμα...

Το vasdelaki δεν είχε απ' ότι θυμάμαι, μόνο τάση και ξινιλές...

Ναι, έτσι νομίζω γιατί το ένιωσα και σήμερα και δεν πα να λέει η Clelia ότι είναι μόνο 4,5 εκατοστά το μανάρι μου!!!:D:tongue:

Α! Δεν σου είπα...ενώ είχα ηρεμήσει με τις ζαλάδες...ξαναχτύπησαν και οι αναγούλες!

βασδελάκι βιαστικό το μωράκι? έρχεται και η ώρα για την αυχενική! τι ωραία! ρε κορίτσια ποτε πέρασε τόσος καιρός?

Έλα ντε! Κι εγώ αυτό λέω...πότε πέρασε όλος αυτός ο καιρός...Δεν το πιστεύω ότι σε λίγο θα μπω στο δεύτερο τρίμηνο!!!

Καλά, από όνειρα σκίζεις!!! Μεγάλη πλοκή μιλάμε!

Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!!

Vasdeli!! Το νινί σου βρε είναι περίπου 4,5 εκατοστά!! Και λογικά η μεμβράνη που το περικλείει δεν ακουμπάει τον αμνιακό σάκο. Οπότε μάλλον δεν είναι κλώτσος, μπορεί να το ένιωσες να κάνει κωλοτούμπα. Πάντως ότι ήταν το νινί σου, ναι ήταν!!!

Όσο για το αν περνάει ο καιρός... Σε λίγο η vasdeli θα κάνει την β' επιπέδου της, η τσιπούρα την αυχενική της κλπ...

Αχ, το μανάρι μου...είναι λέει σαν δαμάσκηνο τώρα!!! Αλλά εγώ το ξαναένιωσα!!!

Kαλημέρα κοριτσάκια.

Vasdeli τυχερούλα το ένιωσες γρήγορα το μωράκι σου, είδες πως περνάει ο καιρός. Λές τελικά να είναι αγοράκι γιατι το ένιωσες την ώρα που έβλεπες μουντιάλ.

.

Τα ίδια έλεγε και ο vasdeloσύζυγος!!! Όχι ότι τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το φύλο αλλά επιτέλους τον άκουσα να λέει 'Ρε, θα του αρέσει του παιδιού το ποδόσφαιρό". Προς το παρόν μόνο η κόρη μας βλέπει που και που μαζί του, άντε και καμιά φορά κι εγώ....'οπως χθες!

Τσιπούρα μου, τι τυχερούλα! Μύρισες την υπέρτατη μυρωδιά της μωρουδίλας χθες!!! Άντε ετοιμάσου....και στα δικά σου!:wink:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ellain εγω συμφωνω είναι μια πολύ καλη ημερομηνια, Α και για τον Ηλία συμφωνω όποτε θέλετε.

Vasdeli ο γιος σου είναι σούπερ, είδες πως σκεφτεται την μανούλα το μαναράκι μου.

Tsipoura καλως τους δεχθηκες αδερφή και τσιπουροανηψιό.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...