Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

αν είναι για ψυχολογικούς λόγους εννοείται άστα στην άκρη.

Εγώ το είπα επειδή δεν τα πιστεύεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία πριν πας στο άλλο κέντρο. 

Γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις. και έχουμε ακούσεις τόσες πολλές εκπλήξεις. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελικουλα ελαφρια μεν η σαλατουλα, ανοστη δε, να φανταστω???

Τετοια ετρωγα στον Ανασταση μου - μια τρελη επιθυμια για φρουτα και λαχανικα τοτε- και τωρα ολο αηδιες τρωω..

Φαστ φουντας θα μου βγει αυτός!!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου πω Πετρούλα μου, ήταν ότι πρέπει... δροσερή δροσερή και ακούραστη, τα βραστά τα είχα έτοιμα στο ψυγείο και ασχολήθηκα μόνο με τα ωμά. Θα χτυπήσω και ένα παγωτάκι τώρα, απλά περιμένω και τον συζυγούκο από λεπτό σε λεπτό να το φάμε παρεούλα. Θα έρθει και ο κουμπάρος μαζί (ίδια δουλειά) και είμαι ακόμα με την πετσέτα στο κεφάλι. Θα κάνω εντυπωσιακή εμφάνιση ε; Άσε καλύτερα, λέω να πάω να τα στεγνώσω, άλλωστε η μπουμπού θα κλέψει την παράσταση.

Ψιλοβαριέμαι να πάω και στο γάμο........... :P

Άντε φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Πεπελάρες μου γειά σας!!!!!!!

Σας διάβασα αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω γιατί πρέπει να φύγω (ήρθε η κουνιάδα μου και έχουμε μάζωξη στα πεθερικά)

Μπήκα για να ευχηθώ στον Ταλιμπάν της Πετρούλας μας!!!!!

114777,xcitefun-happybirthday8.gif

είδα τις φωτό στο facebook!!!! εκτός από κούκλος είναι και μάγκας! γουστάρω!

πετρούλα είσαι μία κούκλα! σκόρδα!!!!

:oops::oops::oops:

Πωπω τι ειν'αυτα που ακουω σημερα???Ευχαριστουμε πολύ καλή μου τσιπουρα!!!

Καλα να περασετε στη μαζωξη..

και ολα τα κοριτσια να εχετε ενα ομορφο Σαββατόβραδο!!!

Εγω εδω με τον γιο μου, ακουμε Παπακωνσταντινου και με εχουν πάρει τα ζουμια..ο μπαμπας μας στη δουλειά...

Διαφημίσεις

Να εισαι καλά Νενα μου!!Κι εσυ να χαίρεσαι το κοριτσακι σου!!

Κανονικα επρεπε να κοιμαται ηδη αλλα μιας και ειμαι μονη μου, ειπα να τον αφησω λίγο να μου κάνει παρέα...Κοιμοταν μεχρι τις 7 και δεν βλέπω να "εχει ματι" για υπνο..Νομιζω ομως οτι σε λίγο δεν θα εχει πολλα περιθωρια..

!

Vasdeli πως πάς εσυ???Αυχενικη ποτε εχεις???

Πετρούλα να το χαίρεσαι το βλασταράκι σου!!!

Έκλεισα αυχενική για τις 2 Ιουλίου, Παρασκευή στις 20.30. Έρχομαι Αθήνα και ελπίζω όλα να πάνε καλά...:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα!!

Νένα ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ να σε χαιρόμαστε!!! Ό,τι επιθυμείς και να είσαι πάντα-πάντα χαρούμενη και ξένοιαστη!!!

vasdeli, την Παρασκευή που μας έρχεται δλδ θα την κάνεις!!! Άντε, με το καλό!! Να δούμε τελικά: μνάκι είναι ή τσουτσούνι?? Πάντως τα προγνωστικά στο καφέ για μνάκι μιλάνε... Για να δούμε...

Μεταφέραμε τελικά τα πράγματα στην κουζίνα... Δεν είναι τόσο χάλια όσο νόμιζα, επειδή ο χώρος της κουζίνας είναι τεράστιος και δεν τον κλείνει, επιπλέον δεν είναι κοντά στην είσοδο, είναι τέρμα στον τοίχο... Άσε που επειδή έχω δει σε πολλά σαλόνια την ύπαρξη η/υ (που ήταν στη μέση του σαλονιού), δεν με χαλάει τόσο. Υπάρχει περίπτωση δλδ να μην βάλουμε παραβάν για να μην κλείσει τον χώρο... Ίδωμεν...

Προς το παρόν το σπίτι εξακολουθεί να είναι μπ@ρδέλον!!!

Τσιπούρα μου πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών σου???

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα !!!!!

vasdelaki με το καλό να μας έρθεις!!!!

κερνάω καφεδάκι :)

πως σας πήγε η έκλειψη χθες; σας αφιερώνω......

USqC7p0A7sk

Προσωπικά σκ@τ@!!! Είπαμε να πάμε βόλτα με την φεγγαράδα και μάλωσα με τον vasdeloσύζυγο για χαζομάρες...Σήμερα όλα καλά! Μάλλον έχω και το άγχος μου την Παρασκευή...

Κα

vasdeli, την Παρασκευή που μας έρχεται δλδ θα την κάνεις!!! Άντε, με το καλό!! Να δούμε τελικά: μνάκι είναι ή τσουτσούνι?? Πάντως τα προγνωστικά στο καφέ για μνάκι μιλάνε... Για να δούμε...

Ναι ναι, την Παρασκευή...

Πάντως τώρα το προαίσθημα κωφεύει....αρχικά έλεγα τσούπρα μετά αγόρι....τώρα τίποτα! Για να δούμε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...