Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και ο αρνητικό έχω και δεν έκανα καμία ένεση λες αν ανησυχώ ? είσαι αιμοδότρια ?

Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα!!! Εμείς διαβάζουμε κάνουμε ράνουμε αλλά πτυχία δεν έχουμε ;)

Οπότε να ηρεμίσεις!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ο αρνητικό έχω και δεν έκανα καμία ένεση λες αν ανησυχώ ? είσαι αιμοδότρια ?

Αιμοδότρια δεν μπορώ να είμαι γιατί παρ' όλο που παίρνω μόνιμα σίδηρο στο τσακίρ κέφι φτάνω αιματοκρίτη 34 το πολύ.... οπότε δεν τους κάνω ... δυστηχώς γιατί πολύ θα το ήθελα και το έχω ψάξει

μήπως έχει και ο άντρας σου Rhesus αρνητικό; αν είστε και οι 2 αρνητικοί δεν υπάρχει λόγος ούτε για εξέταση ούτε βέβαια για ένεση :)

Αιμοδότρια δεν μπορώ να είμαι γιατί παρ' όλο που παίρνω μόνιμα σίδηρο στο τσακίρ κέφι φτάνω αιματοκρίτη 34 το πολύ.... οπότε δεν τους κάνω ... δυστηχώς γιατί πολύ θα το ήθελα και το έχω ψάξει

μήπως έχει και ο άντρας σου Rhesus αρνητικό; αν είστε και οι 2 αρνητικοί δεν υπάρχει λόγος ούτε για εξέταση ούτε βέβαια για ένεση :)

Ναι την ίδια έχουμε κάλο θα ήταν να είσαι αιμοδότρια όμως .

σπάνια ομάδα και δύσκολα βρίσκεις

εγώ ήμουν αλλά με εγκυμοσύνη θηλασμό και καπάκι εγκυμοσύνη δεν είμαι

αλά είμαι σε σύλλογο

να πεις του άντρα σου να πάει να γίνει όπως δίποτε

ας μην εχετε ιδία ομάδα φτάνει να έχετε 5 άκρες

γυναίκες είμαστε ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει

:tongue::tongue:

Καληνύχτα κι από μένα!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κι επό μένα!!!

μπήκα να δω τα νέα της αγγελικής μας και όπως διάβασα, η μπουμπούκα σας ζόρισε λίγο αλλά ήθελε τα κολπάκια της!!! μια χαρά η εξέταση, βάλε τώρα και το dvd να τη θαυμάσεις ξανά!!!

μπράβο μπράβο!!!

χάρηκα με τα νέα! σε όλες τις υπόλοιπες, θα σας στείλω από ένα βαζάκι μαρμελάδα ροδάκινο που έκανα χθες το βράδυ! αυτά κάνω όταν δεν έχω ύπνο!

φιλάκιααααααααααααααα

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα!!!

Μπράβο Αγγελική μου, τέλεια τα νέα σου, καλά σας παιδεύει το μνάκι σας από τώρα, βλέπω... Το ύψος δεν μπορούν να το μετρήσουν πλέον επειδή πλέον δεν έχουν πολύ χώρο και έχουν πάρει την κλασική εμβρυική στάση και είναι σαν κουλουράκια τα μωρά μας...

Νένα μου!!! Δεν σε διαβάζω καλά εδώ και καιρό παιδί μου... Ο άντρας σου φταίει ή κάτι άλλο? Σε έχουν πιάσει ανασφάλειες για την γενικότερη οικονομική κατάσταση, τι έγινε?? Για πες, μην σε παίρνει από κάτω...

Λοιπόν, με κατατοπίσατε με την ομάδα αίματος, εγώ έχω 0+ και παρόλο που έχω στίγμα (τώρα το κατάλαβα) ήμουν αιμοδότρια και ο αιματολόγος μου έδωσε το οκ να συνεχίσω να είμαι αν ο αιματοκρίτης μου είναι εντάξει την δεδομένη στιγμή. Απλά, με έπιανε μια απορία όταν διάβαζα γι' αυτές τις εξετάσεις, μου την λύσατε, ευχαριστώωωωωωωωω!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσακια μου καλησπερα!! τι μου κανετε??

αγγελικακι μπραβο κοριτσι μου, ειδες που τελικα ολα πηγαν καλα με την σουσουραδιτσα σας?? Μια χαρα βαρος και μια χαρα ναζια σας εκανε! τσαχπινουλα απο τωρα!αντε και καλη συνεχεια.

Κλελια βλεπω οτι εχουμε κι αλλους δοκτωρες εδω περα απο την δεσποινα, που τα εξηγησαν ολα, οποτε σου λυθηκε η απορια. Ακου μια ωραια ιδεα για να απομονωσεις καποιο κομματι ενος ενιαιου χωρου. Υπαρχει στην ΙΚΕΑ μια πολυ ωραια και οικονομικη βιβλιοθηκη (αυτη http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/GR/ σελιδες 16-17)), την εχουμε κι εμεις με γραφειο αλλα λεμε στο νεο σπιτι αν δεν εχουμε επιπλεον δωματιο να την χρησιμοποιησουμε ετσι. Νομιζω οτι για σαλονι ειναι καλυτερη ιδεα απο παραβαν που παραπεμπει σε κρεβατοκαμαρα.

Πετρουλα περιμενουμε λεπτομερειες για το παρτυ σας!!!

Τσιπουριτσα φρεσκια και νοστιμουλα, περιμενουμε και δικα σου νεα απο ενδοκρινολογο (σωστα θυμαμαι???)

Κοριτσακια τελειωσε η δουλεια χθες λοιπον... Σημερα πηγαμε να αγορασουμε ειδη συσκευασιας ετσι ωστε απο Δευτερα να αρχισω το μαζεμα... Τα συναισθηματα αναμεικτα αλλα με ανταμοιψε το παπακι μου που ηταν ενα κουκλακι χθες, υγιεστατο, και μαλιστα βγαλαμε και 4d φωτο με γλυκα χειλακια, μυτουλα και ματακια κλειστα αφου χασμουρηθηκε 1-2 φορες. Φτασαμε τα 750 γρ. και συνεχιζουμε. Μονο που εχουμε τον λωρο γυρω απο το λαιμο αλλα πολυ χαλαρα, ο γιατρος ειπε οτι δεν υπαρχει κινδυνος γιατι ειναι μικρο και εχει χωρο. Επισης πρεπει να κανω καποιες εξετασεις για το συκωτι γιατι νιωθω ενα μουδιασμα στο σημειο που ειναι το συκωτι και θελει να αποκλεισουμε την χολοσταση (ακομα διαβαζω τι ειναι αυτο). Επισης δεν θα κανω καμπυλη ζαχαρου χαρη σε ενα εξελιγμενο προγραμμα που χρησιμοποιει και βλεπει απο την αναπτυξη του παιδιου, σε συνδυασμο με τις εξετασεις αιματος και το στικ ουρων που κανουμε στο γραφειο καθε φορα. Οποτε το γλυτωσα προς το παρον φιλεναδες!!!

νενακι μην στεναχωριεσαι βρε για το βαψιμο του δωματιου, δες εμας που δεν εχουμε καν σπιτι ακομα. Μην στεναχωριεσαι....

μαμαλευτερακι κι εγω το εχω παλεψει πολλες φορες να γινω αιμοδοτρια (ειμαι δωρητης οργανων), αλλα δεν με θελουν. Στο πανεπιστημιο πηγαινα καθε φορα στην εθελοντικη αιμοδοσια που εκανε το αιμοπεταλιο και καθε φορα με εστελναν αδιαβαστη. Θελω να πω μπορει να θες αλλα να μην γινεται.

στα υπολοιπα κοριτσακια μου φιλακια και παγωτακια κερασμεναααα, ριξτε το εξω ειναι Σαβ Κυριακο!!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Κοριτσάκια μου Καλημέρα να πω, γιατί ήταν πρωί όταν ξεκίνησα να γράφω, αλλά μέχρι να σας διαβάσω, (τήρησα την υπόσχεση μου), πέρασαν ώρες και ενδιάμεσα είχα και πολλά τηλεφωνήματα από συγγενείς που περίμεναν νέα μου μιας κι εχθές πήραμε μόνο τους γονείς μας να ενημερώσουμε……

«11:57 ξύπνησε η μπεμπούλα μου, λέτε να είναι καλό σημάδι για τα ΣΚ;»

Και ξεκινάω:

stone, maraki και Ελένη ελπίζω να είναι καλά τώρα τα παιδάκια σας.

stone μια χαρά τα πάτε με τις πάνες! Το πάρτι πως ήταν; ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΡΖΑΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!! Και με το καλό το 2ο. Περιμένουμε φώτο στο fb ή κι εδώ.

Ειρήνη καλά να περάσεις στις διακοπούλες!

Tsipoura ήρθε η «περίοδος» διάβασα, όσο για την μακαρονάδα καλά έκανες και την ξέσκισες, που και που πρέπει να ξεδίνουμε. Έχεις εξέταση σήμερα ε; και μετά έρχονται και οι άλλες και ναι ανοίγει ο δρόμος!!!!!! ʽΑντε όλα καλά θα πάνε μανάρι μου, είμαστε όλες μαζί σου (γροθιά).

Μια χαρά οι Σπέτσες… πολύ καλή επιλογή, αν και δεν έχω μείνει πολύ, πήγαμε ΣΚ για την προ-περσινή επέτειό μας και περάσαμε super, σε studio 50 τμ και πισίνα… τα έσκασε καλά ο συζυγούκος!!!!! Μέναμε στην Αγ. Μαρίνα και κατεβαίναμε κέντρο με τα πόδια. Πήγαμε και με άμαξα, πολύ ωραία, πολύ ρομαντικά (έχω και φωτο στο fb)!!!

Αυτό που λες της Clelias, (για σένα γυρνάω ανάποδα όλη τη γη!!!!!!!!!! ) το έλεγα χθες όταν περνούσαν άτιμες σκέψεις απʼ το μυαλό μου, όσο το νινάκι δεν άφηνε το γιατρούλη να δει την καρδούλα απʼ την πλευρά που έπρεπε… σας σκεφτόμουν και έπαιρνα ενέργεια!!!!!!!

ploegisi δεν είχα καταλάβει το άγχος σου για τη μικρούλα, αλλά όλα καλά, την είδες και ησύχασες. Αυτό που είπες ότι δίνει το παρόν λες και καταλαβαίνει ότι μιλάς γιʼ αυτήν το νιώθω κι εγώ…. και όταν μιλάμε γιʼ αυτήν, αλλά και χθες που βλέπαμε το dvd χόρευε ασταμάτητα λες και χαιρόταν που την καμαρώναμε, το κάνει επίσης και όταν με πιάνουν οι τρέλες μου!!!!!!!

Τώρα για το όνειρο τι να πω; Πολύ αρχοντικό, αλλά τα σάλια μάλλον για το νεραντζάκι ήταν και όχι για τον Μιαούλη………

Θείο ομοιοπαθητικό ακούω ploegisoula, κάποτε ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα, είναι πολύ ενδιαφέρον!!!!!!

Όσο για το dvd, το έχω βάλει ήδη 3 φορές ειδικά στη αρχή που δείχνει φατσούλα… το βάζω το ξαναβάζω στην επιλογή step και slow 7 (πιο αργά δεν έχει) πατάω και pause και φτου κι απʼ την αρχή!!!!!!

Μαρή Clelia γκουσγκούνα το παιδί; Ξεκινάμε ετοιμασίες βλέπω…!!!

ellain με το καλό το νέο ξεκίνημα!!!!!! Θα είναι super. Άντε μια βόλτα και στο Πήλιο αφού ψάχνεις για διακοπές. Αχ μʼ αυτά τα σοκολατάκια σου!!!!! Κορίτσια μπράβο στην ellain για την αποφασιστικότητα της σχετικά με το θέμα «Βάρος». Κι εσύ δεν είχες επίσκεψη ή λέω σαχλαμάρες;

Γκρετα καλά αποτελέσματα με την καλλιέργεια, αυτό με τις ματιές στην κοιλιά μου τι δίνει και μένα… στην πολυκατοικία με κοιτάνε πλέον μόνο στην κοιλιά, hello έχω και μάτια…. α και να μη φοβάσαι καλό μου τις διακοπούλες και καλή επιτυχία στην αναζήτηση παιδίατρου. Εμένα θα μου συστήσει η Γιωτίτσα και η Τσιπουρίτσα βεβαίως βεβαίως!!!!!

Ελένη καλή επιτυχία με την πάνα και καλή αρχή με τα μαθήματα, μπράβο στην Εβελίνα που είναι καλύτερα. Το κοιλουμπάκι αστεράκι το κόβω 837 γρ. φτου φτου!

Μαράκι κι εσείς μια χαρά πάτε με τα πωπάκια σας!!! Μπράβο!!!

Renah άντε με το καλό να σταματήσουμε κι εμείς απʼ τη δουλειά και είναι τέλεια τα νέα με τον πολύποδα. Αχ βρε άτιμο υποσυνείδητο άγχος τι μας κάνεις… συσπάσεις, νευράκια… anyway. Εγώ ξεκινάω καλοκαιρινή άδεια 9/8 και βλέπουμε…

Vasdeli σου απάντησε η ellain και η clelia για την κοιλίτσα και τα κολπάκια της πρωί-βράδυ!

μαμαλευτεράκι μπράβο με τα ντεντέκια σου!!!

liana μακάρι τελικά να καταφέρατε να πάτε στο εξοχικό και να περάσετε τέλεια!

Γιωτίτσα να περάσεις τέλεια στην Εύβοια και να φύγουν γρήγορα τα δακριάκια, α και να είναι τα μόνα στη ζωή σου, μόνο δάκρια χαράς και συγκίνησης. Για κανέναν άλλο λόγο. Κι εσύ ellain κι εσύ tsipouritsa κι εγώ στο club!

Δεσποινάκι μου, τι καλά που είστε όλοι μαζί!!!!!! Υπομονή κοριτσάκι μου με τη δίαιτα… η ουρίτσα έμεινε! Πότε θα κάνεις επαναληπτική για το σάκχαρο;

Το Μελινάκι ξεσάλωσε έ; Να δω πως θα την μαζέψεις, αλλά το ξανασκέφτηκα δε σε φοβάμαι εσένα. Αδόλφος!!!!!! :tongue:

Γεια σου Βάσω με την τεράστια κοιλούμπα σου!!!

Νενάκι μου σκέφτεσαι τη γέννα ε; Εγώ τίποτα ακόμα, περνάει απʼ το μυαλό αλλά παίρνει γρήγορα δρόμο (ακόμα τουλάχιστον), δεν ξέρω ίσως για σας τις 2ο-3ο μανούλες να είναι διαφορετικά λόγω της εμπειρίας και της γνώσης σας!!!

Chris μου φιλάκια!!!!!!

Το Hroukaki που είναι;

Για τη συνάντηση έχω να πω το εξής: εκτός θα είμαι από 7/8-… Για ΣΚ λίγο δύσκολο το βλέπω… αλλά ας κανονίσουμε και βλέπουμε, οπότε:

liana. ----> όλο το καλοκαίρι

ellain----> απο 15 Ιουλιου και μετα

clelia ---->όλο το καλοκαίρι

tsipoura--> όποτε θέλετε εκτός από 1-15 Αυγ & τα 2 τελευταία σκ του Ιουλίου

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

Ελένη ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά

Γιωτίτσα ---> εκτος απο 17 εως 25 Ιουλιου θα είμαστε διακοπούλες

δεσποινα---> αθηνα απο 18-30 ιουλιου...και μετα τις 16 αυγουστου..

Angelique ---> εκτός από 7/8 και τα Σκ. Κανονίστε το όμως και βλέπουμε!

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και να ετοιμάζομαι για ένα Ευαγγελικό γάμο που έχω το βραδάκι, ο αντρούλης είναι στη δουλειά ακόμα (δυστυχώς) κι εγώ βρήκα ευκαιρία και δεν μαγείρεψα τίποτα… πάω να κάνω και μια γρήγορη σαλάτα ζυμαρικών…… γιατί αρχίζουν οι πεινουλίτσες!!!!!!!!

Σας φιλώ γλυκά γλυκά όλες και ελπίζω να μην ξέχασα καμία. Έχω και παγωτάκι στο ψυγείο... ;), το πήραμε χθες το βραδάκι μετά το γιατρούλι, οπότε κερνάω κοριτσάκια μου!!!

<3 <3 <3

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

αγγελικη υποκλινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!αυτο δεν ειναι σεντονι, αυτο ειναι παπλωμααα!χαρα στο κουραγιο σου βρε, ποσην ωρα εγραφες??? <3<3 για την προσπαθεια!!!

Λοιπον νομιζω οτι ειμαστε τελικα μεταξυ 25 και 30 Ιουλιου για την συναντηση, διαλεχτε μερα και φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! 9 τρελες αδεσποτες, θα πεσει πολυ γελιο!!! στα υπολοιπα κοριτσακια τα βορεια και νησιωτικα σας αγαπαμε !!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain πολύ καλή η ιδέα σου, αλλά ο πανέξυπνος ο σύζυγος δεν... Το ένα του ξυνίζει, το άλλο του βρωμάει.

Δεν του αρέσει βιβλιοθήκη στην κουζίνα. Αφού του λέω ότι στην ουσία θα είναι το διαχωριστικό κουζίνας-σαλονιού.

Δεν θέλει ο κόσμος να βλέπει βιβλιοθήκη στα μούτρα του! Βρε του λέω: αφού στον κατάλογο ΙΚΕΑ σαλόνι δείχνει σε αυτές τις σελίδες! Χαμπάρι!!

Τέλος πάντως, συμφώνησε να πάμε στο ΙΚΕΑ να δούμε τι άλλες επιλογές έχουμε εκτός από το να τον πετάξω από το μπαλκόνι (τον σύζυγο)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

να μαι παλι..

κανονιζετε συναντησουλα εεεε???ζηλευωωωωωωωω.κλαψ κλαψ

ωραια θα περασετε παντως!!!!

κλελια οι αντρες φταινε γενικοτερα για τα παντα!!!!αλλα δεν εχω κατι ιδιαιτερο αυτον τον καιρο εκτος απο την πιεση χρονου που νιωθω..δε με βλεπεις πολυ καλα ε????μμμμμ

ααα και εμεις ειμαστε στο ξεκινημα κοψιμο πανας αλλα οι αντοχες μου ελαχιστες..αντε να δουμε...καλη επιτυχια στα υπολοιπα κοριτσια.

ο μικρος της stone εχει γενεθλια?ποτε?δε καταλαβα καλα...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Κοριτσακια μου καλησπέρα!!!!

Καταρχής ευχαριστω πάρα πολύ για τις ευχες σας για τον γιοκα μου!!!Κλεισαμε τα δυο και σημερα η μερα ειναι ιδιαιτερη καθως ερχονται στο μυαλο ολες εκεινες οι στιγμες στο μαιευτηριο και μετα που πήρα αγκαλια το ταρζανακι μου..Υγεια να εχουμε να ζουμε τετοιες μοναδικες και ανεπαναληπτες στιγμές...Εχω βαλει καποιες φωτο στο fb απο το παρτακι μας!

Μια ωρα σας διαβαζω βρε τσαουσες..σας εχασα ενα τριημερο και τωρα μου βγηκαν τα ματια...Για να δουμε τι θυμαμαι!!

Ελένη ευχομαι να ειναι καλά η Εβελίνα, μαλλον περασατε και εσεις αυτη την ιωση με τον πυρετό που κραταει μονο ενα 24ωρο..

Και η μικρουλα μεσα στην κοιλιτσα αψογη ειναι!!!

Μαρια καλά να περασετε στη βολτιτσα σας!!!

Ρενα χάρηκα που τα αποτελέσματα σου ηταν πεντακαθαρα!!!Αγχος ελαβε τελος!!!

Αγγελικη τελεια τα νεα απο το κοριτσακι σου!!!Μπραβο σας λοιπόν!!και η δικη σου αγωνια ελαβε τελος...

Τσιπουρίτσα μας καλή επιτυχία στις εξετασεις σου!!Ολα θα ειναι περίφημα και θα περιμενουμε εναγωνίως να ακουσουμε τα πολύ ευχαριστα νεα!!!

Πλοηγησούλα τι ιστορικο ονειρο ηταν αυτο καλό μου???

Αγχωθηκα με δαυτους..θυμηθκα ιστορια και τα σχετικά...χαχα

Αληθεια τωρα θυμοσουν τη φατσα του Μιαούλη ή σου συστηθηκε ο ιδιος???:tongue::tongue:

Κλέλια καλές ετοιμασιες για το δωματιο...ψαχνομαι και εγω για το δωματιο του Ανασταση μου και τωρα που περασαν και τα γενεθλια θα το οργανωσω καλύτερα και θα τοπαραγγειλουμε απο κτ ιταλικα που εχω δει..

ellain καλή ξεκουραση πλέον και με το καλό και η μετακομιση (σε χαλαρους ρυθμους ε???).

Οταν θα ξαναρχισεις δουλεια θα εισαι πλέον εργαζόμενη μανούλα!!!

Δεσποινα πως περναςτε???Μπανακια κανεις??Ηρθε κι ο μπαμπακας σας και τον χαρηκατε ε??

Το μικρο γουσταρει θαλασσα και τα σχετικά??Σκεφτομαι και εγω ρε γμτ πως θα τρεχω φετος να τον μαζευω, πέρισυ κουτσα στραβα στην αμμο τον επιανα..φετος με την κοιλια και τον φτεροποδαρο να δω τι θα κάνω!!!Και μην μιλήσετε για τον συζυγο..απο τωρα τον φανταζομαι πως θα ειναι στην παραλία..

Γκρετόνιο ψαχνεις για παιδιατρο ε??Κοιτα να ειναι καποιος που θα σε βολευει και για αργοτερα να πηγαίνεις με το παιδι (εννοει και απο θεμα αποστασης δες το).

Βασω κι εσυ με τετοιες ζεστες λυωνεις μες το φουρνο ε???Ποτε σταματας??Αν και ειναι δικη σας η δουλεια (απ'ότι καταλαβα) δεν προβλέπεται να φυγεις λίγο νωριτερα??

Chris πως εισαι??

liana πως εισαι με τη μεση σου??Συνηλθες??

Γιωτα καλή ξεκουρσαη και καλά να περασετε στο ταξιδακι σας!

Vasdeli πως πάς εσυ???Αυχενικη ποτε εχεις???

Νένα γιατι βρε καλή μου εισαι αγχωμενη???Ολα καλά θα πάνε!!

Ηρω που εισαι βρε κρητικατσι?

Και η Esperanza εχει πολύ καιρό να μας γραψει..εχει καμια νεα της???

Αν κανονισετε για συναντηση Θεσσαλονικη να με βαλετε και εμενα μεσα ε??Τι λέτε να κανουμε τιποτα???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα μου τέλειες οι φωτογραφίες σου!!!!

Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου!!!!!!!

Νενάκι χαλαρά άντε και ο donkey σου είναι φρόνιμος απ' ότι βλέπω!!!

Clelia πάτα πόδι παιδί μου, πηγαίνετε μια βόλτα από εκεί και αν σου αρέσει κάτι βουρ!!!

ellain τα έδωσα όλα λέμε...

Μήπως το Hroukaki κανονίζει τα διαδικαστικά του Πολιτικού Γάμου και έχει χαθεί; Μήπως έχει παρεούλα το μπαμπάκα της; Ή μήπως την πρήζει η Τασώ;;;; Προτιμώ να είναι τα 2 πρώτα φυσικά!!!!!

Τελικά η σαλατούλα ζυμαρικών έγινε σαλατούλα βραστών και ωμών λαχανικών... καλύτερα δηλαδή!!!

κολοκυθάκι, πατατούλα, καροτάκι, αγκουράκι και ντοματίνια..... γεια σου ρε Δέσποινα!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...