Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εννοειται οτι εχω συνδεση μαριεττακι, αλλιως δεν θα με ειχατε γνωρισει, θα ειχα αυτοκτονησει οταν ηρθα Οκτωβριο του '08 εδω παντρεμενη μολις 20 μερες, σε αγνωστο τοπο και να πρεπει να συγκατοικησω με ενα ΑΓΟΡΙ!! χιχιχιχι αλλα τελικα ολα εξελιχτηκαν καλα! Δυστυχως βρεχει οποτε μαλλον θα αναβληθει η βολτα που σχεδιαζα (ειπε κι καλος μου να φαμε εξω, αλλα με τοσα που εφαγα δεν παει αλλο κοριτσια), δεν πειραζει αυριο... οσο για τον γαιδαρο, το αφηνω ασχολιαστο, αλλαξε καθρεφτη μανα μου, κατι πρεπει να εχει αυτος που χρησιμοποιεις!

ελα ρε δεσποινακι κανε υπομονη κι εγω συνηθως οτι τρως κι εσυ τρωω, νεροβραστα σαλατες και τετοια, απλα κανω καμια απατεωνια που και που. μην νομιζεις ολες τον ιδιο χορο χορευουμε!

να άνθρωπος βρε!!!!! εύγε !!!!!!!

εγώ αυτό το έφαγα πολύ το μεσημέρι δεν θα φάω το βράδυ ..... δεν το έχω νοιώσει .... για αυτό και μουστολουκουμάρα....... πραγματικά έχω θέμα παχυσαρκιας ... αλλά όλα θα τα καταφέρω!

πως λέει και η Κλέλια : για σένα γυρνάω ανάποδα όλη τη γη!!!!!!!!!! <3

μπράβο είσαι πρότυπο βρε ελενάκι!!!!!!!!!

και ξέρω ότι είσαι μερακλού τα γουστάρεις τα μεζεδάκια και τα γλυκάκια, δεν είσαι σαν κάποιες που όλα τους βρωμάνε κλπ κλπ .......

ευγε!

αγαπούλες μου καλό σκ!!!!!!!!

θα μπω μετά να ξαναδώ για την αγγελικούλα μας!

έλενα πήρες το χαρτί;;;;;!!!!!!!! μπράβο κοριτσάκι μου

φιλιά σας και στην κοιλιά σας!!!! <3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας, η θετική σκέψη και ενέργειά σας είναι πολύτιμη και πάντα καλοδεχούμενη!!!!

Γιατρό έχω στις 8:30’ και το ιατρείο είναι κάπου στην Κηφισίας, δεν ξέρω τι ώρα θα ξεμπερδέψω…

Ελπίζω να είστε όλες καλά, δεν ξεχνάω την υπόσχεσή μου, θα επανέλθω και θα σας διαβάσω!!!

Φιλάκια

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ελα ρε τσιπουρακι με κανεις και κοκκινιζω!!!:tongue: απλα ως πρωην παχια (+ 15 κιλα απο τα 53 που ημουν οταν εμεινα εγκυος, οσες θελετε να πεθανετε στο γελιο κοιταξτε τις φωτο μου στο facebook και θα καταλαβετε, ενδοξα φοιτητικα χρονια οπου 3 τρωγαμε για 6), προσεχω και εχω απαοφασισει οτι παντα πρεπει να προσεχω και να κανω γυμναστικη (αφου λεφτα για πλαστικες δεν παιζουν), ε βεβαια αυτην την περιοδο το εχω χ@σει το θεμα αλλα συνφωνησαμε απο τωρα με το συζυγατο οτι θα παιζει γυμναστηριο καθημερινα 1-2 ωρες για ολικη επαναφορα...Ιδωμεν...Παντως οντως ειναι θεμα θελησης!

Δεσποινακι τα μουστολουκουμα ειναι λουκουμια που φτιαχνονται απο μουστο, ειναι μαλακα και λαστιχωτα, με καρυδια και ζαχαρη αχνη, και γενικα γεμισε το στομα μου σαλιααααα!!! χωρις πλακα, οταν με το καλο παω Βολο οποια θελει της στελνω!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ με το καλοο!!!!!μην αγχωνεσαι!!ολα καλα θα πανε, ναι??? :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

που θυμάμαι τη μούρη του μιαούλη ποια μου το ρώτησε? τι να κάνω? πάντα μου άρεσαν οι ήρωες!!!

παιδίατρο κι εγώ έχω από τώρα! τον είχα κι από πριν δηλαδή... και για μένα αντί για παθολόγο... είναι θείος του αντρούλη μου και είναι κορυφή! επίσης είναι και νεογνολόγος και εννοείται ότι θα είναι εκεί όταν θα γεννάω με το καλό. επίσης είναι και ένας από τους κορυφαίους ομοιοπαθητικούς στην ελλάδα... πολύ τον παίνεψα! φτάνει!

καλέεεεεεεεε! τι σας έπιασε και μιλάτε για κιλά? έλεος πια! είπαμε, η καθεμιά με το δικό της στυλ και μια χαρά κουκλάρες είμαστε όλες! άντε πια! να μαστε καλά να τα χάσουμε όλα και παραπάνω μετά... γυμναστική, διατροφή σωστή και κανα μηχάνημα και όλα γίνονται!

τώρα που είπα έλεος... η ηρώ που χάνεται?

και φάνηκε και η νένα... τζα και γεια σας...

αγγελικήηηηηηηηηη! αυριο μάλλον θα μας πει νέα! θα έρθω οπωσδήποτε γραφείο για να τα μάθω!

όσο για το βόλο, είναι στη μέση από όλες μας, άρα μας κόβω να βρισκόμαστε όλες μαζί για τσίπουρα από του χρόνου το πάσχα και μετά!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

:DΠάμε πάλι διότι τα έγραφα και μου σβήστηκαν :evil:.

Λοιπόν: ήταν που ήταν γκρινιάρα η Δέσποινα, ήρθε και απόγινε!!! Σε αγαπάμε μαρή, γι' αυτό και κατασκοπεύουμε το προφίλ σου στο facebook (εγώ αυτό κάνω :mrgreen:). Απλά επειδή όντως μας πιάνει μια πολυλογία άνευ προηγουμένου, ξεχνάμε να γράψουμε για εσένα ή την Νένα, δεν σημαίνει ότι δεν σας σκεφτόμαστε... Προσπαθούμε να απαντάμε στις ερωτήσεις κάθε τσούπρας!!

Και μια που μιλάμε για ερωτήσεις: γιατί αν μια γκαστρούλα έχει τύπο αίματος αρνητικό (-) σαν την Ελένη, πρέπει να κάνει μία ένεση πριν γεννήσει? Και τι της προσφέρει αυτή η ένεση? Αν δεν την κάνει τι θα γίνει δλδ?

Ελένη, τέλειο το νινί σου, κοντεύει το κιλό!! Μπράβο, μπράβο!! Θέλω και εγώ να δω το βάρος της δικιάς μου αλλά το παλιο-μηχάνημα του παλιο-γιατρούλη μου δεν μπορεί να μετρήσει βάρος γμτ γμτ!!

Σχόλασε η ellain και τώρα είναι free to go!!

Εγώ από αύριο θα αρχίσω ετοιμασίες για την γκουσγκούνα μου!! Θα μεταφέρω από το δωμάτιό της υπολογιστή, laptop, πολυμηχάνημα, modem, ασύρματο τηλέφωνο κλπ στην κουζίνα (ναι, εκεί!!). Πικρή ιστορία, απλά είναι ενιαία με σαλόνι και έχει έναν τεράστιο χώρο που έχουμε βάλει ένα τραπέζι κουζίνας (που το χρησιμοποιούμε ως ακουμπηστήρι πραγμάτων, αφού τρώμε στην τραπεζαρία).

Και μάλιστα για να μην φαίνεται από την είσοδο αυτή η γυφτιά (γραφείο στην γωνία της κουζίνας) θα αγοράσουμε παραβάν ή κάτι τέτοιο για να καλύπτουμε αυτή την ομορφιά...

Τσιπούρα, πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω έτσι ανεβασμένη, έτοιμη είσαι πιστεύω, δεν πρόκειται να σχολιάσω όμως τπτ άλλο σχετικά με εγκυμοσύνη σου, επειδή λογικά ξεκινάς τις προσπάθειες και δεν θέλω να σε αγχώσω!! Περιμένω νέα σου όμως μόλις τα μάθεις!!!

Βάσω: πού είσαι ακόμη!! Εγώ έχω παρατηρήσει ότι η κοιλούμπα αλλάζει σχήμα ανάλογα - προφανώς - με την θέση της μικρής. Άλλες ώρες είναι πιο τουρλωτή, και άλλες πιο απλωτή.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Και μια που μιλάμε για ερωτήσεις: γιατί αν μια γκαστρούλα έχει τύπο αίματος αρνητικό (-) σαν την Ελένη, πρέπει να κάνει μία ένεση πριν γεννήσει? Και τι της προσφέρει αυτή η ένεση? Αν δεν την κάνει τι θα γίνει δλδ?

Ελένη, τέλειο το νινί σου, κοντεύει το κιλό!! Μπράβο, μπράβο!! Θέλω και εγώ να δω το βάρος της δικιάς μου αλλά το παλιο-μηχάνημα του παλιο-γιατρούλη μου δεν μπορεί να μετρήσει βάρος γμτ γμτ!!

Δεν είμαι σίγουρη ακριβώς. Κάτι έχει να κάνει με τη συμβατότητα μητέρας - παιδιού, κάτι με το αίμα, θα σε γελάσω. Νομίζω όσες έχουν αρνητικό κάνουν κάθε μήνα μια εξέταση που λέγεται έμμεση Coomps (αν το γραφω σωστά). Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν ήξερα ότι είχα Β- αρνητικό από λάθος της μικροβιολόγου. Όταν γέννησα όμως μου κάναμε μια ένεση για να μην έχω πρόβλημα στην επόμενη εγκυμοσύνη. Στη δεύτερη έκανα κάθε μήνα την εξέταση και νομίζω μου ξανακάνανε την ένεση αφού γέννησα. Σήμερα μου είπε ότι κάνουν μια ένεση την 28η εβδομάδα, παραπάνω δεν ρώτησα.

Τι ωραία αύριο θα αρχίσετε να ετοιμάζετε το χώρο για τη μικρή! Με το καλό!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κοριτσάκια μου γυρίσαμε από το γιατρό (11 παρά) με ευχάριστα νέα. :D

Όλα καλά!!!!!

Τον ταλαιπώρησε λίγο η μπουμπού μας γιατί δεν γύριζε να δει την καρδούλα μας, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Μπήκαμε-βγήκαμε 4 φορές, βλέπαμε 2 ποδαράκια, 2 χεράκια κλπ κλπ (αφού δεν έχουμε τι άλλο να δούμε έλεγε ας τα ξαναδούμε, πάμε πάλι… 2 χεράκια…. χιχι, τουλάχιστον το διασκέδαζε κι αυτός γιατί φάγαμε 2 ώρες).

Μιλάμε για πολύ ξύλο κορίτσια (θα μαυρίσει η κοιλιά μου) και η ναζιάρα μας εκεί, δεν έριχνε την πολυπόθητη τούμπα να τελειώνουμε. Στο τέλος της έδωσα 2 καραμελίτσες και όχι απλά γύρισε αλλά έκανε στροφή 180 μοιρών! Εντυπωσιακό!!!!!!! Το καλό μου, δεν ήθελε και πολλά! :mrgreen:

Είχαμε και το χεράκι στη μουρίτσα σα να πιπιλίζαμε και κάναμε και γκριματσούλες, ρίξαμε και τη μουτζίτσα μας, είχε πολύ πλάκα, μας έδωσε και dvd χωρίς να το ξέρουμε!

Είμαστε 505 γρ. , ύψος δεν ξέρουμε αν και τον ρώτησε ο σύζυγος μας είπε ότι είναι όσο πρέπει στην εβδομάδα της… δηλαδή; ούτε και στα έντυπα δε λέει κάτι. Τέλος πάντων.

Τράχηλος, πλακούντας, αμνιακό, λώρος, ουροδόχος, νεφροί, εγκέφαλος κλπ όλα καλά.

Α και όταν τον ρώτησε ο συζυγούκος αν όντως είναι κορίτσι, του λέει: ε δε φαίνεται, δε βλέπεις τι μας κάνει τόση ώρα;;;;;;;; :rolleyes:

Σας φιλώ γλυκά γλυκά!!!!!!

Καληνύχτα!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Μπραβο Αγγελικη μου,ολα τελεια!Η ζουζουνιτσα σου ηθελε καραμελιτσα!!!αχ απο τωρα ειναι μια γλυκια κουκλιτσα!!!

κοριτσακια μου τι κανετε?εγω καλουτσικα,εχω κατι πονακια αλλα ενταξει.εχω αρχισει να σκεφτομαι εντονα την γεννα..και δε ξερω για εσας αλλα σε μενα περναει πολυ γρηγορα ο καιρος.ραντεβου εχω την τεταρτη να δουμε την μπουμπου.εμεις να δουμε ποτε θα βαψουμε αυτο το δωματιο επιτελους της μπουμπους.μου φαινεται θα παρω το πινελο και θα το κανω μονη μου...

καλο βραδακι κουκλιτσες μου.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

allo kai trisalo κι από εμένα!

τώρα γυρίσαμε από μαμ σε ωραιότατο ταβερνάκι

μπήκα να δω αν μας έγραψε η αγγελική...... μας έγραψε... όντως :tongue:

Κλέλια εγώ έχω 0 αρνητικό, είμαι σπάνιο ψάρι βλέπεις.... επειδή ο καλός μου είναι θετικός κάθε μήνα έκανα έμμεση coombs όπως λέει η Ελένη, η οποία ευτυχώς έβγαινε αρνητική.

Υπάρχει η πιθανότητα ασυμβατότητας στο αίμα της μητέρας και του εμβρύου.

Το αρνητικό καμιά φορά της μητέρας επιτίθεται στο θετικό του εμβρύου κάτι τέτοιο..... για αυτό γίνεται η εξέταση.

Τώρα όταν έκανα την επέμβαση, αμέσως μετά μου έκαναν μία ένεση (προληπτικά όπως μου διευκρίνησε ο γιατρός γιατί ήταν πολλή αρχή, αλλά επέμενα κι εγώ να πω την αλήθεια μιας και πολύ το είχα φοβηθεί όλο αυτό) γιατί όπως και σε γέννα (είτε με φυσιολογικό είτε με καισαρική) επειδή έρχεται σε επαφή το αίμα της μητέρας με του εμβρύου και μπορεί να επιρρεάσει την επόμενη εγκυμοσύνη.

ατά κατάλαβα ατά σου λέω

Διαφημίσεις

Όλα καλά!!!!!

Τον ταλαιπώρησε λίγο η μπουμπού μας γιατί δεν γύριζε να δει την καρδούλα μας, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Μπήκαμε-βγήκαμε 4 φορές, βλέπαμε 2 ποδαράκια, 2 χεράκια κλπ κλπ (αφού δεν έχουμε τι άλλο να δούμε έλεγε ας τα ξαναδούμε, πάμε πάλι… 2 χεράκια…. χιχι, τουλάχιστον το διασκέδαζε κι αυτός γιατί φάγαμε 2 ώρες).

Μιλάμε για πολύ ξύλο κορίτσια (θα μαυρίσει η κοιλιά μου) και η ναζιάρα μας εκεί, δεν έριχνε την πολυπόθητη τούμπα να τελειώνουμε. Στο τέλος της έδωσα 2 καραμελίτσες και όχι απλά γύρισε αλλά έκανε στροφή 180 μοιρών! Εντυπωσιακό!!!!!!! Το καλό μου, δεν ήθελε και πολλά! :mrgreen:

Είχαμε και το χεράκι στη μουρίτσα σα να πιπιλίζαμε και κάναμε και γκριματσούλες, ρίξαμε και τη μουτζίτσα μας, είχε πολύ πλάκα, μας έδωσε και dvd χωρίς να το ξέρουμε!

Είμαστε 505 γρ. , ύψος δεν ξέρουμε αν και τον ρώτησε ο σύζυγος μας είπε ότι είναι όσο πρέπει στην εβδομάδα της… δηλαδή; ούτε και στα έντυπα δε λέει κάτι. Τέλος πάντων.

Τράχηλος, πλακούντας, αμνιακό, λώρος, ουροδόχος, νεφροί, εγκέφαλος κλπ όλα καλά.

Α και όταν τον ρώτησε ο συζυγούκος αν όντως είναι κορίτσι, του λέει: ε δε φαίνεται, δε βλέπεις τι μας κάνει τόση ώρα;;;;;;;; :rolleyes:

Καληνύχτα!!!

Αγαπούλα για σένα ξεροσταλιάζω εδώ βρε !!!!!! Λέω δεν γίνεται να μας αφήσει έτσι!!!!!!!!! θα μπει να μας πει τα τέλεια νέα της!

μπράβο μπράβο μπράβο

dlattach.html;topic=2619.0;attach=2585;image

νενακι μου φιλί

πεπελάρες μου εκτός και εντός κοιλιάς σας φιλώ καληνύχτα :D

Τσιπουράκι να είσαι καλά γλυκούλα μου!!!!!!!!! Στα δικά σου να δεις πως θα περιμένουμε!!!!!!!!

Δε χορταίνω να βλέπω τη φατσούλα!!!!!

Νενάκι μου, έτσι ήθελε το ζαχαρωτούλι μου!!!

Για ομάδες αίματος βλέπω λέτε, αν και είμαι αδιάβαστη δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα και σε τι ακριβώς αναφέρεστε, (αλλά κρατάω το λόγο μου και θα διαβάσω τις προηγούμενες 6 σελίδες), θα πω ότι κι εγώ έχω ΑΒ αρνητικό, αλλά ευτυχώς και ο σύζυγος, για τον οποίο το μάθαμε πρόσφατα, στην εγκυμοσύνη δηλαδή, γιατί νόμιζε ότι είχε ΑΒ θετικό και είχα πάθει πανικό. Είχα εξαντλήσει το θέμα και επιβεβαιώνω αυτά που είπε η τσιπουρίτσα, όταν έρθει το αίμα σε επαφή με του μωρού κλπ κλπ είτε σε γέννα, τραυματισμό, αποκόλληση κλπ, η μητέρα έχει αντισώματα και καταπολεμά το αίμα του μωρού που το αναγνωρίζει ως κάτι ξένο. Με την ένεση όμως και την κατάλληλη εξέταση, όλα καλά.

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Όλα καλά!!!!!

Καληνύχτα!!!

Υπέροχα νέα και θαυμάσια περιγραφή

:tongue::tongue:

allo kai trisalo κι από εμένα!

τώρα γυρίσαμε από μαμ σε ωραιότατο ταβερνάκι

μπήκα να δω αν μας έγραψε η αγγελική...... μας έγραψε... όντως :tongue:

Κλέλια εγώ έχω 0 αρνητικό, είμαι σπάνιο ψάρι βλέπεις.... επειδή ο καλός μου είναι θετικός κάθε μήνα έκανα έμμεση coombs όπως λέει η Ελένη, η οποία ευτυχώς έβγαινε αρνητική.

Υπάρχει η πιθανότητα ασυμβατότητας στο αίμα της μητέρας και του εμβρύου.

Το αρνητικό καμιά φορά της μητέρας επιτίθεται στο θετικό του εμβρύου κάτι τέτοιο..... για αυτό γίνεται η εξέταση.

Τώρα όταν έκανα την επέμβαση, αμέσως μετά μου έκαναν μία ένεση (προληπτικά όπως μου διευκρίνησε ο γιατρός γιατί ήταν πολλή αρχή, αλλά επέμενα κι εγώ να πω την αλήθεια μιας και πολύ το είχα φοβηθεί όλο αυτό) γιατί όπως και σε γέννα (είτε με φυσιολογικό είτε με καισαρική) επειδή έρχεται σε επαφή το αίμα της μητέρας με του εμβρύου και μπορεί να επιρρεάσει την επόμενη εγκυμοσύνη.

ατά κατάλαβα ατά σου λέω

Και ο αρνητικό έχω και δεν έκανα καμία ένεση λες αν ανησυχώ ? είσαι αιμοδότρια ?

:tongue::tongue:

Υπέροχα νέα και θαυμάσια περιγραφή

:D <3 !!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...