Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

liana. ----> όλο το καλοκαίρι

ellain----> απο 15 Ιουλιου και μετα

clelia ---->όλο το καλοκαίρι

tsipoura--> όποτε θέλετε εκτός από 1-15 Αυγ & τα 2 τελευταία σκ του Ιουλίου

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

Ελένη ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά

Γιωτίτσα ---> εκτος απο 17 εως 25 Ιουλιου θα είμαστε διακοπούλες

δεσποινα---> αθηνα απο 18-30 ιουλιου...και μετα τις 16 αυγουστου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου λειψατε!!!!!!ελπιζω να καταφερω αργα το βραδυ να σας διαβασω λιγακι.

ευχομαι να ειστε ολες καλα...φιλακια

νενααααακιιιιι.....ποτε το φαγες μαρη το δευτερο infraction???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα το πω διακριτικα...ΤHIS IS BULLSHIT!!!!! Εννοειται οτι θα βαλεις το παιδι στο καθισμα και ΟΧΙ στο πορτ μπεμπε!!!! το ξερεις οτι στα μαιευτηρια της γερμανιας αν πας να παρεις το παιδι απο το μαιευτηριο χωρις καθισμα ΔΕΝ ΣΤΟ ΔΙΝΟΥΝ???? Αυτα που σου λενε ειναι βλακειες..τα καθισματα πρωτης βρεφικης ηλικιας εχουν ειδικα στηριγματα για το κεφαλι του μωρου και ειναι και σχεδον ξαπλα το παιδι..αντε μην τα παρω παλι με τις αμπελοφιλοσοφιες του καθενος!!! εδω τιθεται θεμα ασφαλειας!!

Η ΔΟΚΤΩΡ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!!!!!!! :D:D:D

Η ΔΟΚΤΩΡ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!!!!!!! :D:D:D

ελα μαρη σκατουλααααααα!!!!!!!!! μη με δουλευεις!!!! ειμαι κολλημενη με αυτα...:oops::oops::oops::oops::oops:

να ρωτησω τωρα...ηρθε μεταθεση στο στεφανι της ellain για βολο??? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ!!!!!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ!!!! Ο Βολος ειναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!! (ενταξει λοιπον παραδεχομαι οτι δεν τα διαβαζω ολα στην ωρα τους μη βαρατε!!)

Διαφημίσεις

ευχαριστω ευχαριστω που εξακολουθειτε να με ξεχνατε....:(:(:(:(

δεν σε ξεχνάμε καλέ!!!!!!!

εσύ χάνεσαι.... :tongue:

πως πάνε τα μπανάκια; κάνε και για μένα ένα!

έχεις δίκιο για το κάθισμα κι εγώ είμαι κολλημένη με την ασφάλεια.... λογικό, αλλά έχεις ένα διακριτικό τρόπο που σέβομαι πάρα πολύ και δεν αφήνει κανένα περιθώριο!!!!! υποκλίνομαι!

εγώ βαριέμαι τη ζωή μου, αύριο (3η ημέρα κύκλου) θα πάω για ενδοκρινολογικές και ορμονικές εξετάσεις (χεζολ@ξ είμαι ..... ) και από εβδομάδα στην ενδοκρινολόγο και μετά στον γυναικολόγο. μακάρι να πάνε όλα καλά και να μου δώσουν το οκ για να προχωρήσω..... αν και με βλέπω στην πεινααααααα (έχω γίνει... ντουλάπα από το πάχος)

μωρέ ας είναι όλα καλά και ασφαλή κι ας πεινάωωωωωωωω

το μελινάκι φαντάζομαι ότι θα έχει ξεσαλώσει εκει!

<3 καρδούλα παρτην! άντε γκρινιάρα Δοκτωρ!

ναι θα πάνε στο Βόλο και θα μας φιλοξενούν όποτε θέλουμε :) !!!!!! τέλειο!!!!!! ??????

δεν σε ξεχνάμε καλέ!!!!!!!

εσύ χάνεσαι.... :tongue:

πως πάνε τα μπανάκια; κάνε και για μένα ένα!

έχεις δίκιο για το κάθισμα κι εγώ είμαι κολλημένη με την ασφάλεια.... λογικό, αλλά έχεις ένα διακριτικό τρόπο που σέβομαι πάρα πολύ και δεν αφήνει κανένα περιθώριο!!!!! υποκλίνομαι!

εγώ βαριέμαι τη ζωή μου, αύριο (3η ημέρα κύκλου) θα πάω για ενδοκρινολογικές και ορμονικές εξετάσεις (χεζολ@ξ είμαι ..... ) και από εβδομάδα στην ενδοκρινολόγο και μετά στον γυναικολόγο. μακάρι να πάνε όλα καλά και να μου δώσουν το οκ για να προχωρήσω..... αν και με βλέπω στην πεινααααααα (έχω γίνει... ντουλάπα από το πάχος)

μωρέ ας είναι όλα καλά και ασφαλή κι ας πεινάωωωωωωωω

το μελινάκι φαντάζομαι ότι θα έχει ξεσαλώσει εκει!

<3 καρδούλα παρτην! άντε γκρινιάρα Δοκτωρ!

ναι θα πάνε στο Βόλο και θα μας φιλοξενούν όποτε θέλουμε :) !!!!!! τέλειο!!!!!! ??????

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα ειναι τελεια μερα....ηρθε το αμορε μου για πσκ...πηγαμε και για μπανακι και περασαμε σουπερ..τωρα κοιμαται αγκαλια με το μελινακι (το οποιο εχει ξεφυγει τελειως λεμε εδω περα και μου βγαζει τον αδοξαστο!)

κατα τα αλλα αν και πολυς κοσμος μες στο σπιτι περναω καλα αφου δεν με αφηνουν να κανω τιποτα..το ειχα τρελη αναγκη αφου μου εχει βγει η παναγια στην αθηνα ολομοναχη...

εσυ μαρη γιατι τετοιο αγχος με τις εξετασεις??ολα καλα θα πανε μην σε πιανει πανικος!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα ειναι τελεια μερα....ηρθε το αμορε μου για πσκ...πηγαμε και για μπανακι και περασαμε σουπερ..τωρα κοιμαται αγκαλια με το μελινακι (το οποιο εχει ξεφυγει τελειως λεμε εδω περα και μου βγαζει τον αδοξαστο!)

κατα τα αλλα αν και πολυς κοσμος μες στο σπιτι περναω καλα αφου δεν με αφηνουν να κανω τιποτα..το ειχα τρελη αναγκη αφου μου εχει βγει η παναγια στην αθηνα ολομοναχη...

εσυ μαρη γιατι τετοιο αγχος με τις εξετασεις??ολα καλα θα πανε μην σε πιανει πανικος!!

μακάρι !!!!!

κοίτα να περνάς καλά με το αμορε σου και καλά κάνεις που ξεκουράζεσαι!

στα ώπα ώπα να σε έχουν γιατί αλλιώς Ε Ρ Χ Ο Μ Α Ι ! ! ! χιχιχιχιιιι

φιλιά σου

περιμένω μήπως μπει η αγγελική να μας πει νέα της (είχε Β' επιπέδου σήμερα) δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχε πρωί ή απόγευμα και δεν τον βρίσκω κιόλας.......... είναι και οι ξανθιές ανταύγιες που δυσχεραίνουν την κατάσταση μου βλέπεις..... :tongue:

Dr Despoina καλησπερα σαςς!!!!!! εισαι μια παραπονιαρα εσυ, αλλο πραγμα!!! Λοιπον το παιρνω το οκ για καθισματακι?? thanks!

Οσο για την μεταθεση (αν και περσινα ξινα σταφυλια αλλα τι να κανω που λογω αποστασης εισαι καθυστερημενη στις εξελιξεις), παμε ΒΟΛΟ!!!!και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι οποια θελει να ερθει βολτα ειναι ευπροσδεκτη, για τσίπουρα και μουστολουκουμα!!!(τι θυμηθηκα μιαμ μιαμ!!!κι αν σας πω τι εχω φαει σημερα θα με παρετε με τις παντοφλες, εφαγα μπριζολα απ εξω με πατατες, εφαγα ενα σοκολατακι και μετα μου εκαναν εκλπηξη και μου εφεραν ταρτα και χτυπησα ενα κομματι!!!ειπατε κατι???καμπυπλη μου σου ερχομααααααααααααααααααααιιιιιιιιιιιι!!!!!)

συνεχισε τα μπανακια με Μελινακι και αμορε και θα τα πουμε στην συναντηση!!!

τσιπουρακι μου να δεις που ολα θα πανε καλα και θα παρεις το πρασινο φως και τοτε ολοι οι δρομοι θα ειναι ανοιχτοι για ταξιδια στην Καβαλα και τ'ονειρο!!!εφαγες τον γαιδαρο, σου μεινε η ουρα, λιγη υπομονη ακομα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Dr Despoina καλησπερα σαςς!!!!!! εισαι μια παραπονιαρα εσυ, αλλο πραγμα!!! Λοιπον το παιρνω το οκ για καθισματακι?? thanks!

Οσο για την μεταθεση (αν και περσινα ξινα σταφυλια αλλα τι να κανω που λογω αποστασης εισαι καθυστερημενη στις εξελιξεις), παμε ΒΟΛΟ!!!!και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι οποια θελει να ερθει βολτα ειναι ευπροσδεκτη, για τσίπουρα και μουστολουκουμα!!!(τι θυμηθηκα μιαμ μιαμ!!!κι αν σας πω τι εχω φαει σημερα θα με παρετε με τις παντοφλες, εφαγα μπριζολα απ εξω με πατατες, εφαγα ενα σοκολατακι και μετα μου εκαναν εκλπηξη και μου εφεραν ταρτα και χτυπησα ενα κομματι!!!ειπατε κατι???καμπυπλη μου σου ερχομααααααααααααααααααααιιιιιιιιιιιι!!!!!)

συνεχισε τα μπανακια με Μελινακι και αμορε και θα τα πουμε στην συναντηση!!!

τσιπουρακι μου να δεις που ολα θα πανε καλα και θα παρεις το πρασινο φως και τοτε ολοι οι δρομοι θα ειναι ανοιχτοι για ταξιδια στην Καβαλα και τ'ονειρο!!!εφαγες τον γαιδαρο, σου μεινε η ουρα, λιγη υπομονη ακομα!

ρε ελενα τι ειναι τα μουστολουκουμα????:confused::confused::confused: μιλαμε μονο που το διαβασα μου τρεχουν τα σαλια και ας μην εχω ιδεα τι ειναι!!!!!! ΦΕΡΕ ΕΝΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΡΤΑ!!!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ!!!! ΠΕΙΝΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥ:(:(:(:(:(:(:( εγω εφαγα μπιφτεκια κοτοπουλου μεεεεε...(τι αλλο??) βραστα κολοκυθακια....παλι... και κιλα δεν χανω πια..απλα δεν παιρνω αλλα...χριστε μου δεν θα το αντεξω 3 μηνες ακομα πειναω παρα πολυ!!! την αλλη εβδομαδα μπαινω στον εβδομο και νομιζω οτι εχω ακομα 2 χρονια μεχρι να γεννησω...τι βασανο ειναι αυτο???

[

μόνο γάιδαρο που δεν έχω φάει αυτόν τον καιρό, όλα τα άλλα ναι !!!!

χιχιχιχιχιιιιι :D:tongue::tongue::D:tongue::o:o:o:o:evil::evil::evil:

μόνο γάιδαρο που δεν έχω φάει αυτόν τον καιρό, όλα τα άλλα ναι !!!!

χιχιχιχιχιιιιι :D:tongue::tongue::D:tongue::o:o:o:o:evil::evil::evil:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι λες μαρη τρελη???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: παντως εννοειται οτι ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ γιατι στις φωτο εισαι μια κουκλα..και γκαστρωμενη θα εισαι ακομα πιο κουκλα!!! :mrgreen::mrgreen:

εννοειται οτι εχω συνδεση μαριεττακι, αλλιως δεν θα με ειχατε γνωρισει, θα ειχα αυτοκτονησει οταν ηρθα Οκτωβριο του '08 εδω παντρεμενη μολις 20 μερες, σε αγνωστο τοπο και να πρεπει να συγκατοικησω με ενα ΑΓΟΡΙ!! χιχιχιχι αλλα τελικα ολα εξελιχτηκαν καλα! Δυστυχως βρεχει οποτε μαλλον θα αναβληθει η βολτα που σχεδιαζα (ειπε κι καλος μου να φαμε εξω, αλλα με τοσα που εφαγα δεν παει αλλο κοριτσια), δεν πειραζει αυριο... οσο για τον γαιδαρο, το αφηνω ασχολιαστο, αλλαξε καθρεφτη μανα μου, κατι πρεπει να εχει αυτος που χρησιμοποιεις!

ελα ρε δεσποινακι κανε υπομονη κι εγω συνηθως οτι τρως κι εσυ τρωω, νεροβραστα σαλατες και τετοια, απλα κανω καμια απατεωνια που και που. μην νομιζεις ολες τον ιδιο χορο χορευουμε!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι λες μαρη τρελη???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: παντως εννοειται οτι ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ γιατι στις φωτο εισαι μια κουκλα..και γκαστρωμενη θα εισαι ακομα πιο κουκλα!!! :mrgreen::mrgreen:

για την ερχόμενη (πρώτα ο καλός Θεός) εγκυμοσύνη αναρωτιέμαι αν υπάρχει ζουρλομανδύας σε extra large

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

(άστα ήμουν που ήμουν φρατζόλα, έχω γίνει...... μουστολούκουμο ....)

μωρέ ας μου πούνε όλα εντάξει και εκει θα δείτε ....βραστό κολοκύθι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...