Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φαντάζομαι ότι εννοείς την άλλη σου κουμπάρα .... αλλά .....

να΄μαι η Μπουμπουλίνα!!!!!!!!

δεν είναι τυχαίο γιατί πηγαίνω στις Σπέτσες σχεδόν όλη μου τη ζωή και κάθε φορά που πάω τα τελευταία χρόνια βάζω αυτή τη φωτό στο facebook!!!!!!!!!

(επίσης στις σπέτσες βρέθηκα με τον καλό μου πριν από σχεδόν 4 χρόνια....γνωριζόμασταν από παλιά αλλά είχαμε να βρεθούμε πάνω από 10 χρόνια, άχ σπετσούλες μου.... θα έρθω και φέτος!!!!!! )

άρε κουμπάρα μου με τα ένδοξά σου όνειρα!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

ναι όντως την άλλη κουμπαρα εννοούσα, αλλά όνειρο είναι! που ξέρεις!!!

είδες τελικά? μωρέ από τι μπορεί να επηρρεάστηκα? χαχαχαχ!

θέλω κι εγώ να πάω στις σπετσες κάποια στιγμή! μπορεί και να έχω ζήσει εκεί την προηγούμενη ζωή μου! να ήμουν η κουμπάρα της μπουμπουλίνας!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι όντως την άλλη κουμπαρα εννοούσα, αλλά όνειρο είναι! που ξέρεις!!!

είδες τελικά? μωρέ από τι μπορεί να επηρρεάστηκα? χαχαχαχ!

θέλω κι εγώ να πάω στις σπετσες κάποια στιγμή! μπορεί και να έχω ζήσει εκεί την προηγούμενη ζωή μου! να ήμουν η κουμπάρα της μπουμπουλίνας!!!!!

μπορεί να επηρεάστηκες που έγραψα χθες ότι θα πάμε διακοπές στις σπέτσες το 1ο 15νθήμερο του αυγούστου.....

<3

γιωτίτσα μου allo kai trisalo !!!! <3

Καλομεσημέρι κορτσούδιααααααααα!!!:D

Πετρούλα να χαίρεσαι τον γιόκα σου!Ένα κομματάκι τούρτα και για μένα κράτα,τώρα που ακόμα δεν έχω κάνει την καμπύλη ζαχάρου και με παίρνει!:tongue:

Ρένα πάει ο πολύποδας,τον ξεπάστρεψες!Μπράβο!

Αγγελικούλα καλή επιτυχία στην Β!!!Η σκέψη μας είναι μαζί σου!

Ellain άντε τέλειωσαν τα ψέμματα!Φτου ξελευτερία από σήμερα!

Ελένη όλα καλά με το κοριτσάκι σου?

Καλά για τα όνειρα και όλα τα υπόλοιπα σχολιά σας...τρελλαίνομαιιιιιιιι!!!Είστε τρελλές και πολύ σας πάω!:D:D

Και επειδή η τρέλλα είναι κολλητική,θα σας πω το νέο μου κατόρθωμα...σε 2 βδομαδούλες έχω ραντεβού....με παιδίατρο!:tongue::mrgreen:Ναι,ναι,από τώρα ψάχνω τον καλύτερο για το παιδί μου!!! Ο Γκρετίνος ακόμα δεν το ξέρει,θα του ρθει νταμπλάς.Α...νεογνολόγο ήδη έχω!

Φιλιά σε όοοοοοολεςςςςςς!!!!:D:D:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Συμφωνώ με Γιωτίτσα!!! Επηρεασμένη από τον γάμο της Χρουσαλά ήσουν Ploegisi :tongue:.

Παιδίατρο εγώ δεν έχω ψάξει!! Εύχομαι η τρελλο-Γκρέτα απλώς να βιάζεται, και όχι εγώ να έχω αργήσει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εγώ παιδιάτρο έχω βρει ........ χιχιχιχιχιιχιχιχιιι

είναι στο Παίδων και τον έχουν μία ξαδέλφη μου και μία φίλη μου!!!

είναι πολύ πολύ καλός και το κυριότερο δεν ασχολείται μόνο με τα ιατρικά αλλά και με την γενικότερη ανατροφή του παιδιού

(πότε να κόψει την πάνα, πότε να αρχίσει η τιμωρία, πιπίλα κλπ κλπ )

λειτουργεί και συμβουλευτικά δηλαδή προς τους γονεις

όποια θέλει να της πω, το ιατρείο του είναι στο παγκράτι

(είμαι για δέσιμο... αλλά τί να κάνω???? ):D

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα!!!Αχ βρε Τσιπουράκι μου,με κάνεις και μετανιώνω που δεν είμαι Αθήνα σκατούλι να σε γνωρίσω!Στο ίδιο μοτίβο είναι και αυτός που θα επισκεφθώ.Να φανταστείς κύριο θέμα της συζήτησής μας θα είναι οδηγίες για θηλασμό,μαιευτήριο και προγεννητική φροντίδα γενικότερα.Μακάρι να μου κάνει κλικ!

Κλελούκο,κι εγώ δεν το χα στο μυαλό μου το θέμα παιδίατρος για πριν την γέννα,μια φίλη μου είπε πόσο βοηθήθηκε!Μην αγχώνεσαι λοιπόν!

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Αντε καλε..η τρελο_γκρετα βιαζεται!!!!

Οτι και να σου λεει ο γιατρος αν δεν το δεις εκει με το παιδι σου ,να το εξεταζει ..δεν βγαζεις συμπερασμα!!

Στην πραξη φαινονται γιατι στα λογια ολοι καλοι ειναι...Σιγουρα βεβαια η πρωτη θετικη εντυπωση μετραει..

Αντε καλε..η τρελο_γκρετα βιαζεται!!!!

Οτι και να σου λεει ο γιατρος αν δεν το δεις εκει με το παιδι σου ,να το εξεταζει ..δεν βγαζεις συμπερασμα!!

Στην πραξη φαινονται γιατι στα λογια ολοι καλοι ειναι...Σιγουρα βεβαια η πρωτη θετικη εντυπωση μετραει..

Κι αυτό έχει την βάση του.Πολλές μανούλες αλλάζουν παιδίατρο γιατί το μωράκι τους κλαίει σπαρακτικά όποτε τον βλέπει.Τι να κάνουν κι οι γονείς?Να βλέπουν το βλαστάρι τους να πλαντάζει κάθε φορά?

Οπότε βλέποντας και κάνοντας,θα μαστε κι εμείς.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ???:confused::rolleyes::confused::rolleyes: Απο ποτε τον χρειαζομαστε τον εν λογω κυριουλη????

Αφηστε που συζητωντας εχθες με τον κουνιαδο μου μου ειπε οτι δεν θα μπορω να παρω το παιδι στον Βολο πριν περασει τουλαχιστον ενας μηνας γιατι δεν στηριζει το κεφαλι του στο καθισματακι. Και λεω εγω δηλαδη αν το παρω στο πορτ μπεμπε που ειναι τελειως ξαπλωτο τι πειραζει??? Δεν θελω να μεινω τοσες μερες μακρια απο τον αντρα μου, γιατι κι αυτος ποση αδεια να παρει???:(

Ισι το ονειρο με τους καπεταναιους δεν το σχολιαζω....γιατι ειναι σιριαλ, δεν ειναι ονειρο!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ???:confused::rolleyes::confused::rolleyes: Απο ποτε τον χρειαζομαστε τον εν λογω κυριουλη????

Αφηστε που συζητωντας εχθες με τον κουνιαδο μου μου ειπε οτι δεν θα μπορω να παρω το παιδι στον Βολο πριν περασει τουλαχιστον ενας μηνας γιατι δεν στηριζει το κεφαλι του στο καθισματακι. Και λεω εγω δηλαδη αν το παρω στο πορτ μπεμπε που ειναι τελειως ξαπλωτο τι πειραζει??? Δεν θελω να μεινω τοσες μερες μακρια απο τον αντρα μου, γιατι κι αυτος ποση αδεια να παρει???:(

Ισι το ονειρο με τους καπεταναιους δεν το σχολιαζω....γιατι ειναι σιριαλ, δεν ειναι ονειρο!

λένε ότι το πορτ μπεμπε δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές στο αυτοκίνητο

έτσι έχω ακούσει κι εγώ.... ότι μόνο στο καθισματάκι πρέπει να είναι το μωρό στο τουτου.....

ότι θα σου πει ο γιατρός σου θα είναι το πιο σωστό!

Διαφημίσεις

vasdeli ελενουσκαγια με λεει η μαμα μου απο τοτε που ημουν μωροοοοοοοοοοοοο (ασχετα που δεν το ειπες για μενα!!)!!!!δεν ειχα ξανακουσει κανεναν αλλον να το λεει!!! μου θυμιζεις την μανα μου... λα λα λα!!

Ελενούσκαγια, μ'αρέσει που σ' αρέσει!!!!

Παιδιά ο παιδίατρος χρειάζεται άμεσα....πρέπει να βρείτε κάποιον για να έχετε να απευθυνθείτε για οτιδήποτε συμβεί από την στιγμή της γέννας και μετά. Το πρώτο τσεκ-απ δε, γίνεται όταν με το καλό σαραντίσει το μωράκι!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γεία σας κορίτσια!

Γύρισα πριν λίγο από το γιατρό.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές για την Εβελίνα είναι καλύτερα σήμερα, ευτυχώς τελευταία φορά πήρε χθες το βράδυ αντιπυρετικό και σήμερα δεν ανέβασε πυρετό, πλην κάτι δέκατα. Έχει όμως γκρίνια και δεν τρώει!

Όσο για την άλλη την μπέμπα είναι μια χαρά, έφτασε 837γρ. και σε ένα μήνα θα ξαναπάω στο γιατρό για να με ξαναδεί και να μου κάνει μια ένεση γιατί έχω ομάδα αίματος Β-

Μου είπε επίσης να παίρνω 3 χαπάκια από το σίδηρο λόγω χαμηλού αιματοκρίτη.

Πολλά γράψατε πάλι. Σας διάβασα λίγο στα γρήγορα.

ellain τελευταία μέρα στη δουλειά! Λογικό να νιώθεις περίεργα.

Για το καρεκλάκι του αυτοκινήτου νομίζω ότι κάνει από νεογέννητα. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις τον παιδίατρό που θα έχετε στο νοσοκομείο και μετά θα πρέπεις να βρεις κάποιον στο Βόλο.

Πολύ σημαντική επιλογή ο παιδίατρος. Tsipouraki σε βρίσκω πολύ ενηρωμένη σε όλα! Έτοιμη για μανούλα!!! Γκρέτα είσαι ίσως λίγο βιαστική αλλά καλά κάνεις (των φρωνίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν)!

Πετρούλα καλή επιτυχία στο πάρτυ σας! Ελπίζω να το διασκεδάσουν τα μικρά και εσύ να μείνεις ικανοποιημένη!

Αγγελική καλή επιτυχία σήμερα με τη Β' επιπέδου! Περιμένουμε τα ευχάριστα.

Μαμαλευτεράκι ξέχασα να σου πω χθες συγχαρητήρια για τα αγόρια σου!

Clelia,RENAH,ploegisi,Γιωτιτσα, vasdeli, liana, maraki32 πολλά φιλιά σε όλες.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ελενακι 15 μερες είναι πααααααααρα πολλές! θα τα καταφέρεις! με ηρεμία και χωρίς πολλή πίεση θα γίνουν όλα!

εδώ εμείς 2 μετακομίσεις σε 1 μήνα κάναμε! δε θυμάσαι? προσοχή μόνο μην κουράζεις την κοιλίτσα σου και σε δουμε και σενα ξάπλα για λίγες μερούλες!

κοριτσια ονειρα βλέπετε? αν σας πω τι είδα χθες!?!?!?!

ήμουν λέει ηρωίδα του '21... και ήμασταν μαζεμένοι όλοι στη ναυπακτο, που είχε ένα "παρτυ-δεξίωση'' τύπου αβέρωφ σε ένα αρχοντικό! με παραδοσιακή φορεσιά αμαλίας εγώ, με φορεσιά σπετσοπούλας η κουμπαρα μου, με μακεδονικό σαλβάρι το αμόρε και φουστανελας ο κουμπαρος! και όλος ο καλός ο κόσμος! ο κολοκοτρώνης ήταν ο VIP της υπόθεσης! όλες αυτόν θέλανε! και μαζεύτηκαν οι άντρες στο 3ο πάτωμα να συζητήσουν! ήταν και ο μιαούλης! με τη μουστάκα! κι εμείς κάτω βλέπαμε τις κεντητές κουρτίνες και τις θαυμάζαμε και τρώγαμε γλυκό νεραντζάκι!

και στο τέλος βγήκαμε όλοι μαζί στο δρόμο για να βγάλουμε αναμνηστική φωτο!!!

τα έλεγα το πρωί στο αμόρε και σκάσαμε να γελάμε! με κορόιδευε κιόλας, γιατί ξύπνησα με σάλια στο στόμα (μου συμβαίνει πολύ σπάνια) και μου λέει: τα σάλια για το μιαούλη ήταν???

είμαι καλα? το χω χάσει?

και μετά μου λετε για J.Lo... τι να σου πει!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: παει ξεκινησαμε να τα χανουμε εδω μεσα!!!! καλα μαρη τη φατσα του μιαουλη που τη θυμασαι????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα το πω διακριτικα...ΤHIS IS BULLSHIT!!!!! Εννοειται οτι θα βαλεις το παιδι στο καθισμα και ΟΧΙ στο πορτ μπεμπε!!!! το ξερεις οτι στα μαιευτηρια της γερμανιας αν πας να παρεις το παιδι απο το μαιευτηριο χωρις καθισμα ΔΕΝ ΣΤΟ ΔΙΝΟΥΝ???? Αυτα που σου λενε ειναι βλακειες..τα καθισματα πρωτης βρεφικης ηλικιας εχουν ειδικα στηριγματα για το κεφαλι του μωρου και ειναι και σχεδον ξαπλα το παιδι..αντε μην τα παρω παλι με τις αμπελοφιλοσοφιες του καθενος!!! εδω τιθεται θεμα ασφαλειας!!

γεία σας κορίτσια!

Γύρισα πριν λίγο από το γιατρό.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές για την Εβελίνα είναι καλύτερα σήμερα, ευτυχώς τελευταία φορά πήρε χθες το βράδυ αντιπυρετικό και σήμερα δεν ανέβασε πυρετό, πλην κάτι δέκατα. Έχει όμως γκρίνια και δεν τρώει!

Όσο για την άλλη την μπέμπα είναι μια χαρά, έφτασε 837γρ. και σε ένα μήνα θα ξαναπάω στο γιατρό για να με ξαναδεί και να μου κάνει μια ένεση γιατί έχω ομάδα αίματος Β-

Μου είπε επίσης να παίρνω 3 χαπάκια από το σίδηρο λόγω χαμηλού αιματοκρίτη.

Πολλά γράψατε πάλι. Σας διάβασα λίγο στα γρήγορα.

ellain τελευταία μέρα στη δουλειά! Λογικό να νιώθεις περίεργα.

Για το καρεκλάκι του αυτοκινήτου νομίζω ότι κάνει από νεογέννητα. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις τον παιδίατρό που θα έχετε στο νοσοκομείο και μετά θα πρέπεις να βρεις κάποιον στο Βόλο.

Πολύ σημαντική επιλογή ο παιδίατρος. Tsipouraki σε βρίσκω πολύ ενηρωμένη σε όλα! Έτοιμη για μανούλα!!! Γκρέτα είσαι ίσως λίγο βιαστική αλλά καλά κάνεις (των φρωνίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν)!

Πετρούλα καλή επιτυχία στο πάρτυ σας! Ελπίζω να το διασκεδάσουν τα μικρά και εσύ να μείνεις ικανοποιημένη!

Αγγελική καλή επιτυχία σήμερα με τη Β' επιπέδου! Περιμένουμε τα ευχάριστα.

Μαμαλευτεράκι ξέχασα να σου πω χθες συγχαρητήρια για τα αγόρια σου!

Clelia,RENAH,ploegisi,Γιωτιτσα, vasdeli, liana, maraki32 πολλά φιλιά σε όλες.

ευχαριστω ευχαριστω που εξακολουθειτε να με ξεχνατε....:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...