Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Όλα καλά βλέπω... έκτος από κάτι αρρωστούλες!

Καλή επιτυχία σε όσες έχουν εξετάσεις!

... και καλά να περάσετε όσες φεύγετε!!! Ελπίζω ο καιρός να είναι καλός γιατί έλεος με τις βροχές!

Διάβασα και για συνάντηση για καφεδάκι στην αθήνα εννοείται μέσα και εγώ!

Λέμε να πάμε και εμείς στο εξωχικό πσκ, ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί τελευταία ότι παω να κανονίσω κάτι παει στραβά και δεν πάω!

Φιλάκια!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά.

Μαμαλευτεράκι όλα τέλεια με την εξέταση, μπράβο και ο γιός όλα τα λεφτα.

Αγγελική καλα αποτελέσματα σήμερα απο την εξέταση, εφτασε επιτέλους η πολυπόθητη ώρα, περιμένουμε νέα σου.

Γκρέτα δοξα τω Θεο όλα καλά με τα αποτελέσματα του πολύποδα.

Stone να χαιρεσαι το γιόκα σου, νατα χιλιάσει και να είναι καλότυχος.

Φιλακια πολλα στα υπόλοιπα κορίτιτσια, σ αυτα που ετοιμάζονται να φυγουνε Σκ αλλα και σ αυτα που θα μείνουν εντός.

Εγω κορίτσια δεν ξερω τι εχω πάθει, χθες πήγαμε σινεμα και είδαμε μια χαζοκωμωδία, αυτη με την Τζενιφερ Λόπεζ και πέθανα στα κλάματα και σήμερα το ίδιο με οτι βλέπω στην τηλεόραση κλαίω σαν τη χαζή χωρίς λόγο, ειλικρινά χωρίς λόγο, άτιμες όρμὀνες ελπίζω να μου περάσει γρήγορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!!

Οντως τελευταια μερα σημερα, και τελικα σημερα οι μπουκλες ισιωσαν, αν σας πω οτι εχω μια μαυριλα απο το πρωι, περιμενα οτι θα ημουν χαρουμενη αλλα δεν... ε 2 χρονια ηταν αυτα, κλεινει ενας κυκλος ανοιγει ενας αλλος... κατι ειναι κι αυτο, για να μην βαριεμαι....Τουλαχιστον θα δω το παπακι μου σημερα και παρηγοριεμαι...

Ρενακι ευτυχως ολα καλα με το παλιοπολυποδακι το ατακτουλι!!! μπραβο κοριτσακι (δεν παιρνω αδεια, παιρνω ποδι, φευγω απο την δουλεια, τελειως και τελειωτικα....)

Ελενη τι καλα που θα ηταν να καναμε μαζι μαθηματα, αλλα αν δεν επιτρεπεται.... Δεν πειραζει, θα ψαξω στην Φαιναρετη που εχω ακουσει και ειναι σχετικα κοντα μου... Οσο για το Εβελινακι σου, περαστικα και γρηγορα!

τσιπουριτσα την χτυπησες την μακαροναδα αλυπητα, δεν πειραζει κοριτσακι, αυριο παλι θα παλευουμε με τα κιλα, σημασια εχει να την ευχαριστηθηκες... Οσο για το visualise που λεμε και στα ελληνικα, απαιχτο!!!

Κλελουκο sorry σας εχω κανει ζημια με τα σοκολατακια, δεν τα τρωω εγω, εγω μολις τελειωσα ισα που εγλειψα λιγο το κουταλακι απο την κουβερτουρα η καψερη, στην δουλεια τα εφερα μια και φευγω να κερασω κατι...

Πετρουλα καλη επιτυχια στο παρτακι και χρονια πολλα στο παλικαρακι σου, θελουμε λεπτομερειες και γιατι οχι και καμια χαρουμενη φωτο!!!

Αγγελικουλα καλη επιτυχια στην εξεταση, περιμενουμε νεα!!

Γιωτιτσα αυτο που λες το παθαινω με ρεπορταζ στις ειδησεις, οποτε φαντασου....για κλαμα λεμε και το συζυγατο να πεθαινει στο γελιο απο διπλα...τι να πεις...

Λιανα ποτε μπορεις εσυ για το καφεδακι??? Συμπληρωσε την λιστα για να βγαλουμε μια ημερα να μας βολευει ολες

ellain----> απο 15 Ιουλιου και μετα

clelia ---->όλο το καλοκαίρι

tsipoura--> όποτε θέλετε εκτός από 1-15 Αυγ & τα 2 τελευταία σκ του Ιουλίου

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

Ελένη ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά

Γιωτίτσα ---> εκτος απο 17 εως 25 Ιουλιου θα είμαστε διακοπούλες

δεσποινα---> ????????????? :P

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια..... σοκολατακια κερασμενα με αγαπη!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ellain αυτο το νιώθεις σήμερα επειδη είναι η τελευταία μέρα και είναι λογικο να εχεις συγκίνηση, μολις ερθείς Ελλαδα θα σου περάσουν όλα, με το καλό σημερα να δείς το παπάκι σου και να μας πείς τα νέα.

Διαφημίσεις

Λοιπόν ποτέ μπορώ... δεν εχω κανονίσει τίποτα, αφού και να κανονίσω δεν με πάει ... είμαι φλου, από τη δουλειά χτυπάω αναρρωτικές άδειες εδώ και πολύυυυυυ καιρό, οπότε λογικά όποτε κανονίσετε είμαι μέσα.

liana. ----> όλο το καλοκαίρι

ellain----> απο 15 Ιουλιου και μετα

clelia ---->όλο το καλοκαίρι

tsipoura--> όποτε θέλετε εκτός από 1-15 Αυγ & τα 2 τελευταία σκ του Ιουλίου

maraki32---> όποτε θέλετε μέχρι 10 Αυγούστου και εκτός από σ/κ γιατί θα την κάνουμε για μπανάκια

Ελένη ---> μετά τις 15 Ιουλίου και μετά

Γιωτίτσα ---> εκτος απο 17 εως 25 Ιουλιου θα είμαστε διακοπούλες

δεσποινα---> ????????????? :P

ελενάκι <3 <3 <3

λογικό είναι να είσαι συγκινημένη ειδικά σήμερα

κάνει κύκλους οι ζωή μας.... είναι η εξέλιξη μας... :)

με το καλό να δεις το παπάκι σου σήμερα

(όσο για τη γενικότερη συγκίνηση που λέτε την έχω κι εγώ, ή που είμαι ορμονικά μπάχαλο, ή για το ψυχιατρείο .... :tongue::tongue::tongue: )

Καλημέρα!!!

Βροχή και συννεφιά πάλι στο Αιγαίο!!! Καλύτερα γιατί είχα σαλτάρει με την ζέστη και τοην υπόταση...

Μα καλά, να έρθει η Ειρήνη και να μην έχω ένα τηλέφωνο!!!:( Στενοχωρέθηκα τώρα....

μαμαλευτεράκι, μπράβο για τα αποτελέσματα! Πάντα τέτοια

Ελενούσκαγια, εύχομαι ο πυρετός να πέσει, κοπέλα μου! Περαστικά!

Σας φιλώ όλες στην μούρη!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ελενάκι <3 <3 <3

λογικό είναι να είσαι συγκινημένη ειδικά σήμερα

κάνει κύκλους οι ζωή μας.... είναι η εξέλιξη μας... :)

με το καλό να δεις το παπάκι σου σήμερα

(όσο για τη γενικότερη συγκίνηση που λέτε την έχω κι εγώ, ή που είμαι ορμονικά μπάχαλο, ή για το ψυχιατρείο .... :tongue::tongue::tongue: )

ποιήτρια η κουμπαρούλα μου! :tongue::tongue::tongue:

ελενάκι πότε με το καλό γυρνάς? πακέταρες ή όχι ακόμη?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κοριτσακια πολλες καρδουλες για ολες, ειστε τοσο καλες!!! Κοιτα να δεις ρε παιδι μου που γιναμε φιλες στο τελος! φιλακια σε ολες!!

Ισουλα, εχω 15 μερες να πακεταρω (ερχομαι 14 Ιουλιου), και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω απο πού να αρχισω, αλλες 2 φορες που μετακομισαμε δεν μου φανηκε τοσο βαρυ, τωρα με το μωρο αν και εχω πολυ μικρη κοιλια, κουραζομαι παρα πολυυυυυ (βλεπε υποταση, ζεστη) και μου φαινεται βουνο... Υπομονη θα κανω και θα γκρινιαζω λιγακι σε εσας, θα μου δινετε κουραγιο και θα συνεχιζω... Μια χαρα!

γεια σου ρε τσιπουρακι με τα φιλοσοφικα σου!!!

Γιωτιτσα εχει δικιο μολις περασουν λιγες μερες θα ειμαι καλυτερα, θα ριξω κανενα κλαμα αλα Μαρθα Βουρτση σημερα (βλ. Γιατω που κλαιει με Τζει Λο, βρε μηπως ηταν για κλαματα η ταινια και δεν φταινε οι ορμονες???) και θα ησυχασω!

vasdeli ελενουσκαγια με λεει η μαμα μου απο τοτε που ημουν μωροοοοοοοοοοοοο (ασχετα που δεν το ειπες για μενα!!)!!!!δεν ειχα ξανακουσει κανεναν αλλον να το λεει!!! μου θυμιζεις την μανα μου... λα λα λα!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια...

εδω και καιρο εχω συσπασεις!!!Παιρνω μαγνησιο οκ..χαλαρες ανωδωνες....Με την ιστορια του πολυποδα αυξηθηκαν ..εγιναν πολλες ανωδυνες παλι αλλα πολλες...

Ε σημερα που πηρα τα αποτελεσματα...ουτε ΜΙΑ απο το πρωι..

Τυχαιο;;;Δε νομιζω...

Α ρε ατιμο αγχος τι μας κανεις...Παρολο που δεν το σκεφτομουν ,αυτο λειτουργουσε υπουλα..υποσυνειδητα !!

Γι αυτο πανω απο ολα ΗΡΕΜΙΑ κοριτσια!!!

Οπως λεει ο γιατρος μου:

Η εγκυμοσυνη και ο τοκετος ειναι μιση ιατρικη και μιση ψυχολογια...!!!

Κοριτσακια πολλες καρδουλες για ολες, ειστε τοσο καλες!!! Κοιτα να δεις ρε παιδι μου που γιναμε φιλες στο τελος! φιλακια σε ολες!!

Γιωτιτσα εχει δικιο μολις περασουν λιγες μερες θα ειμαι καλυτερα, θα ριξω κανενα κλαμα αλα Μαρθα Βουρτση σημερα (βλ. Γιατω που κλαιει με Τζει Λο, βρε μηπως ηταν για κλαματα η ταινια και δεν φταινε οι ορμονες???) και θα ησυχασω!

Oχι βρε καλουλα ήταν η ταινία αλλα είχε σχεση με μωράκια και γεννες, εεε και γω δεν ήθελα πολυ για να τα μπήξω.

ελενακι 15 μερες είναι πααααααααρα πολλές! θα τα καταφέρεις! με ηρεμία και χωρίς πολλή πίεση θα γίνουν όλα!

εδώ εμείς 2 μετακομίσεις σε 1 μήνα κάναμε! δε θυμάσαι? προσοχή μόνο μην κουράζεις την κοιλίτσα σου και σε δουμε και σενα ξάπλα για λίγες μερούλες!

κοριτσια ονειρα βλέπετε? αν σας πω τι είδα χθες!?!?!?!

ήμουν λέει ηρωίδα του '21... και ήμασταν μαζεμένοι όλοι στη ναυπακτο, που είχε ένα "παρτυ-δεξίωση'' τύπου αβέρωφ σε ένα αρχοντικό! με παραδοσιακή φορεσιά αμαλίας εγώ, με φορεσιά σπετσοπούλας η κουμπαρα μου, με μακεδονικό σαλβάρι το αμόρε και φουστανελας ο κουμπαρος! και όλος ο καλός ο κόσμος! ο κολοκοτρώνης ήταν ο VIP της υπόθεσης! όλες αυτόν θέλανε! και μαζεύτηκαν οι άντρες στο 3ο πάτωμα να συζητήσουν! ήταν και ο μιαούλης! με τη μουστάκα! κι εμείς κάτω βλέπαμε τις κεντητές κουρτίνες και τις θαυμάζαμε και τρώγαμε γλυκό νεραντζάκι!

και στο τέλος βγήκαμε όλοι μαζί στο δρόμο για να βγάλουμε αναμνηστική φωτο!!!

τα έλεγα το πρωί στο αμόρε και σκάσαμε να γελάμε! με κορόιδευε κιόλας, γιατί ξύπνησα με σάλια στο στόμα (μου συμβαίνει πολύ σπάνια) και μου λέει: τα σάλια για το μιαούλη ήταν???

είμαι καλα? το χω χάσει?

και μετά μου λετε για J.Lo... τι να σου πει!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ε

φορεσιά αμαλίας εγώ, με φορεσιά σπετσοπούλας η κουμπαρα μου, με μακεδονικό σαλβάρι το αμόρε και φουστανελας ο κουμπαρος!

φαντάζομαι ότι εννοείς την άλλη σου κουμπάρα .... αλλά .....

να΄μαι η Μπουμπουλίνα!!!!!!!!

δεν είναι τυχαίο γιατί πηγαίνω στις Σπέτσες σχεδόν όλη μου τη ζωή και κάθε φορά που πάω τα τελευταία χρόνια βάζω αυτή τη φωτό στο facebook!!!!!!!!!

(επίσης στις σπέτσες βρέθηκα με τον καλό μου πριν από σχεδόν 4 χρόνια....γνωριζόμασταν από παλιά αλλά είχαμε να βρεθούμε πάνω από 10 χρόνια, άχ σπετσούλες μου.... θα έρθω και φέτος!!!!!! )

άρε κουμπάρα μου με τα ένδοξά σου όνειρα!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

post-26772-14825440321853_thumb.jpg

κοριτσια ονειρα βλέπετε? αν σας πω τι είδα χθες!?!?!?!

ήμουν λέει ηρωίδα του '21... και ήμασταν μαζεμένοι όλοι στη ναυπακτο, που είχε ένα "παρτυ-δεξίωση'' τύπου αβέρωφ σε ένα αρχοντικό! με παραδοσιακή φορεσιά αμαλίας εγώ, με φορεσιά σπετσοπούλας η κουμπαρα μου, με μακεδονικό σαλβάρι το αμόρε και φουστανελας ο κουμπαρος! και όλος ο καλός ο κόσμος! ο κολοκοτρώνης ήταν ο VIP της υπόθεσης! όλες αυτόν θέλανε! και μαζεύτηκαν οι άντρες στο 3ο πάτωμα να συζητήσουν! ήταν και ο μιαούλης! με τη μουστάκα! κι εμείς κάτω βλέπαμε τις κεντητές κουρτίνες και τις θαυμάζαμε και τρώγαμε γλυκό νεραντζάκι!

και στο τέλος βγήκαμε όλοι μαζί στο δρόμο για να βγάλουμε αναμνηστική φωτο!!!

τα έλεγα το πρωί στο αμόρε και σκάσαμε να γελάμε! με κορόιδευε κιόλας, γιατί ξύπνησα με σάλια στο στόμα (μου συμβαίνει πολύ σπάνια) και μου λέει: τα σάλια για το μιαούλη ήταν???

είμαι καλα? το χω χάσει?

και μετά μου λετε για J.Lo... τι να σου πει!

speechless...... τι να πω; Το πως συνδίασες τη Χρουσαλα με το Μιαούλη είναι απίστευτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...