Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

chris καλώς μας ήρθες!!!! όλα καλά θα πάνε!!!!!!

έτσι όπως το πάμε εμείς θα γεννήσουμε όλες μαζί σε ειδική πτέρυγα στο ψυχιατρείο!!!!! χχιχιχιχιχιχι

που θα πάει θα στρώσουμε!!!!!!!

όσο για το τσιγάρο: κάπνιζα πολύ και πάρα πολλά χρόνια (20 παρακαλώ) αλλά το κατάφερα και το έκοψα μια κι έξω, νοιώθω πολύ περήφηνη, δεν μου το είχα σοβαρά το λέω. είμαι 3 εβδομάδες άκαπνη!!!!!!!

με βοήθησε αυτό: http://www.yourbaby.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=122&Itemid=13

η αποτοξίνωση από την νικοτίνη διαρκεί μόνο 72 ώρες!

φιλιά σας και να έχετε μία υπέροχη GASTRO- MERA!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια !!!

Και εγω εχω ΠΗΤ 12/10/2010 λογω καθυστερημενης συλληψης!!!

Βασικα ειμαι τρομερα αγχωμενη σημερα.Ειχα παρα πολλα υγρα, πηγα στο γιατρο μου χθες και ηταν καπως ετσι:shock::shock::shock: οταν με είδε ...τελικα περασα και απο το νοσοκομειο εκανα τεστ για διαρροη αμνιακου και ολα καλα μ αυτο το θεμα!!!Εχω ομως κολπιτιδα και διαβαζω απο το πρωι στο ιντερνετ οτι ευθυνεται για αποβολες και εχω πεσει σε καταθλιψη:(:(:( .

Θα ξαναπαω την Δευτερα οποτε θα τον ζαλισω με ολα αυτα!!!!ΑΧ παντως δεν το γλυτωνεις το αγχος σε καθε εγκυμοσυνη,παντα κατι προκυπτει!!

Στην προηγουμενη πχ ειχα αποκολληση το πρωτο τριμηνο.

Αντε να δουμε!!Τα λεμε αργοτερα!

RENAH έχουν δίκιο τα κορίτσια που σου λένε ότι to ιντερντ βλάπτει και μιλάω από προσωπική εμπειρία. στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ανακάλυψα ότι έχω ουρεόπλασμα η πρώτη μου κίνηση ήταν να μπρω στο ιντερνετ να ενημερωθώ παντού διάβαζα ότι είναι υπέυθυνο για αποβολές και πολλά άλλα αποτέλεσμα να έχω πάθει φρίκη. τελικά παρά την αγωγή με αντιβίωση που μου έδωσε η γιατρό μου δεν κατάφερα να το καταπολεμήσω αλλά είχα μια εγκυμοσύνη τόσο καλή που από το άγχος δεν την ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα. οπότε είπα ότι τώρα το ιντερνετ κομμένο . μόνο εδώ μπαίνω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγώ λογικά θα είμαι στο ΛΗΤΩ, ποια άλλη ;;;;

νομίζω το μαράκι;;;;;;; σωστά;

ναι ναι εγώ

Χαιρετω ολες τις εγγυουλες που ειναι σειρα!!!

τυχαια ειδα το θεμα δεν ηξερα οτι υπαρχει.Καλε ειμαστε παρα πολλες:-P:-P:-P

Με το καλο ολες μας να απολαυσουμε τις εγγυμοσυνες μας και τον Οκτωμβρη να κρατησουμε τα υγιεστατα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας.:-P:-P:-P

Εγω ειμαι εγγυος μετα απο δυο απωλειες γιαυτο και ειμαι ξαπλα στο σπιτι με προγεστερομη και ηπαρινη.Ειναι το πρωτο μου παιδακι και παρακαλαω τον Θεουλη αυτην την φορα να πανε ολα καλα.Ελπιζω να τα λεμε συχνα χαρηκα πολυ που σας ανακαλυψα!!!

chris81 καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας και σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη αυτή τη φορά

Aλοοο και απο εμενα!!!! εγω εδω ακομα ξερνοβολαω:(:(:(:(:(:( ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Μπουχουχουχουχουχου......

Ρε κοριτσια εχουμε γινει παρα πολλες!!! Δεν φτιαχνουμε μια λιστα με τις ΠΗΤ και το που γενναμε??? δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην βρεθουν καποιες απο εμας στα μαιευτηρια!!!πολυ λαος στον οκτωβρη!!! (Καλωσήρθες chris!!;);))

γεια σας και παλι....λοιπον σας βαζω φωτο απο το ζουζουνι μου.Μη φανταστειτε ανθρωπος ολοκληρος,περισσοτερο για εξωγηινος μοιαζει!!!

εδω ειναι η 4D εικονα που μας χαιρεταει

DSC02526.jpg

εδω κανονικες μια ολοσωμη

DSC02528.jpg

και μια μονο το κεφαλακι

DSC02529.jpg

ελπιζω να φαινονται καλα!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορισάρες κι από μένα!!!

πωπω τι γίνεται εδώ μέσα... ο γενάρης αποδείχτηκε πολύ καρπερός τελικά ε?:lol::lol::lol: να 'ναι καλά και οι αντρούληδές μας!!!

κορίτσια με το τσιγάρο είχα κι εγώ ένα θέμα την πρώτη βδομάδα που έμαθα για την εγκυμοσύνη... βέβαια ποτέ δεν κάπνιζα πολλά, αλλά πάντα τα ευχαριστιόμουν!!! αλλά από τότε που το πιστοποίησε και ο γιατρός μου, εντελώς το σταμάτησα. και δε μου λείπει καθολου, ίσα ίσα που μ' ενοχλεί σε κλειστό χώρο!

chris 81 καλώς όρισες στην παρέα μας!

RENAH υπομονή! και άσε το ίντερετ μόνο για chat! κάτι μπορώ να σου πω παραπάνω μιας που είναι και η δουλειά μου! τα μισά και παραπάνω εδώ μέσα είναι παραπληροφόρηση!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

γεια σας και παλι....λοιπον σας βαζω φωτο απο το ζουζουνι μου.Μη φανταστειτε ανθρωπος ολοκληρος,περισσοτερο για εξωγηινος μοιαζει!!!

nenaki!!! ζηλεύω!!! άντε να φτάσουμε κι εμείς στην εβδομάδα σου και να πετάξουμε αππό τη χαρά μας!!! συγχαρητήριαααα!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

DSC02526.jpg

DSC02528.jpg

και μια μονο το κεφαλακι

DSC02529.jpg

ΝΕΝΑΚΙ αυτο ειναι ανθρωπακι κανονικοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!! Μονο 12 εβδομαδων!!!! Απιστευτο!!! Δεν ειχα ξαναδει υπερηχο 12 εβδομαδων! Πολλες ευχες για μια υπεροχη συνεχεια!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

και μια μονο το κεφαλακι

nenaki η φωτο που χαιρεταει ειναι σουπερ!!!:lol::lol::lol:

κοριτσι ειναι παιδι μου αφου κανει ναζια απο τωρα!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

despina100 2/10 Eλενα

ellain 11/10 Ιασώ (ή Έλενα, θα δείξει...)

tsipoura 12/10 Λητώ

νενάκι είναι κουκλάκι!!!!!!! σκόρδα και μονόσκορδα!!!!

κανονικό ανθρωπάκι!!!!!!!

κι εγώ νομίζω ότι είναι κορίτσι , τέτοια τσαχπινιά!!!!!!

συγκινήθηκα ... σνιφ σνιφ

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

Νenaki συγχαρητηρια για το μωράκι σου, πολυ χάρηκα που είδα αυτες τις υπέροχες εικόνες και ελπίζω σύντομα να τις απολαύσουμε και οι υπόλοιπες.

Chris 81 καλωσήρθες στο October power.

Δέσποινα πολυ ωραία η ιδέα σου

despina100- 2/10 Eλενα

tsipoura 12/10 Λητώ

Γιωτίτσα 12/10 Αλεξάνδρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

despina100 2/10 Eλενα

tsipoura 12/10 Λητώ

ploegisi 12/10 Βέροια

βρε κορίτσια όλες στην αθήνα είστε?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ!!!πραγματικα και εγω εχω ενθουσιαστει!

Δεσποινα μακαρι κοπελα μου να ναι κοριτσι!!!εσυ που εχεις ηδη ενα κοριτσι (οπως κ εγω αλλωστε) τι θα θελες τωρα να κανεις?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...