Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενη ξερεις αν τα μαθηματα στο Ελενα επιτρεπονται μονο για οσες θα γεννησουν εκει?

Έτσι έλεγε στο φυλλάδιο που πήρα και στο τηλέφωνο με ρώτησαν ποιοιν γιατρό έχω. Αλλά είχα διαβάσει στο parents ότι έχουν κάνει μαθήματα και κοπέλες εκτός Έλενας. Δε χάνεις κάτι να πάρεις ένα τηλέφωνο (φυσικά δεν ξέρω αν θα το σηκώσουνε, θέλει υπομονή!) Αν τελικά έρθεις κλείσε το τμήμα που ξεκινάει 9 Αυγούστου να είμαστε μαζί :tongue:

Αααα και καλή επιτυχία με τα σοκολατάκια!!!!

Ο πυρετός μας καλά κρατεί! Εφτασε 39,9!!! Της ξαναδώσαμε αντιπυρετικό και τη κάναμε αμέσως μπανάκι. Ελπίζω να κατεβεί γρήγορα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατ' αρχήν Ελένη: περαστικά σας μωρέεεεε!!!!!

μαμαλευτεράκι τέλεια τα νέα σου, τεράστιος ο μπέμπης, μπράβο κορίτσι μου, πάντα τέτοια!!!

ellain έχεις λυσσάξει με τα σοκολατάκια σου! Ή φτιάχνεις λίγα κάθε φορά ή τρως πολλά :tongue: :tongue:. Σοκολατζού-τζού-τζού!!!!

vasdeli ναι! Εγώ είχα αυτή την απορία. Το πουρνό συλφίς, μετά το μεσημέρι σαν να είχα φάει φασόλια ένα πράγμα. Τόοοοοοτε.... Διότι τώωωωρα η κατάσταση με τα φασόλια είναι μόνιμη :tongue: :tongue:.

Renah και εγώ μία από τα ίδια. Κανονικά θα έφευγα 13/8 με άδεια τοκετού, θα πάρω όμως αναρρωτική την επόμενη φορά που θα πάω στον γιατρούλη, δλδ στις 15/7. Δεν έχω ενημερώσει την δουλειά μου εννοείται-ται... Και δεν θα μεταχειριστώ καμία ημέρα από την κανονική μου άδεια, θα την χρειαστώ για μετά....

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Σε ευχαριστώ κούκλα μου πως πάει η δίαιτα ?:D:D:D

Ναι είμαι έγκυος και θηλάζω ότι θες ρωτα

η διαιτα έχει πάει λίγο Θκατά ειδικά σήμερα που αδιαθέτησα μία τρέλα για άμυλο την έχω και ετοιμάζω μακαρονάδα να φάμε μιαμ.......

δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, δηλαδή να θηλάζεις και να είσαι έγκυος ! cool!

δεν σχολιαζω γιατι τα εχω παρει κρανιο.....:evil::evil::evil::evil::evil: εγω στο πηγαδι κατουρησα???:evil::evil::evil::evil::evil:

αχαχαχαααχαχαααααα

όσο κάνεις διακοπές σε ξεχνάμε.... για να μην σε μελετάμε και σε ζηλεύουμε βρε!

Ελενη ξερεις αν τα μαθηματα στο Ελενα επιτρεπονται μονο για οσες θα γεννησουν εκει?

αυτό να δω όλο το τσούρμο του october power στο έλενα για μαθήματα!!!!!!!

θα το κάνουμε μπ@ρντελ@ το μαιευτήριο!!!! γιατί εννοείτε θα έρθω κι εγώ μαζί σας... αχαχαχααα

το φαντάζεστε;;;;;;;;;;;;; παιδιά το κάνω visualize - που λέμε και στα ελληνικά- και τρελαίνομαι με το σκηνικό!!!!!!!!!!!

θα πάρω εγώ τηλέφωνο, παρακαλώ θέλω να κάνω μία κράτηση για 10 άτομα!!!!!!!! αχαχαχααα

πραγματικά ξελιγώθηκα στα γέλια.... σε καλό μου!

Ο πυρετός μας καλά κρατεί! Εφτασε 39,9!!! Της ξαναδώσαμε αντιπυρετικό και τη κάναμε αμέσως μπανάκι. Ελπίζω να κατεβεί γρήγορα.

περαστικά στο εβελινάκι!!!!!!!!!!!!!!! και γρήγορα παρακαλώ!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια μαμαλευτεράκι για το μικράκι σου και για τον μεγάλο σου.

Κοριτσάκια μου δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, μπήκα μόνο για την εξέταση της Ηλιάνας. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Θα μπω το Σάββατο να σας διαβάσω αναλυτικά.

Θέλω όμως να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και ένα γλυκό-γλυκό φιλί σε μια ψυχούλα από εδώ μέσα που με συγκίνησε πολύ με τα λογάκια της και εννοείτε ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα και εννοείτε ότι θα σου απαντήσω και κατ’ ιδίαν μόλις βρω χρόνο. <3

:!:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Angelique καλή επιτυχία στην Β' επιπέδου σήμερα!!! Περιμένουμε νέα!!!

ellain δεν μπορείς πια να μετράς μέρες: ΜΕΤΡΑΣ ΩΡΕΣ!! Eγώ από την 1η Ιουλίου θα αρχίσω να μετράω μέρες: αφενός για να δω την μπουμπού μου στις 15, αφετέρου για να μου δώσει αναρρωτική ο γιατρούλης μου...

Φιλάκια σε όλους και την καλημέρα μου!!!

GEXxp3.png

καλημέρα!!!

αγγελική καλή επιτυχία σήμερα εννοείται ότι περιμένουμε νέα σου.

μαμαλευτεράκι μπράβο όλα καλά

σήμερα φεύγουμε και για σ/κ αν και δεν θα κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα λόγω του μικρού που αν και είναι καλύτερα φοβάμαι να τον βάλω μέσα αλλα δεν πειράζει και το ότι θα φύγουμε κατι είναι και αυτό.

ελένη η μικρή σου πως είναι σήμερα;

ellain τυχερήηηηη πέρασαν οι μέρες:D:D

Kαλημερα κοριτσακια!!!

Angelique καλα αποτελεσματα.....

Ellainnnnnnnnnnnnnnnn τι καλα...αδεια!!!!!!Αντε με το καλο!!!

Μετα η σειρα της clelia..και μετα...ΕΓΩ!!!!Αντε....

μαρακι καλα να περασετε..Και μεις θα φυγουμε σκ αντε να δουμε πως θα εινια ο καιρος

Μολις γυρισα απο νοσοκομειο.Πηρα τα αποτελεσματα του πολυποδα!!Ολα καλα!!!

Επιτελους....ελπιζω να μην συμβει τιποτα αλλο πια και το μονο που να με νοιαζει να ειναι οι διακοπες και τα μπανακια..και φυσικα η οργανωση του σπιτιου για το νεο μας μελος!!!

Αντε να κανω και καμια δουλεια σημερα!!

Φιλακια!!

Καλημέρα!!!!!

Αγγελικούλα μου με το καλό όλα κοριτσάκι μου!!!!!

η όλη αναμονή σε έχει κουράσει και λογικό να σου έχει δημιουργήσει μία μικρή... αγωνία, αλλά να σου πω κάτι; δεν έχεις κανένα λόγω να αγωνιάς γιατί ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!! (πρώτα ο Θεός βέβαια)

περιμένουμε τα νεάκια σου!!!!! <3 <3 <3

ένα φιλί στην μπεμπούλα σου κι από εμάς ε, μην το ξεχάσεις!

παιδάκια τί ώρα έχει εξέταση η αγγελική; δεν το θυμάμαι και δεν μπορώ να το βρω στα προηγούμενα

Ρενά ροκού μου !!!!!! είδες;;;;;; όλα όλα καλά!!!!

Έλενα σήμερα οι μπούκλες!!!!!

Εύχομαι πραγματικά με το καλό να έρθει η επόμενη φάση της ζωής σου χαλαρά και χαμογελαστά!!!

Μαράκι μου καλό πσκ!!!! να χαλαρώσετε!

Κλέλια bojour madame!

Ελένη πως πάει η εβελίνα; ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκε την νύχτα :)

σας καλημερίζω όλες! φιλιά σας

παγωτά δεν δίνω.... θα φάμε τα σοκολατάκια της Ελενας σήμερα!!!!!:tongue:

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Τρεχω και δεν προλαβαινω να σχολιασωωω

Εστειλα τον μικρο στην πεθερα μου για να ειμαι free και ξεκιναω γιατι το απόγευμα σβηνουμε τα 2 κερακια μας..Αυριο τα κλεινουμε, αλλα βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Stone να τον χαίρεστε!! Χιλιόχρονος!! Για αύριο είναι οι ευχές αλλά αφού σήμερα θα σβήσει κεράκια, άντε να αρχίσω να εύχομαι από σήμερα!!!

Mπράβο για τα αποτελέσματα Renah. Δεν είχα καμία αμφιβολία!! Στο νινί σου τώρα συγκεντρωμένη!!!

GEXxp3.png

:shock::shock::shock: πω πω καλε πολυ δεν ειναι αυτο???περαστικουλια κοριτσι μου!!!!

ααααααχ τι αγχοι εχουμε να περασουμε οι ερμες οι μανες!!!!!:roll::roll::roll:

Συγχαρητήρια μαμαλευτεράκι για το μικράκι σου και για τον μεγάλο σου.

Κοριτσάκια μου δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, μπήκα μόνο για την εξέταση της Ηλιάνας. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Θα μπω το Σάββατο να σας διαβάσω αναλυτικά.

Θέλω όμως να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και ένα γλυκό-γλυκό φιλί σε μια ψυχούλα από εδώ μέσα που με συγκίνησε πολύ με τα λογάκια της και εννοείτε ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα και εννοείτε ότι θα σου απαντήσω και κατʼ ιδίαν μόλις βρω χρόνο. <3

:!:

Αγκελικουλα μου καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!!!επιτελους εφτασε η μερα να απολαυσεις την κορτσαρα σου!!!περιμενουμε τα ευχαριστα νεα:D:D:D

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

πολλές πολλές καλημέρες!

πολλά πολλά περαστικούλια στα όμορφα παιδάκια σας!

πολλά πολλά πολλά πολλά χρόνια πολλά από σήμερα στο ζουζουνάκι της πετρούλας που βιάζεται μεγαλώσει!

πάρα μα πάρα πολλά φιλάκια στην ηλιάνα που πήγαν όλα καλά με το μωρό της!

πολλές πολλες πολλές καλές επιτυχίες σήμερα στην αγγελικούλα μας που περιμένουμε όσο πιο ΄συντομα τα νεάκια!!!

και τα πιο πολλά φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια που ζηλεύω γιατί σταματούν τη δουλειά τους... :rolleyes:

κουμπάρα αν σου δώσει η έλενα σοκολατάκι θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωω!!!!:P

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...