Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιώτα μου εννοείται αχρείαστο να 'ναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... από την παραμικρή λοίμωξη καμιά φορά... για να ψαχτώ λιγάκι παραπάνω...

η χαλκιδική είναι παράδεισος μαριέττα μου, αλλά το πιο κοντινό νοσοκομείο - χωρίς κίνηση - είναι 1,5 περίπου ώρα! γιατί δε συζητάω να πάμε 1ο πόδι! αν είναι για πρώτο, να και το λιτόχωρο!

βρε μήπως να το κανονίσω για λευκάδα τελικά? για να δω...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ploegisi μάλλον δεν κατάλαβες καλά: το θέμα δεν είναι ότι υπάρχει στενότητα κλπ όπως βέβαια σε όλο τον κοσμάκη πλέον.

Το θέμα είναι ότι για να πάμε διακοπές πρέπει να πάρουμε δάνειο και εγώ για διακοπές δάνειο ΔΕΝ παίρνω. Θα πάρουμε που θα πάρουμε για μαιευτήριο-γιατρό-βλαστοκύτταρα (σε δημόσια τράπεζα τελικά, αλλά θα φυλάξουμε και ομφάλιο λώρο ο οποίος κοστίζει), δεν γίνεται... Ότι μπορούμε να δανειστούμε εννοείται, απλά μετά δεν θα μπορούμε να το αποπληρώσουμε (nice!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γεια σας κοριτσακια!!!!

Παλι πολυλογια μας επιασε ε;;;;

Περαστικα στα παιδακια σας..!!Αμνα πια ελεγα θα σταματησουμε με τις ιωσεις..αλλα δεν το βλεπω!!!Ουφ!!!..

Μπηκα να σας πω οτι θελω να γκρινιαζω συνεχεια.....Δεν θελω αλλο να δουλευω..Πιανετε ο κ..... μου καθε μερα στην καρεκλα 8,5 ωρες!!!Ειδικα τετοια ωρα ειμαι για να με μαζευουν...Ουφ....Κανω και φοβερη δουλεια ολο ενδιαφερον....μμμμμμμμμμμμμμμμμμ(λογιστρια σε εταιρεια ειμαι)..

Αυτα τα ειπα και παω να κανω καμια ψευτοδουλεια!!!

1732987a0eibsany4.gif

Οσο για τη καμπύλη σακχάρου είμαι λίγο άσχετη αλλά μου φαίνεται καλή. Για πείτε

Φ.Τ. 70-110

0......79

60....130

120....91

Ελένη, τέλεια η καμπύλη! Μπράβο! Περαστικά για το μικράκι σου!

βασδελουκω ερχομαστε στο νησι σου!!!!!!!!!!!!!!!!,0

.

Μπαρδόν; Έχω χάσει επεισόδια! Ας με βοηθήσει κάποια καλε! Έρχεται για διακοπές;:roll:

Τσιπουράκι μου, με το καλό οι εξετάσεις σου! Χε, χε...είσαι σε καλό δρόμο!

Κορίτσια, μάλλον θα χάσω την ευκαιρία να γνωρίσω εσάς και τις κοιλίτσες σας...Θα είμαι Αθήνα πιθανότατα το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου για την αυχενική και θα ήταν η μόνη ευκαιρία να σας δω....Δεν πειράζει όμως, να βγάλετε πολλές φωτό και θα μου τις στείλει η tsipoura ή η Clelia sto φέις...

Ρε κορίσια γιατί το πρωί η κοιλιά μου δεν φαίνεται καθόλου και το βράδυ είμαι σαν 5 μηνών, ε;:roll:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ελενη περαστικουλια στην μικρουλα σου, μα ετσι στο ξαφνικο βρε παιδακι μου? υπομονη...

Γκρετα και Κλελια ειμαστε 3 που δεν θα διακοπαρουμε, μπορει πηγαινοντας στον Βολο για σπιτι να μεινουμε 2-3 βραδια Πορταρια και να κανουμε κανενα μπανακι στις ωραιες θαλασσες του Αιγαιου, αλλα αν δεν πας νησι βρε πάιδι μου δεν νιωθεις διακοπες... δεν πειραζει, του χρονου να ειμαστε καλα...

Ρενα να ηξερες ποσο σε καταλαβαινω περι πιασιματος του κ@λου στην καρεκλα τοσες ωρες!!!! Μιλαμε οτι ποναει ολα μου το κορμι και στις 7 που γυρναω δεν εχω πια ορεξη να παω για περπατημα... Αλλα ευτυχως για μενα μεχρι αυριο το βασανο... Εσυ ποτε σταματας?

vasdelaki αν πας πολλες σελιδες πισω, αυτο ακριβως ρωτουσα τα κοριτσια στις εβδομαδες σου!!! το πρωι φλατ, το βραδυ μπομπα! τελικα ειναι φυσιολογικοτατο, υπομονη θα περασουν οι βδομαδες και θα φουσκωσεις κι εσυ!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Ρενα να ηξερες ποσο σε καταλαβαινω περι πιασιματος του κ@λου στην καρεκλα τοσες ωρες!!!! Μιλαμε οτι ποναει ολα μου το κορμι και στις 7 που γυρναω δεν εχω πια ορεξη να παω για περπατημα... Αλλα ευτυχως για μενα μεχρι αυριο το βασανο... Εσυ ποτε σταματας?

31/7 με αναρρωτικη!!!γιατι αν περιμενω την κανονικη...με παει 16/8!!!!και δεν αντεχω και Αυγουστο εδω!!!Τους το ειπα και ευτυχως ολα οκ.Δεν θελω να παρω την κανονικη μου .Θα την κταρησω για μετα...3 βδομαδες δεν ειναι λιγες!!Οσο περισσοτερο με τα μπεμπακια μας ,τοσο το καλυτερο!!!!

Καλησπέρα Γυρίσαμε από β επιπέδου

ευχαρίστα τα δικά μας 620 γρ ο χοντρούλης μου πολύ καλός τσίμπησα και αλά μισό κιλό 4 ½ σύνολα είμαστε πολύ καλά μου είπε από εβδομάδα μου κανόνισε και ραντεβού για υπέρηχο στα νεφρά μου η γιατρος μεσα στο νοσοκομείο τζάμπα και σήμερα το Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ να νε καλά η γιατρός να καλά και αυτήν και ο ΓΡΑΡΑΣ

Η εξετάσεις του λευτερακη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ μαλών κρύωσε δεν ξανά έκανε πυρετό τώρα κοιμάται ο γλυκός μου γελασαν πολύ στο νοσοκομειο μαζι του μολις τελείωσε την εξετάσει ο εμβρυολόγος ντεντε έλεγε ο λευτερακις και έδειχνε την κοιλιά του και τον ξάπλωσε και του έκανε και καλά υπέρηχο να δούμε και το δικό του ντεντε πολύ γέλασες γιατρός και μαία καμάρωνε και κοιτούσε την οθόνη λες και έβλεπε τίποτα

και ένα πολύ καλό ευχάριστο γέννησε μια φίλη πρωτότοκος μέσα σε 15 λεπτά κορίτσια με τεχνητούς πόνους γιατί είχε ξεπέρασε της εβδομάδες αυτά να ακούτε και να γελάτε και να χαίρεστε

:tongue::tongue:

Ελένη, τέλεια η καμπύλη! Μπράβο! Περαστικά για το μικράκι σου!

Μπαρδόν; Έχω χάσει επεισόδια! Ας με βοηθήσει κάποια καλε! Έρχεται για διακοπές;:roll:

Τσιπουράκι μου, με το καλό οι εξετάσεις σου! Χε, χε...είσαι σε καλό δρόμο!

Κορίτσια, μάλλον θα χάσω την ευκαιρία να γνωρίσω εσάς και τις κοιλίτσες σας...Θα είμαι Αθήνα πιθανότατα το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου για την αυχενική και θα ήταν η μόνη ευκαιρία να σας δω....Δεν πειράζει όμως, να βγάλετε πολλές φωτό και θα μου τις στείλει η tsipoura ή η Clelia sto φέις...

ναι σου έρχεται η φιλενάδα, αλλά λογικά θα έχει φτάσει ήδη και δεν φαντάζομαι να πηρε λαπτόπι μαζί της........ αφου θα έχει τον καλό της μαζί!

για τα δικά μου :) κι εγώ εύχομαι να είναι όλα καλά πρώτα ο Θεός

πάμε και όταν έρθεις και ξαναπάμε μετά! το θέμα είναι να γίνει η αρχή.... μετά ποιος μας πιάνει! για εμένα το σημαντικό είναι να σας δω καλά από κοντά έτσι ώστε όταν θα έρχομαι στα μαιευτήρια να μην με περάσουν για καμία ύποπτη........... να μπορώ να σας αναγνωρίσω εύκολα!

31/7 με αναρρωτικη!!!γιατι αν περιμενω την κανονικη...με παει 16/8!!!!και δεν αντεχω και Αυγουστο εδω!!!Τους το ειπα και ευτυχως ολα οκ.Δεν θελω να παρω την κανονικη μου .Θα την κταρησω για μετα...3 βδομαδες δεν ειναι λιγες!!Οσο περισσοτερο με τα μπεμπακια μας ,τοσο το καλυτερο!!!!

και πολύ καλά θα κάνεις! αμα να σου πω!

Καλησπέρα Γυρίσαμε από β επιπέδου

ευχαρίστα τα δικά μας 620 γρ ο χοντρούλης μου πολύ καλός τσίμπησα και αλά μισό κιλό 4 ½ σύνολα είμαστε πολύ καλά μου είπε από εβδομάδα μου κανόνισε και ραντεβού για υπέρηχο στα νεφρά μου η γιατρος μεσα στο νοσοκομείο τζάμπα και σήμερα το Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ να νε καλά η γιατρός να καλά και αυτήν και ο ΓΡΑΡΑΣ

Η εξετάσεις του λευτερακη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ μαλών κρύωσε δεν ξανά έκανε πυρετό τώρα κοιμάται ο γλυκός μου γελασαν πολύ στο νοσοκομειο μαζι του μολις τελείωσε την εξετάσει ο εμβρυολόγος ντεντε έλεγε ο λευτερακις και έδειχνε την κοιλιά του και τον ξάπλωσε και του έκανε και καλά υπέρηχο να δούμε και το δικό του ντεντε πολύ γέλασες γιατρός και μαία καμάρωνε και κοιτούσε την οθόνη λες και έβλεπε τίποτα

και ένα πολύ καλό ευχάριστο γέννησε μια φίλη πρωτότοκος μέσα σε 15 λεπτά κορίτσια με τεχνητούς πόνους γιατί είχε ξεπέρασε της εβδομάδες αυτά να ακούτε και να γελάτε και να χαίρεστε

μπράβο μπράβο μπράβο και σκόρδα σκόρδα σκόρδα!!!!

για το μπεμπίνι, για τον λευτεράκη και για την φιλενάδα σου!!!!!!!

όλα καλά όλα ανθηρά!

έχω μία ερώτηση να σου κάνω γιατί μου έχει κάνει εντύπωση, είσαι έγκυος και παράλληλα θηλάζεις; έχω καταλάβει καλά; δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο, πρώτη φορά το ακούω. είμαι και άσχετη βέβαια.........

πολλά φιλιά σας!!!!!!!!

μπράβο μπράβο μπράβο και σκόρδα σκόρδα σκόρδα!!!!

για το μπεμπίνι, για τον λευτεράκη και για την φιλενάδα σου!!!!!!!

όλα καλά όλα ανθηρά!

έχω μία ερώτηση να σου κάνω γιατί μου έχει κάνει εντύπωση, είσαι έγκυος και παράλληλα θηλάζεις; έχω καταλάβει καλά; δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο, πρώτη φορά το ακούω. είμαι και άσχετη βέβαια.........

πολλά φιλιά σας!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ κούκλα μου πως πάει η δίαιτα ?:D:D:D

Ναι είμαι έγκυος και θηλάζω ότι θες ρωτα

Διαφημίσεις

Μαμαλευτερακι μπραβο πολυ ωραια τα νεακια σου!!!!ο γιος σου δε......απαιχτος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vasdelακι μην αγχωνεσαι και εμας ετσι ητανε θυμαμαι κιολας που καποια ελεγε τις κοιλιτσες μας οτι ειναι ακορντεον το πρωι ξεφουσκωτες και το βραδυ τουμπανο:mrgreen::mrgreen: νομιζω το Κλελουκο ητανε αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρη

despina100 σταματα να κατουρας δημόσια μαρηηηηηη:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ελενη για τα μαθηματα εκλεισες τηλεφωνικά τελικα?? εγω λεω για σεπτεμβρη μιας και θα λειπω μεχρι τις 20 αυγουστου...

ναι τηλεφωνικά! Πήρα κατά τις 1 χθες και το σήκωσαν αμέσως. Και μου είπαν καλύτερα που έκλεισα από τώρα παρότι θέλω για Αύγουστο. Είναι 4 μαθήματα + 1 αργότερα για το θηλασμό.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Μαμαλευτερακι μπραβο πολυ ωραια τα νεακια σου!!!!ο γιος σου δε......απαιχτος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι το στρουμφακι μουYYYYYYYYYYYYYY

πιστεύει ότι έχει ντεντε στη κοιλίτσα του χιχιχ :confused::confused::confused::confused:

Με κοιτούσε με απορία όση ώρα κάναμε το β επιπέδου και του έλεγα δες το μπεμπέ

βασικά το μεσημέρι το βάζουμε κρεμά το μπεμπέ

φυσικά βάζουμε και στην δίκια του κοιλία κρεμά

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ……………….. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γνωρίζει όμως τι είναι το ντεντε προχθές είδε της φίλης μου και έλεγε

καοοοο πουουυυυυυυ καο ντεντε

δηλ μπεμπέ πολύ καλό μπεμπέ

μόνο εγώ καταλαβαίνω τα κινέζικα που λέει γιαυτο κάνω μετάφραση η κουκουβάγια μάνα :tongue::tongue::tongue:

μαμαλευτερακι τα καλυτερα νεα μας ειπες1!!! μπραβο ολα ετσι καλα να πηγαινουν!!! και θα επαναλαβω κι εγω, απαιχτος ο μικρουλης!!!

Δεσποινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πολλα πολλα πολλα παγωτακια κερασμενα!!!! ελα ρε δεσποινακι μου μην μου θυμωνεις, πραγματικα εχω προβλημα, δεν θυμαμαι καλα πλεον, ειλικρινα παιδια, γυρναω σε ενα δωματιο και στεκομαι μισο λεπτο να θυμηθω τι ηθελα να κανω. Αντε βαλε ονοματακι στην λιστα! (θα λειπεις συνεχομενα ως 20 Αυγουστου??)

Ελενη ξερεις αν τα μαθηματα στο Ελενα επιτρεπονται μονο για οσες θα γεννησουν εκει?

Αντε πολλα φιλακια σε ολες, σας αφηνω, παω να κανω σοκολατακια (την γνωστη συνταγη... ;) ) να φερω αυριο που ειναι....τελευταια μερα στην δουλεια! c uuuuuuuuuuu

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...