Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γκρετόνι είσαι τρέλλα!!!!!!

όσο για τα λεωφορεία κλπ να ζητάτε να κάθεστε!!!!!!!

αλίμονο δηλαδή

για τα υπόλοιπα μπενακης βγαινάκης... μην δίνεται σημασία.....

τα ίδια θα κάνετε κι εσεις βρε.... σε μένα...... :tongue:

ελένη μπράβο με τα μαθηματάκια στο έλενα

όσο για την συνάντηση μέχρι στιγμής το βλέπω για

Δ26, Τ27, Τ28, Π29 ιουλίου? σωστά;

Τσιπουρίτσα μου!Καλημέρα!Τι διάβασα?Αρχίζεις εξετασούλες?Καλά αποτελέσματα!!!

Εγώ προσωπικά ντρέπομαι να ζητήσω θέση αλλά και αν,αν λέμε,που δεν γιατί όλοι τους είναι ανεγκέφαλοι και απολίτιστοι, μου προσφέρουν πάλι ντρέπομαι.Εδώ για να καταλάβεις ένας παππούς ήθελε μια μέρα,πριν κανα μήνα,να σηκώσει μια έγκυο:evil:,γιατί νόμιζε πως ήταν έφηβη(μικροέδειχνε) και άντεχε σου λέει να μείνει όρθια!!!Φυσικά δεν σηκώθηκε...δεν θα της το επέτρεπα άλλωστε.

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανακάλυψα πριν λίγο ότι και εμείς είμαστε με πυρετό, 39 παρακαλώ. Της έδωσα λίγο depon σιρόπι και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Μόνο ο άντρας μου και τα παιδιά μου θέλω να μου πιάνουν την κοιλιά! όταν βλέπω την πεθερά μου (ευτυχώς όχι συχνά) οπωσδήποτε θα μου πιάσει την κοιλιά και θα μιλήσει στο μωρό (φυσικά χωρίς να με ρωτήσει) και εκεί νευριάζω!!!

Όσο για τη συνάντηση ανυπομονώ να σας γνωρίσω και από κοντά όποιες μπορείτε!!! Δε νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με τις ημερομηνίες, μόνο να μη τύχει να έχει υπηρεσία ο άντρας μου μια από αυτές τις μέρες.

ploegisi όποτε θες!!!

Γιωτιτσα και εσείς διακοπούλες τι ωραία! Εμείς δε ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε. Μας έδωσαν 2 εβδομάδες στον Αγ. Αντρέα από το στρατό και θα πάμε μάλλον τη μια αλλά είναι διακοπές αυτό; Παράλληλα και εμείς κοιτάμε κάτι για εδώ κοντά, όπως την Εύβοια αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα πότε και πότε. θα δούμε...

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γκρέτα μου κλεισαμε κάπου κοντα και μας βγαίνει και πολύ οικονομικά, στα Βασιλικά Ευβοιας μας έχουν πεί οτι είναι πολύ ωραία. Εσυ γιατί φοβάσαι, αν είναι καθαρή η θάλασσα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τσιπουρίτσα μου φαίνεται απο τα συμφραζόμενα οτι είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες αλλα είναι και άλλες κοπέλες να συμπληρώσουν.

Κοντά ή μακριά,σημασία έχει πως θα ξεσκάσετε και θα περάσετε και super!:DΚαλά μη μου δίνεις σημασία...έχω έναν φοβερό συνδοιασμό....είμαι η προσωποποίηση της φοβίας:roll: και έχω αλλεργία στην ταλαιπωρία.Οπότε αν πάμε διακοπές για αρκετές μερούλες΄και άρα θα χουμε μια κάποια χιλιομετρική απόσταση από το σπιτάκι μας-γιατρό, θα φοβάμαι τις ώρες που θα μαστε καθοδόν μήπως συμβεί καν' ατύχημα ,θα φοβάμαι μήπως συμβεί κάτι εκεί στα ξένα:tongue:,θα φοβάμαι,φοβάμαι,φοβάμαι...Αν πάλι πηγαίνουμε κοντά για σκ δεν μπορώ ν αλλάζω μαγιώ μετά τη βούτα,κάνω ντουζ,να κάθομαι κάτω απ την ομπρέλα όλη μέρα....:cool:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Τσιπουρίτσα μου!Καλημέρα!Τι διάβασα?Αρχίζεις εξετασούλες?Καλά αποτελέσματα!!!

Εγώ προσωπικά ντρέπομαι να ζητήσω θέση αλλά και αν,αν λέμε,που δεν γιατί όλοι τους είναι ανεγκέφαλοι και απολίτιστοι, μου προσφέρουν πάλι ντρέπομαι.Εδώ για να καταλάβεις ένας παππούς ήθελε μια μέρα,πριν κανα μήνα,να σηκώσει μια έγκυο:evil:,γιατί νόμιζε πως ήταν έφηβη(μικροέδειχνε) και άντεχε σου λέει να μείνει όρθια!!!Φυσικά δεν σηκώθηκε...δεν θα της το επέτρεπα άλλωστε.

Θα παω στην ενδοκρινολόγο για έλεγχο θυρεοειδή (το παρακολουθώ έτσι κι αλλιώς αλλά πόσο μάλλον τώρα)

και μου είπε να κάνω και κάποιες ορμονικές (fsh, la, e3, προλακτίνη) καθώς και αίματος, φεριτίνη, ζάχαρο

είναι γαιδούρια ορισμένοι, κι εγώ πριν από λίγο καιρό σήκωσα έναν μ@λ@κ@ για αν κάτσει μία γκαστρούλα η οποία κοιμόταν όρθια πρωι πρωι στο μέτρο!

Ελένη περαστικά σας!! Μα γιατί αρρωσταίνουν τα μωρά καλοκαιριάτικα?? Τώρα δεν είναι που ψιλοηρεμούν???

Γκρέτα ούτε για μένα έχει διακοπές, είναι λε(φ)τό το ζήτημα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ελένη περαστικά στο κοριτσάκι σου!Μα 39?Ψήνεται το καημένο!Καν της και σουπίτσα.Εγώ τρελλαινόμουνα να μου φέρνει σουπίτσα η μαμά μου στο κρεββάτι,όταν ήμουν αρρωστούλικο και να με νταντεύει!!Αμάν..εγώ ακόμα δεν ξέρω να φτιάχνω μόνη μου σουπίτσα!Μόνο έτοιμες...τι μάνα θα γίνω?

Περαστικά σας Ελένη! πωπω καλοκαιριάτικα όταν ταλαιπωρούνται τα παιδάκια πολύ τα λυπάμαι! κα στεναχωριέμαι! κάν της και κανα χλιαρό μπανάκι μπας και συνέλθει μωρέ!

γκρέτα νομίζω ότι είναι καλή ημερομηνία! εμείς αν καταφέρουμε και πάμε κάπου για παραπάνω από 3 μέρες θα είναι μετά τις 15 Ιουλίου, οπότε κατά 99% είμαι μέσα! ας δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιπες και βγάζουμε μετά πρόγραμμα ε?

κλέλια μου για τους περισότερους είναι λεφτό (καλόοοοοοοο) το ζήτημα κάθε χρόνο, αλλά νομίζω ότι λιγες μερούλες για ξέσκασμα αξίζουν!

γιώτα για βασιλικά και ψαχνά μας είπαν κι εμας ότι είναι σούπερ και σχετικά οικονομικά! αν και από δω δεν είναι και τόοοοσο κοντά (5 ώρες) μόνο ότι δε χρειάζεται πλοίο και η χαλκίδα είναι κοντά (για νοσοκομείο καλού κακού) είναι καλή απόδραση! έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά! παίζει βέβαια ακόμη και η λευκάδα, αλλά δεν ξέρω... διαφορετικά μας βλέπω για τριημεράκια χαλκιδική!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Ωραία Τσιπουρίτσα!Θα πάρεις αποτελεσματάκια και ό,τι κι αν γίνει θα έρθεις στα ίσια σου!!!:D:tongue:Θα με θυμηθείς!

Κλελούκο δεν αντιλέγω,με τόσα έξοδα που θα χουμε από δω και πέρα κι οι διακοπές είναι ένα θέμα.Αχ βρε jokerrrrr!!!Σήμερα κληρώνει 5 μιλιονάκια κορτσούδια!!!

Πλόη χαίρομαι που συμφωνείς στην ημερομηνία.Άντε να δούμε την ανταπόκριση.Και κάτι άλλο έγραψες που ήθελα να σχολιάσω αλλά το ξέχασα...

Eλενη περαστικα στο κοριτσάκι σου και αν αποφασίσεται για Ευβοια είναι καλα εχει πολύ ωραία μέρη.

Ploegisi τα Ψαχνα δεν λενε και πολλα πράγματα αλλα τα Βασιλικά και το Πευκι είναι σούπερ, α και η Χαλκίδα εχει καλό μαιευτικό τμημα, αχρείαστο να είναι βέβαια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Κορίτσια σας καλομεσημεσημεριάζω!Λέω να κάνω κι ένα break γιατί πιάστηκα στην καρέκλα!:tongue:

Ελένη μου περαστικά στη μικρούλα σου!!!!!!

Γκρέτα μου οι σουπίτσες είναι εύκολες, μην σε νοιάζει!

όσο για τις βόλτες, τις εκδρομές και τις διακοπές.... η καθεμιά όπως νοιώθει καλύτερα!!!!!!

αλλά όσο πιο χαλαρά μπορείς για να μην ταλαιπωρείς και τον εαυτό σου, ε?

Εμεις θα πάμε στις Σπέτσες με το καλό, με ένα κολλητό μας ζευγάρι

(υπάρχει σπίτι, θα πάμε οδικώς με την μηχανή για να την περάσουμε και στο νησί, οπότε θα είναι σχετικά οικονομικά)

Μία ιδεα για ταξίδι με την μηχανή στην ιταλία για λεφτό ζήτημα ακυρώθηκε για φέτος, πάω να γράψω άντε τουχρόνου αλλά εύχομαι του χρόνου να μην μπορούμε για καλό λόγο :tongue: - σας πρόλαβα!

κουμπαρούλα μου καλή η εύβοια αλλά αν έχεις την χαλκιδική δίπλα σου θα την αφήσεις για να τρέχεις αλλού;;; είσαι καλά βρε;;;;;;;

Κλελούκο δεν αντιλέγω,με τόσα έξοδα που θα χουμε από δω και πέρα κι οι διακοπές είναι ένα θέμα.Αχ βρε jokerrrrr!!!Σήμερα κληρώνει 5 μιλιονάκια κορτσούδια!!!

το jocker το έχεις στην κοιλίτσα σου ....... :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...